...Производствен район: Леверано (Ле). Грозде: 70% Негроамаро, 20% Примитиво, 10% Монтепулчано. Система на отглеждане: алберело.
Натура на почвата: алувиална, средно глинеста, с участъци, склонни към варовик.
Винификация: след внимателен подбор на гроздето, то се подлага на отделяне на зърната (без пресоване). Мостото ферментира в стоманени резервоари в продължение на 10-12 дни при контролирана...
...Шато Клине, едно от най-престижните имения в апелацията, се намира в сърцето на лозята Померол. Фльор дьо Клине, "другото велико вино от Ш. Клине", създадено през 2006 г., всъщност е второто вино на Ш. Клине (въпреки че част от сока идва от съседни имения, избрани от Ронан Лаборд). Процесът на винификация и отлежаване се извършва в модерни изби от екипа на Клине, за да разкрие съкровищата на тази изключителна апелация.
... червено сухо вино от реколта предлага изключителна концентрация и качество.
С алкохолно съдържание от 12,5% и реколта 2015, Gozauri Saperavi е готово за дегустация сега, но обещава и изключителен потенциал за стареене, подобрявайки се с течение на десетилетията. Общото производство е ограничено до 11 000 бутилки от 0,75 L, което го прави ценна придобивка за всеки любител на виното.
Винификация: Gozauri Saperavi 2015 е изработено с особено внимание.
...СОРТОВЕ: 50 % ПИНО НОАР
35 % ШАРДОНЕ
15 % ПИНО БЛАН
ВИНИФИКАЦИЯ: Отлежаване в изба в продължение на 7 години.
Берба 2011 - не е реколта.
ДОЗИРОВКА: 5 г/л
ДЕГУСТАЦИЯ: Плод на 7 години отлежаване в нашите изби, тази смес от 3 сорта достига зрялост.
Пино Нуар предлага ясна, но елегантна атака в устата с цитрусови нотки, бързо доминирани от растителната страна на Пино Блан и финесът на Шардоне.
... дълъг: Да се наслаждавате охладено, чисто, с паста ястия, пица, гриловано месо или риба, маслини, антипасти, разпространения…
Съвет от винопроизводителя:
Завършете един топъл летен ден на вашата тераса с чаша розе и се наградете с малко антипасти – така ще изживеете средиземноморския начин на живот директно от Пфалц.
Винификация: Ферментирано в неръждаема стомана, отлежавало 4 месеца на мая.
... нашия велик тероар.
НАШИТЕ ВИНОВЕ: Винифицираме по традиционен начин с отлежаване върху фини утайки, дълга ферментация на студено, управление на кислородната концентрация и температурите, ограничени добавки на сулфити и интрадиенти. Тук основната дума е: гроздето на първо място!
ВИНОКРЕПСТВЕНАТА: Символ на мястото, нашата винарска кула на 4 етажа е уникален концепт във Франция. Иновативна, тя позволява винификация чрез гравитация в дух на качество: "Тук слизаме по кръгов път, с нежност".
Нашата цел: да предлагаме вина на удоволствие и споделяне...
...Вувре традиционен метод полусух АОС. Вувре традиционен метод брут АОС. Вувре моельо АОС. Сухи вина Вувре АОС. Сухи бели вина Турен Совиньон АОС. Вина от страната Шардоне. Вина от страната Пино Ноар. Винификация Пиер ШЕНИЕ: ТУРЕН СОВИЊОН АОС, ВУВРЕ АОС. Предупреждение за алкохол: злоупотребата с алкохол е опасна за здравето, консумирайте с умереност.
... древни методи и е резултат от стриктен подбор на гроздето и внимателна винификация,
- Просеко Транквило, виното, което най-добре изразява характерните качества на сорта,
- Просеко Корнолè, специално тихо просеко, произведено само от грозде, идващо от много малък лозов масив, наречен от вековете Корнолè (храсти с диви плодове), с производство от 3336 бутилки.
...с цел експериментиране и сравняване на различни методи на винификация или на продукти за винификация, като мая, хранителни вещества, стабилизатори и различни помощни средства. Компанията предлага и услуги за приложни изследвания, в сътрудничество с Университета в Падуа – Секция по енология; изследване на нови ензими, биологични микроорганизми, протеини, укрепващи вещества, торове, оплождащи вещества, избистрящи агенти, ароматизатори, мая за винарната, която иска да се отличи с използването на местни продукти.