...Ние сме доставчик на дъбово дърво за горене и изнасяме всички видове дървесни стволове за горене в Германия в пакети от 5 кг, 10 кг и 25 кг. Разпространяваме брезово/бук и твърдо дърво за горене в Европа. Нашето дъбово дърво за горене се доставя в кутии от 2,4 RM и има естествена влажност на сушене от 25-35%. Нашите клиенти ценят постоянно високото качество и бързата доставка на нашите продукти.
...Armagnac Castarède от 1931 г. е истинско произведение на изкуството за ценителите на спиртни напитки. Тази рядка реколта, отлежала в дъбовибъчви, предлага уникално дегустационно изживяване с алкохолно съдържание от 40°. За дегустация като дижестив, този Armagnac се предлага с кутия, добавяйки нотка елегантност на всяка дегустация.
В устата, Armagnac Castarède 1931 разкрива изключително ароматно...
... изработени с поцинковани обручки, с опечен интериор и са напълно тествани под налягане. Повечето традиционни производители на дъбовибъчви вече не произвеждат дървени бъчви в малките размери, в които ние сме специализирани, поради допълнителната работа, която изисква; нашите производствени съоръжения са настроени така, че да можем да произвеждаме тези по-малки бъчви ефективно, включително с най...
...Дъбовибъчви от американски или френски дъб с капацитет 225L, използвани преди за червено вино. Подходящи за повторна употреба за отлежаване на спиртни напитки, бира, вино или оцет.
Работим с клиенти, които използват тези стари бъчви за производството на своите напитки.
Разполагаме и с греди или метални стойки за съхранение в изба или дестилерия.
Извършваме доставки от Испания до целия свят с камиони или пълни контейнери.
Свържете се с нас за повече информация.
...Временни винени бъчви от американски и френски дъб, изработени от опитни бъчвари. Те имат капацитет от 225 литра до 500 литра и се намират в Логроньо (Ла Риоха).
...Буре с 3 или 4 вина от френски дъб (27мм)
Тези бъчви са били преработени според следния протокол:
- Демонтаж и изравняване на дъната
- Изравняване на вътрешността на бъчвата с 5 мм
- Повторно загряване на бъчвата (налични са няколко загрявания)
- Монтаж на дъната
- Шлифоване на външната част
- Тест за херметичност
- Лазерно маркиране и довършителни работи...
...Ябълковият оцет на Flaguerie е резултат от оцетна трансформация на биологично ябълково вино в оцет. Този натурален оцет узрява в дъбовибъчви в продължение на няколко месеца, преди да бъде бутилиран без филтрация. В дъното на бутилката може да се образува оцетна майка.
Бруто тегло: 1450 г
Тегло на картон с 6 бутилки: 9 кг
Оцетна киселинност: 5°
Остатъчен алкохол: < 0,5°...
...Чанта в кутия (BIB)
- различни размери и форми
Дъбовибъчви за вино в чанта в кутия в различни размери от 3 литра до 20 литра. Бъчви, проектирани за декорация в ресторанти, кафенета и др., за поставяне на вино в чанта в кутия и сервиране от истински дъбовибъчви.
...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 бут. cl 75 е червено вино, което е robusto и интензивно, отлежавало поне 2 години в дъбовибъчви. Неговите аромати на зрели плодове и подправки го правят перфектно за придружаване на червени меса и зрели сирена. Наслади се на тази ценна бутилка самостоятелно или в компания.
... екологична стойност (ниво 3), е било обект на всички грижи от лозето до избата. Тук се търси гурманският и лек характер в винопроизводството и отлежаването.
ВИНОПРОИЗВОДСТВО
Сортиране на зърната
Традиционно винопроизводство
Отлежаване в дъбовибъчви за няколко месеца
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят черешово червено, интензивен и блестящ.
Фин и приятен аромат на червени и черни плодове.
Вкус плодист, мек и кръгъл, поддържан от разтопени танини и леко сладникав.
... преобладаващ варовик в Кот Шалонез. Наклоните са плавни и ориентирани на изток до югоизток.
Отлежаване
Винификацията започва в иноксни съдове, след което продължава в дъбовибъчви. Продължителността в бъчвите варира в зависимост от реколтите.
Характер на виното
Прекрасен червен цвят, ясен, с рубинени отблясъци, носът се отваря към типичните червени плодове на Пино Ноар (касис, вишна, червена боровинка) с димни нотки, хумус и понякога животински нюанси. Богато и комплексно, текстурата му е стегната с меки и елегантни танини. Прекрасен баланс.
Съчетания на храни и вина...
...Когнатът е престижен спирт, признат в световен мащаб за своето изключително качество и изтънчен вкус. Произведен в региона Когнат във Франция, този спирт е изработен от внимателно подбрани бели грозда, дестилирани два пъти в традиционни медни аламбики. Процесът на отлежаване в дъбовибъчви придава на Когната неговите сложни аромати и характерния кехлибарен цвят, правейки всяка дегустация уникално...
... естествена алкохолна ферментация, контрол на температурата, дълга мацерация (18 дни), 2 промивки на ден през цялата ферментация. Тези стъпки позволяват максимално извличане на качеството на плодовете: цвят, аромати и структура. Отлежаването на виното след това се извършва в дъбовибъчви, от които една трета е ново дърво, в продължение на 12 месеца.
Дегустация
На вид, шато Оте Либард показва красив червен...
...Текилата е емблематичен спирт за Мексико, произведен от синя агаве, сукулентно растение, отглеждано основно в регионите на Халиско. Известна със своите интензивни вкусове и земни нотки, текилата е продукт на традиция и майсторство. Тя се предлага в няколко категории, включително текила Бланко, свежа и неостаряла, текила Репосадо, която отлежава между 2 и 12 месеца в дъбовибъчви, и текила Аньехо, която отлежава повече от година, за да развие по-богати и сложни аромати.
