...ОРИГИНА - ТЕРИТОРИЯ
Червеновино Médoc Cru Bourgeois
Pontet Barrail се намира в общината Бегадан и принадлежи на семейството Bibey от 1970 година. Синът, Jérôme, пое управлението през 2002 година и значително допринесе за подобряване на репутацията и качеството на вината си. Семейната работа, извършена в лозята на Château, беше възнаградена с наименованието „Cru Bourgeois“, което днес го прави...
... Бордо, Бургундия или вина от други региони, всяко червеновино изразява уникалните характеристики на своя тероар. Консумирано с червени меса, ястия с сос или зрели сирена, червеното вино е перфектният избор за придружаване на богати и гастрономически ястия.
...Поддайте се на елегантността на червеновино „Бургунд“, вино с дълбочина и забележителна сложност. Възрастявано с грижа в френски дъбови бъчви, това вино разкрива богати аромати на зрели червени плодове и фини дървесни нотки. В устата, кадифена текстура и меки танини обгръщат небцето, предлагайки хармонично и завладяващо сетивно изживяване. Позволете си да бъдете очаровани от вечната елегантност на това червеновино „Бургунд“. ...
...terdézom] е био червеновино без добавени сулфити, леко и балансирано. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием."
Това вино има красива пурпурна и плътна окраска с много плодест букет.
Изненадваща свежест и дължина в устата с копринени танини.
Разполагаме с големи количества, за да захраним вашите пазари.
Дomaine Terre de Ghaya, собственост на 30 хектара, разположен в Бедоа, в подножието на Мон Ванту в южната част на долината Рона, е семейна изба, където страстта към виното се предава от поколение на поколение от 1900 година. Тази изба, ръководена от баща и дъщеря, се отличава с екологично уважителна гравитационна винфикация.
Съзнавайки тероара, който им е предоставен, страстни за занаята си и заг...
...100% Мерло
Разположен в Сент Тер
Дегустационни бележки:
Облечен в красива тъмна и виолетова рокля, това вино излъчва ароматен спектър с голяма сложност. Започваме с опушени нотки, след което преминаваме към черни плодове и червени смокини. В устата атаката е плътна и масивна, като същевременно запазва баланс и изразена свежест. Мощен финал, който свидетелства за обещаващо бъдеще.
...6 месеца върху фини утайки. Бутилиране февруари 2023.
Запушалка Diam 3.
Дегустация: неговият яркочервен цвят предлага блестящи сини отенъци. В аромата се усеща истинско трио от аромати на компот от черни плодове, подправки и есенции от маки, които пренасят в сърцето на Баланя. Вкусът е кръгъл и жив, с копринени танини, които поддържат ароматичните усещания.
Червеното Фратичело е вино с характер, с типични аромати на корсиканските сортове, меко и плодово. То се съчетава естествено със специалитетите на корсиканската гастрономия, като Фигателу и говеждо с дивеч.
Виноградникът на Côtes du Rhône се простира върху общините Jonquières и Orange, където лозя на около 35 години процъфтяват върху глинесто-калциеви почви, съставени от лимонозни глинести и мергели, придаващи на земята кафяви нюанси. Мистралът, често силен вятър, предпазва лозята от неблагоприятни метеорологични условия през целия им растежен цикъл, като по този начин благоприятства концентрацията н...
AG. Vins, с повече от 25 години опит, се утвърдиха като предпочитан партньор за професионалисти, търсещи качествени вина на конкурентни цени. Нашият богат избор от над 350 референции свидетелства за нашата страст и ангажимент да споделим най-доброто от виното с вас. Ние ценим близостта и адаптивността, стремейки се да разберем и отговорим на специфичните нужди на всеки клиент, независимо дали е тъ...
...Подаръчната кутия 100% местна.
Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червеновино Petit Pont (Pays d'Oc).
Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
... сол от високо качество предлага перфектна основа за нашата творба.
ЧервеноВино от Високо Качество: Инфузията от червеновино добавя ароматна дълбочина, създавайки симфония от вкусове в зърното сол.
Свежи Шалоти: Шалотите, внимателно подбрани, придават вкусна нотка на лук на тази смес.
Препоръчана Употреба:
Скара: Щедро поръсете върху вашите стекове, грил и птици за експлозия от вкусове.
Гурме Салати: Добавете щипка, за да подчертаете вкуса на вашите салати.
Референция:SEL0016...
...Сортове: 100% Каладок
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Дълбок червен, виолетови отблясъци
• Първи нос: Червени плодове
• Втори нос: Подправъчни нотки
• В уста: Червени плодове, баланс и свежест
• Дълъг послевкус
Съчетание храни/вино:
Регионални ястия, меса, колбаси
Съхранение: 4 до 5 години
Винификация:
Остраняване на гроздови дръжки/Стъпкване.
План за мацерация 10 дни при 24° за запазване на свежестта и плодовете.
Пресовани остатъци, добавени към капковия сок.
Малолактична ферментация върху фини утайки през зимата до бутилиране.
...
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ: Интензивно червено оцветяване. Прекрасна ароматна експресия на червени и черни плодове. Вкусът е волуптозен и сложен, съчетаващ касис, теменуга и дървесни нотки.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО: Колбаси, вкусни меса, дивеч, ястия с сос и сирена.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 17°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
... се избегне добавянето на танини и горчивина от гроздовите дръжки по време на дългата мацерация (4 до 5 седмици) по време на ферментацията. Виното след това отлежава почти две години в иноксова цистерна.
