...ОРИГИНА - ТЕРИТОРИЯ
Червеновино Médoc Cru Bourgeois
Pontet Barrail се намира в общината Бегадан и принадлежи на семейството Bibey от 1970 година. Синът, Jérôme, пое управлението през 2002 година и значително допринесе за подобряване на репутацията и качеството на вината си. Семейната работа, извършена в лозята на Château, беше възнаградена с наименованието „Cru Bourgeois“, което днес го прави...
... Бордо, Бургундия или вина от други региони, всяко червеновино изразява уникалните характеристики на своя тероар. Консумирано с червени меса, ястия с сос или зрели сирена, червеното вино е перфектният избор за придружаване на богати и гастрономически ястия.
...Поддайте се на елегантността на червеновино „Бургунд“, вино с дълбочина и забележителна сложност. Възрастявано с грижа в френски дъбови бъчви, това вино разкрива богати аромати на зрели червени плодове и фини дървесни нотки. В устата, кадифена текстура и меки танини обгръщат небцето, предлагайки хармонично и завладяващо сетивно изживяване. Позволете си да бъдете очаровани от вечната елегантност на това червеновино „Бургунд“. ...
...terdézom] е био червеновино без добавени сулфити, леко и балансирано. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием."
Това вино има красива пурпурна и плътна окраска с много плодест букет.
Изненадваща свежест и дължина в устата с копринени танини.
Разполагаме с големи количества, за да захраним вашите пазари.
Дomaine Terre de Ghaya, собственост на 30 хектара, разположен в Бедоа, в подножието на Мон Ванту в южната част на долината Рона, е семейна изба, където страстта към виното се предава от поколение на поколение от 1900 година. Тази изба, ръководена от баща и дъщеря, се отличава с екологично уважителна гравитационна винфикация.
Съзнавайки тероара, който им е предоставен, страстни за занаята си и заг...
...100% Мерло
Разположен в Сент Тер
Дегустационни бележки:
Облечен в красива тъмна и виолетова рокля, това вино излъчва ароматен спектър с голяма сложност. Започваме с опушени нотки, след което преминаваме към черни плодове и червени смокини. В устата атаката е плътна и масивна, като същевременно запазва баланс и изразена свежест. Мощен финал, който свидетелства за обещаващо бъдеще.
...6 месеца върху фини утайки. Бутилиране февруари 2023.
Запушалка Diam 3.
Дегустация: неговият яркочервен цвят предлага блестящи сини отенъци. В аромата се усеща истинско трио от аромати на компот от черни плодове, подправки и есенции от маки, които пренасят в сърцето на Баланя. Вкусът е кръгъл и жив, с копринени танини, които поддържат ароматичните усещания.
Червеното Фратичело е вино с характер, с типични аромати на корсиканските сортове, меко и плодово. То се съчетава естествено със специалитетите на корсиканската гастрономия, като Фигателу и говеждо с дивеч.
Export Prodotti Italiani е колектив от експерти в експортирането на италиански продукти, ангажиран да свързва най-доброто от Италия с глобални клиенти. Основана с цел да предостави директен достъп до автентични продукти с високо качество, нашата компания отговаря на нуждите на международния пазар, като сътрудничи изключително с надеждни италиански производители, за да гарантира артикули, които отр...
...Вино Вибранте Де Манчуела
в носа е чисто грозде, подчертавайки ароматите на натурална ягода, къпина и слива. В устата е сладко, с нотка на свежа ягода и подправен фон, който остава на небцето, оставяйки дълго и вкусно вино.
1618 ºC Температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 30-50 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано и отлежавано в бетонни съдове
СОРТА ГРОЗДЕ: Бобал...
Виноградникът на Côtes du Rhône се простира върху общините Jonquières и Orange, където лозя на около 35 години процъфтяват върху глинесто-калциеви почви, съставени от лимонозни глинести и мергели, придаващи на земята кафяви нюанси. Мистралът, често силен вятър, предпазва лозята от неблагоприятни метеорологични условия през целия им растежен цикъл, като по този начин благоприятства концентрацията н...
La Piemontina е нова енологична живот, родена в едноименния регион на северна Италия, Пиемонт.
Нашето лого е лице с перфектни черти, лице, което може да принадлежи на всеки човек, независимо от пол, възраст и произход.
Ние сме млади и за начинаещите винари най-трудната част е да съчетаят опита и знанията на предишните поколения с модерните и напреднали технологии! И вярваме, че успяваме.
Бихме иск...
...Цвят черешово червено с малинови отблясъци.
Интензивен и чист на нос, представя огромна концентрация на плодове, череша, ягода, аромати на горски плодове, върху балсамов фон и леки тостирани нотки.
В устата е обгръщащ, глицеринов, с сладки танини и дълъг и плодов ретроном.
Вино: Червено.
Грозде: Темпранильо.
Бутилка: 75cl
Грозде: Темпранильо
Бутилка: 75cl...
...
Произведено в: Италия
Материал: Кристални чаши, стъбла от неръждаема стомана
Състав: * 6 чаши за червеновино * 6 чаши за бяло вино * 6 флейти за шампанско/игриво вино
Гаранция: всички продукти, изработени от несравнимия метал на Zepter в случай на дефекти
Сертификати/Декларация: Декларация за съответствие относно Регламент (ЕО) № 1935/2004 за материали...
