Италия, Savignano Sul Panaro
...Биологично кафе, с един произход, естествено, с висока плодова киселинност, сладко с нотка на ферментация. Характеризира се с интензивен цветен аромат.
Франция, Bordeaux
...Виното се отделя след 15 до 20 дни преди малолактичната ферментация. Дегустация С тъмен рубинен цвят, това вино се отваря с интензивен плодов нос с подправъчни нотки, характерни за хубавите добре узрели Каберне Совиньони. В устата танините са меки и топли. Структурата е обширна с нотки на горски плодове и мек финал. Това вино ще бъде много оценено по време на вашите аперитиви с плато от колбаси и сирена. Сортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (37%), Пти Вердо (3%) Производител: Семейство Дюфур в Сен Мишел де Риуфре (33720) Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2021...
Италия, Guardiagrele
...Произведен от естествена ферментация на пшеница, идеален за всички видове пица. Избягвайте стреса от обработка и температура. Формат: 1 кг Дозировка: 4 - 5 %...
Испания, Sant Vicent Del Raspeig ( Alicante)
...Glycine max (L): състои се от 30% ферментирано соево екстракт на прах и 70% резистентен декстрин (като помощно вещество) от царевично нишесте, който се добавя по време на обработката. Витамин K2 се отстранява по време на производствения процес. Ферментиранияят соев екстракт съдържа натокиназа, извлечена от нато, храна, произведена чрез ферментация на немодифицирани соеви зърна (Glycine max L.) с избран щам на Bacillus subtilis var. natto Референция:21669...
Монако, Monaco
...Тази био-целулозна маска пречиства, успокоява и хидратира комбинирана до мазна кожа. Водеща иновация в биотехнологиите, БИОЦЕЛУЛОЗАТА е 100% натурална. Тя се получава чрез естествена ферментация на кокосово мляко и текстурата ѝ е изработена от много фини органични влакна, които образуват защитна мембрана, която приляга перфектно на лицето. Нашата био-целулозна маска съдържа серум с висока...
Франция, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Horia IXO беше нашето първо творение в сътрудничество с нашия майстор пивовар, базиран в Наварра. La Horia е светло пиво от стил Helles (светло на немски) с ниска ферментация. Със златисто жълтия си цвят, това е леко светло пиво с малцов вкус, което разкрива цветни и тревисти аромати. Това е пиво за жажда, много лесно за пиене.
Полша, Warszawa
...Ферментирали екстракти от растения са иновационни съставки, които печелят все по-голямо признание в козметиката благодарение на своите уникални грижи. Процесът на ферментация прави растителните екстракти по-богати на хранителни вещества и биоактивни съставки, като аминокиселини, пептиди, антиоксиданти и витамини, а тяхната химическа структура се разпада на по-малки молекули. Благодарение на това...
Нидерландия, Raalte
... спечелил популярност в различни индустрии, включително производството на храни, козметика и фармацевтика. Тя е полизахарид, произведен чрез ферментация на захари от бактерията Xanthomonas campestris. Тази универсална съставка притежава уникални свойства, които я правят ценен добавка за широк спектър от приложения. Ползите от използването на ксантанова гума: Второ, Подобрена текстура: Способността на ксантановата гума да създава гелоподобна консистенция я прави популярен избор за подобряване на текстурата на хранителни продукти като сосове, дресинги и алтернативи на млечни продукти.
Италия, Padova
...Чанта "Borsa shopper" от царевица / плат (PLA) произлиза от детрозата, получена чрез ферментация на царевична влакно / с дълги подсилени дръжки и дъно. Размери: 37 X 42 X 11 см Материал: Царевица Опаковка: 200 бр Цвят: еcru...
Италия, Canelli
...Моноблокът COMPACT с 7 клапана за пълнене е решение, предназначено за малки изби, които произвеждат престижни вина. Може да бъде оборудван с капачка за коронни капачки и е предназначен за бутилиране на крафт бира с повторна ферментация в бутилка. Централната звезда поставя под крановете 7 бутилки, които се пълнят чрез спускането на резервоара. Докато тези бутилки се запечатват на изхода, една по...
Франция, Paris
...Цидр с жълто-сламава окраска и медни отблясъци. Смесването на сладки, сладко-горчиви и кисели ябълки придава на този цидр перфектния баланс, типичен за нормандския тероар. Ферментация с местни дрожди Въглеродна киселина по традиционен метод Произведен от биологично земеделие - сертифициран домейн Demeter Без добавени сулфити Размери: 5,5 см x 23 см Нетно тегло: 330 Обем: 330 мл...
