Производството на Cacio di Pienza е традиция с древни корени, която се предава от поколение на поколение до днешни дни. Производителите на мляко се събраха в Кооператива на Котиняно, използвайки и запазвайки типичните методи на обработка: доставката на мляко с особени аромати, придаващи му от билките, характерни за пасищата на Вал д'Орча, усъвършенствани техники на зрялост и, най-вече, особено внимание към качеството на сиренето. Кооперативата преработва почти всичкото налично мляко в ефективно съоръжение, отговарящо на стандартите на ЕС: способна е да обработва значително количество и да произвежда различни видове овче сирене, за да задоволи най-разнообразните вкусове. Производството се извършва изключително с овче мляко.
Пекорино в червена форма без лактоза е свежо сирене, обработено с коричка от доматен концентрат, с форма на купа и тегло около 1,5 кг.
Достъпно в цяла...
Това е сирене, произведено от овче мляко при температура около 30/32°C.
С този вид преработка се получава овче сирене с бяла паста, малко ронливо, с с...
Това е още един вид пекорино, принадлежащ към категорията на свежите, с много приятен вкус, с тегло около 0,500 кг.
Валдорчино с трюфел е шестоъгълна...
Био Розо е пресен сирене, направено от биологично мляко.
Обработката следва естествено всички указания, дадени от сертифициращия орган, който контроли...
За удоволствието на небцето, не можехме да пренебрегнем овче сирене с паста от чили.
Свежестта на сиренето, в комбинация с пикантността на чилито, пра...
Получава се от обработката само на овче мляко, трансформира се при температура около 30/32°C и представлява бял сирене с малко ронлива текстура и сух,...
Желанието на всички нас определено е да следваме здравословно и полезно хранене.
Всъщност, не е случайно, че в нашата природа винаги присъства намерен...
старото био, с 4 месеца зрялост,
се предлага в 2 размера. Правата форма, с тегло около 1,9 кг, е, а формата в чиния, с тегло около 1,450 кг;
Налични к...
Състаряването на сиренето с мелиса придава на овчето сирене деликатен лимонов аромат, който завладява и предизвиква любопитство.
Предлага се в опаковк...