...Когнатът е ДНК-то на лозарството в Олерон. От поколение на поколение нашето ноу-хау се адаптира към нашия тероар, за да произвежда типични флорални и йодни Когнати, отразяващи нашата морска среда.
Нашият склад за стареене, разположен край канала, свързващ океана, е подложен на морските влияния с времето. Стареенето се извършва в дъбовибъчви от 400 литра минимум 10 години за XO, 6 години за VSOP...
...Chivas Regal 12 години, Chivas Regal 18 години, Chivas Regal 25 години и сместа на братята Chivas имат свои уникални формули и селекция от много отлежали уискита, което им придава собствен характер, вкус и опит.
За да стане уискито законно шотландско, новият спирт трябва да отлежава минимум три години в дъбовибъчви. За Chivas Regal, всички бъчви с уиски, които са избрани, са внимателно...
...Име: Текила Арайго Силвър 1000ml / 700 ml
Категория: Текила
Произход: Мексико
Алкохолно съдържание: 35%
Представяне: 700 ml
Дегустационни нотки: Това е текила с голям характер и лек плодов привкус.
Забележки: Изработена е на 100% от синьо агаве. Не съдържа изкуствени захари и се получава след внимателен процес на дестилация. Отлежава в дъбовибъчви, което придава златистия й цвят и изискан вкус.
...Ароматната комбинация от кафе от Гватемала 100% арабика и ванилия Бурбон от Мадагаскар предлага мек и интензивен резултат.
Френските производители създават 100% био спиртни напитки в сърцето на Жер.
Нашият Арманяк, кръгъл и щедър, отлежава в дъбовибъчви от Гаскон.
Прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето. Да се консумира с умереност.
Тегло: 1.5 кг
Размери: 10 × 10 × 30 см
Алкохолно съдържание: 32%
Обем: 70 cl...
...Този ром, отлежал в дъб, се произвежда от прясно изцеден сок от захарна тръстика, след което се ферментира, дестилира и отлежава в съответствие с Контролираната географска индикация.
ОРИГИНИ
Селски ром AOC от Мартиника
ПРОИЗВОДСТВО
Този ром, отлежал в дъб или амбров, отлежава в дъбовибъчви за период от 12 до 18 месеца. В него се усещат аромати на прясна захарна тръстика, съпроводени от деликатен дъбов вкус.
...Смес от Арманяк, отлежавал поне 10 години в дъбовибъчви в нашите изби, разположени в Жер.
Робата: Тъмна с кехлибарени и медни отблясъци – Не добавяме никаква захар или карамел.
Нос: Удивителна сложност, изградена около основа от типични Арманяци: Слива, Ванилия и Бели цветя. Нашият Hors d'Âge е изключително сложен и постепенно се развива в около дузина различни аромати, разкривайки толкова много...
...Санджовезе 97% (Колорино и Канаиоло 3%). 12 месеца в френски дъбовибъчви, 4 месеца в неръждаеми контейнери. Аромат: сложен и луксозен, с прецизни нотки на черен пипер и кардамон. Златен медал MUNDUS.
...УИСКИ - C1 - Смесен малт
На възраст 4 години - FAIVREJMAGINE
Нашата дестилерия е известна с производството на
уискита с високо съдържание на алкохол и
изключителен баланс на вкусове.
В тази бутилка открийте всички вкусове
и мощта на нашето уиски,
остаряло 4 години в дъбовибъчви.
Неговият богат ароматен баланс
предлага сложност на вкусовете.
Плодова нотка,
цветна прегръдка,
досег на дим,
Лека вълна от щастие, която
подчертава кръглостта на небцето…
Уиски, остаряло в бъчва от френски дъб.
Съдържанието на алкохол варира в зависимост от партидите.
...Уникум е горчив ликьор, създаден през 1790 година от Доктор Цвак. Днес все още семейството Цвак произвежда Уникум по оригиналната рецепта, която се пази като семейна тайна. Въпреки това знаем, че повече от 40 съставки (билки и подправки) съставляват Цвак Уникум и че този ликьор отлежава в дъбовибъчви.
....","Ферментация":"В неръждаема стомана","Размер на бутилка":"50 cl, 0.75 cl и 1.5 Lt","Вид вино":"Червено. Крианца","Сорт грозде":"100 % Темпранильо","Почва":"калциеви мергели","Отлежаване":"12 месеца в американски дъбовибъчви.","Деноминация на произход":"D.O.Ca. Риоха","Земеделие":"Органично земеделие"}...