Дегустация: Красив рубинен цвят и много плодест нос (череша, къпина и боровинка). Свежо и земно в устата, това е вино с двойна личност, откъдето идва и името му. За любителите на млади и минерални вина с плътност!
Налична реколта: 2014 в бутилка; скоро 2020 и 2021...
... терморегулирани резервоари при около 25°C. Отлежавало в дъбови бъчви в продължение на 18 месеца. Виното може да се съхранява 8-10 години.
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Дълбок червен цвят, интензивен нос и много фини аромати на червени плодове, гладки танини с приятна дължина.
Хранителна комбинация: особено ще оцените нашето червеновино Bandol с дивеч, яхнии, сирена…
Идеална температура за дегустация: от 16° до 18°C. Отворете 1 до 2 часа преди дегустация.
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault)
бутилка от 75cl
13%/об.
Syrah, Grenache, Carignan
- Дегустационна бележка:
Цветът е рубинено червен с виолетови отблясъци, кадифен и дълбок.
"Вино на удоволствието, с кръгла структура, нежно и плодово."
Свежо с плодови нотки в първия нос, след което следват подправкови нотки.
- Винарят:
Уважението към природата и труда на човека е вкоренено в смелите винари.
Ихното отговорно и прозрачно поведение се вижда чрез получаването на етикети и сертификати, които гарантират тяхната воля.
...Елегантно и мощно червеновино.
Произведено от купаж с преобладаващи Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Пти Вердо, купажът "Традиция" е престижният купаж на замъка.
След класическа бордоска винфикация с дълга мацерация, вината се отлежават изцяло в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца.
Така се разкриват нотки на ванилия, печено и подправки, което му позволява да развие...
... хектар се поддържа внимателно, за да се осигури върховното качество на плодовете.
С общо производство от 15 000 бутилки по 0,75 литра, това червено сухо вино от реколта 2015 притежава алкохолно съдържание от 12,5%. Процесът на винопроизводство демонстрира ангажимент към качеството и автентичността. Гроздето, събрано на ръка и внимателно подбрано, е преминало през ферментация в открити бъчви от 225 литра, с мацерация от 20 дни, последвано от отлежаване в инокс съдове в продължение на 10 месеца.
...Детергент за текстили, килими и мокети, готов за употреба.
Проектиран за премахване на петна от всякакъв вид: мазнини, мастила, червила, кафе, чай, червеновино,... Основава се на комбинация от кислородни избелващи агенти и неионни повърхностно активни вещества.
Не съдържа белина или разтворители.
Продуктът е изработен от суровини с растителен и/или минерален произход.
Премахване на петна...
...Намерете перфектната кутия, която да разтопи сърцето на вашия татко!
Кутията е съставена от местни и ръчно изработени продукти, 100% от южна Франция, и съдържа:
Традиционен сух свински салам
Известният сух салам с черни маслини от Нион
Също така класическия суха наденица и нейния спътник - Чоризо в U
Бутилка червеновино Carignan-Grenache от Domaine de la Camarette, Pernes les Fontaines
Ръчно...
...Това вино е прозрачно, блестящо, рубинено червено с черешови отблясъци. Вариеталните аромати на Мерло се изразяват с нотки на червени касис и черни череши.
Атаката е открита, а вишната и ванилията съпътстват анасона и обилния финал. Танините са меки.
...Виното Червено Бордо Престиж е от 2-ро ПОКОЛЕНИЕ с правоъгълната си етикетировка в PCB, специално обработена и стилизирана "глава на лъвица" ... символ на разпознаване, емблематичен за продуктите на изключителната марка PRAGEN.
То е Вино Реколта 2017, много висок клас, безспорно РОЯЛ. За физически и юридически лица от големи и малки дистрибуции, HCR, събития и хотели, които обичат изключителни...
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
...Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеален за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати, стари супи.
Виното, червено или бяло, в приготвянето на ястия датира от Античността и все още можем да намерим много доказателства за това в регионалната кухня.
Невъзможно е да се спомене червеното вино в кухнята, без да се помисли за кок на вино, бургундско говеждо, дауба и много други рецепти. След изпаряване на алкохола, червеното вино носи своите танини, които придават на ястията този толкова особен характер.
SKU:SGEVR250...
Основана във Ванс през 1972 г. от своя създател с едноименно име, Франсоа Ромео, маслопреработвателната фабрика с това име успя през годините да създаде и развие различни линии зехтин. Предлагаща хармоничен баланс между нежност и плодовост, свежест и тревисти нотки, зехтинът Франсоа Ромео привлича широка публика.
Марка Франсоа Ромео е призната от потребителите като гаранция за сериозност и качест...
Шато Монтана е основано в края на 19-ти век. Жан Жонкер д'Ориола, произхождащ от семейство земеделци, установено в Източните Пиренеи от повече от 5 века, се стреми, воден от своята страст, да развие заедно със семейството си финесa и мощта на този тероар, както и потенциала на тези места.
Виноградникът обхваща шестдесет хектара на два тероара в Аспрес, на склоновете на Пик дю Каниго, между море и...
ДОМЕНЪТ F.JAUBERT се намира основно в общината Понтея, в централната част на Асприте, в Русийон. Разполага с около 35 хектара, от които десетина са на лимонно-глинести и варовикови почви от плиоцена. Останалите 25 хектара се простират върху тераси от квартерна епоха, съставени от каменисти почви с кварцови гальки и фрагменти от шисти.
Единадесетте сорта грозде позволяват получаването на голямо ра...