...W: 340 ÷ 360. Брашната от меко пшеница с ниска степен на рафиниране, с пшеничен зародиш, предлагат перфектен концентрат от хранителни вещества за все по-внимателния пазар към здравословните качества на храните. Те се адаптират към различни видове производство, идеални са за лек и порест продукт.
Anniversario, родени година след честванията на 90-годишнината, интерпретират паметта, историята и конкуренцията на нашата мелница чрез своя изследователски център.
Anniversario PIETRO е идеален за теста с дълга ферментация.
25KG...
...Бирата CHIMAY е ценна белгийска напитка, произведена според древни монашески техники и дълга история на ферментация и отлежаване в бутилка. Със своята богата смес от малц и хмел, тази червена бира с алкохолно съдържание от 12% предлага уникален и сложен вкус, който ще задоволи и най-взискателните небца. Насладете се на нея в бутилка от 33 cl за автентично изживяване с високо качество.
...Кафето, отгледано от Карлос в неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на 48 часа естествена ферментация, с това кафе можем да се насладим както на сладки нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктови нотки на портокал и зелена ябълка. Експлозивна смес, която винаги остава балансирана с умерена киселинност.
Местоположение: Коркин, Копан
Финка: Карлос Естевес Мехия
Височина: 1450 – 1550 м над морското равнище
Варитет: Червен Катуай
Процес: Анаеробна ферментация 48 часа
Органолептичен профил: Портокал, бял шоколад, зелена ябълка и карамел...
...Въпреки че идеята за нашите менюта произлиза от домашни рецепти, ние реализираме всичко в тясно сътрудничество с Центъра за технологии за храни и ферментация (TFTAK). Те ни помагат да балансираме съставките и вкусовете на ястията, както и да анализираме срока на годност на нашите продукти. РАЗВИТИЕТО Е ВСЕКИ ДЕН Развиваме нашите продукти и създаваме нови цялостни решения всеки ден, като включваме както членовете на Центъра по хранителни науки, така и тези от Специалните сили на различни държави и най-добрите играчи в сектора на открито в процеса.
... подходящ за смесване на сложни напитки.
Произведен изключително в Португалия, Rum Farol е резултат от естествените процеси на ферментация и дестилация на пресен сок от захарна тръстика, чийто ароматен профил е гарантиран.
RUM FAROL осветява сложното пиене, прокарвайки пътя на сетивата.
Капацитет: 70cl - 40%Vol с подаръчна кутия.
...Биологично кафе, с един произход, естествено, с висока плодова киселинност, сладко с нотка на ферментация. Характеризира се с интензивен цветен аромат.
...Произведен от естествена ферментация на пшеница, идеален за всички видове пица. Избягвайте стреса от обработка и температура.
Формат: 1 кг
Дозировка: 4 - 5 %...
...Чанта "Borsa shopper" от царевица / плат (PLA) произлиза от детрозата, получена чрез ферментация на царевична влакно / с дълги подсилени дръжки и дъно.
Размери: 37 X 42 X 11 см
Материал: Царевица
Опаковка: 200 бр
Цвят: еcru...
...Моноблокът COMPACT с 7 клапана за пълнене е решение, предназначено за малки изби, които произвеждат престижни вина. Може да бъде оборудван с капачка за коронни капачки и е предназначен за бутилиране на крафт бира с повторна ферментация в бутилка. Централната звезда поставя под крановете 7 бутилки, които се пълнят чрез спускането на резервоара. Докато тези бутилки се запечатват на изхода, една по...
...Армади за ферментация от неръждаема стомана AISI 304, вътрешно и външно, версии 700 и 900, 1 слепа врата. Система Touch control 9" на вратата. Контрол на влажността в камерата с овлажнител. Налични цикли: Ускоряване (автоматични и ръчно персонализируеми), Размразяване (автоматични и ръчно персонализируеми), Ферментация (автоматични и ръчно персонализируеми), Комбинирани цикли.
Автоматично...
...Произведена в Япония по традиционен метод на естествена ферментация, соевият сос Koikuchi, за разлика от соевия сос на пазара, не се произвежда по индустриален метод, а по древния оригинален метод, който предвижда дълга ферментация, получена с натурални съставки: соя, пшеница, сол, чиста изворна вода и koji.
Соевият сос Koikuchi Nipponia има балансиран умами вкус, с ясен и свеж аромат.
Тази...
Фузари вече над 60 години разпространява на едро вина, ликьори и напитки на хиляди заведения в провинциите Бреша, Кремона, Мантова, Верона и Тренто. Нашите клиенти го казват: ние сме точни, прецизни и управляваме уникален асортимент, над 7000 италиански и международни артикула, внимателно подбрани. Никога не спираме да търсим. Затова много от продуктите, предлагани в най-модерните заведения в град...
Създаваме лаборатории, в които изследователките и изследователите обичат да работят, за да направят света по-добро място.
Оборудване на лаборатория: Технология и безопасност с Aleph
Открийте иновацията в света на оборудването за лаборатории с Aleph, вашият надежден партньор в създаването на уникални, безопасни и ефективни работни среди. Специализирани в техническо оборудване, химически шкафове, с...
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
...Частично изпечен замразен хлебен продукт. Направен изцяло на ръка. Изработен с екстра върджин зехтин, доматено пюре и риган. Натурална ферментация за 24 часа. Не съдържа лактоза. Нередовна форма.