...МИЛЕСИМ : 2018
СОРТ : Шенин.
ТЕРОИР : Гравиер д'Анжу.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Нежно пресоване на 3 селекции от грозде, преминало през сушене и ботритис. Ферментация в дъбовибъчви, последвана от 12 месеца отлежаване върху фини утайки, за да се извлече сложна ароматна структура.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Котo О д'Обанс.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ : Блестяща и златиста окраска. Хармонична ароматна сложност...
...Този коняк произхожда от Гранд Шампан, 1-ви крю на коняка. Този уникален тероар, който е гаранция за качество, е подобрен от производството Single Estate (от един единствен винопроизводител). Това е деликатен баланс, който го прави изключителен и автентичен.
Екстра Олд (XO) е смес от коняци с различна възраст, като най-младият е прекарал поне 15 години в дъбовибъчви. Неговата пикантна ароматна сила, неговият грациозен и богат рансио ще ви предоставят чисто удоволствие, достойно за най-добрите коняци.
... директно в френски дъбовибъчви (25% нови), където протича цялата алкохолна ферментация. Малоалкохолната ферментация не се търси умишлено, за да се запази свежестта. По време на отлежаването върху общи утайки от 10 месеца, виното се разбърква редовно, за да придобие повече тяло. Тази работа "по бургундски" прави тази купажирана напитка вино за отлежаване.
Дегустация: Приятен киселинен нос с препечени маслени и лешникови нотки, щедър и сложен вкус, който ще отговори на всички желания.
... Прекрасна сладост в устата, придружена от нотки на конфитюрирани череши и копринени, добре обвити танини.
Общо впечатление това е вино, което се съчетава
Продукт: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – отлежавало в дъбовибъчви
Площ: 0.5 ха
Сорт: 100% Мерло
Тероар: глинесто-вапнен почва - Плато
Визия: наситен, дълбок, жив и свеж цвят...
... плодовете.","APPELATION":"AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"100% имение Манор дьо Валет","ALCOOL/ Alcool":"13 %Vol","PALETTE":"Палета VMF 100 x 120 с 720 бутилки, 120 кашона по 6","Blaye cotes de Bordeaux":"75 cl","Elevage":"50% в 225 литрови дъбовибъчви","COULEUR":"Червено","DOSAGE":"Без добавки","MILLESIME":"100% 2016 бутилирано през 09/2017."}...
...Име БАСТИД ДЕ ФАВ – РЕЗЕРВ ДЮ ПРИОРЕ
Цвят Розе
Наименование AOP Котo О Варуа в Прованс
Сортове Syrah 50%, Верментино 40%, Сансо 10%
TAV 13% об.
Винификация Мацерация: предварителна ферментация на студено, Ферментация при 18°C Ферментация и отлежаване на утайка в дъбовибъчви (300 л) за 8 месеца
Дегустационни бележки: Носът изразява апетитни нотки на конфитюр от портокалова кора и бяла праскова...
...През 1886 г. Уилям Грант изпълнява дългогодишната си амбиция, като построява собствена дестилерия. Той я нарича Гленфидих, което на галицки означава Долината на елените, и на Коледа през 1887 г. първата капка потече от казаните. Днес, все още собственост на семейството на Уилям Грант, Гленфидих е водещият световен едносортен малц. Неговите 12 години на отлежаване в най-добрите шери и бърбън бъчви, преди да бъдат съчетани в дъбови тъни, създават по-гладък и хармоничен вкус.
...Този Малбек има висока интензивност на малини, сливов кейк, тамян и теменужки, които остават безпроблемно и гладко свързани през дългия финал. Изработен е от ръчно набрани гроздове от нашите високоалпийски лозя. Нашият винопроизводител добавя 8 месеца в дъбовибъчви, за да създаде най-добрата "гоблен" между плодовете и дъба.
SKU:001-12...
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches френски дъбовибъчви domaine des Galmoises
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Отлежаване: френски дъбовибъчви.
Бутиране: В имота.
Обем: 75 cl
Съхранение: 3 до 12 години.
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Обем: 75CL...
...През 1886 г. Уилям Грант изпълнява дългогодишната си амбиция, като построява собствена дестилерия. Той я нарича Гленфидих, което на гелски означава Долината на елените, и на Коледа 1887 г. първата капка потече от казаните. Днес, все още собственост на семейството на Уилям Грант, Гленфидих е водещият световен едносортен малц. Неговото 12-годишно отлежаване в най-добрите шери и бърбън бъчви, преди да бъде съчетано в дъбови тъни, създава по-гладък и хармоничен вкус.
