...Ембутидо, изработен от смес от смляно месо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и нитрат (E-252, E-250), бяло вино, набито в естествена черва.
С узряване над 4 месеца, с деликатен вкус, характерен аромат и фина текстура.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, чесън, риган и консерванти, бяло вино, набито в естествена черва...
...Фибърът от арония е препарат, получен от сушени на ниска температура остатъци от арония чрез нискотемпературна микронизация.
Описание на препарата: препаратът от фибър от арония е насипен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Виолетов цвят. Вкус и мирис, характерни за аронията.
Приложение: препаратът от фибър от арония може да се използва за оцветяване на конфитюри и мармалади, кремове и сосове и вино.
Продуктът е наличен и в BIO / Органична версия.
...Този сушен плод, известен като бохемска маслина или сенджед на персийски, се отглежда в равнините на Афганистан.
Тази ягода носи няколко имена, тъй като е малко известна на обществеността, тъй като се отглежда само в Иран и Афганистан.
Тази малка ягода прилича на маслина по размер и форма, но напълно се различава по уникалния си вкус и текстура.
Бохемската маслина има киселкав и разтапящ се вкус.
Тя е натурална и не съдържа никакви консерванти или добавки.
Отлично се комбинира като аперитив или инфузирана в чаша чай или чаша вино.
Може да се консумира без ограничение!
...Сухият салам от говеждо месо, хванете го за рогата!
Интензивен и вкусен вкус.
Нуждаете се от интензивност и в същото време от удоволствие? Не търсете повече, това е сухият салам от говеждо, който ви трябва!
Малко + :
Сухият салам от говеждо ще се наслади перфектно с добро червено вино с характер, за да подчертае вкусовете на салама!
SKU:2200007000000
Тегло:0,310 кг
Прецизност относно...
... тропическото слънце.
Здравословни свойства на карамфилите
Карамфилите са пълни с антиоксиданти, желязо, магнезий, цинк и витамини: C, B12, K и E. Карамфилите се използват за подобряване на храносмилането, борба с инфекциите и укрепване на костите.
Използване на карамфили
Карамфилите, както цели, така и смлени, имат топъл зимен вкус и затова много добре се вписват в пикантни горещи напитки като греяно вино, турско кафе и зимен чай. Карамфиловият прах може да се използва в различни печива, а вкусът на карамфил е добро допълнение към ябълки, моркови, лук, портокали, червено зеле, картофи и тиква.
... различни хранителни препарати като сосове, рибни мусове, оризово вино, червен тофу, мариновани зеленчуци, солени меса и др.
Анекдот: Червената оризова мая присъства в китайската фармакопея от династията Мин (1368-1644), наричали са я "ориз на дълголетието". Активното вещество на червената оризова мая е монахолин К.
25 мг Q10H2 (убихинол) са достатъчни за допълване на червената оризова мая.
Убихинолът е неокислената форма на коензим Q10. Става въпрос за молекула с произход...
...Кюве на малките неща е аперитивно вино. Това вино е гладко, плодово, течливо и обича да се споделя с приятели. Най-добре е да се консумира охладено за още повече вкус!
75 cl -14°...
...Фризантите са плодови напитки, произведени от вино, с много аромат и ниско съдържание на алкохол. Те все повече присъстват на нашата маса всеки ден.
Важно е да се сервират много студени, за да се насладите на целия им вкус.
Леки пенливи вина с ниско съдържание на алкохол (5.5%). Те идват в стъклени бутилки с естествени коркови тапи, за да поддържат налягането си.
... директно в френски дъбови бъчви (25% нови), където протича цялата алкохолна ферментация. Малоалкохолната ферментация не се търси умишлено, за да се запази свежестта. По време на отлежаването върху общи утайки от 10 месеца, виното се разбърква редовно, за да придобие повече тяло. Тази работа "по бургундски" прави тази купажирана напитка вино за отлежаване.
Дегустация: Приятен киселинен нос с препечени маслени и лешникови нотки, щедър и сложен вкус, който ще отговори на всички желания.
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Много светло розово
• Първи нос: интензивен, цитрусов (грейпфрут) и цветен
• Втори нос: праскова от лоза
• На вкус: свеж, елегантен, кръгъл
• Добра каудалия
Съчетание храни/вино:
• Ястия с южни акценти
• Салата, Грил
Съхранение: 2 години
Винификация:
Пресиране директно. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Винификация в съд при 16°C за оптимална свежест и фини аромати. Отлежаване на фини утайки до бутилиране.
...лимон, лешник, бяло вино, анасон и др...).
Тегло: Пакети по 250 гр
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Бадеми 7,5%, Инвертирана захар
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Хранителна декларация за: 100 г
Енергия: 1987 кДж (473 ккал)
Мазнини: 20 г
Наситени мастни киселини: 1,8 г
Въглехидрати: 67 г
от които Захари: 28 г
Протеини: 7,2 г
Сол: 0,71 г...
... на дегустация червено вино с цвят на череша пикота и виолетови ръбове. на носа е интензивно, експресивно и свежо, с характерните аромати на tempranillo в пълна младост. на вкус е балансирано, с упорит, но зрял танин, добра киселинност и приятно усещане в устата, с дълъг и приятен послевкус. / производство до четири месеца в бъчва от френски дъб.
...100% Сира • Дегустационни бележки
Цвят: Богат цвят с интензивен виолетов оттенък.
Аромат: Зрели червени плодове с флорални виолетови нюанси, заедно с елегантни препечени, балсамови и подправкови нотки. Това вино е комплексно, но балансирано.
