...Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеален за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати, стари супи.
Виното, червено или бяло, в приготвянето на ястия датира от Античността и все още можем да намерим много доказателства за това в регионалната кухня.
Невъзможно е да се спомене червеното вино в кухнята, без да се помисли за кок на вино, бургундско говеждо, дауба и много други рецепти. След изпаряване на алкохола, червеното вино носи своите танини, които придават на ястията този толкова особен характер.
SKU:SGEVR250...
ВИНОПРОИЗВОДИТЕЛ В ТОСКАНА
С удоволствие ви представяме нашата винена изба Белагаио. Фирмата е семейна и виното, което произвеждаме, произлиза изключително от грозде, събрано в нашите лозя; това ни позволява да имаме контрол върху качеството на нашите продукти на всички етапи от производството. Нашите лозя се намират в сърцето на този прекрасен регион, в централната част на Тоскана на височина от ...
...Иливия Леоне де Кастрис Негроамаро произлиза от лозята, разположени в общината Салисе Салентино. Беритбата се извършва ръчно в края на септември и освен гроздето Негроамаро, се събират и много малки количества Малавезия Нера от Лече. След приключване на беритбата, гроздовете, пренесени в избата, ще бъдат ферментирали в червено, а след периода на ферментация, Негроамаро Иливия отлежава в големи дъбови бъчви в продължение на два месеца преди пускането на пазара.
...Пале Розе Вино
100% Гренаш. Цвят: Ярко червено. Кристално. Аромат: В носа откриваме типичните характеристики на гроздето Гренаш от Пагос де Арайз. Сладките червени плодове; ягоди и лимон, смесени с изненадващи нюанси, напомнящи на бели круши, праскови, рози и личи, предлагат ароматна нотка на експлозивния аромат. Вкус: Приятен и сладък. Присъствието на червени плодове изпъква. Средният вкус е...
Основана във Ванс през 1972 г. от своя създател с едноименно име, Франсоа Ромео, маслопреработвателната фабрика с това име успя през годините да създаде и развие различни линии зехтин. Предлагаща хармоничен баланс между нежност и плодовост, свежест и тревисти нотки, зехтинът Франсоа Ромео привлича широка публика.
Марка Франсоа Ромео е призната от потребителите като гаранция за сериозност и качест...
Шато Монтана е основано в края на 19-ти век. Жан Жонкер д'Ориола, произхождащ от семейство земеделци, установено в Източните Пиренеи от повече от 5 века, се стреми, воден от своята страст, да развие заедно със семейството си финесa и мощта на този тероар, както и потенциала на тези места.
Виноградникът обхваща шестдесет хектара на два тероара в Аспрес, на склоновете на Пик дю Каниго, между море и...
Ние подкрепяме вносителите извън Гърция да изградят топ гръцко портфолио от вина, бира и спиртни напитки и да се възползват от огромни административни разходи. В същото време, ние подкрепяме производителите, особено бутиковите семейни компании, да вземат правилните бизнес решения. Увеличаваме техните стандарти за качество и премахваме бариерите за достъп до пазара, като увеличаваме търсенето и осв...
AV IFAD е испанска производствена компания, посветена на търговията с испански вина, червени вина, бели вина и розе, пенливи розе и бели вина, както и спиртни напитки, като испански бренди, уиски крем, джин и др. Имаме широка гама от референции, основани на концепции за дизайн, качество, обслужване и много конкурентна цена, което прави нашите продукти много атрактивни за потребителите. Това са про...
Сицилианска добрина, млада и динамична сицилианска компания, се занимава с производството под марката Sicilian Goodness и търговията с типични сицилиански продукти за търговци на едро и частни лица. Продуктите се изнасят и присъстват на различни европейски пазари.
За допълнителна информация можете да поискате оферта, като ни изпратите имейл на info@siciliangoodness.com или, като алтернатива, посе...
