TASK предлага цялостни и ефективни решения за производители и търговци на едро в секторите на храните и напитките, производството на козметика и опаковането. Осигурява качествени и персонализирани машини, съобразени с нуждите на клиентите, както и пълен набор от услуги, от началния анализ на проекта до инсталацията. Освен това предлага полуавтоматични и напълно автоматични линии, идеални за малки ...
...Предложени комбинации
Необикновени аперитиви, перфектни за цялото ястие в компанията на ястия с подходяща структура, просто трябва да знаете как да слушате.
Бележки
Nautilus Cru
Историческият първи пенлив вино, отлежавал в сладка вода, на дъното на езерото Изео.
Бутилките се представят с естествените утайки от езерото Изео и са завършени с елегантна метална етикета.
Винификация в бутилка 65...
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 18 дни.
Отлежаване: 18 месеца в големи дъбови бъчви от Славония.
Цвят: наситено рубинено червено, склонно към гранат.
Аромат: елегантен и деликатен, с нотки на малини и виолетки на фон от сладки подправки.
Вкус: сух и с добро тяло, с дълъг и устойчив финал.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание...
...Вино, получено от 100% Примитиво. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече.
Винификация в червено с термо регулиране на ферментационния процес.
Характеризира се с мекотата на танините си и дълготрайността на вкусово-олфактивните усещания.
В аромата изпъкват нотки на зрели червени плодове като ягоди, малини и къпини, също и под формата на желета.
Идеално е с зрели сирена като Качиокавало Подолику, Кастелмано, Проволоне дел Монако, паста с болонезе сос, бели меса по ловджийски.
...Производствен район: Леверано (Ле). Грозде: 70% Негроамаро, 20% Примитиво, 10% Монтепулчано. Система на отглеждане: алберело.
Натура на почвата: алувиална, средно глинеста, с участъци, склонни към варовик.
Винификация: след внимателен подбор на гроздето, то се подлага на отделяне на зърната (без пресоване). Мостото ферментира в стоманени резервоари в продължение на 10-12 дни при контролирана...
... древни методи и е резултат от стриктен подбор на гроздето и внимателна винификация,
- Просеко Транквило, виното, което най-добре изразява характерните качества на сорта,
- Просеко Корнолè, специално тихо просеко, произведено само от грозде, идващо от много малък лозов масив, наречен от вековете Корнолè (храсти с диви плодове), с производство от 3336 бутилки.
...с цел експериментиране и сравняване на различни методи на винификация или на продукти за винификация, като мая, хранителни вещества, стабилизатори и различни помощни средства. Компанията предлага и услуги за приложни изследвания, в сътрудничество с Университета в Падуа – Секция по енология; изследване на нови ензими, биологични микроорганизми, протеини, укрепващи вещества, торове, оплождащи вещества, избистрящи агенти, ароматизатори, мая за винарната, която иска да се отличи с използването на местни продукти.