...Силиконово масло, естер без силикон и различни видове антипенители и пянообразуватели на базата на минерално масло, използвани за пречистване на отпадъчни води, автомобилостроене, текстил, бои и покрития, производство на биогаз, хартия и вълнообразна хартия, преработка на захар, ферментация, нефтени находища.
... на 20-ти век. Художници като Албин Ван ден Абеле, Валериус Де Саделер, Констант Пермек, Густ и Леон Де Смет, Алберт Сервес, Джордж Мини, Густав и Карел ван де Вуестийн, Фриц Ван ден Берге и много други работиха тук и формираха нещо като 'колония на художниците', наречена погрешно 'Латемската школа'.
По пътя, спираме при дестилерията 'Филиерс'. От готвене и ферментация до дестилация на джин, занаятчийският процес на дестилация изисква майсторството на 5 поколения 'майстори в готвенето', за да се получи най-изисканото джин.
Опитен гид...
... съединения са налични в този продукт, което позволява получаването на горчивина, идентична на тази, получена чрез класическо хмеларство. Този продукт може да се използва след ферментация, точно преди финалната филтрация. ISOTOTAL е идеален начин за регулиране на горчивината на бирата до желаната стойност в края на процеса, без да се променя качеството на тази горчивина. Ползите от използването на ISOTOTAL...
... ЕСОПОЛИСАХАРИД: получен чрез био-ферментация на морски бактерии, този актив може да осигури на кожата незабавна дълбока и дълготрайна хидратация. Това качество е подходящо за намаляване на следите от бръчки с ефект, сравним с този на хиалуроновата киселина, тъй като съдържа същата структура на моносахарид. Поради тази причина, този полизахарид се използва като естествена и морска алтернатива на хиалуроновата киселина.
АФРИКАНСКИ ИГЕЛИЯ ФРУКТЕН ЕКСТРАКТ И ЕКСТРАКТ ОТ КУИЛАЯ КОРА: синергична асоциация на екстракт от плодове на Игелия, африканско дърво, богато на пептиди, и кората на Куилая.
...Вкусно цвете за открито
• Сертификат с <0.2% THC
• Евтин бестселър с добри маржове
Продуктът съдържа: 1 г
SKU: 100063
Тегло: 1 г
Размери: 0.00 × 0.00 × 0.00 см
Наличен в: Европейския съюз
Ферментация: 2 седмици
Торове: няма
Фаза на цъфтеж: 8 седмици
Произход: Швейцария
Съдържание на THC: <0,2%
Рязане: сухо
Метод на отглеждане: открито
Рязане: сухо...
...Nu-KitchenScrub е киселинен концентриран почистващ препарат без цветни и ароматни вещества, който почиства повърхности и премахва остатъци от вар.
Основният активен компонент на Nu-KitchenScrub е млечна киселина. Млечната киселина може да бъде синтетично произведена или получена чрез ферментация на ферментирали бактерии. Нашата млечна киселина се произвежда чрез биотехнологичен процес, в който участват млечнокисели бактерии.
pH стойност 3,5...
Онлайн магазин с над 350 референции на вина, шампанско и спиртни напитки, La Cave Éclairée обслужва както частни лица (онлайн поръчки, сватби и др.), така и компании (CSE, подаръци за края на годината, събития, семинари, вечери и др.)
Асортиментът е предимно съставен от малки семейни производители с високо качество и акцентира на био продуктите. Шампанско, червени вина, бели вина, розета, както и...
Ringoplast разработва и произвежда транспортни и складови контейнери от пластмаса. Основана през 1985 г., компанията първоначално расте заедно с клиентите си в аграрния сектор, GalaBau и преработката на месо и птици. Днес Ringoplast е много разнообразна.
Основните сектори в преглед:
Месопреработка: Освен производството на стандартизирани стандартни контейнери (E1, E2,...) в големи количества, се...
...Този оцет се получава чрез оцетна ферментация на ябълков сок. Съдържа сулфити. Този оцет е идеален за подправяне на всички ваши салати, за придружаване на вашите маринати и за консервиране на зеленчуци.
