Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
Ние сме LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, кооперация, която обединява 800 семейства на винопроизводители и специалисти в известния регион Бургундия. Нашите различни видове вина произлизат от лозята и избите на 7 известни къщи от север на юг в този изключителен винен регион: • Bailly Lapierre, известен с неговите Crémants de Bourgogne и тихи вина от Auxerrois • Les Vignerons de Buxy за вината си от Côte...
Франция, Pineuilh
...ОРИГИН Сухо бяло вино La Misaine Blanc Sec е специално подбрано от нашите енолози, за да ви предложи балансирани, автентични и приятни вина, перфектни за съпровождане на ежедневни ястия. ВИНИФИКАЦИЯ Традиционна в неръждаеми стоманени резервоари. ВИД ВИНОГРАД Airen ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ Красив бледожълт цвят с зеленикави отенъци. Аромати на цитрусови плодове в носа. Жив и леко кисел на вкус. ХРАНИ ЗА ПАРИРАНЕ Насладете се с морски дарове, грилована риба или кремообразни сирена. Сервирайте при 9°C (48°F).
Италия, Canelli
TASK предлага цялостни и ефективни решения за производители и търговци на едро в секторите на храните и напитките, производството на козметика и опаковането. Осигурява качествени и персонализирани машини, съобразени с нуждите на клиентите, както и пълен набор от услуги, от началния анализ на проекта до инсталацията. Освен това предлага полуавтоматични и напълно автоматични линии, идеални за малки ...
Франция, Bordeaux
...Коментар Тип почва: грави и пясъци, Винификация: Ръчно бране, Мацерация: 3 седмици. AOC Лаланд дьо Померол се намира в региона Либурне, на около 30 км източно от Бордо. Тя е отделена от Померол от река Барбан. Разположена е на две общини: Лаланд дьо Померол и Няк. Близо до сливането на Исъл и Дордон, тя е на по-малко от 100 км на запад от Атлантическия океан. Дегустация Цвят: интензивно червено...
Франция, Saint Emilion
...% каберне фран 15% Сертификати за околна среда: HVE 3 от 2017 и ISO 14001 (СМЕ на вината от Бордо) от 2015 Технологии на отглеждане: разумно отглеждане, почви, обработвани или засети с трева, резитба на лозата в смесен гийо, ръчни зелени работи, адаптирани към всяка парцела Беритба: механична с няколко селекции: зрялост и размер на зърната, парцелна селекция Винификация: традиционна с нежна и контролирана мацерация в термо-регулирани бетонни съдове Отлежаване: 12 месеца в френски дъбови бъчви, от които 40% нови...
Франция, Calvi
...Сортове: Сиакарелу и Ниелучиу (40/60) 15 години 25 хл/хек Реколта: ръчна (10 000 бутилки) Винификация: без сулфити. Частично обрани гроздове, терморегулирана иноксова ферментационна цистерна. Поставяне в цистерна и добавяне на дрожди. Ферментация при 24 до 28°C. Ежедневно разбъркване и аерация. Мацерация 4 до 5 седмици в зависимост от сортовете за тази реколта. Изцеждане и пресоване. Отлежаване...
Франция, Caromb
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5% Възраст на лозята: 15 години Тероар: Аргило-калциев Беритба: Машинна Дегустация: • Цвят: Много светло розово • Първи нос: интензивен, цитрусов (грейпфрут) и цветен • Втори нос: праскова от лоза • На вкус: свеж, елегантен, кръгъл • Добра каудалия Съчетание храни/вино: • Ястия с южни акценти • Салата, Грил Съхранение: 2 години Винификация: Пресиране директно. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Винификация в съд при 16°C за оптимална свежест и фини аромати. Отлежаване на фини утайки до бутилиране.
Франция, Monteux
АРСИЛАК, компания, базирана в Монтьо, е специализирана от 2006 г. в търговията, продажбата на вторични стоки и посредничеството на индустриално оборудване, по-специално на неръждаеми резервоари, стоманени или стъклопластови цистерни. Открийте нашата гама от неръждаеми резервоари 304 и 316, идеални за съхранение и/или смесване на всички течности в различни области като хранително-вкусовата промишл...
Франция, Prades Le Lez
Ние проектираме и произвеждаме процеси за обработка на агро-хранителни течности: пастьоризатори, филтрационни палети, коаксиални топлообменници, термовинификатори. Доставка на неръждаеми съдове за съхранение и винфикация, ферментация. JM INOX TECHNOLOGIE ви предлага своя отдел за подизпълнение благодарение на нашия опит от над 30 години в индустриалната металообработка. Ние предоставяме на нашите...
