Франция, Bordeaux
... хектара лозе: 60% каберне совиньон, 32% мерло, с добавка от каберне фран и пети вердо. Управлявано от семейството Албада Елгерсма от 1995 г., имотът продължава своята стремеж към съвършенство благодарение на динамиката на Александър ван Бек. Дегустация Богат, плътен, Хо-Медок на Шато Жискур винаги е с голяма финеса на танини и забележителна ароматна чистота, подчертано от фини подправки; той е предназначен за дълги години отлежаване. Сортове: Каберне Совиньон (55%), Мерло (45%) Производител: Семейство Албада Елгерсма (Шато Жискур) в Лабард (33460) Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6...
Франция, Pineuilh
... Ръчно събиране при оптимална зрялост Предферментационна мацерация на студено в продължение на 48 часа Парцелна винфикация Дълга ферментация от 3 седмици Малолактична ферментация в съдове Отлежаване в френски дъбови бъчви в продължение на 12 месеца СОРТОВЕ 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot ДЕГУСТАЦИЯ С красив, прозрачен цвят с гранатени отблясъци, Château Lalande червено вино разкрива на носа деликатен букет от червени плодове и какао, с нотки на препечено дърво. Входът е мек и кръгъл, развиващ се с плодови нотки и деликатно разтворени танини.
Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Винификация и отлежаване Беритба на гроздето в перфектна зрялост. Селективен подбор на най-добрите гроздове чрез фотометричен анализ при приемането на реколтата. Ферментация в продължение на 15 дни. Пневматично пресоване, за да се запази качеството на соковете. Мало-лактна ферментация в бъчви. Отлежаване в бъчви (нови бъчви и бъчви на 5 години) в продължение на 12 месеца. Разливане в бутилки в оптимален момент и почивка на виното преди пускането на пазара. БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ Това вино с черешова червена окраска разкрива сложен нос. Температура на сервиране: 16 - 18°C...
Франция, Le Puy Ste Reparade
...Сира 40% - Гренаш 40% - Синсо 20% ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИНО Приятно вино, в което ароматите създават особено плодист букет. На небцето, балансът на ароматите произвежда волуптозен и свеж вкус, в който преобладава интензивността на дивите ягоди. Свежа и ароматна комбинация.
Франция, Val De Cognac
...Тази гама от спиртни напитки ще бъде новото игрище на Майстор-Занаятчията чрез създаването на асоциации от една или повече подправки!.. За първия аромат, една годишна мацерация на две шушулки от премиум бурбонска ванилия, поставени директно в бутилки, подсилени с щипка от био справедлив захар от кокосови цветове, за жива и кръгла дегустация.
Франция, Saint Emilion
...СОРТОВЕ: 75% Мерло; 20% Каберне Совиньон; 5% Каберне Фран СИТУАЦИЯ: Сент Тер. ПЛОЩ: 20 Ха КУЛТУРА И ВЪЗРАСТ: Разумно отглеждане, ръчно обиране на листа, зелени беритби. Винификация в терморегулирани иноксни съдове. ЕТИКЕТ HVE ДЕГУСТАЦИЯ: Хармоничното равновесие на тези сортове придава голяма финес. Постоянната работа, извършвана в лозето в най-чистата традиция на Бордо, позволява получаването на...
Франция, Calvi
... пролетта на 2023 г. в тежки прозрачни бургундски бутилки с квадратна капачка. Запушалка Диам 3 24*45. Отлежаване 6 месеца върху фини утайки. Дегустация: визуални характеристики: Цвят на касис, наситен с сини отенъци. олфакторни характеристики: Носът е ясен и открит. Разкрива аромати на пресни червени плодове: горска ягода, малина, към които се добавят подправки. вкусови характеристики: в линията на белите вина, в устата, атаката е кръгла, след което става жива. Тук отново се изразява типичната кръглост на вината от Enclos des Anges. Сред ароматите, усетени в носа, подправките се изразяват по-ясно.
Франция, Bordeaux
... % Каберне Совиньон, 30 % Мерло, 10 % Каберне Франк Винификация: Ръчно бране, инокс и бетонни съдове Отлежаване: 12 месеца в бъчви (20% нови, 80% от едно или две вина) Дегустация: Отваряйки се с букет от добре узрели черни плодове, Шевалие де Ласкомбс очарова с ясния си старт. Концентриран, небцето се отличава с деликатното си съчетание между мощ и елегантност.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... лешник се смесват с нотки на зрели плодове (праскова, круша), завършвайки с финал, напомнящ на бели цветя. Бubbles са с голяма финаст и ни пренасят през един велик момент на дегустация. Прекрасно, просто! Името: Къщата Пертуа-Морисе се намира в Месни-сюр-Оже, в самото сърце на Кот дьо Блан. Създадена от Ив Пертуа и Жанин Морисе през 1951 г., семейното имението днес се ръководи от Сесил, внучката на...
Франция, Juillac
...Произведен от купажа Алба Октавия от 2022 г., това вино е отлежавало в бъчви 10 месеца. Без филтрация, без колаж и с много леко сулфитиране, то е по-кръгло вино с по-сложни аромати благодарение на остатъчните си захари. Свободно вино, добре е да се аерира преди дегустация. 1,5л – 14% (разходи за транспорт: еквивалент на 2 бутилки)...
