... продължение на 48 часа
Парцелна винфикация
Дълга мацерация от 3 седмици
Малолактична ферментация в съдове
Отлежаване в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца
СОРТОВЕ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ОПИСАНИЕ
С красив, прозрачен цвят с гранатени отенъци, Château Lalande rouge разкрива на носа деликатен букет от червени плодове и какао, с нотки на препечено дърво. Нападението е меко и кръгло, развивайки се с плодови нотки и деликатно разтворени танини. Велико вино от Saint-Julien.
...Бидая, "пътуване" на баски, е уникален кубински ром. След 3 години отлежаванена Куба, нашият ром е финализиран в бъчви от Арманяк и бяло вино Ирулеги Домаен Арретксеа в нашите помещения в сърцето на Страната на баските. Без добавена захар, Бидая е особено ароматен меласов ром, който играе с кодовете с ново отлежаване! Тази смела двойна финализация е ода за югозапада, придавайки елегантност и...
...Винификация
Култура на отглеждане, ръчно обиране на листа, зелени беритби. Винификация в терморегулирани иноксни съдове. Мацерация в продължение на 15-20 дни в съд. Отлежаване в нови бъчви (100%) в продължение на 12 месеца.
2016: Златен медал G & G 2019 / WINE ENTHUSIAST 90/100
«Собственост на семейството Ривиер, това вино носи името на собственика на замъка от 16-ти век. Изработено с 90% мерло...
... хектара лозе: 60% каберне совиньон, 32% мерло, с добавка от каберне фран и пети вердо. Управлявано от семейството Албада Елгерсма от 1995 г., имотът продължава своята стремеж към съвършенство благодарение на динамиката на Александър ван Бек.
Дегустация
Богат, плътен, Хо-Медок на Шато Жискур винаги е с голяма финеса на танини и забележителна ароматна чистота, подчертано от фини подправки; той е предназначен за дълги години отлежаване.
Сортове: Каберне Совиньон (55%), Мерло (45%)
Производител: Семейство Албада Елгерсма (Шато Жискур) в Лабард (33460)
Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6...
...6 месеца върху фини утайки. Бутилиране февруари 2023.
Запушалка Diam 3.
Дегустация: неговият яркочервен цвят предлага блестящи сини отенъци. В аромата се усеща истинско трио от аромати на компот от черни плодове, подправки и есенции от маки, които пренасят в сърцето на Баланя. Вкусът е кръгъл и жив, с копринени танини, които поддържат ароматичните усещания.
Червеното Фратичело е вино с характер, с типични аромати на корсиканските сортове, меко и плодово. То се съчетава естествено със специалитетите на корсиканската гастрономия, като Фигателу и говеждо с дивеч.
...Германия - Безалкохолна - Euro Pale Lager - Освежаваща, безалкохолна бира, която е напълно ферментирала, така че не е необходимо пастьоризиране. Има хрупкав, свеж вкус, който със сигурност ще утоли жаждата ви. Напълно узряла, за да запечата този характерен вкус на Bitburger, Drive е също така с ниско съдържание на калории!
...В устата, атаката е пълна, танините са кръгли и копринени. Цялостта е с прекрасно равновесие и финал, който продължава много приятно.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Сервирайте на 13°C за чисто удоволствие или с плато от колбаси и козе сирене.
Регион: Божоле
Сорт: Гаме Нуар – стари лози над 40 години...
...Тероар: Глинесто-пясъчна почва върху шисти
Ситуация: Висок лаян
Гроздето се бере ръчно на последователни избирания.
Винификация
Алкохолната ферментация се извършва в бъчви, а отлежаването е 18 месеца в бъчви.
Остатъчни захари: 210 г/литър
Алкохолно съдържание: 12.5
Дегустация между 10 и 12°C
Нос: Жълт
Нос: Ноти на дюли
Устата: Конфитюрени плодове, дюли с богат финал
Потенциал за отлежаване: 20...
...Сервирайте на 18 градуса. Съдържание на алкохол 14% • Отлежаване: 12 месеца в френски (80%) и американски (20%) дъбови бъчви
Цвят: Богат цвят с интензивен виолетов оттенък.
Нос: Зрели червени плодове с флорални виолетови нюанси, заедно с елегантни препечени, балсамови и подправкови нотки.
Вкус: Пълно, елегантно и кадифено, мощно, което предоставя обгръщащо усещане за пълнота. Послевкусът
Сорт: 100% Сира...
...Тази купаж 100% Малбек отлежава в бъчви в продължение на една година.
Това вино с дълбок пурпурен цвят и черно-лилави ръбове е фино и елегантно на вкус с аромати на къпини, касис, придружени от нотка ванилия.
