100% френска компания, базирана в Шампан, Millbäker проектира и произвежда решения за съставки за професионалисти в хлебопеченето и се позиционира като експерт в сектора пшеница-борд-питка. Нашата цел: да разкрием потенциала и вкусовите, хранителните и технологичните богатства на всяка съставка. Открийте широка гама от продукти, посветени на BVP: коректори на мелничарството, подобрители на хлебопеченето, смеси и предварителни смеси, включвания. Всички те са разработени в Техническия център, истинска лаборатория за иновации. Тези продукти в голямата си част са формулирани по поръчка и отговарят на специфични изисквания. Компанията също така създава гама от диетични и удоволствени продукти, за да предвиди нуждите на утрешния потребител. Millbäker предлага своя иновативен опит в покълването на зърнени култури, за да ви предложи пълна гама от покълнали семена на закваска.
10 години опит:
От повече от 10 години нашите технически инженери и майстори хлебари влагат своите умения в обслужването на потребители с непоносимост...
Търсите ли да предложите на клиентите си практични, икономични и лесни за внедряване решения, за да оживите продуктовото си предложение?
Искате ли да ...
Търсите практичен и лесен за използване микс или премикс, който да гарантира равномерността на вашите сладкиши?
Искате да разширите асортимента си от ...
Търсите хляб с оригинални вкусове, за да отговорите на нуждата от новост при потребителите?
Искате да пуснете сезонен хляб, за да оживите вашето предл...
Искате ли да разширите предлагането си на сладки закуски и десерти с модерни и вкусни продукти?
Искате ли да осигурите производствата си, за да предло...
Искате ли да адаптирате вашите брашна, за да получите многофункционално брашно за приготвяне на специални хлябове и/или сладкиши?
Търсите коректор, ко...
Търсите технологични съставки, строго подбрани и контролирани от нашия Технически център за тяхното качество, проследимост и производителност?
Искате...
Търсите лесни за използване смеси и предварителни смеси, за да осигурите качеството и последователността на вашите крайни продукти?
Искате да разширит...
Искате ли да подобрите функционалния профил на вашите брашна по критериите за реология на тестото (разтегливост, хидратация, сила, лепкавост) и на гот...
Имате ли проблеми с обема, външния вид и съхранението на вашите индустриални хлебопекарски продукти?
Имате ли проблеми с толерантността и залепването ...
Искате ли да осигурите ефективен антибликов ефект с контролирано втасване до 72 часа?
Търсите ли пълна, ударна, практична и висококачествена гама подо...
Вие сте мелничар и искате да контролирате качеството на чистите сортове пшеница или смесите за мелници. Искате да получите съвет относно избора на сор...
Иновативно ноу-хау
От повече от 10 години MILLBÄKER развива специфична експертиза в процесите на малтозиране, ферментация и покълване на зърнени култ...