...Кокосовото влакно има множество приложения в текстилната индустрия, като най-използваното е бялото влакно. То се използва за производство на конци, рибарски мрежи, въжета, килими, тъкани и много други. Напоследък са произведени тъкани тип "lyocell", направени от нано целулоза или бактериална целулоза, получени чрез естествена ферментация с бактерии от отпадъци от селскостопанска целулоза...
...Става въпрос за напитки с живи микроорганизми, вкусни и здравословни. Те се приготвят чрез ферментация на пробиотични култури, получавайки освежаваща напитка, леко газирана, с ниско съдържание на калории и захари. Всяка напитка съдържа по-малко от 2% захар.
Обединява качествата на йогурт с бифидус и изотонична напитка без хранителните проблеми, произтичащи от млечните продукти или от захарите и...
...Оцетът е кисела течност, която се получава чрез ферментация на вещества, съдържащи захар, като плодове или вино. Продаваме дестилиран оцет - направете поръчка при нас.
...Glycine max (L): състои се от 30% ферментирано соево екстракт на прах и 70% резистентен декстрин (като помощно вещество) от царевично нишесте, който се добавя по време на обработката. Витамин K2 се отстранява по време на производствения процес. Ферментиранияят соев екстракт съдържа натокиназа, извлечена от нато, храна, произведена чрез ферментация на немодифицирани соеви зърна (Glycine max L.) с избран щам на Bacillus subtilis var. natto
Референция:21669...
... комфорт на осветлението и много по-висока равномерност. Това е дълготрайно осветление в зони за ферментация и почистване, селскостопански, животновъдни и преработвателни предприятия.
LED: Refond SMD 2835
Ефективност на LED: 160lm/W - 5000K ±5%
Ефективност на светлинната система: Над 80%
Захранване: 100-240VAC 50-60Hz
Степен на защита: IP69K
Живот: Над 50000h. (LM70 & 30°C)
Налични оптики: 120°...
...Открийте нашите нови рецепти за напитки brewed, вдъхновени от автентични и изключително примамливи вкусове: лайм, джинджифил, ябълка и бяла грозде.
Екзотична и освежаваща смес с различен аромат и вкус за ферментирала напитка, която подпомага поддържането на чревната флора и просто е вкусна.
Използваме традиционна техника за производство на напитки с високо качество, като комбинираме запарване и ферментация на натурални съставки.
...Формулация в капачка
Това е органичен тор, получен от контролирана ферментация на тор от бревис. Неговото използване подпомага и стабилизира структурата на почвата, подобрявайки както леките, така и тежките почви. Подобрява аерацията и задържането на вода; увеличава микробния живот, освобождавайки и предоставяйки на растенията множество микроелементи.
Не съдържа семена, плевели, патогенни гъби...
... продукт. Някои общи видове подобрители включват подобрители за тестото, подобрители за ферментация и емулгатори.
Техните предимства включват:
Подобряване на текстурата и еластичността на тестото.
Увеличаване на обема и пухкавостта на крайния продукт.
Удължаване на срока на годност на хляба.
Използвайки петте сетива, нашата мисия е позиционирането на ексклузивни марки. Така можем да предложим марките, които представяме на национално и международно ниво за разпространение в вашата зона на действие.
Семейството на продуктите Cabecita Loca е нашата линия от напитки в премиум формат, изработени само от натурални и висококачествени продукти, с основа от най-добрите вина, предимно от Гарна...
...Розе от Sinner Wine - Розе вино
Година на производство 2021
Вино от Толедо, Кастилия ла Манча, Испания:
Сорт Греначе - Игристо розе – Алкохол 9%
Произведено от подбрани гроздове с втора ферментация в бутилката, където придобива естествени мехурчета.
Визуална фаза: Интензивен розов цвят, подчертаващ ярките си тонове.
Олфакторна фаза: Нашето розе вино от Греначе е леко, свежо и плодово.
Вина от Испания...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
... – 8ºC.
Сортове грозде: Шардоне и Гренаш
Дегустационна бележка: Привлекателен син цвят, чист и блестящ. Интензивни аромати на средиземноморски плодове. Усещане за плод, изобилни и фини мехурчета, свежи и пенливи.
Производство: Макиерация в продължение на 4 часа, за да се уловят напълно ароматите. Лека преса. Ферментация при 12ºC в неръждаеми резервоари. По-късно всички мъстове, които го съставят, се тестват и се смесват за хомогенизация. Втората ферментация се извършва в изобариен резервоар, за да се уловят мехурчетата и накрая се бутилира.
... на отлежаване върху фините си утайки в продължение на 3 месеца, без да извършва малолактична ферментация.","ELABORACIÓN":"ПРОИЗВОДСТВО","Este vino ha sido elaborado a partir de una esmerada selección de parcelas de la variedad Verdejo que crecen en los terruños mejor adaptados a sus características vitícolas. Así se asegura una plena madurez con la que el varietal pule sus notas vegetales...
...Изработен от 100% вердехо грозде, с контролирана ферментация и спиртно съдържание от 9º, и 57 грама остатъчна захар. Привлекателен слонова кост цвят. Много сладко и нежно вино на небцето.
Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
...С гордост предлагаме висококачествено пластмаса, устойчива на атмосферни условия за силосиране.
Нашата пластмаса представлява бариера за въздух и вода, предотвратявайки присъствието на кислород. Така се ограничава загубата на храна за добитъка поради лоша аеробна ферментация и се насърчава добра млечнокисела ферментация без кислород.