Франция, Mazion
...НАЗВАНИЕ: ШАМПАНСКО СОРТОВЕ: 65% Шардоне и 35% Пино Мюниер Алкохол: 12,5% Почва: Аргило-калциева Винификация: 10 месеца в съд и 14 месеца за шампанизация Обем: 750 мл Цвят: бледожълт, фини и равномерни мехурчета Вкус: Ноти на цитруси, плодове с бяла плът Съвети: Да се дегустира като аперитив или през цялото време на хранене. Тази кюве ще подчертае най-простите ястия и елегантно ще акцентира на най-фините ястия. Да се консумира между 6 и 8 °C.
Франция, Auxerre
Открийте нашата селекция от червени, бели, розови и пенливи вина! Нашата амбиция е да улесним сътрудничеството между френските винари и националните и международни купувачи. Основана през 2018 г., DIXVINS е вашият B2B магазин, предлагащ онлайн продажба на вина и спиртни напитки, произведени във Франция, за ресторантьори, винари и търговци на едро от цял свят. Редовно ви предлагаме специални и тема...
Франция, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Бордо Розе Смесване : Каберне Совиньон Потенциал за съхранение : Около 2 години Винификация : Гроздето се събира в пика на зрялост. То се обира и намачква, след което се преминава директно към пресоване. Избраните сокове след това се винифицират като нашите бели вина: утаяване, студена стабилизация, селектиране на дрожди, контрол на температурата.
Словения, Ljubljana
...Винарят: Семейство Келхар. Регион: Бизелйско, Долна Штирия, Словения Алк.: 13 % об. Сладост: Суха. Реколта: 2018. Обем: 750 мл. Сорт грозде: 100% Пино Гри. Почва: Сланец, глина и пясъчник. Беритба: Ръчно събиране, в края на септември. Винификация: Мацерацията протича в продължение на 4 седмици в контакт с ципите в неръждаема стомана. Нежно пресоване с пневматичен прес. Отлежаване 24 месеца в...
Италия, Nave
...Предложени комбинации Необикновени аперитиви, перфектни за цялото ястие в компанията на ястия с подходяща структура, просто трябва да знаете как да слушате. Бележки Nautilus Cru Историческият първи пенлив вино, отлежавал в сладка вода, на дъното на езерото Изео. Бутилките се представят с естествените утайки от езерото Изео и са завършени с елегантна метална етикета. Винификация в бутилка 65...
Италия, Monteu Roero
...Витинио: 100% Небиоло. Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 18 дни. Отлежаване: 18 месеца в големи дъбови бъчви от Славония. Цвят: наситено рубинено червено, склонно към гранат. Аромат: елегантен и деликатен, с нотки на малини и виолетки на фон от сладки подправки. Вкус: сух и с добро тяло, с дълъг и устойчив финал. Алкохолно съдържание: ±14% Гастрономическо съчетание...
Франция, Bordeaux
...История: Разположени на левия бряг на Дордон, семейството Дюбоа преминава реката и от три поколения отглежда лозя в Либурне. Те експлоатират четири замъка: Бозел, Монбрун (AOC Померол), Кло дю Рой (Лаланд де Померол) и Бел Еър Ла Гравиер (Сен Емилион Гран Крю). Сортове: 85% Мерло, 15% Каберне Совиньон. Винификация: Произведена от най-добрите парцели на замъка, тази купаж е обект на всички грижи...
Финландия, Turku
... Ронкаля","12.5%":"12.5%","Region":"Регион","Italy – Marche":"Италия – Марке","Variety":"Сорт","Vinification":"Винификация","The Grapes Were Whole Bunch Pressed At 9°C; Must Was Extracted Until 55% In Weight Of The Grapes. The Must Was Cold Settled For 24 Hours. Fermentation Took Place In Temperature Controlled Tanks Up To A Maximum Temperature Of 18°C. Malolactic Fermentation Was Not Carried Out...
Франция, Banyuls Dels Aspres
...Солове: Лимонно-варовикови Златен медал от Гилбер и Гиар Винификация: Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви. Блестящ цвят, гранатено червен. Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и лакрица, придружени от зрели плодове като сини сливи. В устата танините са копринени и добре разтворени. Състав: 100% Каберне Совиньон Солове: Лимонно-варовикови...
Франция, Roche La Moliere
... Състав : Пино Ноар 100 % Почва : Мергелни варовити почви Височина : 250 - 320 метра Изложение : Юг-Югозапад Беритба : Ръчна, Септември Култура : Разумно лозарство Винификация : Съчетаване на пино ноар с мацерация и традиционна винификация...
Съответстващи продукти
Розе Брут
Розе Брут
Други Продукти
Бял Брют
Бял Брют
Франция, Saint-Vérand
... се извършват изцяло на ръка и на гърба. Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар. Рязане: Гийо. Възраст: 45 години. Беритба: Ръчна. Добиви: Между 40 и 45 хектолитра на хектар в зависимост от годината. Грозде, умишлено презряло. Винификация: Много дълга винификация, на студено върху фини утайки. (между 15 °C и 20 °C) Отлежаване: 100 % отлежаване в дъбови бъчви от 1 до 3 вино. Отлежаването в бъчви продължава от 9 до 12 месеца.