Това е вино за отлежаване, но също така е забележително и в младо състояние.
...Солове:
Лимонно-варовикови
Златен медал от Гилбер и Гиар
Винификация:
Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви.
Блестящ цвят, гранатено червен.
Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и
лакрица, придружени от зрели плодове
като сини сливи.
В устата танините са копринени и добре
разтворени.
Състав: 100% Каберне Совиньон
Солове: Лимонно-варовикови...
...Le Clos Saint-Jean е част от флагмана на Първите Кру на апелацията Шасан-Монраше. На този великолепен тероар, имотът Au Pied du Mont Chauve ни предлага вино с много интензивен вкус и невероятна дължина. Отличната зрялост на събраните гроздове придава на тази купаж мощен и сложен вкус, който се развива върху цитрусови нотки, докато внимателното отлежаване в бъчви му придава кръглост и изкушение...
...Цвят: привлекателен, интензивен червен касис с леки пурпурни нюанси.
- Аромати: сложни аромати от отлежаване, с изключителни зрели червени плодове и фини плодови, млечни нюанси, които придават на виното голяма ароматна елегантност.
- Устата: нежни танини в комбинация с плодове осигуряват много добре балансирано и упорито вино.
...Сорт: 100% Шардоне.
Производство: Мацерация на ципите в продължение на 20 месеца в съд от 5hl от пясъчник, след което пресоване и финално отлежаване 10 месеца в бъчва от 5hl върху утайките от купажа Алтитюд.
Коментари за дегустация: Нос с димни нотки на спиртни напитки, устата предлага цялото богатство на оксидативните нотки на Шардоне, отлежавало върху утайки: орехи, меден хляб, къри, мед. Живостта и горчивината на танините придават свежест на това комплексно вино. Да се консумира добре охладено.
Година на реколтата: 2018...
... след това се отлежават отделно в съдове в продължение на няколко месеца с финално деликатно отлежаване в дъб, което се извършва преди бутилирането.","DÉGUSTATION":"ДЕГУСТАЦИЯ\nТъмен цвят с виолетови отблясъци.\nКаберне Совиньон с аромати на мента, червени плодове, зрял пипер, димни нотки и леко печени тонове. Плътно, апетитно, добре структурирано, с много плодове.\nТова вино ще съпътства вашите червени меса и пица. Идеалната температура за сервиране е между 14°C и 16°C."}...
...История: Шато Бране-Кантенак е имение, разположено в лозята на Бордо, в апелацията Марго. Имот от 75 хектара, известен с елегантните и фини вина. BriO de Cantenac е второто винона Шато Бране-Кантенак, разположено в сърцето на апелацията Марго.
Сортове: 29% Каберне Совиньон, 62% Мерло, 9% Каберне Фран
Винификация: Ръчно бране
Отлежаване: дъбови бъчви (25% в нови бъчви за 75% в бъчви от предишно...
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Много светло розово
• Първи нос: интензивен, цитрусов (грейпфрут) и цветен
• Втори нос: праскова от лоза
• На вкус: свеж, елегантен, кръгъл
• Добра каудалия
Съчетание храни/вино:
• Ястия с южни акценти
• Салата, Грил
Съхранение: 2 години
Винификация:
Пресиране директно. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Винификация в съд при 16°C за оптимална свежест и фини аромати. Отлежаванена фини утайки до бутилиране.
... бутилират и отлежават в стъклени бутилки и в "Златната колекция" на Mileștii Mici.
Съхранението на вината в колекцията датира от 1969 година до настоящето. Всяка бутилка има инвентарен номер и съответна анотация, които са доказателство за ексклузивността на колекционните вина. Уникалният дизайн, който първоначално имитира картата на "подземния винен град", е споменат с различни отличия в конкурси както в страната, така и в чужбина.
MUSCAT 2014 – бяло сухо колекционно вино, произведено от грозде Мускат.
Бранд: The Little Millets...
...ВИНИФИКАЦИЯ: Разумно лозарство
Предферментационна мацерация на студено, Ферментация при 18°C Ферментация и отлежаванена утайка в дъбови бъчви (228 л) за 30% от купажа (8 месеца)
Отлежаванена утайка в съд за 70% от купажа (5 месеца)
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
Носът изразява апетитни нотки на конфитирани лимони и екзотични плодове, ананас и манго, след което преминава към по-минерални и деликатно...
