Франция, Aboncourt-Gesincourt
...Знанието на нашите майстори сиренари и грижите, които полагат нашите майстори за узряване, нашите специалитети с цветна кора ще ви донесат най-доброто от нашия тероар през цялата година. Мляко от крави и пастьоризирана сметана (произход Франция), сол, микробен коагулант, млечни и узрели ферменти, уплътнител: калциев хлорид. Алергени: Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин...
Италия, Pasturo
...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен. Средно тегло: 2,2 кг Минимално узряване: 35-45 дни...
Германия, Augsburg
...като електронни компоненти или текстил. Енергийно ефективното би-активно импулсно заваряване е подходящо и за влажни продукти, рециклируеми фолиа и чисти PE фолиа (мономатериали), фолиа за узряване, алуминиеви торбички, термоусадъчни фолиа и много други. макс. дължина на заваряване 500 мм / станция: L 2110 / Ш 1150 / В 1615 мм...
Полша, Warszawa, Poland
...Гауда е жълто холандско сирене, произведено от краве мляко. То е узряло (полу) твърдо сирене. Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в жълто или червено алуминиево фолио. Гауда се характеризира с мек вкус, който се засилва с времето на узряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен. Има твърда и гладка...
Испания, Guijuelo-Salamanca
... съдържание на сол, с кисели нотки и пикантни нюанси, които показват дълбоко узряване. Произход: Паления Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко от порода чурра Тип производство: Ензимна коагулация Сирене: Животински сири от агне Тип семейство: Узряло пресовано тесто, не варено, с мътен/изплакнат кора Узряване: Между дванадесет и петнадесет месеца. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Испания, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
Франция, Pineuilh
... състав, за да ви предложи плътно и богато вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо. ВИНИФИКАЦИЯ Традиционна в иноксова бъчва. СОРТОВЕ Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon ДЕГУСТАЦИЯ Блестящ тъмен гранатов цвят. Плодов нос с аромати на касис, къпина и вишна. Кръгло, балансирано и дълготрайно на вкус с узрели и топли танини. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Да се дегустира с фалшив стек от говеждо, свинско печено с сини сливи или зрял сирене. 18°C. НАГРАДИ 2012: Медал бронз IWC 2013...
Италия, Radicofani
...Това е сирене, произведено от чисто овче мляко. Неговото тегло е около 7,500 кг. Канестратото запазва още по-интензивно древния вкус на сиренето. Традицията е винаги жива в нашето производство, благодарение на нашата отдаденост в търсенето и грижата за това, което е най-ценно и незабравимо, предадено от древната селска култура в млечната индустрия. Всъщност, в нашите продукти може да се открие...
Франция, LANGEAIS
...Решенията за формоване са подходящи за всички типове потребители. Блокови форми или индивидуални форми с техните специализирани опори позволяват бърза и сигурна обработка на вашите продукти. Ø 65.5/50 MM - ТИП СТЕ-МОР-ДЕ-ТОУРЕН Ø 54 MM - ТИП ЛОГ ОТ КОЗЕ СИРЕНЕ Ø 62/66 MM - ТИП ШАБИШУ Ø 59/65 MM - ТИП КРОТЕН...
Италия, Fidenza
...Качка Caciotta, произведена само от мляко, произхождащо от пасищата на Сардиния. Минималното узряване от 2 месеца й придава солен и ароматен вкус.
Швейцария, Kaiseraugst
...Този контейнер за съхранение, узряване и транспорт на сирене е специално проектиран за приложение на сирена, узрявани под филм. Тази система представлява напълно нов подход към обработката на сирена, узрявани под филм.
Съответстващи продукти
Сиренен Цилиндър
Сиренен Цилиндър
Други Продукти
TYP DUO
TYP DUO
Италия, Noci
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни. Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
Гърция, Kilkis
...Относително малка мандра за сирене, очевидно много по-евтина, но напълно подходяща за нуждите на занаятчийското производство. Доставя се в разглобен вид, може лесно да бъде сглобена от нас или от клиента. по-икономична бързо сглобяване лесна за транспортиране идеална за занаятчийско производство СПИСЪК НА ОБОРУДВАНЕТО Охладителна вана за мляко 300 литра Сметаносъбирач 100 литра Електрическа пастьоризаторна вана 300 литра Вана за коагулация 300 литра Маса за форми за сирене Работна маса Мивка Рафт Стая за узряване Хладилна стая Ролкова помпа Ширина: 6 м, Дълбочина: 4 м, Височина: 3 м...
Франция, Montmorot
...„Синята крава“ (vache bleue), червени или червени и зелени етикети „Традиционен“ узряване означава, че тези сирена Комте са узрели според традиционния метод на Комте, който се използва, когато нашата фирма е основана преди почти 140 години. Сирената Комте узряват, за да се насърчи оптималната ферментация. Всеки колелце сирене преминава през поне три изби, всяка...
Испания, Totanes
...Сиренето от овче мляко е произведено от мляко, събрано от различни ферми в района на Монте де Толедо, което произвежда специфично мляко, което допринася за богатия и характерен вкус на споменатия продукт. Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрелия от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от минимум 60 дни, зрялото от 180 дни и старото от 270 дни...