Нейната висока устойчивост на пробиване и разкъсване защитава...
...ГОДЕЛО
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА:
Наименование на произход:
DOP Валдеорас
Състав:
100% Годело
Винификация:
60% от гроздето преминава през студена мацерация преди пресоването. След завършване на алкохолната ферментация.
Алкохолно съдържание: 13°
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
Визия: Светложълт цвят с златисти отблясъци. Аромат: Нежен цветен аромат с нотка на зрели плодове.
Вкус: Робустен, с тяло и балансирана киселинност.
....","Ферментация":"В неръждаема стомана","Размер на бутилка":"50 cl, 0.75 cl и 1.5 Lt","Вид вино":"Червено. Крианца","Сорт грозде":"100 % Темпранильо","Почва":"калциеви мергели","Отлежаване":"12 месеца в американски дъбови бъчви.","Деноминация на произход":"D.O.Ca. Риоха","Земеделие":"Органично земеделие"}...
...Enzima natural alta potencia.
La serrapeptasa е ензим протеолитичен с мощен ефект, надминаващ този на другите протеолитични ензими.
КОМПОЗИЦИЯ: Серрапептаза 120.000 UI (Получена от щам Serratia чрез бактериална ферментация.
Други съставки на капсула: агент за пълнене оризово брашно 40 мг, растителна капсула (HPMC) 50 мг, тегла на
НАЧИН НА УПОТРЕБА: за възрастни и деца над 12 години, приемайте по една капсула на ден на гладно.
...Продукт, получен от пенливо вино и мед. Класическо производство на пенливо вино. Спазвайки естествената ферментация в бутилка (14 месеца).
Естествен, ароматен и цветен. Свежо начало с сладки нотки на мед от Средиземно море.
...Традиционният метод на производство в нашия регион. Целите гроздове се поставят в резервоар, за да преминат през естествена ферментация в атмосфера на въглероден диоксид. Резултатът са вина с мощен аромат на плодове и виолетови цветове.
...НАЗВАНИЕ НА ПРОИЗХОД: ЦИГАЛЕС
Беритбата беше извършена в началото на октомври, като гроздето беше подложено на нежно смачкване и отстраняване на дръжките. Ферментира при контролирана температура. След това беше извършена малолактична ферментация. Впоследствие беше пречистено, стабилизирано и бутилирано.
...С хляба Da Cunha се търси перфектен баланс, за да се получи хляб с кора с умерена дебелина, с пухкава и консистентна среда и неравномерна алвеоларност. В процеса на приготвяне можем да подчертаем дългите ферментации на блок, с квас, в дървена тава. Тези забавени процеси на ферментация са незаменими, за да може хлябът да прояви добродетелите на уникална суровина (Автентично галисийско жито).
...Зрели плодове, процес на лека ферментация, накиснати във вода, от която се отстранява кората и се появява бялата структура, преминават през ръчен и механичен процес на сушене при температури между 78-80°C, започвайки с влажност от 8%.
...Бързи детайли
Тип: Зелени кафеени зърна
Варитет: Друг
Тип на обработка: Сушене на слънце
Зрялост: Много добра ферментация
Клас: 1 и 2
Сертификация: SGS, Национален съвет за какао и кафе (NCCB)
Тегло (кг): 71
Място на произход: Испания
Марка: Конвенционално какао и кафе...
...хомогенизация, дисперсия, хидрогениране, ферментация, суспензия на твърди вещества, разтвори, сложни химически реакции и др.
Микронизатори за дисперсия и емулгиране, постигайки много малък размер на частиците.
Филтри Нуха са предназначени за приложения на филтриране, основно в индустрията на фината химия, фармацевтиката и хранителната промишленост.
Целта на Bodega Pago de Cirsus е да произведе вино 100% PAGO с максимално качество. Изборът на грозде се извършва внимателно, първо в лозето, а след това на масата за сортиране, където само най-доброто достига до дървените бъчви за ферментация. Производството в избата включва бели, червени, розови и сладки вина. Белите вина са: ШАРДОНЕ, ШАРДОНЕ, ферментирало в бъчка. Червените вина са: ТЕМПРАНИЛО...
... промишлени и лабораторни процесни инсталации за НИР.
Поради признанието си на испанския пазар и капацитета на своите съоръжения, в момента можем да предложим консултации за подобряване и мащабиране на съществуващи биотехнологични процеси, както и услуги за микробна ферментация и културни процеси в нашите съоръжения.
Електрически нагреватели, отоплителни резистори и нагреватели за бъчви с вино, чрез потапяне, за ферментация на вино, за мед и процеса на опаковане на мед с резистори, перки, потопяеми резистори за вода, масло и други течности, за хлебопекарни, отопление, печки, фурни за термоусадъчни материали, за котли, за индустриални перални машини. Нашите електрически резистори и отоплителни резистори също...
... процес на ферментация, което води до оцет с уникални характеристики, идеален за кулинарна употреба, както и за индустриални и фармацевтични приложения. Специализираме се в ябълков оцет, винен оцет и балсамов оцет, както и в иновативни производни, адаптирани към нуждите на нашите клиенти в хранителния, козметичния и селскостопанския сектор.
В BioVinegar сме ангажирани с иновации и устойчивост...
Novaugrup е семейна компания, която предлага продукти с най-добро качество и технологии на световния пазар: Polín, Jac и Ata. Камери за ферментация, резачки за хляб, машини за миене на предмети, месомелачки, миксери, закваска, ламиниращи машини, формиращи и разделящи хидравлични машини: www.novaugrup.com...