Вкус: Пълно, елегантно и кадифено, мощно, което предоставя обгръщащо усещане за пълнота. Послевкусът е дълъг и сложен с упорити зрели плодове и подправки...
...Пекорино Агродолче е сирене с ароматен и много характерен вкус, резултат от срещата между пикантните нотки на полузрялото пекорино и сладките аромати на свежия винкотто. Консистентната коричка с цвят на черен орех обгръща ронлива и леко разтопяваща се паста, с нотки на мляко, свежо грозде и вино. Това сирене е идеално за тези, които търсят изключителен и представителен вкус на територията, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви.
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
...Бяло вино с защитено наименование Jumilla
Варитет: 100% органичен Совиньон Блан 2022
Цвят: Чист, ярък кристален
Нос: Дълбоки аромати, тропически фон и нотки на праскова.
Устата: Изразително, комплексно с минерални нюанси, които осигуряват дълготраен вкус.
Съчетаване: Перфектно с суши, морски дарове, риба, ориз, салати, както и паста и бяло месо.
Алкохол: 13.00%...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
... нежни флорални усещания като теменужки започват да се проявяват. Доста жизнено.
Сухо на небцето, с плътен вкус. С хващащи танини, много структура с цел да донесе виното в второто десетилетие от живота му, в най-добрите реколти това може да бъде удължено дори до третото или четвъртото десетилетие.
Киселинността е зряла, доста висока. С богата, интензивна, комплексна арома на небцето, която остава.
С дълъг послевкус, изпълнен с плодове и сладки подправки като карамфил и индийско орехче.
Да се съхранява поне пет години след пускането на пазара и след това може да се отлежава още десет години.
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с меки сирена, плодове и десерти.
...Цвят: привлекателно гранатено-червено вино.
- Аромати: сложни, интензивни аромати, с елегантни нотки на подправки, ванилия и тофу на фона на зрели тъмни плодове, напомнящи ни за сорта грозде.
- Вкус: месест и вкусен в устата, с приятни пикантни и препечени нотки. Сладки танини в хармония с плодовото му изражение създават комплексно, елегантно вино. Закръглено, структурирано и много дълго.
...Виното розе Орелхао е младо вино, леко газирано и меко на вкус. С флорални и плодови аромати, то е живо и упорито вино. Отлично като аперитив, то придружава всяко ястие, особено рибни ястия, морски дарове и китайска кухня.
...Le Calice Côtes du Rhône Blanc от Domaine des Élixirs е бяло вино от региона Côtes-du-Rhône в Côtes du Rhône.
Това вино е смес от 2 сорта грозде - Marsanne и Viognier.
На вкус това бяло вино е мощно с прекрасна свежест.
Обикновено това вино се съчетава добре с свинско, птиче месо или ...
...Марка Perro Léon беше първата в Нидерландия, която пусна на пазара вегански тапас. Вкусни солени лакомства, които се съчетават добре с вино или други поводи. Веганските кубчета nocheese имат типичния вкус на Гауда.
...МИЛЕСИМ : 2020
ЧЕРВЕНО ВИНО : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
ТЕРОИР : Глинести лимони.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано в много добра зрялост. Макация в продължение на 24 часа при ниска температура.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Розе д'Анжу.
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ : Розова, сьомгова окраска. Хармоничен нос на малки червени плодове. Вкусен, нежен вкус с финал, изпълнен с плодове и пикантни, пиперливи нотки.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : Аперитив, колбаси, пица, плодови десерти.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : Между 6 и 8°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
... добавки.
ALCOOL : 12 % Vol
DOSAGE : Тип, сух
PACKAGING : бутилка 750 мл
NOTES : Ясно вино, пълно с слънце с зелени отблясъци. Лек лимонов вкус в края на устата.
MATCH FOOD AND WINE : Съвпада много добре с предястия, риба, морски дарове и като аперитив с ликьор от касис. Да се консумира между 7 и 10 °C.
... 16-18°C.
ВКУСОВИ НОТИ
Прекрасен светло розов цвят, свеж плодов вкус. Изтънчен и деликатен в
устата, добра година. Гастрономично вино.
Особено ще оцените нашето розе вино Bandol с риба, гриловано
месо, буайбес, птици… Или като аперитив.
Сервирано на около 13°C...
...Направете виното по ваш вкус
J.P. Chandon
Ed. Utovie
48 страници. Всички знания и основни техники, които един любител трябва да има, за да успее да направи своето вино от гроздобера до бутилирането.
REF.:LIFUTVIN
Основен материал: хартия
Произведено в: Франция
Ширина: 14 см
Височина: 20 см
Нетно тегло: 0,080 кг...
...Вино в стъклени бутилки от 0,75 л. Опаковки от 6 бутилки.
ВИНО ИНЦОЛИЯ С БАДЕМ.
Съставки: Вино, захар, естествен бадемов аромат (2,5%).
Сензорен аспект: Прозрачно вино с жълто-соломено оцветяване. Има сладък плодови вкус с нотки на бяла ягода, с силен аромат и вкус на горчив бадем.
НЕРО Д'АВОЛА С БАДЕМ.
Съставки: Вино, захар, естествен бадемов аромат (2,5%).
Сензорен аспект: Вино с интензивен...
...Тази купаж 100% Малбек отлежава в бъчви в продължение на една година.
Това вино с дълбок пурпурен цвят и черно-лилави ръбове е фино и елегантно на вкус с аромати на къпини, касис, придружени от нотка ванилия.
Това е вино за отлежаване, но също така е забележително и в младо състояние.