Разположени в Барселона, в Cavalló Graula сме доставчици на специален брут натюр, розе и резервен кави. Продължаваме вековна традиция за производство на кави в района на Пене́дес. Чрез внимателен процес на ръчно производство и най-добрата селекция на местни грозда, преминаваме към процеса на ферментация, който завършва с получаването на свежо, ароматно и елегантно вино. Стремим се да се отличим, като предлагаме на пазара най-доброто качество на продукт, който продължава традицията на неговите ръчно изработени техники.
... пасти); брашно "Кандел" (оптимално за по-твърди, но лесни за работа теста, хляб Кандел, чуроси и пържени теста); брашно "Средна сила" (за теста, които изискват добра консистенция и задържане на газове, идеално за багети в механизирани процеси); брашно "Специално" (много добро за контролирана ферментация, ръчно приготвени багети, тестени изделия и селски хляб); брашно "Голяма сила" (идеално за хляб в форма, роскон де рейес, енсаймади и тестени изделия с максимално качество). Произвеждаме също така пълнозърнесто пшенично брашно и ръжено брашно.
... рамките на своите съоръжения можем да намерим зони, предназначени за контрол и анализ на вината, като в тях се прилагат новаторски техники за обработка на гроздето, специализирани аналитични решения FOSS, измерващи консистенцията на гроздето и зрелостта в момента на гроздобера, преминавайки през процеса на ферментация и ключовите спецификации преди бутилирането.
Вече през 1898 година Жозеп Равентос Ферер се е занимавал с производството и отлежаването на вина в имота "Масет де ла Вердера", собственост на SOLÀ RAVENTÓS, а през 1925 година са произведени първите бутилки кавa. От онези времена влагаме всичките си усилия в производството на истински занаятчийски кавa. SOLÀ RAVENTÓS следва семейна традиция, посветена на внимателното производство на нашите кавa,...
Рефрика е съвременна и иновативна компания в сектора на иновациите, но с дълга история, тъй като е основана през 1948 година. В нашия екип от професионалисти се намират механични и електрически инженери, специалисти по хладилна техника и компютърни програмисти, които ще ви предложат най-доброто качество и надеждност.
Нашите продукти и услуги:
- Индустриално охлаждане.
- Сушилни.
- Въздушен транспорт.
- Изолационни панели.
- Чисти помещения.
- Камери за ферментация и тунели за замразяване на хляб.
- Търговско охлаждане и хотелиерство.
- Климатизация.
... идентифицират с мястото, от което произхождат. Това са вина, които изразяват географията и винената история на пейзажите на Реда, Риоха и Рибера дел Дуеро. След известно време, имахме много ясна представа за профила на виното, което искахме да произведем: свежи, плодови и елегантни вина, с обем и баланс.
След като гроздето се е превърнало във вино чрез ферментация, то преминава през процес на...
... от портокалови цветове. Торта Сенсена за гаспачо, торти за гаспачо, ръчно изработени торти, торти за манчегски гаспачо, основни съставки за манчегски гаспачо. Най-добрите сушени, варени и пресни колбаси от Албасете. Салчичон с черен пипер, чоризо Ла Манча, адски чоризо, черен суджук, бяла бутфара, чистора, сушен чоризо. За завършек с ръчно изработена бира, домашна бира, бира с двойна ферментация, нефилтрирана бира, бира без добавен газ, испански ръчно изработени бири. Или няколко ракии или домашен ром, като крем от ракия, ракия с билки, ликьор с билки, ракия с мед, ликьор с мед, ром с мед.
www.covini.es COVINI е търговска компания, основана през 2001 г., специализирана в търговията с вина в насипно състояние, както и в предлагането на широка гама плодови сокове за индустрията за напитки. Можем да предложим вина (традиционни или контролирана ферментация), бели вина, вина за пенливи напитки, розе, червени, тъмно червени, сортови и различни вина с контролирано наименование за произход...
... или CO2.
В нашите инсталации разполагаме със собствена работилница за ремонт на всякакъв вид хладилни компресори (индустриален студ и охлаждане).
В ИЛЕРФРЕД сме проектирали и изпълнили инсталации с различен мащаб за всички сектори (сектор на плодове и зеленчуци, месен сектор, химически сектор, риба, тунели за сушене, тунели за замразяване, готови ястия, работни помещения, камери за замразяване, кланици, сушилни за колбаси, камери за контрол на влажността, камери с висока влажност, камери за контролирана ферментация и др…...
... добавят времето и любовта, които се влагат в производството на всяка партида бира, което прави вкуса й "като преди петдесет години". За да се получат различните сортове бира, те трябва да се приготвят с основен малц, към който се добавят и други по-печени, за да се придаде различен цвят и вкус. Освен това влияят и други фактори като времето на накисване, температурата на ферментация, маята или узряването, които са различни в зависимост от типа бира. "Това е напълно индивидуален и личен производствен процес за всеки тип".
...Компания, основана през 1992 г. от Висенте Комин. Фирма за ексклузивно представителство на машини за полупромишлени и промишлени хлебарници и сладкарници и техните търговски точки, специализирана в целия производствен процес от силозите/разделяне/валцуване/ферментация/фурни... и т.н. Техническото обслужване, предоставяно от Comin Machinery, е квалифицирано от представителите: Германия, Австрия и...
... подкрепени с хранителна биотехнология на основата на Лактобацилус, в процеси на ферментация, ръководени от Lactobacillus acidophilus GS, жива (не лиофилизирана) пробиотична щам от последно поколение, много активна с всички свои жизнени характеристики фиксирани и стабилизирани в околната среда.
Ние сме производители на ръчно изработени дървени подноси за контролирана ферментация. Всички наши продукти предлагат високо качество и отговарят на строгите изисквания на здравните органи.