Ние сме LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, кооперация, която обединява 800 семейства на винопроизводители и специалисти в известния регион Бургундия.
Нашите различни видове вина произлизат от лозята и избите на 7 известни къщи от север на юг в този изключителен винен регион:
• Bailly Lapierre, известен с неговите Crémants de Bourgogne и тихи вина от Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy за вината си от Côte...
...Рум, настоян от сложната комбинация на няколко червени плода от диви сортове.
Състав: Френски био бял рум, отлежавал в стари бъчви от коняк, био червени плодове и био справедлива захар от тръстика.
Сервирайте охладен, самостоятелно или в коктейл, както за аперитив, така и за дижестив.
Тегло: 1.2 кг
Размери: 7 × 7 × 27 см
Алкохолно съдържание: 35,5*...
...Нашият биологичен ябълков сок е произведен от пресоване на сортове ябълки с предимно плодови аромати, основно Petit Jaune, отглеждани в нашите овощни градини в Дюси-Сент-Маргерит, в Бесен, Нормандия.
Този ябълков сок се произвежда и бутилира на имота. Той е пастьоризиран, за да осигури дълготрайна консервация.
Бруто тегло: 1420 г
Тегло на картон с 6: 9 кг...
...Доставчик на едро "Plants Fraisier Motte" на цена производител "Bio" и "Conv" - "Fraisiverse" ви предлага най-широката гама сортове ягоди във Франция, включително ягоди "Frigo", "Motte", "Waiting Bed" и "Tray", всичко на цена производител.
Специалист в онлайн продажбите, ние доставяме навсякъде в Европа през цялата година. Нашето съотношение качество-цена е ненадминато, с голям избор от био и...
... винификация, комбинираща наследствени знания с модерни технологии
СОРТОВЕ ГРОЗДЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Roumaguet Bordeaux Rouge представя красив рубиненочервен цвят с приятен букет от червени плодове и нотка подправки. Вкусът е гладък и кръгъл, преминаващ в приятно плодово завършване.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Roumaguet прекрасно се съчетава с гриловано говеждо, телешка бланкет или дори тарталети с червени плодове.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
... и загрижени за околната среда, семейството обработва гроздето с най-голямо уважение.
Нашите лозя произвеждат грозде с високо качество. Отглежданите сортове включват Вионие, Клерет, Гренаш за белите вина и Сира, Марселан, Сансо, Мерло и Каладак за червените.
Terre de Ghaya предлага също уникални винени туристически преживявания, като винени разходки и пикници в лозята.
Внимание: Прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето, консумирайте с умереност.
...Датата Кабкаб расте на юг от Иран, близо до града Ахваз. Производителят, с когото решихме да работим, е собственик на палмова плантация, която се предава от поколение на поколение.
Производителят отглежда различни сортове дати, но за вас избрахме Кабкаб. Това е изключителна дата, която не можем да намерим или се среща рядко на френската територия.
По време на реколтата, датите се селектират...
... средиземноморски храст, който включва множество сортове. Най-разпространен е "обикновеният тимян", богат на етерично масло. Няколко химотипа се отглеждат за производството на етерични масла, наречени в зависимост от основния им компонент: тимян с тимол, тимян с туйанол, тимян с линалол.
Производство
Етеричното масло от тимян с туйанол се произвежда във Франция, от тимян, отглеждан в Прованс, в същите...
...Сахар от Бразилия:
Различните сортове захар, произведени в Бразилия, която е един от най-големите производители в света. Благодарение на благоприятния си климат и обширните плантации от захарна тръстика, особено в регионите на Сао Пауло и Североизтока, Бразилия играе ключова роля на глобалния пазар на захар.
Основните видове бразилска захар включват:
1) Суров захар: основно предназначен за износ...
...Бананът е ядливият плод, произвеждан от няколко вида гигантски многогодишни треви от рода Musa. Отглеждан главно в тропическите райони, бананът е ценен в целия свят за своя сладък вкус и кремообразна текстура. Той се предлага в различни сортове, но най-разпространените са десертните банани (банани Кавендиш) и плантаните.
...Шампанското е окончателният символ на лукса и празненствата по целия свят. Произвежда се изключително в региона Шампан във Франция, това престижно пенливо вино се изработва по традиционния метод, с втора ферментация в бутилка, която му придава фини мехурчета и уникален характер. Иконните сортове грозде като Chardonnay, Pinot Noir и Pinot Meunier придават на шампанското богата ароматна палитра...
...Нашата нова гама Greenhouse, както подсказва името, произлиза от нашите сортове цветя от CBD Premium, отглеждани във Франция в GreenHouse (под сергия) от нас. Този тип производство ни позволява да комбинираме предимствата на отглеждането на открито, като същевременно имаме перфектен контрол върху околната среда, за да контролираме всички аспекти на развитието на цветята, с цел да ви предложим...
...Биологичната черна маслина е плод на маслиновото дърво с латинско наименование Olea Europaea, което принадлежи към семейството на маслиновите (Oleaceae). Овоидната форма на плода е типична, а цветът му преминава от зелено в черно при зрялост при повечето домашни сортове от средиземноморските региони. Веднага след получаването в завода, биологичната черна маслина се обезкостява, измива, бланшира и след това се замразява IQF.
Червена маслина от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 151 Kcal 622 kJ
Фибри: 2,3 г
Протеини: 1,3 г
Сол: 2,3 г...
...Разположен на платото на Померол, Château Taillefer носи името на типичността на апеллацията, оксидите на желязото. Старите хора разказват, че плугът там "изрязва желязото", толкова много от него се вдига в този лозов масив.
