...Младият Château LAMOTHE CISSAC Vieilles Vignes притежава дълбок пурпурен цвят. Голямо ароматно разнообразие с прекрасно равновесие между богатството на плодовете и новото дърво. Аромати на карамфил, подправки и светъл тютюн. Велико вино за отлежаване, щедро и мощно, притежаващо много елегантност. Нуждае се от време, за да се развие.
...Преди известен като "Vin Paillé", този нектар дължи уникалния си характер на дълга традиция и контролирано отлежаване. Това е празнично вино! Реколта 2015, 14 °. Бутилка 50 cl.
...Важна част от нашата дейност като търговци навино е да купуваме и предлагаме вина от най-престижните изби, две години преди бутилирането им.
Закупуването на "Primeurs" е метод за придобиване на вина, когато реколтата все още е в бъчви. Бордо е най-голямата област, която продава вината си по този начин. Вината се предлагат през пролетта, 6 месеца след реколтата, и 12 до 18 месеца преди да станат...
... температура от 24-26°C. В края на ферментацията виното отлежава в барици за 16-18 месеца. Следва допълнително отлежаване в бутилка за поне 3 месеца.
Капацитет за стареене: 4 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив, с нотки на добре узрели червени плодове.
...Вино с голямо качество, получено от внимателен подбор на грозде Канонaу, предимно от лози на над 40 години, отглеждани в стил "алберело".
След бавна ферментация с ципите, проведена в малки стоманени съдове за период от около 20 дни, зрее в френски дъбови бъчви за 24 месеца. Следва отлежаване в бутилка, легнала, за поне 8 месеца.
Прекрасен гранатовочервен цвят.
На носа е внушително. Богато на...
...В производството използваме само висококачествена неръждаема стомана с европейски произход, така че продуктите осигуряват безгрижна и надеждна употреба в дългосрочен план. В зависимост от нуждите и желанията, са налични открити и затворени винени резервоари за ферментация, съхранение и отлежаваненавино. Произвеждаме също така ферментатори за мъст и резервоари за транспорт и смесване навино. Аксесоари и резервни части се предоставят за всички продукти в програмата.
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР
ВИНИФИКАЦИЯ: Частична малолактична ферментация.
Отлежаване в изба в продължение на 5 години.
СМЕСВАНЕ: 15 % резервно вино от перпетуална солера.
ДОЗИРАНЕ: 10 г/л
ДЕГУСТАЦИЯ: Тази купаж от чист Пино Ноар предлага аромати, съчетаващи бели цветя и цитруси. Вкусът е кръгъл и мек, с нотки на компот от плодове и ванилия, завършващ с дървесни нюанси.
Този шампанско е подходящо за аперитив и през цялото време на хранене.
...Интензивно, плодово, с ниска киселинност бяло вино от Пиуи Каберне бланк
Описание: Интензивно, плодово, с ниска киселинност · ново бяло грозде от семейството на Каберне. Наградено със злато на Международния PIWI винен конкурс 2021.
Препоръка за храна: Печени гигантски скариди с зехтин, прясно магданозено говеждо с зелена сос. Пушена пъстърва или пъстърва по милерски. Зеленчукова киш.
Винификация: 24 часа мацерация, нежно пресовано, спонтанна ферментация в дъбова бъчва, 12 месеца отлежаванена маята, биологично разлагане на киселини, бутилирано с само една филтрация.
...
Нашите две Кантините са оборудвани с най-съвременната техника на водещите компании в индустрията за вино Defranceschi. Винарските изби-BARRIQUE са оборудвани с нови SAYRI бъчви от френски дъб.
Използваме бъчви на италианските компании Mastro Bottaio и Garbellotto, които са се утвърдили на пазара за отлежаваненавино. Също така изпращаме вино за дегустация на потенциални партньори.
Винарска изба Бенетака разполага с площ от 20 хектара лозя, съставени от стари лози на възраст между 20 и 80 години с ниска продукция и изключително високо качество. В Бодегас Бенетака можете да намерите както младо вино, вино от първата му година, което запазва своите основни характеристики на свежест и плодови нотки, така и нашето отлично вино с отлежаване, вино, което е поне на трета година от стареенето си, и поне 12 месеца от това време в дъбова бъчва.
Винарска изба Солана де Рамирес Руиз, компания с дълбоки корени в Абалос, посветена от няколко поколения на отглеждането на лозя, производството и отлежаването на своите вина: СОЛАНА ДЕ РАМИРЕЗ и ВАЛСАРТЕ.
Брандове: СОЛАНА ДЕ РАМИРЕЗ и ВАЛСАРТЕ, Бяло вино, Младо вино, Класическо отлежаване, Висше отлежаване, Резерва, Гран Резерва, Авторско отлежаване, Авторска резерва.
