... предимно изложени на юг. Със средна възраст от 35 години, лозята се отглеждат с внимание и с уважение към околната среда.
Тази гама от едносортови вина има за цел да модернизира имиджа на Бордо, предлагайки достъпни, лесни за пиене вина, представени в привлекателна и модерна опаковка, символизираща обновлението на нашия регион...
КУЛТУРА НА ЛОЗАТА
Разумно отглеждане
Ръчни резитби
Почви, обогатени с органични торове...
Export Prodotti Italiani е колектив от експерти в експортирането на италиански продукти, ангажиран да свързва най-доброто от Италия с глобални клиенти. Основана с цел да предостави директен достъп до автентични продукти с високо качество, нашата компания отговаря на нуждите на международния пазар, като сътрудничи изключително с надеждни италиански производители, за да гарантира артикули, които отр...
Земеделската компания CASERE е перфектно интегрирана в зоната D.O.C. Lison - Pramaggiore, разположена в общината Сан Стино ди Ливенца (Венеция). Специфичната конфигурация на терена е позволила да се получи продукт с високо качество както в белите, така и в червените вина, така че да има цели осем сорта, представени в Консорциума за доброволни вина D.O.C. Lison - Pramaggiore. Благодарение на дългия...
Създадена в Рен през 2011 г., нашата компания се специализира в разпространението на биологични, биодинамични и безсулфитни вина, предназначени за професионалисти. В тясно сътрудничество с винари, ангажирани с екологични практики, ние ви предлагаме асортимент от автентични и вкусни вина.
През годините разширихме дейността си, за да предложим днес по-разнообразна гама от услуги.
С 25 години опит ...
...{"Коментар":"Младите вина от Монтан-Сен-Емилон са изразителни и нежни. Те се съчетават с всички ястия и разкриват богатствата си с времето. Тероарът на Монтан-Сен-Емилон е доста подобен на този на Сен-Емилон. Сортове: Каберне Фран, Каберне Совиньон, Мерло. Имотът Шато Негрит се намира в общината Монтан в Жиронда, винен район Бордо. Той произвежда червени вина с наименование AOC Монтан-Сен-Емилон...
... BORDEAUX 2019
2015 : GUIDE HACHETTE 2018 : « Мерло и двете каберне разпределиха ролите си в тази вкусна смес, която за две трети е отлежавала осемнадесет месеца в контакт с дъб. Резултатът: Вино с дискретен нос в началото, отворено към черни плодове и подправки при аерация; прекрасна ароматна атмосфера, продължена от обширен, сладък, кръгъл вкус, без да липсва структура и подчертано от фина минерална нишка.
Собственик: Жан Пиер Ривиер
Площ: 3,5 Ха
Почва: пясъчно-глинеста...
Mosaic Beverage Co. е семейна компания за дистрибуция на вина, която снабдява и изнася най-добрите вина от Аржентина, Чили, Нова Зеландия, Австралия и Южна Африка. С ангажимент към качеството и автентичността, предлагаме мозаика от вкусове и преживявания на всички винолюбители по света. Предоставяме на нашите клиенти изискани вина, като се стремим да създадем надеждно и печелившо партньорство по ц...
...Добре приготвено парче месо може да се сервира с червено вино с интензивен вкус.
Затова можете спокойно да изберете Каберне Совиньон или Мерло.
Разбира се, можете да бъдете креативни и да опитате да сервирате говеждо с други вина, в зависимост от подправките и билките, които използвате.
По този начин ще подчертаете още повече вкуса и сочността на Карпатското говеждо.
... % Каберне Совиньон, 30 % Мерло, 10 % Каберне Франк
Винификация: Ръчно бране, инокс и бетонни съдове
Отлежаване: 12 месеца в бъчви (20% нови, 80% от едно или две вина)
Дегустация: Отваряйки се с букет от добре узрели черни плодове, Шевалие де Ласкомбс очарова с ясния си старт. Концентриран, небцето се отличава с деликатното си съчетание между мощ и елегантност.
... отделянето на гроздовите стъбла, гроздовете се поставят в съд, където в продължение на 4 до 5 седмици, извличането на танини се извършва нежно чрез ръчно натискане на мъстта. Отлежаването продължава почти две години в иноксова цистерна преди бутилирането.
Дегустация: Тъмно рубинено оцветяване и интензивен нос, между червени плодове (череша, касис) и кедър, предвещават цялата мощ и структура на тази смес с атлантически акценти. За любителите на вкусни и свежи вина с добра дължина.
Налични реколти: 2013, 2014, 2015 и 2016...
...Солове:
Лимонно-варовикови
Златен медал от Гилбер и Гиар
Винификация:
Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви.
Блестящ цвят, гранатено червен.
Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и
лакрица, придружени от зрели плодове
като сини сливи.
В устата танините са копринени и добре
разтворени.
Състав: 100% Каберне Совиньон
Солове: Лимонно-варовикови...
...МИЛЕСИМ : 2020
ЧЕРВЕНО ВИНО : Каберне фран.
ТЕРОИР : Глинести варовити почви.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано в добра зрялост. Макация в продължение на 24 часа при ниска температура, за да се извлече цветът. Ферментация в иноксова цистерна при ниска температура, за да се запази ароматичният потенциал на плода и неговата свежест.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Каберне д'Анжу.
ДЕГУСТАЦИОННИ...
...Много голяма година с дълъг потенциал, той вече се дегустира много добре с плодовете и свежестта на младите вина.