Испания, Sevilla
...ТАЛХА БЛАНКО ФИЧА ТЕХНИЧЕСКА: Наименование на произход: DOP Алентежу Състав: Антао Ваз, Аринто, Перум, Фернао Пиреш Винификация: Ферментирано в глинени съдове Алкохолно съдържание: 13o БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ: Външен вид: Златист Аромат: Зрели плодове (ананас) и портокалова кора Вкус: Минерален, с интензивен и дълготраен финал...
Франция, Lys Haut Layon
...Тероар: Глинесто-пясъчна почва върху шисти Ситуация: Висок лаян Гроздето се бере ръчно на последователни избирания. Винификация Алкохолната ферментация се извършва в бъчви, а отлежаването е 18 месеца в бъчви. Остатъчни захари: 210 г/литър Алкохолно съдържание: 12.5 Дегустация между 10 и 12°C Нос: Жълт Нос: Ноти на дюли Устата: Конфитюрени плодове, дюли с богат финал Потенциал за отлежаване: 20...
Франция, Roubia
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nСтепен: 12.5°\n\nVINIFICATION\nВинифициран като розе с червени грозда. Бавно пресоване в продължение на 3 часа, след което ферментация в терморегулирани инокс съдове с местни дрожди. Въглеродна мацерация за извличане на плодовете. Винификация в терморегулирани инокс съдове в продължение на 6 месеца с много малко или никакви...
Франция, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Каберне фран, Гроло черно. TERROIR : Аргило-пясъчен. VINIFICATION ET ELEVAGE : Гроздето се събира внимателно на ръка в касетки. Винификация по традиционния метод. Въглеродна ферментация и отлежаване на утайка в продължение на 12 месеца в избата. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Фини мехурчета, покриващи розова сьомга. Плодово нос с цветни нотки. Свеж, плодов и елегантен вкус. ACCORD METS/VIN : Празнични аперитиви, коктейли, ягодов тарт. TEMPERATURE DE SERVICE : Между 7 и 9°C. Картон с 6 бутилки от 75cl...
Франция, Saint Cannat
...ВИНИФИКАЦИЯ Директно пресоване и ферментация с контрол на температурата – разбъркване на утайките в края на ферментацията. ДЕГУСТАЦИЯ Светло жълт цвят с зелени отблясъци. В устата се усещат аромати на цитруси (лимон, грейпфрут) и растителни нотки (босилек, жасмин). Перфектен за аперитив, с салати или на скара риба. Този вино е идеално сервирано между 8°C и 10°C.
Франция, Saint-Loubes
...Лек и плодов розе. Произведен от моноцеремония на Малбек, това розе притежава интересен аромат с тяло. С нотки на английски бонбони, гранат и горски ягоди, това е приятно розе за дегустация. Цвят: Розе AOC: Бордо Розе Лозя: Глинесто-лимонен тероар Винификация: Предферментационна мацерация на студено...
Франция, Cognac
От анализа на вашите продукти, през съвети за разработка, винопроизводство и дестилация, до вашите нужди от винарски продукти и малки лабораторни инструменти, ние полагаме всички усилия, за да ви предложим най-добрите услуги. Лабораторията Cognac Œnologie, акредитирана от COFRAC от 1996 г., подкрепя множество търговски и производствени компании в сферата на виното и спиртните напитки през целия им...
Италия, San Donaci
...Вино, получено от 100% Примитиво. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Винификация в червено с термо регулиране на ферментационния процес. Характеризира се с мекотата на танините си и дълготрайността на вкусово-олфактивните усещания. В аромата изпъкват нотки на зрели червени плодове като ягоди, малини и къпини, също и под формата на желета. Идеално е с зрели сирена като Качиокавало Подолику, Кастелмано, Проволоне дел Монако, паста с болонезе сос, бели меса по ловджийски.
Франция, Brue Auriac
...Цвят: Червен Година: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Сортове: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% об. ВИНИФИКАЦИЯ: Разумно лозарство Предферментационна мацерация на студено, Ферментация при 20-25°C, Мацерация 2 седмици, отлежаване в дъбови бъчви (228L – средно изпечени) 16 месеца ДЕГУСТАЦИОННА ЗАБЕЛЕЖКА: Носът изразява интензивни нотки на конфитюр от черни плодове, касис и къпина, деликатно...
...Производствен район: Леверано (Ле). Грозде: 70% Негроамаро, 20% Примитиво, 10% Монтепулчано. Система на отглеждане: алберело. Натура на почвата: алувиална, средно глинеста, с участъци, склонни към варовик. Винификация: след внимателен подбор на гроздето, то се подлага на отделяне на зърната (без пресоване). Мостото ферментира в стоманени резервоари в продължение на 10-12 дни при контролирана...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play