... с сребристи отблясъци. Приятен аромат на цветя и бели плодове, нотки на ментол. Изчистен вкус при първото опитване. Развива се с нотки на лимон и освежаваща минералност в финала.\n\nСЪЧЕТАНИЯ ХРАНА-ВИНО\nПечени миди с масло. Твърди сирена тип Комте.\nРядко вино. Идеално за консумация между 10 и 12°C.\n\nОбем (Л):0,75\nБрутно тегло (кг):1,5\nАлкохолно съдържание (%):13"}...
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни.
Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб.
Цвят: интензивен гранатовочервен.
Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки.
Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел.
Сервирайте при температура около 18°C.
...Вино за аперитив, препоръчва се да се сервира много, много студено, между 3º и 5º по Целзий, фрапе или гласе. Препоръчва се да се комбинира с морски дарове, риби от скали и мариновани риби, сини сирена и всякакви видове пастети и десерти.
Произход: Вини от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Вердехо - натурален сладък
Година: 2019
Отлежаване: Изработено от 100% вердехо, с контролирана ферментация и спиране на 9º алкохол
Дегустационни бележки: Цвят слонова кост. Чисто, с висок ароматен профил и отлично обем в устата.
...Вино с голямо бъдеще. Грозде от сорта темпранильо, произхождащо от нашата лоза "Лос Махуелос", разположена в Сахазарра.
Видове: 100% Темпранильо
Алкохолно съдържание: 14% об.
Отлежаване: 12 месеца в нови бъчви, 60% американски дъб и 40% френски дъб. Прехвърлено в бутилки през юли 2012.
Производство
Дата на беритба 14 октомври. След ръчна селекция на полето, гроздето е обелено и смачкано...
...Червено вино Мерло 2013 - Кабай, Гориška Брда, Словения.
Винарят: Семейство Кабай Морал.
Регион: Гориška Брда, Словения.
Алк.: 13,5% об.
Сладост: Сухо.
Реколта: 2013.
Обем: 750 мл.
Сорт грозде: Мерло.
Винификация:
Мацерацията протича в продължение на 30 дни в контакт с ципите в неръждаема стомана (инокс), дърво и бетон. Отлежаване 4 години в дъбови бъчви от 225 л. (френски дъб) и допълнителни 6...
...-Фюисе. Виноградарство: Почва: Много варовита и плитка червена почва. Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар. Рязане: Гийо. Възраст: 50 години. Беритба: Ръчна. Добиви: Между 30 и 40 хектолитра на хектар в зависимост от годината. Малки гроздове с много малки зърна, много концентрирани на захар. Винификация: Много дълга винификация, на студено върху фини утайки. (между 15 °C и 20 °C) Отлежаване: 100 % отлежаване в полутонове от 11 до 12 месеца (дъбови бъчви от 500 литра) от 1 до 3 вино.
... конкурса Fiminalises
Опаковка цена на единица, продават се по кашон от 6 бутилки, можете да комбинирате с другите купажи на имота, безплатна доставка.
Съчетание храна-вино: Дивеч, Стари сирена, Червени меса
Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Имот: Domaine Brunely
Наименование: Vacqueyras
Реколта: 2018
Култура: Традиционна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
...Жътвата се извършва рано сутрин, за да се запази плодовият вкус и свежестта на гроздето. Мацерация на ципите от 10 до 12 часа в иноксова, терморегулирана и инертна цистерна. Ферментация при ниска температура (16-18°С). Отлежаванена утайка. Резултатът от тази винфикация придава на нашето бяло вино плодови нотки, кръглост, плътност и мекота.
Устата: приятен старт, копринено тяло и финал. През...
...CEPAGE : 70% МЕРЛО, 30% КАБЕРНЕ
ORIGINE DU RAISIN : 100% Домаен дю МАНОИР де ла ВАЛЕТТ на 40 км от БОРДО
SOL : Аргило варовик
VINTAGE : 100% от реколта 2022
METHODE : Отлежаване в съд
ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol
DOSAGE : Тип сух
PACKAGING : бутилка от 750 мл
NOTES : Ясен розов вино. Носът напомня на червени плодове, както и атаката в устата.
Съвети : Много добре се комбинира като аперитив или през цялото време на хранене. Да се консумира между 4 и 8 ° C.
...Сорт грозде: Каберне Совиньон и Мерло
На вид: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot съчетава интензивно червено с виолетови отблясъци, характерни за неговия млад характер.
На мирис: на носа е сложен и балансиран, като ясно се усещат ароматите на червени плодове, ягода, малина и боровинка. Характеризира се и с нотки на ванилия, които напомнят за отлежаването в бъчви.
На вкус: в устата е сладък, добре структуриран, кадифен и много вкусен.
Отлежаване: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot се оставя да отлежава за 4 месеца в американски и френски дъбови бъчви.