Посещения. Дегустации. Винoteca. Ресторант за групи.
... наистина са използвани за отлежаванена най-вкусните вина. Търсите ли вечни, рустикални мебели? Разгледайте нашия онлайн магазин, където ще намерите голяма част от нашия асортимент от мебели за вътрешни и външни пространства. Поръчката може да се направи с само няколко клика. При въпроси не се колебайте да ни се обадите. Разбира се, винаги сте добре дошли в нашия шоурум!
...Лозето е сертифицирано като Защитено наименование за произход Пагo, най-високата категория, която може да бъде получена в Испания, което гарантира селекцията и уникалната индивидуалност на всяко от вината. Винята са белязани от изключителен микроклимат, с атлантически влияния, които им позволяват да получават вина с живи цветове, ароматни и много свежи на вкус. И с отличителен характер благодарение на отличната киселинност на гроздето, което позволява алкохолът да се интегрира перфектно и също така да благоприятства дългото отлежаване.
Бодега Отазу: Вино, Изкуство, История, Природа...
... произвежда вино в собствената си изба, където освен използването на барици и тонела от дъб, както и тонела от акация за отлежаване и стареене на червените и белите вина, се използват и винени съдове от бетон с контрол на температурата, които могат да поддържат най-добре вината, които трябва да узреят, и по-новите технологични съдове от инокс с изолация, в които се обработват малките маси за бленд и за по-добър контрол върху тяхната еволюция и узряване.
... препарати 500P и 501, заедно с микс от фитотерапевтични чайове, с цел да се увеличи биоразнообразието на флората и фауната в лозето и да се укрепят естествените защити на лозата. При винопроизводството се използват местни дрожди, когато е възможно, и се намесваме възможно най-малко, за да позволим на всяко вино да намери естествения си път и да запази характеристиките на всяка партида грозде. Финалната смес за всяко вино се определя само след процеса наотлежаване.
...-добрите вина, ние посвещаваме нашите първи усилия на грижата за собствените ни лозя и на селекцията на гроздето, като ключов елемент на всички процеси.Нашите вина: - Младо вино “CANTAURI” - Вино за отлежаване “CANTAURI VENDIMIA SELECCIONADA” - Бяло вино “CARLOS ALONSO” - Вино от резерва “CANTAURI RESERVA” - Авторско вино “ALMA DE CANTAURI” Посещения и дегустация на нашите вина БЕЗПЛАТНО И С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОН.Столова: Минимум 4 места: С предварителна резервация по телефон.
... отлежаване в дъбови бъчви за нашите вина, отлежаванена общи утайки за белите (6 месеца) и мацерации над 6 седмици за червените. Работа с гроздето чрез гравитация, намаляване на сулфитите.
Характерът на нашите вина: плод, удоволствие, контролирани и копринени танини.
Нашите бутилки (визуал): цветни, те образуват фреска, поставени една до друга, творба на артист (изящни изкуства Париж).
Посрещане: Gîte de France, за да споделим нашата страст.
Нашата убеденост: биологично земеделие.
Нашата цел: да не правим същото вино като съседа и да ви предложим момент на удоволствие.
... метаболитните нужди на дрождите и по този начин да гарантират редовни и бездефектни ферментации и да максимизират производството на аромати. Компанията предлага също така широка гама от танини и помощни средства за отлежаване, за постигане на цели като стабилизация на цвета, добавяне на структура, антиоксидантен ефект и сензорно равновесие.
Пълна линия от добавки, помощни средства и дрожди за преработка на бира през целия процес, от суровините до стабилизацията на готовия продукт.
От 2006 г. разполага с ново съоръжение за производство на микрофилтрирана течна арабска гума.
... винопроизводителя. В имението на замъка Биул, оставяме да се изрази целият потенциал на плода, комбинирайки традиционни и модерни техники: частично отстраняване на гроздовите дръжки, нежно пресоване, студена ферментация, отлежаване в иноксова цистерна за няколко месеца, както и в бъчви и особено в "яйцевидна цистерна"! Тази яйцевидна цистерна, първа в Белгия, изработена от глина и измивани пясъци с изворна вода...
Произходът на Гран Винс де Жиронд датира от 1820 г., когато е основана къщата De Luze, един от пионерите на бордоския пазар, който започва да бутилира вино и да го изнася по целия свят.
Днес групата GVG обединява всички умения и инструменти за селектиране, смесване, отлежаване, бутилиране, съхранение, проектиране и търговия с велики вина. Със солидна репутация, Гран Винс де Жиронд заема място в...