ДОМЕНЪТ F.JAUBERT се намира основно в общината Понтея, в централната част на Асприте, в Русийон. Разполага с около 35 хектара, от които десетина са на лимонно-глинести и варовикови почви от плиоцена. Останалите 25 хектара се простират върху тераси от квартерна епоха, съставени от каменисти почви с кварцови гальки и фрагменти от шисти.
Единадесетте сорта грозде позволяват получаването на голямо ра...
...Сорт грозде: Каберне Совиньон и Мерло
На вид: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot съчетава интензивно червено с виолетови отблясъци, характерни за неговия млад характер.
На мирис: на носа е сложен и балансиран, като ясно се усещат ароматите на червени плодове, ягода, малина и боровинка. Характеризира се и с нотки на ванилия, които напомнят за отлежаването в бъчви.
На вкус: в устата е сладък, добре структуриран, кадифен и много вкусен.
Отлежаване: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot се оставя да отлежава за 4 месеца в американски и френски дъбови бъчви.
...Caciocavallo Reale е най-голямото от сирената, произведени от Caseificio Pioggia, с начално тегло около 6 килограма. След една година узряване, сиренето достига тегло около 4,8 килограма. Произведено през зимните месеци, Caciocavallo Reale предлага уникален вкус, съпроводен с добро червеновино като Primitivo di Manduria. Това сирене е идеално за тези, които търсят богат и сложен вкус, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви.
...Бавната зрялост на гроздето в наклонените варовикови почви в Нийс Кариес Лариса, оставяно за 1 година в дъбови бъчви, позволява на виното да се изрази по най-характерния и типичен начин. Експлозивно ароматно вино, което съставя уникален и интензивен букет, вкус на сушени плодове и ванилия, меки танини и балансирана киселинност.
Сервира се при 18 - 20°C...
... притежава отлична дължина. Много велико вино, което ще се развива прекрасно с годините!
Съдържание: 75cl
Тип: Червеновино
Сортове: 69 % Каберне совиньон, 29 % Мерло
AOC: Сент-Жулиен
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2036
Температура на сервиране: 16-18°C...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
...Вземете бутилка сухо червеновино (0,75л). Изсипете виното в емайлиран съд, добавете съдържанието на опаковката и захар на вкус. Загрейте напитката до 70 градуса, без да я оставяте да заври! Оставете греяното вино да престои 30 минути. Премахнете подправките. Сервирайте горещо.
Въглехидрати (г / 100 г):5,0
Мазнини (г / 100 г):4,0
Протеини (г / 100 г):62
Калоричност (ккал):300
Минимален срок на годност:18 месеца
Нетно тегло (г):30...
...Индустриална употреба
Кутия за опаковане на вино
Тип хартия
Кожа
Функционалност
Рециклируема
Креативна опаковъчна кутия на едро, кутия за подарък с вино от хартия...
...Произведен от ферментация на органично червеновино, той поема всички полезни елементи от виното и представя аромати на червени плодове, лек е на киселинност и много ароматен.
...Вино, получено от бленд от сортове грозде Негроамаро (50%), Каберне (25%) и Сира (25%), отглеждани на стъбло. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече.
След шестмесечно отлежаване в барик, виното продължава да зрее в бутилка.
В аромата се открояват плодови нотки на боровинка, червено френско грозде и вишни в спирт, подправени с канела, карамфил и черен пипер, с изразителна балсамова нотка.
Благодарение на елегантността на танините си, виното се съчетава с основни ястия на основата на месо, като стратчети с говеждо рагу, меса на скара като говеждо и агнешки ребра.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик.
ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
... малолактичната ферментация, следва отлежаване в стоманен резервоар до бутилиране.
Способност за стареене: 3 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: рубинено червено, с течение на годините придобива гранатови отенъци.
Аромат: винен, интензивен, широк и устойчив.
...Еноцианинът е естествен оцветител, извлечен от кожата на гроздето (в прахообразна и течна форма), с червено-виолетов цвят. Използва се в сектора на винопроизводството и дестилериите за множество приложения, например: за придаване на червени или тъмни нюанси на бялото вино или на бели алкохолни напитки.