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 18 дни.
Отлежаване: 18 месеца в големи дъбови бъчви от Славония.
Цвят: наситено рубинено червено, склонно към гранат.
Аромат: елегантен и деликатен, с нотки на малини и виолетки на фон от сладки подправки.
Вкус: сух и с добро тяло, с дълъг и устойчив финал.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание...
...Пръскачката Ginox, универсална и лесна за инсталиране в басейн или резервоар, предлага възможността постоянно да овлажнява мока по време на ферментация и по този начин да избегне окисляването, като същевременно изпълнява функцията на смилане.
Тя е оборудвана с предавка (без смазка) и използва само неръждаема стомана AISI 304L и хранителен пластмаса, така че пръскачката GINOX, освен че е...
...последвана от ферментация в стоманени резервоари с използване на селектирани дрожди за около 10 дни при 24-26°C и мацерация върху ципите. Следва окончателното пресоване с меки преси и малолактична ферментация в стомана. Виното отлежава в френски и американски дъбови бъчви за 18 месеца.
...Системата инсталира мембрана, която разделя алкохолната течност от екстракта (обикновено вода). Съвместното действие на дифузия и естествена осмоза кара молекулите на етанола да мигрират към екстрахиращата течност, премахвайки алкохолното съдържание.
Подходящо за: Премахване на алкохол от вино, бира или други хидроалкохолни разтвори; Рестартиране на блокирана ферментация; Коригиране на "извън баланс" течности.
Възможно е също така регулиране на газа.
...Получен от преработката на чисти грозда Cannonau.
След ферментация с ципите за период от 15 до 20 дни, партидата зрее предимно в стоманени съдове за поне 10 месеца, докато малка част от нея отлежава в френски дъбови тоннеaux за период по-малък от година. След бутилирането следват 2 или 3 месеца на отлежаване.
С ярък рубиненочервен цвят, Vigna Sorella предлага с младостта и свежестта си ароматите...
... модели допринасят за по-високи стандарти на хигиена през целия процес, докато прибиране и съхранение се извършват изключително бързо, за да се избегне ферментация, като по този начин напълно се запазват вкусовите свойства.
...Витинио: 100% Негроамаро. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Получен от ферментация в стомана на грозде Негроамаро, това е сухо и дълготрайно вино в вкуса.
В аромата се появяват нотки на червени плодове като касис, черен къпин, малина и вишна, както и балсамови нотки от средиземноморска растителност.
Благодарение на структурата на танините си, които не са твърде натрапчиви, виното предлага добра универсалност, съчетавайки се с узрели колбаси и сирена с умерена зрялост, основни ястия на основата на месо, както бели, така и червени меса, печени и на скара.
...Alò е ценен вино, получено от грозде Aleatico, изсушено на слънце в лозето. След естествена ферментация, виното се оставя да отлежава в малки дървени бъчви. Производството на този сладък винен сорт с късна реколта е ограничено до 500 бутилки годишно.
Виното е богато с много широк ароматен профил, от плодовия вкус на сушена слива до цветния на роза и подправковия на канела, представя се в...
...Традиционно се сервира с поръсване на пудра захар, което напомня на снега, правейки го символ на коледните празници. Приготвянето му предвижда дълга ферментация, която допринася за неговата мека текстура и отличителен вкус.
опаковки по 9x2 броя, 1 палет = 10 опаковки, срок на годност 30/04/25
Минимална поръчка: 30 палета...
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
...Сялосет 2000 е стерилен, непирогенен и вискозеластичен разтвор, произведен с високо пречистена натриева сол на хиалуроновата киселина, получена чрез бактериална ферментация, от фракция с високо молекулно тегло.
В травматични и дегенеративни патологии на ставите качеството на хиалуроновата киселина намалява и синовиалната течност губи вискозитет, което води до нарушена функция и болезнена...
...ВИНО: Trebbiano di Lugana 100%
ЗОНА НА ПРОИЗВОДСТВО: Гроздето произхожда от първата зона на варовикова глинеста местност на езерото Гарда в митичната Сирмионе, на височина 68 м над морското равнище
СИСТЕМА НА ЗАСАЖДАНЕ: Отглеждане на редове с резитба по метода гийо
ОБРАБОТКА И ФЕРМЕНТАЦИЯ: В стомана при контролирана температура
ЦВЯТ: Интензивно сламено жълто с зеленикави отенъци
АРОМАТ: Приятен...
От векове тук се отглежда вино, но само в малки количества и основно за собствена консумация. Между 1959 и 1997 година лозарството беше напълно пренебрегнато, а акцентът беше поставен върху отглеждането на ябълки. Когато настоящият винопроизводител Норберт Кершбамер пое управлението, ябълковите дървета постепенно бяха заменени с лозя. През 2004 година беше открито малкото винарско стопанство ...
Бирата на 32 Via dei Birrai е нефилтрирана и непастьоризирана, за да гарантира аромат, който се развива с времето, благодарение на сместа от внимателно дозирани и подбрани дрожди и ценни суровини. Бирите следват ферментация в бутилки, която придава интензивност и разнообразие от вкусове. 32 Via dei Birrai е основана през юни 2006 г. в провинция Тревизо (Италия) благодарение на страстта на трима...