Повече от 50 години история в производството навино подкрепят пътя и традицията на Винарска кооперация Сигалес. Нашите продукти са защитени от различни сертификати за качество, като D.O. Сигалес или Вина от Земята на Кастилия и Леон, и обхващат от млади бели и розови вина до червени вина с отлежаване в бъчви.
... идентифицират с мястото, от което произхождат. Това са вина, които изразяват географията и винената история на пейзажите на Реда, Риоха и Рибера дел Дуеро. След известно време, имахме много ясна представа за профила на виното, което искахме да произведем: свежи, плодови и елегантни вина, с обем и баланс.
След като гроздето се е превърнало във вино чрез ферментация, то преминава през процес на...
La Posada Cum Laude разпространява вина, обозначени с марката Zhalbaus, с D.O Ribera del Duero - Робле с отлежаване от 5 месеца в бъчви от френски и американски дъб, както и Crianza от 12 месеца. Предлага също и бяло вино от D.O Rueda. Разполага с обширна изба за любителите на виното с основните контролирани наименования на произход (Риоха, Рибера дел Дуеро, Галисия, Мадрид, Руда, Сомонтано, Пенедес, Ла Манча). Също така предлагаме премиум спиртни напитки (джин, ром, уиски, водка), ликьори (Ruavieja, Jagermeister и др.), както и премиум масла и оцети от Chinata.
...отговорна за контрола на качеството на всички произведени и търгувани вина, както и изба за отлежаване, оборудвана с дъбови бъчви (френски и американски) от най-добрите дървесини в света. Основната дейност е преработката на продукти (грозде в вино и неговите производни). Винарната заема площ от 8.700 м2, където се намират производствените, складовите и административните помещения. Винарната в момента е референция в кооперативния винен сектор на Регионалната зона на вината до Дао, разположена в централната част на Португалия.
... след бърбън - и от възрастта наотлежаване, едносортовото уиски може да бъде крайно различно по вкус. Предлагаме голям набор от едносортово уиски от Шотландия и други страни, също и по индивидуална поръчка. Създаваме дегустации под формата на мултимедийна презентация и кът за ценители. Ние сме представител на официалната чаша за уиски, произведена от шотландската компания Glencairn. По индивидуална поръчка можем да внесем и други алкохоли като бърбъни, уискита или уиски от други страни, дори бренди, ликьори, водка, коняци, калвадоси, арманяци.
ДОМЕНЪТ ЛА БЕРАНЖЕРАЙ разполага с лозе на хълмове с площ от 30 хектара на 174 метра надморска височина. БЕРАНЖЕРАЙ произвежда и предлага три различни серии: традиционен Кахор (без дъб), Кахор с отлежаване (с дъб) и вино от страната на Лот - розе и червено.
... фудъра, който след 2 години отлежаване е произвел най-добрата бира: "най-добрият фудър на годината." На етикета винаги се посочва номерът на фудъра, а годината указва началото на отлежаването.
RODENBACH Rosso е автентична, лесно усвоима, кисело-сладка освежаваща бира. RODENBACH Rosso се произвежда на базата на 2-годишна бира RODENBACH, отлежавала в дъбови фудри, смесена с млада RODENBACH, след което сместа частично преминава през мацерация с боровинки, малини и кисели череши и се допълва с натуралния сок от тези червени плодове.
... препоръчваме предварително материалите и продуктите, които ще бъдат използвани за максимален контрол на рисковете. THEMAS дистрибутира Clayver във Франция. Clayver е керамичен съд, проектиран специално за винопроизводство и отлежаваненавино, изработен ръчно в Италия. Материалът е непроницаем за течности, не са необходими допълнителни мерки като покритие или импрегниране. Неговата микропореста...
...Светло жълт цвят с бели златисти отблясъци. Свеж, но доста дискретен нос, основно цветен. Лека минералност при аерация и деликатен нюанс на зелена ябълка. Вино с лекота и деликатност, доминирано в средата на устата от свежестта на цитрусите. Завършек с голяма финес и приятна текстура, балансирано и плодово. Прекрасна дълготрайност за цялостно и ефирно усещане.
Съхранение и запазване: Може да се съхранява 5 години.
Гастрономия: Сервирайте при температура 14°C. Съпътства риби, морски дарове и птици.
...) днес е седалище на компанията, която се готви да възстанови древните изби в недрата на страната, места, които винаги са се използвали за отлежаваненавино. На Пантелерия, в характерното лозе с дървесна форма, станало част от наследството на ЮНЕСКО, се произвеждат гроздето зибиббо, от което се получава известният Пассито ди Пантелерия, истински нектар на боговете. На Пантелерия също така е...