...Това е регионално червеновино с интензивен цвят и много плодист аромат (вишна/череша) с ванилови нотки от дъбовата дървесина, в която е отлежавало. Вкусът е в баланс с аромата, като се откроява силна структура, обградена от леко препечени танини. Финалът е много дълъг, но мек. Илюстрирана и суверенна традиция на отдаденост, която продължава повече от 70 години.
Добре дошли в света на MPDrink®
Ние сме пионери в индустрията и притежаваме една от най-големите гами в света от чаши и принадлежности.
Инвестираме в модели и цветове с ергономичен дизайн и в материали, които се отличават с дълготрайност и устойчивост, което повишава качеството на всеки продукт за различните пазари.
От 2007 г. нашите продукти непрекъснато растат и с цел да укрепим доверието на ...
...Вино с характер на фрейксенист от Дору Супериор, плътно с много елегантни и гастрономични аромати на виолетки.
ЕСТАЖ
12 месеца в нови френски дъбови бъчви.
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА
Реколта: 2017
Деноминация: DOC Дору
Сорта: 100% Турига Насьонал
Алкохол: 15%
PH: 3,68
Обща киселинност: 4,8 г/дм3
Общо захари: 3,4 г/дм3
Винарство Каса Агрícola Мануел Жоаким Калдейра
Подарък кутия от дърво при покупка на 2 бутилки.
*Съдържа сулфити...
...Турига Насьонал, Тинта Рориз, Турига Франка, Тинта Амарела и Тинто Као
Интензивен аромат, изразяващ зрели плодове от Дору, аромати и конфитюри, с нотка на храсти. Пълен и обгръщащ, с леки опушени нотки, а финалният вкус е енергичен и широк.
Подходящ за ястия с червено месо и сирена.
Сервирайте при 18ºC | 64ºF
14% об. 750ml...
...Дестало Виньо Верде Тинто
Направен с мощно тяло, тъмен тон и смела, газирана текстура, червеното е вино с по-високо алкохолно съдържание, с вкус на диви плодове и нюанси на цитруси. Сервирайте между 12ºC и 15ºC (53.6° до 59°F).
Дестало Виньо Верде Червено
Направено с мощно тяло, тъмен тон и смела, газирана текстура, червеното е вино с по-високо алкохолно съдържание, с вкус на диви плодове и нюанси на цитруси. Сервирайте между 12ºC и 15ºC (53.6° до 59°F).
...Концепция: Ароматно и свежо червеновино, направено от грозде от висока надморска височина.
Сортове: Touriga Nacional
Височина на лозята: 400 до 650 м
Почва: Сланец/Гранит...
...
____________________________________
Поддържа функцията и оптималната производителност на мозъка на всяка възраст.
Една капсула Sendril® на ден подобрява интелектуалната производителност и увеличава нивата на концентрация и памет.
Препоръчва се при лечение на депресия и деменция.
Съставки: Омега-3 (DHA/EPA), Гинко Билоба, Фосфатидилсерин, Червеновино, Фолат, Витамин B12 и Витамин E.
Начин на прием: 1 капсула на ден, по време на хранене.
Представяне: опаковка от 30 меки капсули.
...Ново или употребявано
- Кестеново дърво, до 600Lt
- Дъбово дърво, (само по предварителна поръчка) до 225Lt
Употребявано:
- Буре от Порто
- Буре от бренди
- Буре от червеновино
Рекондиционирани дъбови бъчви...
...Винарната ФЕРНАНДО РОДРИГЕС КАРВАЛЬО, ЕДНОЛИЧНО ДРУЖЕСТВО, ООД, се намира в града Картаксо. Собственикът Фернандо Карвальо произвежда само червеновино, "Два Карваля" е основната марка на винарната. Името, дадено на виното, е почит към неговия баща. Страстта на Фернандо Карвальо към лозарството е наследена от баща му, който е засадил лозето и е замислил основите на тероар за бъдещи велики вина...
Винарната ПОНТЕ ДА БАРКА в момента има около 1,100 членове, които представляват площ от 900 хектара лозя в общините Понте да Барка и Аркос де Валдевез, където се предпочитат двете основни сортове на региона на Зелено вино: Лоурейро (бяло) и Виняо (червено).
С цел да гарантира богатството на своето минало и автентичността на своите вина, докато търси постоянно увеличаване на качеството и...
