Франция, Cissac Medoc
...Младият Château LAMOTHE CISSAC Vieilles Vignes притежава дълбок пурпурен цвят. Голямо ароматно разнообразие с прекрасно равновесие между богатството на плодовете и новото дърво. Аромати на карамфил, подправки и светъл тютюн. Велико вино за отлежаване, щедро и мощно, притежаващо много елегантност. Нуждае се от време, за да се развие.
Франция, Brive La Gaillarde
...Преди известен като "Vin Paillé", този нектар дължи уникалния си характер на дълга традиция и контролирано отлежаване. Това е празнично вино! Реколта 2015, 14 °. Бутилка 50 cl.
Швейцария, Genève
...Важна част от нашата дейност като търговци на вино е да купуваме и предлагаме вина от най-престижните изби, две години преди бутилирането им. Закупуването на "Primeurs" е метод за придобиване на вина, когато реколтата все още е в бъчви. Бордо е най-голямата област, която продава вината си по този начин. Вината се предлагат през пролетта, 6 месеца след реколтата, и 12 до 18 месеца преди да станат...
... температура от 24-26°C. В края на ферментацията виното отлежава в барици за 16-18 месеца. Следва допълнително отлежаване в бутилка за поне 3 месеца. Капацитет за стареене: 4 и повече години в зависимост от реколтата. Цвят: интензивно рубинено червено. Аромати: широк и устойчив, с нотки на добре узрели червени плодове.
Италия, Dorgali
...Вино с голямо качество, получено от внимателен подбор на грозде Канонaу, предимно от лози на над 40 години, отглеждани в стил "алберело". След бавна ферментация с ципите, проведена в малки стоманени съдове за период от около 20 дни, зрее в френски дъбови бъчви за 24 месеца. Следва отлежаване в бутилка, легнала, за поне 8 месеца. Прекрасен гранатовочервен цвят. На носа е внушително. Богато на...
Словения, Celje
...В производството използваме само висококачествена неръждаема стомана с европейски произход, така че продуктите осигуряват безгрижна и надеждна употреба в дългосрочен план. В зависимост от нуждите и желанията, са налични открити и затворени винени резервоари за ферментация, съхранение и отлежаване на вино. Произвеждаме също така ферментатори за мъст и резервоари за транспорт и смесване на вино. Аксесоари и резервни части се предоставят за всички продукти в програмата.
Франция, Les Riceys
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР ВИНИФИКАЦИЯ: Частична малолактична ферментация. Отлежаване в изба в продължение на 5 години. СМЕСВАНЕ: 15 % резервно вино от перпетуална солера. ДОЗИРАНЕ: 10 г/л ДЕГУСТАЦИЯ: Тази купаж от чист Пино Ноар предлага аромати, съчетаващи бели цветя и цитруси. Вкусът е кръгъл и мек, с нотки на компот от плодове и ванилия, завършващ с дървесни нюанси. Този шампанско е подходящо за аперитив и през цялото време на хранене.
Германия, Kirchheim
...Интензивно, плодово, с ниска киселинност бяло вино от Пиуи Каберне бланк Описание: Интензивно, плодово, с ниска киселинност · ново бяло грозде от семейството на Каберне. Наградено със злато на Международния PIWI винен конкурс 2021. Препоръка за храна: Печени гигантски скариди с зехтин, прясно магданозено говеждо с зелена сос. Пушена пъстърва или пъстърва по милерски. Зеленчукова киш. Винификация: 24 часа мацерация, нежно пресовано, спонтанна ферментация в дъбова бъчва, 12 месеца отлежаване на маята, биологично разлагане на киселини, бутилирано с само една филтрация.
Германия, Bad Kissingen
... Нашите две Кантините са оборудвани с най-съвременната техника на водещите компании в индустрията за вино Defranceschi. Винарските изби-BARRIQUE са оборудвани с нови SAYRI бъчви от френски дъб. Използваме бъчви на италианските компании Mastro Bottaio и Garbellotto, които са се утвърдили на пазара за отлежаване на вино. Също така изпращаме вино за дегустация на потенциални партньори.
Испания, Villabuena De Álava-Álava
Винарска изба Бенетака разполага с площ от 20 хектара лозя, съставени от стари лози на възраст между 20 и 80 години с ниска продукция и изключително високо качество. В Бодегас Бенетака можете да намерите както младо вино, вино от първата му година, което запазва своите основни характеристики на свежест и плодови нотки, така и нашето отлично вино с отлежаване, вино, което е поне на трета година от стареенето си, и поне 12 месеца от това време в дъбова бъчва.
Испания, Abalos-La Rioja
Винарска изба Солана де Рамирес Руиз, компания с дълбоки корени в Абалос, посветена от няколко поколения на отглеждането на лозя, производството и отлежаването на своите вина: СОЛАНА ДЕ РАМИРЕЗ и ВАЛСАРТЕ. Брандове: СОЛАНА ДЕ РАМИРЕЗ и ВАЛСАРТЕ, Бяло вино, Младо вино, Класическо отлежаване, Висше отлежаване, Резерва, Гран Резерва, Авторско отлежаване, Авторска резерва. Посещения. Дегустации. Винoteca. Ресторант за групи.