Ситуация
плато на Померол (височина 25 м)
Почва
силикат и чакъл върху синя глина, богата на оксиди на желязото
Площ
засадена 12 Хектара
Сортове: мерло 85...
...Описание :
Меката пшеница (Triticum aestivum), която произвеждаме, е внимателно подбрана за своите хлебопекарски качества. Тя е перфектна за вашите мелници. Това е универсална зърнена култура, която служи като основа за брашна от тип 45, 55 и 65. Така тя отговаря на различни нужди в хлебопеченето и сладкарството.
Всъщност, нашите сортове са избрани заради тяхната голяма устойчивост на болести...
...В миналото всяко семейство произвеждало своя "патхака", но производството му постепенно е станало маргинално. Ликьор с характер, белязан от тероара на баските, днес е рядък и търсен продукт.
Ябълките, използвани за него, "Аниса" и "Мамула", са типични за планините на региона. Рустикални сортове, ще ги разпознаете по малкия им размер, богатството на влакна и мощния им вкус, съчетан с нотка на...
...Изберете хибридни сортове царевица за целия вегетационен цикъл, за да максимизирате добива на сухо вещество на хектар. Сортовете, предназначени за силаж, също се избират по критерии за смилаемост и енергийна стойност за по-добра животинска стойност.
LACORNA е особено подходяща за стресови почви, за периоди с водни недостиг и за студени райони.
Идеалната плътност е 80 000 семена / Ха...
... шкаф за няколко месеца.
Поп и е готово! Просто отворете Попина според желанията си!
Преди и след отваряне: Да се съхранява при стайна температура.
Тъй като колбасите в Попините са без консерванти, се препоръчва да се консумират бързо след отваряне.
Petit Pont червено: Сортове 60% Гренаш, 25% Синсо, 15% Каберне Совиньон.
Кутията е изработена в черна магнитна кутия ИЛИ в крафтова чанта в зависимост от наличността.
Произход: Лайсак, Авейрон...
...6 месеца върху фини утайки. Бутилиране февруари 2023.
Запушалка Diam 3.
Дегустация: неговият яркочервен цвят предлага блестящи сини отенъци. В аромата се усеща истинско трио от аромати на компот от черни плодове, подправки и есенции от маки, които пренасят в сърцето на Баланя. Вкусът е кръгъл и жив, с копринени танини, които поддържат ароматичните усещания.
Червеното Фратичело е вино с характер, с типични аромати на корсиканските сортове, меко и плодово. То се съчетава естествено със специалитетите на корсиканската гастрономия, като Фигателу и говеждо с дивеч.
...Естествената ванилия произлиза от специфични растителни сортове, внимателно подбрани чрез традиционни селекционни техники. С шоколадов послевкус и плодист аромат, нашата Ванилия Бурбон Гурме от висок клас блести в сладкарството и изисканата кухня.
Повдигнете вашите творения с нейния ненадминат вкус и изтънченост.
Цвят: Тъмно червен до черен
Текстура: Неразцепена шушулка, маслена и мека
Аромат: Ясен вкус на ванилия от нашето детство
Размер: 18-22 см дължина
Тегло: 3-5 г на шушулка
Съдържание на влага: 30-35%
Съдържание на ванилин: 1.6% до 2.4%...
...Иранската смокиня... Тази сушена смокиня произхожда от равнините на Иран. Тя е изключително мека и сладка.
Тя се отличава от другите сортове смокини с малката си бяла форма и с вкуса и текстурата си.
Тя е натурална и без консерванти.
Като много хранителен плод, смокинята е истински партньор на спортистите, притежаваща множество полезни свойства за тялото.
...Вие сте мелничар и искате да контролирате качеството на чистите сортове пшеница или смесите за мелници. Искате да получите съвет относно избора на сорт или разработването на модел.
Вие сте индустриалец и искате да се уверите в редовността на брашната, които използвате в производството си.
Искате ли да контролирате хлебарското качество на вашите брашна?
Услуги на лабораторията за физико-химични...
...VIJAYA ви предлага различни сортове семена от тиква. Семето от тиква VIJAYA, произход Европа, се характеризира с тъмен зелен цвят и плоска, овална форма. Сред тази гама, VIJAYA предлага френско и местно семе от тиква. Много хранително и енергийно, семето от тиква е лесно за използване.
Референция:22261...
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Много светло розово
• Първи нос: интензивен, цитрусов (грейпфрут) и цветен
• Втори нос: праскова от лоза
• На вкус: свеж, елегантен, кръгъл
• Добра каудалия
Съчетание храни/вино:
• Ястия с южни акценти
• Салата, Грил
Съхранение: 2 години
Винификация:
Пресиране директно. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Винификация в съд при 16°C за оптимална свежест и фини аромати. Отлежаване на фини утайки до бутилиране.
...Високо в планината в Ла Вега (департамент Кундинамарка в Колумбия) растат кафеените дървета на семейната ферма El Tinto. Карло и семейството му продължават древното изкуство на отглеждане на различни сортове арабика на 1670 метра надморска височина, на сянка от естествената растителност. Това кафе с изключително качество, многократно награждавано в Колумбия, произлиза от смесването, извършено от...
...Добре дошли в Сицилия, винен регион с ярка идентичност, която се изразява чрез уникалните си тероари и многобройните местни сортове грозде.
На склоновете на Етна, Джовани Росо успешно отглежда Нерело Маскалезе. Неговата купажна вино "Etna Rosso" предлага фини и живи аромати. В него се усещат виолетки, бергамот, гарига и влажна каменна повърхност, както и нотки на бял пипер. На вкус е сочен и деликатен. Завършекът е едновременно здрав и вкусен.
Подходящо е да се дегустира с арancinи, пиле по баски или рататуй.