Дomaine: ШАТО УРБАНОН
Апелация: МЕДОК
Регион: БОРДО
Цвят: Червен
Сортове: Каберне Совиньон: 40% / Мерло: 56% / Каберне Фран: 4%
Метод на отглеждане: Биологичен
Характер: мощен
Съдържание: 75cl
Година на реколта: 2015
Тегло: 1 кг...
...Каберне Совиньон IGT
Година на производство 2015
Алкохолно съдържание 14,5% об.
Бутилка L.0,75
Опаковка: 6 бутилки в кутия
N.44 Кутии на палет
Тегло на палета: Kg.350...
...Бордо Розе
Смесване :
Каберне Совиньон
Потенциал за съхранение :
Около 2 години
Винификация :
Гроздето се събира в пика на зрялост. То се обира и намачква, след което се преминава директно към пресоване. Избраните сокове след това се винифицират като нашите бели вина: утаяване, студена стабилизация, селектиране на дрожди, контрол на температурата.
...Тази реколта 2018 вече излъчва някои нотки на развитие върху кожа и хумус. Танините са мощни, но зрели и ще продължат да се успокояват, ако имате търпението да оставите тази великолепна бутилка да отлежава още няколко години в избата. Велико вино, което задължително трябва да се комбинира с червени меса, дивеч, патица и др.!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сортове: 90% Танат, 10% Каберне совиньон
AOC: Мадира
Стареене: Да се пие веднага и да се съхранява до 2050
Температура на сервиране: 16-18°C...
...кръгъл, елегантен, плодов, приятен за пиене.
Да се наслаждава през цялото време на хранене, от предястия до основни ястия.
Сервирайте добре охладен.
Продукт: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet
Площ: 2 ха
Сорт: 80% Мерло, 20% Каберне
Тероар: глинесто-варовикови почви
Визия: ясна, блестяща, гранатена цветност
Нос: плодов и експресивен
Устата: маслена, плодова и дълга...
...{"PACKAGING":"750 мл","rouge boisé et charpenté":"дълъг в устата","Conseils":"Съпътства всички ястия, особено червените меса и сирената, сервирайте между 16 и 18 °C.","Cépages":"80% МЕРЛО, 20% КАБЕРНЕ СОВИГЬОН","REGION de PRODUCTION":"Бордо","grand vin de bordeaux":"кашони по 6","Sol":"глинесто варовикова почва","NOTES":"Носът се отваря с нотки на червени плодове, атаката в устата е доминирана от...
... класирано производство
- Le Moulin de Gassac, в основата на репутацията на тероара Aniane
в Лангедок.
ВИНОВИ СОРТОВЕ
Каберне Совиньон 40 %
Гренаш 40 %
Сира 13 %
Мерло 4 %
Каберне Фран 3 %
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Фин и деликатен нос, аромати на зрели червени плодове, с особено
изразен череша. На небцето се усещат изразени нотки на какао с
комплексно завършване на аромати на тютюн. Устата е маркирана от
богатството си, фините и копринени танини; много добър баланс и
особено неговата упоритост в устата.
...Нашето собствено вино с частна марка е направено от грозде от нашите 300 хектара лозя в Олит, в Рибера Алта, Навара, събрано в оптимален момент на зрялост. Производството на тези лозя не надвишава 5.000 кг/ха. Апелация D. O. НАВАРА Coupage Темпранильо 75%, Гарнача 18%, Каберне Совиньон 5%, Други 2%. Събрано в средата на септември, когато гроздето е без стъбла и поставено в неръждаеми резервоари...
Открийте нашата селекция от червени, бели, розови и пенливи вина! Нашата амбиция е да улесним сътрудничеството между френските винари и националните и международни купувачи. Основана през 2018 г., DIXVINS е вашият B2B магазин, предлагащ онлайн продажба на вина и спиртни напитки, произведени във Франция, за ресторантьори, винари и търговци на едро от цял свят. Редовно ви предлагаме специални и тема...
...Френска апелация
Каберне франк Н
Използване
Вид грозде за вино
Фенология
Време на разпукване: 5 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 2 и половина до 3 седмици след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете са средни, а зърната са малки. Този сорт позволява производството на ароматни вина с добро качество и средна издръжливост. От друга страна, потенциалите за захар, киселина и полифеноли...
...Винята на Kanonkop са известни в цяла Южна Африка с тяхното качество, чистота и финес.
Каберне совиньонът от имота е тъмен, с невероятно сложни аромати като влажно тютюн, дъбови подправки, кулис от къпини, чай чай и свежа земя. Вкусът е също толкова разнообразен - можете да различите нотки на сладка малина и вишна с печени кафеени зърна. Танините са директни и балансирани.
Подходящо за консумация с ястия в сос или с хубаво парче говеждо.
Използвайки петте сетива, нашата мисия е позиционирането на ексклузивни марки. Така можем да предложим марките, които представяме на национално и международно ниво за разпространение в вашата зона на действие.
Семейството на продуктите Cabecita Loca е нашата линия от напитки в премиум формат, изработени само от натурални и висококачествени продукти, с основа от най-добрите вина, предимно от Гарна...
...Цвят: привлекателно, дълбоко черешово червено вино.
- Аромати: интензивни, сложни аромати, типични за Каберне Совиньон. Подправъчни нотки, главно черен пипер и тофи, са красиво съчетани на плодова основа.
- Устата: сложен и структуриран в устата. Има свежи плодове и подправъчни нотки; кръгло, балансирано и свежо.