Франция, Paris
... френски вина. Надградете, за да включите чиния с сирена или деликатеси, които да хапвате, докато отпивате. • Дегустирайте шест вина от различни региони на Франция, като Бордо, Сансер и Шампанско • Научете най-добрите техники за дегустация от вашия експертен гид • Открийте как се произвежда Шампанското и какво го прави толкова специално • Дегустирайте френско сирене и качествени деликатеси, за да съпроводите виното си (ако опцията е избрана)...
Франция, Rennes
...[terdézom] е лек и балансиран био червен вино. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием." Дегустация Това вино има красив рубинен цвят с виолетови отблясъци и букет от компотирани плодове. Вкусът е богат на плодове, с подправкови и ванилови нотки, меки танини и дълъг финал. То запазва своя плодов характер в послевкуса с аромати на черни плодове като къпина и касис. опаковка 3 литра...
Франция, Mauléon-D'armagnac
Основана през 1832 г., къщата CASTAREDE е най-старата къща за Арманяк във Франция. Нейното майсторство се предава от поколение на поколение. Това е Флорънс Кастаред, шесто поколение, която през 2016 г. получи етикета EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), който награждава занаятчийски предприятия с рядко, известно или наследствено майсторство. Къщата Castarède произвежда своите Арманяци на своето...
Франция, Bedoin
...В продължение на 2 часа, в хълмовете на Лимон, потопете се в откритията на лозята, тяхната история и тероар. Следва дегустация на нашите вина, придружена от аперитивна дъска с асортимент от сирена и колбаси. За всяка резервация, моля, кликнете на линка по-долу и посочете: - Име, фамилия - Пощенски адрес - Телефонен номер - Брой участници - Хранителни ограничения - Желан ден за резервация...
Франция, Caromb
...Сортове: 100% Каладок Възраст на лозята: 15 години Тероар: Аргило-калциев Беритба: Машинна Дегустация: • Цвят: Дълбок червен, виолетови отблясъци • Първи нос: Червени плодове • Втори нос: Подправъчни нотки • В уста: Червени плодове, баланс и свежест • Дълъг послевкус Съчетание храни/вино: Регионални ястия, меса, колбаси Съхранение: 4 до 5 години Винификация: Остраняване на гроздови дръжки/Стъпкване. План за мацерация 10 дни при 24° за запазване на свежестта и плодовете. Пресовани остатъци, добавени към капковия сок. Малолактична ферментация върху фини утайки през зимата до бутилиране.
Франция, Mazion
...{"PACKAGING":"750 мл","rouge boisé et charpenté":"дълъг в устата","Conseils":"Съпътства всички ястия, особено червените меса и сирената, сервирайте между 16 и 18 °C.","Cépages":"80% МЕРЛО, 20% КАБЕРНЕ СОВИГЬОН","REGION de PRODUCTION":"Бордо","grand vin de bordeaux":"кашони по 6","Sol":"глинесто варовикова почва","NOTES":"Носът се отваря с нотки на червени плодове, атаката в устата е доминирана от...
Франция, Brue Auriac
...Име: BASTIDE DE FAVE – OENOFIL Цвят: Розе Наименование: AOP Coteaux Varois en Provence Сорт: Cinsault 60%, Vermentino 30%, Syrah 10% TAV: 13.0% об. Производство: Устойчиво винопроизводство Кратка мацерация на ципите, Ферментация при 16-18°C Бележки за дегустация Кюветата ŒnoFil притежава характер, който е едновременно жив и деликатен. Сортът Cinsault, който е основен в бленда, придава голяма...
Франция, Banyuls Dels Aspres
...Шато Монтана - Кот дю Русийон Л'Астр Руж червено Кот дю Русийон Вилаж Лес Аспрес Беритба без гроздови стъбла, карбонична мацерация на Каринян, предварителна ферментация на студено за другите 2 сорта в терморегулирани съдове. Дегустация: Цветът е интензивен, рубинен с виолетови отблясъци. Ароматът е мощен и сложен, с нотки на лакрица, подправки и черни плодове. Вкусът е кръгъл и обемен. Съчетания с храни и вина Печено агнешко рамо, печен камамбер. Сортове: Сира - Каринян - Гренаш Нор Почви: Аргилно-варовикови, тероар на Аспрес...
Франция, Lys Haut Layon
...Винификация: Нежно пневматично пресоване и студено декантиране. Контролирана алкохолна ферментация между 16 и 17 °C. Отлежаване: В съд. Бутиране: В имота. Обем: 75 cl Дегустация: Совиньон блан придобива аромати на цитруси и дори на плодове на страстта. Обемът и широчината, които показва в устата, също са много привлекателни. Годност: 1 до 2 години. Съчетание храни и вина: Идеален за аперитив с миди. Обем: 75 cl Цвят: Бял...
