Основана през 2010 г. в Полша, Formpos се специализира в изработката на индивидуални търговски мебели. Нашият асортимент включва шперплатни стойки, търговски дисплеи, рафтове за магазини, свободностоящи дисплейни единици, изложбени дисплеи, рецепционни бюра, дисплеи на щандове и много други.
Предоставяме цялостно решение за услуги, започвайки от дизайна на продукта, през прототип, серийно произво...
...Ароматизирано тютюнево удоволствие за истински ценители
Важно критерий за добра пура е качеството на обвивката ѝ. Тя не трябва да има пукнатини или дупки и трябва да има малко, преди всичко много фини вени.
Обвивката Connecticut Broadleaf принадлежи на мадуро пурите:
Мадуро, преведено от испански, означава "узрял".
Мадуро означава определен нюанс на обвивния лист, както и…
... за определено узряване (ферментация) на обвивката.
Connecticut Broadleaf е най-известният мадуро сорт и се цени за своето качество и вкус.
... (круши, пъпеши, грозде), гъби, морски дарове, ферментирали напитки като вино, а също и в лишеи и морски водорасли. Еритритолът, наличен в магазините, най-често се получава чрез ферментация на глюкоза от различни видове дрожди или се синтезира от дрожди от отпадъчна глицерин. Той е напълно безопасен за употреба в кухнята и не само. Световната здравна организация (СЗО) е признала еритритола за напълно безопасна добавка към храните. На етикетите можете да го намерите под обозначението E968.
...Киселинният суроватъчен прах (AWP) е副продукт от производството на сирене или кисела казеин. Той се произвежда чрез сушене на прясна суроватка, получена от меко бяло сирене. С помощта на микробна ферментация, pH на млякото се намалява и лактозата се превръща в млечна киселина.
Киселинният суроватъчен прах се използва основно за производството на рикота и суроватъчно масло. Той също така се използва като съставка в много преработени храни, напр. хляб, солени бисквити, сладкиши, готови ястия.
...Ферментирали екстракти от растения са иновационни съставки, които печелят все по-голямо признание в козметиката благодарение на своите уникални грижи. Процесът на ферментация прави растителните екстракти по-богати на хранителни вещества и биоактивни съставки, като аминокиселини, пептиди, антиоксиданти и витамини, а тяхната химическа структура се разпада на по-малки молекули. Благодарение на това...
...Валът за силаж намалява броя на преминаванията, които тракторът трябва да извърши, което ограничава разходите, свързани с времето за работа и консумацията на гориво.
Тези валове могат да се използват и при строителството на пътища като уплътнител на почвата.
- Издръжлива и компактна конструкция.
- Положително влияние върху процеса на ферментация на силажа, а в резултат на това и върху...