... и маслинови дървета на добре дренирани и слънчеви терени, където нашите сортове грозде, Санджовезе, Канайоло и Тревиано, дават максимален добив от около 50 центнера грозде на хектар. Внимателната резитба, ферментацията в бетонни съдове първо и след това в дъбовибъчви, са само част от тайните, които правят нашето вино велико вино. Още от първите глътки ще бъдете очаровани от ароматите, мекотата и кръглостта на този нектар, който е плод на любовта ни към нашата земя и трудното изкуство на винопроизводството.
... интегрирана борба, съчетана с използването на микроорганизми и биологични продукти. Компанията произвежда ябълкови сокове, а извличането им става чрез студено пресоване, за да се запазят непокътнати хранителните и органолептичните компоненти на плодовете. Освен това произвежда ябълков балсамов оцет, който отлежава в дъбовибъчви, за да направи продукта уникален по рода си.