Франция, Soing-En-Sologne
...Дегустация: Прекрасен златист цвят с сребристи отблясъци. Носът разкрива много финес с нотки на бели цветя, кайсия и цитруси. Вкусът е балансиран, пълен, кръгъл, чувствен с финал, който е леко кисел. Домейн: ШАТО ДЮ ДОНЖОН Апелация: IGP КОТЕО ДЕ ПЕЙРИАК Регион: ЛАНГЕДОК РУСИЛЬОН Цвят: Бял Сортове: Коломбар, Совиньон Метод на отглеждане: Разумно земеделие Съдържание: 75cl Тегло: 1 кг Характер: Сух Година на реколта: 2020...
Франция, Saint Cannat
... класирано производство - Le Moulin de Gassac, в основата на репутацията на тероара Aniane в Лангедок. ВИНОВИ СОРТОВЕ Каберне Совиньон 40 % Гренаш 40 % Сира 13 % Мерло 4 % Каберне Фран 3 % БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ Фин и деликатен нос, аромати на зрели червени плодове, с особено изразен череша. На небцето се усещат изразени нотки на какао с комплексно завършване на аромати на тютюн. Устата е маркирана от богатството си, фините и копринени танини; много добър баланс и особено неговата упоритост в устата.
Франция, Paris
...Детайли за артикула За да се насладите на тази престижна напитка, можете да получите безплатно една от рецептите PRAGEN, налични за нашите клиенти. Този продукт може да бъде доставен в кашони, палети или контейнери. Покупките на професионалисти и търговци се управляват по специфични договори, адаптирани към всяко търговско сътрудничество. Не се приемат депозити за продажба в нашите общи условия за продажба. Размер: Средна бутилка (26 см x 8 см) / 75cl...
Франция, Caudiès De Fenouillèdes
...Сорт: 100% Шардоне. Производство: Мацерация на ципите в продължение на 20 месеца в съд от 5hl от пясъчник, след което пресоване и финално отлежаване 10 месеца в бъчва от 5hl върху утайките от купажа Алтитюд. Коментари за дегустация: Нос с димни нотки на спиртни напитки, устата предлага цялото богатство на оксидативните нотки на Шардоне, отлежавало върху утайки: орехи, меден хляб, къри, мед. Живостта и горчивината на танините придават свежест на това комплексно вино. Да се консумира добре охладено. Година на реколтата: 2018...
Франция, Passa
...5 различни предложения за дегустация при нас!
Франция, Colmar
...6 бутилки 1 Силванер, 1 Ризлинг, 1 Пино Гри, 1 Мускат, 1 Гевюрцтраминер и 1 Пино Ноар (вижте техните технически листове) Това ще ви позволи да опитате всеки алзаски сорт грозде и да се запознаете с плодовитостта на вината от Елзас. Отличен спомен от Елзас.
Франция, Les Riceys
...СОРТ: 100 % ПИНО НОАР ДЕГУСТАЦИЯ: Това вино 100% Пино Ноар разкрива аромати на тъмни плодове. Дискретните танини в устата го правят идеално вино за съчетаване с червени меса и сирена.
Франция, Auxerre
...Coteaux Du Layon Oxébon - Domaine Des Bénédictins - VALLÉE DE LA LOIRE Думата на винопроизводителя: вино за дегустация Съветът на енолога: да се сервира между 8 и 10°C Съдържание на алкохол: 14% Време за съхранение: 10 години Дomaine: Domaine des Bénédictins Наименование: Coteaux du Layon Година на реколта: 2017 Култура: Висока екологична стойност Сорт: Шенин Етикет: Контролирано наименование на произход...
Франция, La Cadière-D'azur
...Биологична култура. Ръчно бране в касетки. Пълно отстраняване на гроздето, Ферментация в терморегулирана иноксова цистерна, Преливане. Отлежаване в бъчви от две вина, Сливане, Традиционна коркова запушалка. ДЕГУСТАЦИЯ ОЧИ: Тъмен виолетов цвят. НАСИЩАНЕ: Ароматен, характерен, интензивни аромати на червени плодове, аромати на лакрица, тостирани аромати. УСТА: Дълбока, мощна, копринена, нотки на...
Франция, Saint-Vérand
...много късо, позволява контрол на добивите. Винарство: Беритба: ръчна. Метод: традиционно Божоле, полу-въглеродно, с цели гроздове. Мацерация: 6 до 10 дни. Отлежаване: в съд. Дегустация: Вино, което е лесно разпознаваемо. Прекрасен пурпурен цвят. Нос с много типични аромати на виолетка и мускус. В устата, виното е обширно и нежно. Финалът е дълъг и интензивно плодово.
Франция, Roche La Moliere
...отлежаване в инокс. Стареене : 18/24 месеца Дозировка : 6 г/л Бутилки : 0,75 л / 0,375 л Дегустация : Ярък цвят, розово-оранжева рокля, малки нотки на ягоди и диви плодове. Празнично шампанско за лято, подходящо за аперитив или по всяко друго време. За да се насладите на неговата сложност, сервирайте между 8° C и 10° C.
Съответстващи продукти
Розе Брут
Розе Брут
Други Продукти
Бял Брют
Бял Брют
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play