...% каберне фран 15%
Сертификати за околна среда:
HVE 3 от 2017
и ISO 14001 (СМЕ на вината от Бордо) от 2015
Технологии на отглеждане:
разумно отглеждане, почви, обработвани или засети с трева, резитба на лозата в смесен гийо, ръчни зелени работи, адаптирани към всяка парцела
Беритба: механична с няколко селекции: зрялост и размер на зърната, парцелна селекция
Винификация: традиционна с нежна и контролирана мацерация в термо-регулирани бетонни съдове
Отлежаване: 12 месеца в френски дъбовибъчви, от които 40% нови...
...Бариките са напълно регенерирани по патентования метод TEDEM.
Регенерацията се извършва с озон, за да се обезцвети и дезинфектира бъчвата в дълбочина.
Остатъчният сяра е премахнат, както и отлежаването, което бъчвата е могла да съдържа.
Минералният спектър ще се отнася за бели или червени вина от типа мерло. Алкохолни напитки също могат да бъдат отлежавани в тях.
...Съчетание: сирена, дивеч, ястия с сос, пикантни ястия, червени меса
Винификация: Беритбата се извършва ръчно в касетки с двоен подбор. Винификацията се провежда в малки терморегулирани инокс съдове. Малоалкохолната ферментация се извършва в съдове в отделно помещение. Отлежаването от 18 месеца се провежда в дъбовибъчви (20 до 30% нови).
Око: тъмен и дълбок червен цвят
Нос: малки плодове и...
... необходимото ниво на влажност.
След това, зелените зърна кафе се поставят за период до 3 месеца в дъбовибъчви, които са съдържали уиски поне 8 години.
Контрол на качеството се извършва на всеки 30 дни, взема се проба от всяка бъчва, анализира се и се подготвя за профилиране, като се квалифицира от експерти.
Продават се изключително на зърна, за да можете да се насладите на смесването на ароматите на кафето.
...Brunello di Montalcino DOCG 2017 Castello Banfi
Получен от сортове саньовезе, винифицирани в чист вид, Brunello di Montalcino DOCG на Castello Banfi може да се счита за класика в производството на Banfi в Монталчино. Произвежда се от клонирана селекция на гроздето, зрее две години в големи дъбовибъчвии в барики от френски дъб, след което завършва с отлежаване в бутилка от 8 до 12 месеца...
...Поддайте се на елегантността на червено вино „Бургунд“, вино с дълбочина и забележителна сложност. Възрастявано с грижа в френски дъбовибъчви, това вино разкрива богати аромати на зрели червени плодове и фини дървесни нотки. В устата, кадифена текстура и меки танини обгръщат небцето, предлагайки хармонично и завладяващо сетивно изживяване. Позволете си да бъдете очаровани от вечната елегантност на това червено вино „Бургунд“. ...
...Максима Изразяване На Бобал
Аромат на чиста зряла червена плодова типична за сорта Бобал. Копринен и интензивен на небцето, с подправен фон, който отразява истинския характер на Манчуела.
1618 ºC Температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 60-70 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано в дървени съдове от 10.000 литра и отлежавало в френски дъбовибъчви от 225 литра
СОРТ ГРОЗДЕ: Бобал...
...Те са елитни вина от "Златната колекция" на Mileștii Mici, най-голямата винена колекция в света (приблизително 1.5 милиона бутилки), регистрирана в Книгата на рекордите на Гинес. В тази категория са представени колекционни бели и червени вина с рядкост в винената индустрия от Република Молдова. Тези вина имат двойно отлежаване: те се съхраняват поне 3 години в дъбовибъчви, след което вината се...
...Автентичният шампанско par excellence, кюве Fût de Chêne се отличава със своята мощ, елегантност и свежест. Отлежаването му в големи дъбовибъчви от реколтата до бутилирането го прави шампанско, което не остава незабелязано.
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
След гроздобера, реколтата първоначално се винарства. След това, полученото вино се дестилира по метода Шарантез, т.е. чрез двойна дестилация.
Тази смес е съставена от различни ракии от нашия тероар, като най-младата е отлежавала поне 10 години в дъбовибъчви с ракии от Grandes Champagnes, които са поне 25 години.
DEGUSTATION :
Неговият...
...последвана от ферментация в стоманени резервоари с използване на селектирани дрожди за около 10 дни при 24-26°C и мацерация върху ципите. Следва окончателното пресоване с меки преси и малолактична ферментация в стомана. Виното отлежава в френски и американски дъбовибъчви за 18 месеца.
...Виното: Phigaia е емблематичното вино на имение Serafini & Vidotto. Произведено от смес от Каберне совиньон, Каберне фран и Мерло, това иконично вино излъчва невероятна чистота на плодовете. От чашата се усещат гурме и изискани нотки на черна череша, ягода и малина, които с грация се развиват в устата... с финес. Отлежаването в дъбовибъчви само подчертава този плод, добавяйки щипка подправки...
...Средиземно море и диви ароматни билки, в съпровод с диви и органични цитрусови плодове. Изработено в американски дъбовибъчви с органичен мед. Златна награда за търговски мед 2020.
...Съставки:
100% Био червено вино оцет
Този стар червен винен оцет отлежава в дъбовибъчви в продължение на 6 месеца.
Този период му придава кръглост на вкуса, както и дървесни нотки.
Съвети за употреба:
Да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати.
Този продукт е наличен и в бутилка от 50 cl.