...ПОДОБРИТЕЛ ЗА БИСКВИТИ
Подобрител за бисквити – навит и напръскан с деликатна структура, вкусът на прясно изпечени бисквити се запазва за по-дълго. Подобрете качеството на бисквитите и крекерите.
От ускоряване на развитието на тестото и получаване на по-постоянна ферментация до подобряване на цвета на ферментирали крекери - повишете качеството на бисквитите и крекерите.
Продуктите, изброени на...
...Установките за сушене на лента перфектно допълват използването на биогазовите инсталации, като сушат отделените и течни остатъци от ферментация и субстрата за ферментация, превръщайки ги в ценен, съхраняем тор. Също така, отпадната топлина от биогазовата инсталация може да се използва оптимално за отопление на нашия сушилня за лента.
... със селскостопански силоз
С богатия си опит с фермерите, Vitalac предлага от повече от десет години решения за инертно съхранение за запазване на зърнени култури на фермата, предназначени за FAF, т.е. производство на фуражи на фермата. Предложението на силозите Vitalac позволява запазване на хранителните качества на влажните зърнени култури (царевица, пшеница) и дори подобряване на тяхната апетитност за хранене на животни.
В края на реколтата, благодарение на херметичното затваряне на силоза за сенаж, млечната ферментация на зърната консумира кислорода.
...Семейство Коскор се характеризира с хляб с дълго втасване и ферментация, висока хидратация и селски вид. За нашите рецепти, насочени към ежедневната консумация, ние ги усъвършенствахме, никога не е било по-добре казано, като им придадохме нови форми и повече обем. Това е хляб с дълъг срок на годност, който, благодарение на меката си текстура, е лесен за храносмилане. Без добавки и консерванти...
...Открийте нашите нови рецепти за напитки brewed, вдъхновени от автентични и изключително примамливи вкусове: лайм, джинджифил, ябълка и бяла грозде.
Екзотична и освежаваща смес с различен аромат и вкус за ферментирала напитка, която подпомага поддържането на чревната флора и просто е вкусна.
Използваме традиционна техника за производство на напитки с високо качество, като комбинираме запарване и ферментация на натурални съставки.
...Сортове: 100% Каладок
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Дълбок червен, виолетови отблясъци
• Първи нос: Червени плодове
• Втори нос: Подправъчни нотки
• В уста: Червени плодове, баланс и свежест
• Дълъг послевкус
Съчетание храни/вино:
Регионални ястия, меса, колбаси
Съхранение: 4 до 5 години
Винификация:
Остраняване на гроздови дръжки/Стъпкване.
План за мацерация 10 дни при 24° за запазване на свежестта и плодовете.
Пресовани остатъци, добавени към капковия сок.
Малолактична ферментация върху фини утайки през зимата до бутилиране.
...Комбуча е ферментирала напитка, която се произвежда чрез ферментация на подсладен чай с култура от комбуча. Чрез последваща лиофилизация се получава нашият уникален прах.
Основата е смес от зелен чай и различни билки, с добавяне на захар и културата на комбуча. Културата реагира със захарта в чая и я ферментира.
Метаболитните процеси в чая водят в рамките на няколко дни до образуването на твърда...
...Сушене на материали чрез нашия партньор LIS France SA (Lesaffre Ingredients Services). Ние предлагаме както спрей сушене, вакуумно сушене, така и гранулиране.
LIS предлага производството на формулировки преди сушенето.
Това надхвърля сушенето на вещества.
Могат да бъдат извършени следните дейности:
Смесване (течност/течност, прах/течност, паста/течност)
Хидравлична хомогенизация (емулсия)
Хидролиза
Филтрация
Топлинна обработка
Ферментация...
...Рум блан Krassel | Оахака – Мексико – Бутилка от 0,7 литра
55% | Чист рум блан (тип “агрикол”)
Вид захарна тръстика: джава | Бавна ферментация в дървена резервоар | Двойна дестилация в традиционен аламбик
Произход: Рио Бланко – Оахака – Мексико
Производител: семейство Krassel
Бележка за дегустация:
В носа, този рум се разкрива много бързо. Ударът на захарната тръстика е много сладък и леко...