Нидерландия, Wezep
... наистина са използвани за отлежаване на най-вкусните вина. Търсите ли вечни, рустикални мебели? Разгледайте нашия онлайн магазин, където ще намерите голяма част от нашия асортимент от мебели за вътрешни и външни пространства. Поръчката може да се направи с само няколко клика. При въпроси не се колебайте да ни се обадите. Разбира се, винаги сте добре дошли в нашия шоурум!
Испания, Etxauri-Navarra
...Лозето е сертифицирано като Защитено наименование за произход Пагo, най-високата категория, която може да бъде получена в Испания, което гарантира селекцията и уникалната индивидуалност на всяко от вината. Винята са белязани от изключителен микроклимат, с атлантически влияния, които им позволяват да получават вина с живи цветове, ароматни и много свежи на вкус. И с отличителен характер благодарение на отличната киселинност на гроздето, което позволява алкохолът да се интегрира перфектно и също така да благоприятства дългото отлежаване. Бодега Отазу: Вино, Изкуство, История, Природа...
Италия, Montalto Pavese
... произвежда вино в собствената си изба, където освен използването на барици и тонела от дъб, както и тонела от акация за отлежаване и стареене на червените и белите вина, се използват и винени съдове от бетон с контрол на температурата, които могат да поддържат най-добре вината, които трябва да узреят, и по-новите технологични съдове от инокс с изолация, в които се обработват малките маси за бленд и за по-добър контрол върху тяхната еволюция и узряване.
Италия, Valiano Di Montepulciano
... препарати 500P и 501, заедно с микс от фитотерапевтични чайове, с цел да се увеличи биоразнообразието на флората и фауната в лозето и да се укрепят естествените защити на лозата. При винопроизводството се използват местни дрожди, когато е възможно, и се намесваме възможно най-малко, за да позволим на всяко вино да намери естествения си път и да запази характеристиките на всяка партида грозде. Финалната смес за всяко вино се определя само след процеса на отлежаване.
Испания, ABALOS
...-добрите вина, ние посвещаваме нашите първи усилия на грижата за собствените ни лозя и на селекцията на гроздето, като ключов елемент на всички процеси.Нашите вина: - Младо вино “CANTAURI” - Вино за отлежаване “CANTAURI VENDIMIA SELECCIONADA” - Бяло вино “CARLOS ALONSO” - Вино от резерва “CANTAURI RESERVA” - Авторско вино “ALMA DE CANTAURI” Посещения и дегустация на нашите вина БЕЗПЛАТНО И С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОН.Столова: Минимум 4 места: С предварителна резервация по телефон.
Франция, Laure-Minervois
... отлежаване в дъбови бъчви за нашите вина, отлежаване на общи утайки за белите (6 месеца) и мацерации над 6 седмици за червените. Работа с гроздето чрез гравитация, намаляване на сулфитите. Характерът на нашите вина: плод, удоволствие, контролирани и копринени танини. Нашите бутилки (визуал): цветни, те образуват фреска, поставени една до друга, творба на артист (изящни изкуства Париж). Посрещане: Gîte de France, за да споделим нашата страст. Нашата убеденост: биологично земеделие. Нашата цел: да не правим същото вино като съседа и да ви предложим момент на удоволствие.
Италия, Ortona
... метаболитните нужди на дрождите и по този начин да гарантират редовни и бездефектни ферментации и да максимизират производството на аромати. Компанията предлага също така широка гама от танини и помощни средства за отлежаване, за постигане на цели като стабилизация на цвета, добавяне на структура, антиоксидантен ефект и сензорно равновесие. Пълна линия от добавки, помощни средства и дрожди за преработка на бира през целия процес, от суровините до стабилизацията на готовия продукт. От 2006 г. разполага с ново съоръжение за производство на микрофилтрирана течна арабска гума.
... винопроизводителя. В имението на замъка Биул, оставяме да се изрази целият потенциал на плода, комбинирайки традиционни и модерни техники: частично отстраняване на гроздовите дръжки, нежно пресоване, студена ферментация, отлежаване в иноксова цистерна за няколко месеца, както и в бъчви и особено в "яйцевидна цистерна"! Тази яйцевидна цистерна, първа в Белгия, изработена от глина и измивани пясъци с изворна вода...
Франция, Saint Loubes
Произходът на Гран Винс де Жиронд датира от 1820 г., когато е основана къщата De Luze, един от пионерите на бордоския пазар, който започва да бутилира вино и да го изнася по целия свят. Днес групата GVG обединява всички умения и инструменти за селектиране, смесване, отлежаване, бутилиране, съхранение, проектиране и търговия с велики вина. Със солидна репутация, Гран Винс де Жиронд заема място в...