...Бирите Distrikt са избрани в първия наръчник Hachette за бири, с 2 звезди за Clash и Confusion.
• Confusion: Светла бира от стил American Pale Ale, 5.1%, балансирана горчивина, Dry Hop с хмелове Cascade и Centennial за много фини аромати, цитруси и лайм.
• Investigator: Светла бира от стил American IPA (India Pale Ale), 6.2%, изразена горчивина, Dry Hop с хмелове El Dorado и Simcoe за много приятни аромати, цитруси и грейпфрут, леко смолисти.
• Clash: Светла Трипъл, 9%, много лека горчивина, за да остави място на 7-те малца и отлежаване в продължение на 3 седмици с дъбови стърготини от уиски.
...Елагова киселина е естествено съединение от класа на полифенолите. Може да се намери в различни видове дъб, като северноамериканския бял дъб Quercus alba. Също така може да се получи от различни храни като къпини, нарове, малини и орехи, както и от напитки, отлежавали в дъбовибъчви, като уиски.
Cat. Nr:NST-10-60
CAS:476-66-4
Чистота:98% (HPLC)
Молекулна формула:C14H6O8
Молекулно тегло:302,20...
...Балсамов оцет Grande Réserve 5 години, сорт грозде Pedro Jimenez, 8° киселинност.
Продукт 100% натурален, без добавки и консерванти, без подсладители.
Този оцет е произведен с най-добрия избор на сладки грозда "Pedro Jimenez" с бавен процес на киселинност и отлежавал в дъбовибъчви в продължение на 5 години.
Мощен и балансиран оцет, с тъмен махагонов цвят и изключителен аромат на сушени грозда...
...Вино с характер на фрейксенист от Дору Супериор, плътно с много елегантни и гастрономични аромати на виолетки.
ЕСТАЖ
12 месеца в нови френски дъбовибъчви.
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА
Реколта: 2017
Деноминация: DOC Дору
Сорта: 100% Турига Насьонал
Алкохол: 15%
PH: 3,68
Обща киселинност: 4,8 г/дм3
Общо захари: 3,4 г/дм3
Винарство Каса Агрícola Мануел Жоаким Калдейра
Подарък кутия от дърво при покупка на 2 бутилки.
*Съдържа сулфити...
...Померол
Смес:
90% Мерло - 10% Каберне Фран
Потенциал за стареене:
Около 25 години
Винификация:
Ръчно бране, ферментация в терморегулирани бетонни съдове. Винята отлежават в френски дъбовибъчви с 50% нови бъчвии 50% бъчви от предишно вино в продължение на 20-22 месеца.
... дъбовибъчви. Виното не е филтрирано и е добавено минимално количество сулфити непосредствено преди бутилиране.
Потенциал за отлежаване: 2020 - 2028.
Характеристики:
Отенъци на бледо червено в резултат на удължена мацерация. Носът получава елегантен баланс на червени плодове и намек за дървесен букет. Вкусът е закръглен, средно силен, с билкови и плодови нотки.
Съчетаване с храна:
Разполага с достатъчно сила, за да поддържа прилично ястие. Съчетаването с храна също е подходящо за ястия на основата на аспержи, птици и кремообразни сосове. Температура на сервиране: 12-16° C.
...Изработен от бренди спирт, отлежавал не по-малко от 5 години в арменски дъбовибъчви. Има много приятен и мек вкус и ярък аромат, с дълъг чудесно затоплящ финал.
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 18 дни.
Отлежаване: 18 месеца в големи дъбовибъчви от Славония.
Цвят: наситено рубинено червено, склонно към гранат.
Аромат: елегантен и деликатен, с нотки на малини и виолетки на фон от сладки подправки.
Вкус: сух и с добро тяло, с дълъг и устойчив финал.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание...
...Цвят черешово червено, интензивни аромати на зрели червени плодове и много елегантно дърво. На вкус е robust, вкусен, широк и упорит. Препоръчва се да се консумира между 14º и 16º по Целзий, подходящ за придружаване на колбаси, задушени меса, дивеч, зрели сирена и пастети.
Произход: IGP Вина от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Крианца
Реколта: 2016
Крианца: Изработен от грозде от сорта темпранильо, отлежавал в френски дъбовибъчви (-алие-) ...