...Шампанско
Смесване :
Шардоне
Потенциал за съхранение :
Около 4 години
Винификация :
Ръчно бране, нежно и постепенно пресоване, алкохолна ферментация в иноксни съдове, смесване на купажите и след това добавяне на ликьор за вторично ферментиране. Отлежаване от 15 месеца и дегоржиране преди добавяне на ликьор за дозиране.
... зрелостта. Пресоване и ферментация в бъчви. Пряка ферментация в бъчви, отлежаване на голямото вино 18 месеца в бъчви (1/3 ново дърво) с bâtonnage на утайките.
Око: кристална обвивка, бледо злато с зелени отенъци.
Съвет на енолога: сервирайте на 10-12°C.
Съдържание на алкохол: 13,5%.
Време за съхранение: 25 години.
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl.
Дomaine: Domaine de Chevalier.
Апелация: Pessac-Léognan.
Година на реколтата: 2017.
Култура: Разумна.
Етикет: Контролирано наименование на произход.
...Валът за силаж намалява броя на преминаванията, които тракторът трябва да извърши, което ограничава разходите, свързани с времето за работа и консумацията на гориво.
Тези валове могат да се използват и при строителството на пътища като уплътнител на почвата.
- Издръжлива и компактна конструкция.
- Положително влияние върху процеса на ферментация на силажа, а в резултат на това и върху...
FLECKS Brau-Anlagen съществуват от над 20 години, произвеждат се в размери 3,5,10,20,30,50 HL: до момента са изградени над 150 полу- или напълно автоматизирани пивоварни в 37 държави.
Ние сме семейна компания от 2-ро поколение, разположена в Щирия/Австрия и предлагаме всичко на едно място: пивоварна технология, планиране, производство, монтаж, пускане в експлоатация, обучение, рецепти за бира и д...
... приложимите директиви PED и са одобрени от TÜV. Доставят се с сертификат за тест на налягане и табелка на производителя, отговаряща на стандартите.
Сред възможните персонализации, освен размерите, можем да изработим нашите купи за ферментация/съхранение с вдлъбнато дъно или в хоризонтална форма, да добавим странични врати и др.
Предварително инсталираният контрол на температурата позволява бързо пускане в експлоатация и разширяване на парка от ферментатори.
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nСтепен: 12.5°\n\nVINIFICATION\nВинифициран като розе с червени грозда. Бавно пресоване в продължение на 3 часа, след което ферментация в терморегулирани инокс съдове с местни дрожди. Въглеродна мацерация за извличане на плодовете. Винификация в терморегулирани инокс съдове в продължение на 6 месеца с много малко или никакви...
...Оцетната киселина е безцветна, корозивна, запалима течност с кисел вкус и мирис. Производството ѝ става чрез ферментация от етанол или карбонилиране на метанол или окисляване на ацеталдехид. Разредена с вода, в домакинството се нарича оцет. Оцетната киселина се използва като подправка в Европа и Азия от много векове. Оценява се, че откритие е около 5000 години преди Христа. В природата оцетната...
...Креман д'Алзас е пенливо вино, получено по традиционния метод. След първичната ферментация в съд, виното се бутилира, за да се извърши втората ферментация, която му придава газираност.
Средна продължителност на съхранение на латите 18 месеца.
Подходящо за сервиране като аперитив или за цялото ястие.
Сортове: 100% Пино Ноар
Валежи: 550 мм/година
Отлежаване: 8 до 9 месеца в стогодишни бъчви
Алкохол: 12%
Температура на сервиране: 5-7°C
Съхранение: 3 години...
...УСПЕХ
Описание: Специална ензимна смес за подобряване на печивата и по принцип на продуктите, които се вдигат органично с използването на мая
Свойства:
• Корекция на свойствата на тестото
• Увеличава водопоглъщането
• Намалява времето за смесване
• Увеличена толерантност на ферментация
Краен продукт:
• Много добро обем
• Подобряване на коричката
• Хомогенен клетъчен ефект
• Удължена свежест
Идеален за клиенти, които избягват Е номера на съставките. ПОДХОДЯЩ ЗА ДЪРЖАВИ С ГОРЕЩ КЛИМАТ
Дозировка: 0.5-1% от количеството брашно
Опаковка: многослойни хартиени торби 20кг...