AG. Vins, с повече от 25 години опит, се утвърдиха като предпочитан партньор за професионалисти, търсещи качествени вина на конкурентни цени. Нашият богат избор от над 350 референции свидетелства за нашата страст и ангажимент да споделим най-доброто от виното с вас. Ние ценим близостта и адаптивността, стремейки се да разберем и отговорим на специфичните нужди на всеки клиент, независимо дали е тъ...
...Подаръчната кутия 100% местна.
Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червеновино Petit Pont (Pays d'Oc).
Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
... сол от високо качество предлага перфектна основа за нашата творба.
ЧервеноВино от Високо Качество: Инфузията от червеновино добавя ароматна дълбочина, създавайки симфония от вкусове в зърното сол.
Свежи Шалоти: Шалотите, внимателно подбрани, придават вкусна нотка на лук на тази смес.
Препоръчана Употреба:
Скара: Щедро поръсете върху вашите стекове, грил и птици за експлозия от вкусове.
Гурме Салати: Добавете щипка, за да подчертаете вкуса на вашите салати.
Референция:SEL0016...
...Сортове: 100% Каладок
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Дълбок червен, виолетови отблясъци
• Първи нос: Червени плодове
• Втори нос: Подправъчни нотки
• В уста: Червени плодове, баланс и свежест
• Дълъг послевкус
Съчетание храни/вино:
Регионални ястия, меса, колбаси
Съхранение: 4 до 5 години
Винификация:
Остраняване на гроздови дръжки/Стъпкване.
План за мацерация 10 дни при 24° за запазване на свежестта и плодовете.
Пресовани остатъци, добавени към капковия сок.
Малолактична ферментация върху фини утайки през зимата до бутилиране.
...Добре приготвено парче месо може да се сервира с червеновино с интензивен вкус.
Затова можете спокойно да изберете Каберне Совиньон или Мерло.
Разбира се, можете да бъдете креативни и да опитате да сервирате говеждо с други вина, в зависимост от подправките и билките, които използвате.
По този начин ще подчертаете още повече вкуса и сочността на Карпатското говеждо.
...Циркулирайте, по дяволите!!!
1/3 от швейцарското население се оплаква от умора в краката.
Причини: стъпкване, подово отопление, топлина, стареене на населението,...
Една на всеки две жени се чувства засегната, а мъжете също не са пощадени!
ЧЕРВЕНОВИНО - КАСИС - БИО ГРОЗДОВА МАЦЕРАТА
Съединява 3 растения от биологично земеделие:
Листата от червеновино са източник на антиоксиданти, които подпомагат усещането за леки крака.
Гроздовата мацерата, получена след пресоване на гроздето, съдържа полифеноли, включително ресвератрол.
Ягодите от касис съдържат флавоноиди.
Референция: 59255...
... на дегустация червеновино с цвят на череша пикота и виолетови ръбове. на носа е интензивно, експресивно и свежо, с характерните аромати на tempranillo в пълна младост. на вкус е балансирано, с упорит, но зрял танин, добра киселинност и приятно усещане в устата, с дълъг и приятен послевкус. / производство до четири месеца в бъчва от френски дъб.
...Ароматът разкрива щедри нотки
на слива, черна касис, череша и какао.
Мощната атака на вкуса носи нюансите
на сушени сини сливи и лакрица в послевкуса.
Средното тяло на виното е в хармония
със средно-плюс киселинност и средно-
високи танини. Ястия от сурово или сушено говеждо
в компанията на сосове от горски плодове ще бъдат
отлична комбинация за това вино.
...Червеновино Мерло 2013 - Кабай, Гориška Брда, Словения.
Винарят: Семейство Кабай Морал.
Регион: Гориška Брда, Словения.
Алк.: 13,5% об.
Сладост: Сухо.
Реколта: 2013.
Обем: 750 мл.
Сорт грозде: Мерло.
Винификация:
Мацерацията протича в продължение на 30 дни в контакт с ципите в неръждаема стомана (инокс), дърво и бетон. Отлежаване 4 години в дъбови бъчви от 225 л. (френски дъб) и допълнителни 6...
2004 Основание на компанията SIEGMETALL Bruch e.Kfr. и стартиране на търговията с трапецовидни листове и аксесоари, адрес: Gärtnerstraße 1, 57076 Siegen
2007 Основание на производственото дружество CB Metallprofile GmbH и стартиране на собственото производство на трапецовидни листове
2009 Преместване в по-големи офис помещения на Gärtnerstraße 5, 57076 Siegen
2010 Поради регулирането на наследс...
...Цвят: привлекателно червеновино с черешов цвят и рубинено червен ръб.
- Аромати: сложни, плодови аромати, с изключителни зрели червени плодове и цветни и подправкови нотки.
- Устата: много закръглено начало с нотки на зрели плодове. Виното е структурирано, но с сладки, зрели танини и финална киселинност, която балансира сладостта на зрелите плодове с свежест, в резултат на което се получава дълготрайно, добре балансирано вино.