... съдържание на сол, с кисели нотки и пикантни нюанси, които показват дълбоко узряване.
Произход: Паления
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко от порода чурра
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Узряло пресовано тесто, не варено, с мътен/изплакнат кора
Узряване: Между дванадесет и петнадесет месеца.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство насирене и хилядолетните практики наузряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Сиренето от овче мляко е произведено от мляко, събрано от различни ферми в района на Монте де Толедо, което произвежда специфично мляко, което допринася за богатия и характерен вкус на споменатия продукт.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрелия от зрялото сирене по периода наузряване. Първото има период наузряване от минимум 60 дни, зрялото от 180 дни и старото от 270 дни...
... няма възможност за кръстосано замърсяване.
Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности:
Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процес на производство и узряване.
Сирене Опушено - преминава през естествен процес на опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус.
Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...
Комерсиал Ллуис Роскуелас е компания, специализирана в дистрибуцията.
Ние сме специалисти в шунка, колбаси и сирена.
Благодарение на нашата добра работа, се считаме за финишери на шунка, постигайки оптимално узряванена продукта, така че да предлагаме шунка в най-добрия момент от живота му.
Ние сме дистрибутори на някои марки испанска шунка от Гихуело, Хабуго и Авила, както и испанско сирене. Изнасяме продукти в цяла Европа. Работим с дистрибутори или търговски агенти. Ако се интересувате, свържете се с нашия контакт за износ: Жорди Карбахо
+0034 607 89 05 70
info@clrosquellas.com...