Франция, Soreze
TOM PRESS предлага на професионалистите всичкото оборудване за съхранение, преработка на храни и готвене: Н°1 за любителите на домашното приготвяне. TOM PRESS проектира и разпространява над 5 000 референции на оборудване и продукти за съхранение, готвене и преработка на храни. С това оборудване можете да произвеждате и преработвате плодове и зеленчуци, меса и риби, млечни продукти, зърнени храни ...
Германия, Tannhausen
LIPP GmbH - СЪДОВЕ И СИСТЕМНИ РЕШЕНИЯ ЗА ТВЪРДИ, ТЕЧНИ И ГАЗОБРАЗНИ ВЕЩЕСТВА LIPP GmbH в Танхаузен е специалист в производството на съдове с над 60 години опит. Ние предлагаме висококачествени съдове и системни решения от стомана за индустрията, общините и селското стопанство. Нашата уникална конструкция в LIPP®-системата постига най-високо качество. С фокус върху дълготрайност, гъвкавост и инди...
Нидерландия, Maarssen
...Селеновата мая, произведена чрез ферментация на Saccharomyces cerevisiae в медия, богата на селен, е признат източник на органичен селен под формата на храна. Селенът е основен микроелемент, който е тясно свързан с човешкото здраве. Селеновата мая е един от най-добрите източници на органичен селен. Абсорбцията и усвояването на органичния селен са много по-високи от тези на неорганичния селен, а токсичността на органичния селен е много по-ниска. EC номер: 231-957-4 Молекулна формула: Se CAS номер: 7782-49-2...
Германия, Schwäbisch Hall-Hessental
В Хесентал се произвеждат пластмасови части вече почти 70 години. Това голямо ноу-хау влиза в много различни продукти. Произвеждат се не само опаковки от 50 мл канистри до 1800 литрови контейнери, но и много сложни технически издувни части. Служителите работят в бранша от дълго време и част от тях са в компанията още от самото начало на пластмасовата индустрия. Освен това, при нас не е пропуснато...
Германия, Aßlar
...Интелигентен софтуер. Лесна употреба. OmniStar и ThermoStar са компактни настолни анализатори за пробни газове, които са при атмосферно налягане. Те са перфектното цялостно решение за газов анализ, особено при химически процеси, в полупроводниковата индустрия, металургия, ферментация, катализа, лиофилизация и при екологичен анализ.
Испания, Palma De Gandia
... комфорт на осветлението и много по-висока равномерност. Това е дълготрайно осветление в зони за ферментация и почистване, селскостопански, животновъдни и преработвателни предприятия. LED: Refond SMD 2835 Ефективност на LED: 160lm/W - 5000K ±5% Ефективност на светлинната система: Над 80% Захранване: 100-240VAC 50-60Hz Степен на защита: IP69K Живот: Над 50000h. (LM70 & 30°C) Налични оптики: 120°...
Турция, Istanbul
... права геометрия. Предимства 1- Специална обработка на повърхността 2- Подходящ и персонализируем дизайн 3- Дълъг експлоатационен живот 4- Висока издръжливост – по-малко поддръжка 5- Ефективна филтрация Приложения 1- Обработка на храни и минерали 2- Почистване на вода 3- Минни приложения 4- Вибрационно разделяне 5- Ферментация 6- Обработка на вода Неръждаема стомана с различни класове и...
Австрия, Hard
...Винаги е по-добре да проверите сами.... Най-лесният метод за проверка на процеса на ферментация в дигестор е с един поглед през нашето инспекционно стъкло! Качествени стъклени материали и производство, многогодишен опит и обширен асортимент от аксесоари гарантират спазването на строгите изисквания за инспекция в биогазовата технология. Инспекционните прозорци на ennox могат да бъдат...
Германия, Schwalbach
...След ферментацията, комбучата на Фишер се бутилира непастьоризирана и натурално мътна. По този начин, дрождите и млечнокиселите бактерии остават живи и активни, образувайки естествена въглеродна киселина в бутилката. Поради натурално мътната бутилировка и последващата ферментация в бутилката, се образуват плаващи ферментни култури, които също се утаяват на дъното на бутилката. Те могат да бъдат консумирани.
Франция, Saint-Gaudens
...Продукт, готов за употреба, предназначен за премахване чрез пръскане и забърсване на всички замърсявания, включително и най-упоритите, от всички миещи се повърхности. Той се използва също за премахване на следи от мастила, червило, мазнини и никотин. Продуктът е изработен от суровини с растителен и/или минерален произход. Съдържа разтворител, получен от ферментация на селскостопански субстрат. Премахва чрез пръскане и забърсване всички замърсявания и включва най-упоритите от всички миещи се повърхности. Външен вид: безцветна прозрачна течност pH: 10,7 - 11,4 Плътност: 1,02 - 1,04 Опаковка: 5L...