Германия, Bonn
...Произход и история И двата сорта произхождат от Флорида, САЩ. Keitt е култивирано през 40-те години, а Osteen през 30-те години. Днес те растат в топли региони по целия свят, особено в Испания (Андалусия), известна със своето отглеждане на манго. 4. Ползи за здравето Манго съдържат много витамини и антиоксиданти. Keitt и Osteen са богати на витамин C, A и фибри, които укрепват имунната...
Испания, Madrid
...Затова природата е източник на качеството на всички наши сирена. Видове: Сирене смесено узряло (V-C-O) Сирене смесено полузряло (V-C-O) Сирене, произведено от овче мляко Узряло овче сирене Резервно овче сирене Мини полузряло овче сирене Мини полузряло смесено сирене (V-O)...
Литва, Bajorai, Vilniaus R.
...Уникално холандско сирене, лесно за разпознаване благодарение на характерните си въздушни мехурчета, които се образуват по време на естественото узряване. Изработено от краве мляко и зряло поне 4 седмици. Има гладка жълта кора и жълта паста с дупки, образувани в процеса на узряване.
Португалия, Ribeirao
...Позициониран в по-гурме сегмент и с гладка текстура, сиренето Senras Premium преминава през 6-месечен процес на узряване, който му придава малко по-интензивен и продължителен вкус. Тегло: 0,5 кг Тегло: 0,8 кг Тегло: 1,2 кг...
Германия, Eresing
...е естествена сол на млечната киселина и се обработва чрез ферментация. Тя се среща като метаболитни продукти в живите клетки и се произвежда от бактерии по време на процеса на узряване на сирене. Това е бял, нехигроскопичен, прахообразен продукт, който се състои от кристали. Различава се на две основни качества: фармацевтично (USP) и хранително (FCC). При необходимост можем да предложим...
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo Reale е най-голямото от сирената, произведени от Caseificio Pioggia, с начално тегло около 6 килограма. След една година узряване, сиренето достига тегло около 4,8 килограма. Произведено през зимните месеци, Caciocavallo Reale предлага уникален вкус, съпроводен с добро червено вино като Primitivo di Manduria. Това сирене е идеално за тези, които търсят богат и сложен вкус, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви.
Сърбия, Novi Sad
...Pak Sistemi е официален дистрибутор на Dry Ager. Оригинален немски шкаф за сухо стареене, който съчетава съвременна технология с голяма любов към месото. Dry Ager е единствената машина, която ви предоставя опит за сухо стареене без страх от развитие на бактерии, гъбички или каквито и да било други микроорганизми, които могат да навредят на месото ви и да направят крайния продукт неядлив. Освен месо, Dry Ager е подходящ и за риба, сирене, колбаси, а също така и за паста и вино.
Италия, Dorgali
...Сирене, което носи със себе си вкуса и традицията на Сардиния. Изработено от овче мляко, сол и течен телешки сирищник, това сирене се отличава с гладка коричка в тъмен сламено жълт цвят, която обгръща компактна паста с цвят на светло слама. Еластично и деликатно, когато е младо, става леко зърнесто и разтворимо след узряване, предлагайки интензивен аромат и вкус, който варира от сладък до леко...
Германия, Waltenhofen
Австрия, Judenau
...С KUSTEC стаята за зреење, процесът на зреење на сирена, меса и колбаси и др. се оптимизира. С оптималната влажност на въздуха за зреење на сирене или обезводняване на различни колбаси и меса, нищо не пречи на получаването на висококачествен краен продукт. KUSTEC проектира и изгражда стаи за зреење, съобразени с вашите желания и изисквания.
Франция, Mamirolle
Автоматично управление на трансформацията на млякото в сирене (работа в съд): загряване, узряване, коагулация, рязане, разбъркване. Персонализирано производство на сирене от малка до голяма капацитет.
Италия, Aidone
...“, зрели сирена или просто „моцарела“, които се отличават с автентичност, вкус и хигиенна безопасност. Компанията съществува повече от век. В духа на най-висококачествената традиция, селектира най-доброто мляко от провинция Ена и Сицилия, „използва“ климатичния фактор за естественото узряване на така наречените „исторически“ млечни продукти, широко разпространени на националния и европейския пазар. ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-ДОБРОТО СИЦИЛИЙСКО СИРЕНЕ.
...непостно мляко, той създава сирена, които са по-кремообразни и по-богати на вкус от стандартните фабрични сирена. След 2 седмици узряване на фермата, те се преместват в нашия модерен склад близо до Гауда за допълнително стареене и прецизно третиране, докато не са готови за доставка и продажба – за вас! В допълнение към традиционното сирене Гауда (сурово мляко, 48% ф.i.д.м.) и Фермерско сирене...
Испания, La Lastrilla
... няма възможност за кръстосано замърсяване. Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности: Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процес на производство и узряване. Сирене Опушено - преминава през естествен процес на опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус. Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...
Нидерландия, Zierikzee
... директно в нашия склад, така че купувате занаятчийско сирене направо от източника! Поради изразителния му пълноценен и пикантен вкус, ние го нарекохме Naturamel. Това е така, защото кравите пасат в сочни ливади между каналите на района, които са богати на детелини, глухарчета, билки и най-вече свежо зелено трева! Естественото узряване в нашия склад се извършва ръчно на дъски от бор. Нашата система за качество и безопасност на храните гарантира критичен контрол на продукта, хигиенична работа, както и проследимост на суровините и крайния продукт.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play