Испания, Cigales-Valladolid
Повече от 50 години история в производството на вино подкрепят пътя и традицията на Винарска кооперация Сигалес. Нашите продукти са защитени от различни сертификати за качество, като D.O. Сигалес или Вина от Земята на Кастилия и Леон, и обхващат от млади бели и розови вина до червени вина с отлежаване в бъчви.
Испания, Valencia
... идентифицират с мястото, от което произхождат. Това са вина, които изразяват географията и винената история на пейзажите на Реда, Риоха и Рибера дел Дуеро. След известно време, имахме много ясна представа за профила на виното, което искахме да произведем: свежи, плодови и елегантни вина, с обем и баланс. След като гроздето се е превърнало във вино чрез ферментация, то преминава през процес на...
Испания, Madrid
La Posada Cum Laude разпространява вина, обозначени с марката Zhalbaus, с D.O Ribera del Duero - Робле с отлежаване от 5 месеца в бъчви от френски и американски дъб, както и Crianza от 12 месеца. Предлага също и бяло вино от D.O Rueda. Разполага с обширна изба за любителите на виното с основните контролирани наименования на произход (Риоха, Рибера дел Дуеро, Галисия, Мадрид, Руда, Сомонтано, Пенедес, Ла Манча). Също така предлагаме премиум спиртни напитки (джин, ром, уиски, водка), ликьори (Ruavieja, Jagermeister и др.), както и премиум масла и оцети от Chinata.
Португалия, Penalva Do Castelo
...отговорна за контрола на качеството на всички произведени и търгувани вина, както и изба за отлежаване, оборудвана с дъбови бъчви (френски и американски) от най-добрите дървесини в света. Основната дейност е преработката на продукти (грозде в вино и неговите производни). Винарната заема площ от 8.700 м2, където се намират производствените, складовите и административните помещения. Винарната в момента е референция в кооперативния винен сектор на Регионалната зона на вината до Дао, разположена в централната част на Португалия.
Полша, Warszawa
... след бърбън - и от възрастта на отлежаване, едносортовото уиски може да бъде крайно различно по вкус. Предлагаме голям набор от едносортово уиски от Шотландия и други страни, също и по индивидуална поръчка. Създаваме дегустации под формата на мултимедийна презентация и кът за ценители. Ние сме представител на официалната чаша за уиски, произведена от шотландската компания Glencairn. По индивидуална поръчка можем да внесем и други алкохоли като бърбъни, уискита или уиски от други страни, дори бренди, ликьори, водка, коняци, калвадоси, арманяци.
Франция, Grezels
ДОМЕНЪТ ЛА БЕРАНЖЕРАЙ разполага с лозе на хълмове с площ от 30 хектара на 174 метра надморска височина. БЕРАНЖЕРАЙ произвежда и предлага три различни серии: традиционен Кахор (без дъб), Кахор с отлежаване (с дъб) и вино от страната на Лот - розе и червено.
Белгия, Roeselare
... фудъра, който след 2 години отлежаване е произвел най-добрата бира: "най-добрият фудър на годината." На етикета винаги се посочва номерът на фудъра, а годината указва началото на отлежаването. RODENBACH Rosso е автентична, лесно усвоима, кисело-сладка освежаваща бира. RODENBACH Rosso се произвежда на базата на 2-годишна бира RODENBACH, отлежавала в дъбови фудри, смесена с млада RODENBACH, след което сместа частично преминава през мацерация с боровинки, малини и кисели череши и се допълва с натуралния сок от тези червени плодове.
Франция, Pernes Les Fontaines
... препоръчваме предварително материалите и продуктите, които ще бъдат използвани за максимален контрол на рисковете. THEMAS дистрибутира Clayver във Франция. Clayver е керамичен съд, проектиран специално за винопроизводство и отлежаване на вино, изработен ръчно в Италия. Материалът е непроницаем за течности, не са необходими допълнителни мерки като покритие или импрегниране. Неговата микропореста...
Франция, CHICHEE
...Светло жълт цвят с бели златисти отблясъци. Свеж, но доста дискретен нос, основно цветен. Лека минералност при аерация и деликатен нюанс на зелена ябълка. Вино с лекота и деликатност, доминирано в средата на устата от свежестта на цитрусите. Завършек с голяма финес и приятна текстура, балансирано и плодово. Прекрасна дълготрайност за цялостно и ефирно усещане. Съхранение и запазване: Може да се съхранява 5 години. Гастрономия: Сервирайте при температура 14°C. Съпътства риби, морски дарове и птици.
Италия, Fontanarosa
...) днес е седалище на компанията, която се готви да възстанови древните изби в недрата на страната, места, които винаги са се използвали за отлежаване на вино. На Пантелерия, в характерното лозе с дървесна форма, станало част от наследството на ЮНЕСКО, се произвеждат гроздето зибиббо, от което се получава известният Пассито ди Пантелерия, истински нектар на боговете. На Пантелерия също така е...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play