Италия, Campo San Martino
...Армади за ферментация от неръждаема стомана AISI 304, вътрешно и външно, версии 700 и 900, 1 слепа врата. Система Touch control 9" на вратата. Контрол на влажността в камерата с овлажнител. Налични цикли: Ускоряване (автоматични и ръчно персонализируеми), Размразяване (автоматични и ръчно персонализируеми), Ферментация (автоматични и ръчно персонализируеми), Комбинирани цикли. Автоматично...
Съответстващи продукти
Mekano PRO 900
Mekano PRO 900
Други Продукти
Масови шкафове
Масови шкафове
Франция, Calvi
...Сортове: Сиакарелу и Ниелучиу (40/60) 15 години 25 хл/хек Реколта: ръчна (10 000 бутилки) Винификация: без сулфити. Частично обрани гроздове, терморегулирана иноксова ферментационна цистерна. Поставяне в цистерна и добавяне на дрожди. Ферментация при 24 до 28°C. Ежедневно разбъркване и аерация. Мацерация 4 до 5 седмици в зависимост от сортовете за тази реколта. Изцеждане и пресоване. Отлежаване...
Германия, Vilsbiburg
...Sedicanter® разделя твърдите вещества от течностите. Специфични аспекти: Твърдите вещества са съставени от седимент с консистенция от мека до течна. Типичните области на приложение на Sedicanter® са: ► Биомаси, суспензии от дрожди и протеини. ► Бульони от ферментация и задържани UF. ► Течности за CIP почистване и активирани утайки без груби вещества. ► Продукти, произхождащи от плодови сокове и...
Франция, Bordeaux
...малолактична ферментация в съдове. Отлежаване: 60% в бъчви, 25% в иноксидни съдове и 15% в амфори. Дегустация: Рубинено червен цвят с добра интензивност, нос с нотки на касис, виолетки, допълнени с ментови аромати, прекрасна ароматна сложност. Гурмански, с много кръглост и сладост, фини, кадифени и елегантни танини, аромати на червени и черни плодове с добра свежест.
Франция, Saint-Martin-Du-Vivier
...Шампанското е окончателният символ на лукса и празненствата по целия свят. Произвежда се изключително в региона Шампан във Франция, това престижно пенливо вино се изработва по традиционния метод, с втора ферментация в бутилка, която му придава фини мехурчета и уникален характер. Иконните сортове грозде като Chardonnay, Pinot Noir и Pinot Meunier придават на шампанското богата ароматна палитра...
Съответстващи продукти
Шампанско
Шампанско
Други Продукти
Текила
Текила
Германия, Heidelberg
... стърготини, дървесни стърготини, остатъци от ферментация и други суровини за производството на пелети. Лентовите сушилни SBT 25 и SBT 60 в контейнерна конструкция са специално проектирани да отговарят на нуждите и изискванията за производителност при сушене на стърготини, дървесни стърготини и подобни продукти за производството на пелети. Сушилнята може да се използва и за сушене на други продукти от...
Германия, Bad Bentheim
...създавайки течност, която се смесва с мая, за да започне процесът на алкохолна ферментация. Захарите се превръщат в алкохол. В същото време, оцетнокиселите бактерии осигуряват, че създаденият алкохол се превръща в оцет. В крайния продукт ябълковият оцет не съдържа алкохол. Здравословни свойства на ябълковия оцет и приложения Ябълковият оцет може да се използва по различни начини, както вътрешно, така и външно. Освен че е вкусно допълнение към салата или зеленчуци, той е и полезен за тялото. Ябълковият оцет може да помогне за поддържане на кожата еластична и мека…...
Франция, Torcy Le Petit
...Иновативно ноу-хау От повече от 10 години MILLBÄKER развива специфична експертиза в процесите на малтозиране, ферментация и покълване на зърнени култури. В своя център за покълване инженерите изследват сензорния, хранителния и вкусовия потенциал на покълналите семена, за да създадат нови приложения в хлебопроизводството. Гамата от специалитети с покълнали зърнени култури Родена от това...
Белгия, Nivelles
...Характеристика: Студените зимни условия, възрастта и спортната тренировка са ситуации, които могат да повлияят на нивото на убихинол в организма. Убихинолът е неокислената форма на коензим Q10. Това е молекула с естествен произход, произведена чрез ферментация на мая, така че не съдържа примеси, произтичащи от химичен синтез. Ortho Ubiquinol Q10 съдържа витамин E, който участва в клетъчната защита срещу оксидативен стрес. Ortho Ubiquinol Q10 съдържа студено пресовано и след това филтрирано масло от ленени семена. Състав: 100 мг убихинол, 12 мг витамин E (100% ПД).

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play