... над 100 хектара в региона на Бейрада между собствени лозя и малки лозари. В Дão, където CAVES DO SOLAR DE SÃO DOMINGOS имат богат опит, също бяха установени споразумения с някои лозари, чийто грозде се следи внимателно на лозето и се винфицира в избите на региона. През 2005 г. Конфедерацията на енологите на Бейрада и Винопроизводствената комисия на Бейрада признали нашата работа, отличавайки ни с "НАЙ-ДОБРО ЧЕРВЕНОВИНО НА БЕЙРАДА 2004" и "НАЙ-ДОБРО ЛОЗЕ НА БЕЙРАДА - 2005", съответно. През 2006 г. бяха разширени винфикационните съоръжения, оставайки...
КВИНТА ДА ЛАБОЕЙРА произвежда вина от Бейрада, произвеждаме червени вина, бели вина, пенливо вино, резервно пенливо вино, червено пенливо вино, бяло пенливо вино. Произвеждаме вина като Excellence, Cabernet, Sauvignon, Touriga Nacional, Chardonnay, Quinta da Laboeira. Произвеждаме също зехтин с отлично качество и минерална вода. Предоставяме свинско месо и говеждо месо. В производството на нашите вина използваме и някои стари методи, които в комбинация с модерни технологии осигуряват получаването на вина с отлично качество. Вината се получават от сортове от региона на Бейрада.
... "Quinta do Poço do Lobo – Bairrada", червеновино от сорта Бага, Моретo и Кастелан; "Quinta do Poço do Lobo – Cabernet Sauvignon", сортово вино с най-престижния сорт в света; и "Espumante Quinta do Poço de Lobo", натурално пенливо вино, произведено от сортовете Аринто и Шардоне.
...В днешно време производството надхвърля 8 милиона литра, а ВИНАРСКА КООПЕРАТИВА ПАЛМЕЛА разполага с капацитет да достигне 10 милиона, като 75% от него е червеновино, 15% бяло вино и 10% Мускател от Сетубал. Значителна част от производството се бутилира чрез 5 автоматични линии с капацитет от 10 000 бутилки/час. ВИНАРСКА КООПЕРАТИВА ПАЛМЕЛА през годините е обновявала своята технология, както за...
... който колбасите се поставят в камини, за да бъдат опушени, произведени по традиционния метод. Регионът на Дору, толкова известен с портвайн, предлага също най-доброто червеновино, бяло и розе, от други региони, Миньо - известното зелено вино, уникално в света. Конфитюрите се приготвят от ръцете на жителите на изолирани села в обширния Алентежо и Траз-ош-Монтеш и Алто Дору. Продуктите, продавани от...
... технологични предпоставки, които я отличават от останалите: - Ефективна способност за охлаждане; - Възможност за сортиране на цялото грозде при влизането в винарната; - Придвижване и прехвърляне на маси единствено чрез гравитация. От напълно автоматизираната линия за бутилиране, инсталирана в Адега Картуха, годишно излизат около три милиона бутилки, разпределени между бяло, розе и червеновино от марките Пера-Манка, Скаала Коели, Картуха, Форъл де Евора и ЕА, както и пенливото вино Картуха.
...тъй като работим директно с производители от Северна до Южна Португалия, така че със сигурност ще останете доволни от печалбите, които можете да постигнете. Имаме голямо разнообразие от продукти, които вярваме, че ще ви заинтересуват, включително бяло, червено и розе масово вино, кутии, DOC вина, ликьори, резерви от мускат и наградени вина, спиртни напитки и шампанско. Нашите етикети могат да бъдат персонализирани в съответствие с искането на клиента.
Квинта дос Пошос е семейно имение, разположено в долината Дору. Произвеждаме и бутилираме качествено червеновино DOC под марката Квинта дос Пошос. През годините нашите реколти на Колхейта, Резерва и Гранде Резерва са получили значителен брой златни, сребърни и бронзови медали на национални и международни конкурси.
Тази година, за първи път, включихме екстра върджин зехтин в нашето портфолио...
Работим с продукти от региона на Бейрада. Зехтин, Вино и Шампанско. Бейрада е зона в централна Португалия с високо качество и все още подценена стойност на продуктите. Работим с разнообразие от продукти, от входни до по-изискани. Червеновино, Бяло вино, Ликьорно вино, Шампанско, Газирано вино.