Франция, Pineuilh
...ОРИГИНА Червено вино Каберне Совиньон Бордо Шато Казо разполага с великолепна гирардинска чарта, чиито корени датират от 16-ти век. То е идеално разположено в Горно, в сърцето на Entre-Deux-Mers, само на няколко километра източно от Сотер дьо Гиен. Неговият лозов масив от над 300 хектара се радва на изключителна позиция на глинесто-калциеви хълмове, достигащи 110 метра надморска височина и...
Италия, Misano Adriatico
Export Prodotti Italiani е колектив от експерти в експортирането на италиански продукти, ангажиран да свързва най-доброто от Италия с глобални клиенти. Основана с цел да предостави директен достъп до автентични продукти с високо качество, нашата компания отговаря на нуждите на международния пазар, като сътрудничи изключително с надеждни италиански производители, за да гарантира артикули, които отр...
Франция, Rennes
...terdézom] е лек и балансиран био бял вино. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием." Дегустация Това вино има красив златист цвят с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост. Опаковка от 3 литра...
Италия, San Stino Di Livenza
Земеделската компания CASERE е перфектно интегрирана в зоната D.O.C. Lison - Pramaggiore, разположена в общината Сан Стино ди Ливенца (Венеция). Специфичната конфигурация на терена е позволила да се получи продукт с високо качество както в белите, така и в червените вина, така че да има цели осем сорта, представени в Консорциума за доброволни вина D.O.C. Lison - Pramaggiore. Благодарение на дългия...
Франция, Laissac
... шкаф за няколко месеца. Поп и е готово! Просто отворете Попина според желанията си! Преди и след отваряне: Да се съхранява при стайна температура. Тъй като колбасите в Попините са без консерванти, се препоръчва да се консумират бързо след отваряне. Petit Pont червено: Сортове 60% Гренаш, 25% Синсо, 15% Каберне Совиньон. Кутията е изработена в черна магнитна кутия ИЛИ в крафтова чанта в зависимост от наличността. Произход: Лайсак, Авейрон...
Франция, Saint Emilion
...% каберне фран 15% Сертификати за околна среда: HVE 3 от 2017 и ISO 14001 (СМЕ на вината от Бордо) от 2015 Технологии на отглеждане: разумно отглеждане, почви, обработвани или засети с трева, резитба на лозата в смесен гийо, ръчни зелени работи, адаптирани към всяка парцела Беритба: механична с няколко селекции: зрялост и размер на зърната, парцелна селекция Винификация: традиционна с нежна и контролирана мацерация в термо-регулирани бетонни съдове Отлежаване: 12 месеца в френски дъбови бъчви, от които 40% нови...
Кипър, Paphos
...Ароматът разкрива щедри нотки на слива, черна касис, череша и какао. Мощната атака на вкуса носи нюансите на сушени сини сливи и лакрица в послевкуса. Средното тяло на виното е в хармония със средно-плюс киселинност и средно- високи танини. Ястия от сурово или сушено говеждо в компанията на сосове от горски плодове ще бъдат отлична комбинация за това вино.
Франция, Bordeaux
... устата. Финалът е забележително дълготраен. Сортове: Мерло (50%), Каберне Совиньон (45%), Пти Вердо (5%) Производител: Кастел Шато и Гран Крю в Арсин (33460) Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6...
Румъния, Botosani
...Добре приготвено парче месо може да се сервира с червено вино с интензивен вкус. Затова можете спокойно да изберете Каберне Совиньон или Мерло. Разбира се, можете да бъдете креативни и да опитате да сервирате говеждо с други вина, в зависимост от подправките и билките, които използвате. По този начин ще подчертаете още повече вкуса и сочността на Карпатското говеждо.
Франция, Brissac Loire Aubance
...МИЛЕСИМ : 2020 ЧЕРВЕНО ВИНО : Каберне фран. ТЕРОИР : Глинести варовити почви. ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано в добра зрялост. Макация в продължение на 24 часа при ниска температура, за да се извлече цветът. Ферментация в иноксова цистерна при ниска температура, за да се запази ароматичният потенциал на плода и неговата свежест. АПЕЛАЦИЯ : AOP Каберне д'Анжу. ДЕГУСТАЦИОННИ...
Австралия, Sydney
...Джордж Уиндъм (преди Уиндъм Естейт) е историческа и известна винарна, основана в австралийската долина Хънтър. Винята от тяхната серия Bin Range са многорегионални блендове, произведени в Югоизточна Австралия. Те са предназначени за консумация веднага след пускането им на пазара и са подходящи за краткосрочно съхранение. Серията включва Шираз, Пино Ноар, Мерло, Шардоне и Каберне Совиньон, както и едно блендирано изражение. Размер: 750ml Количество в кашон: 6 единици Количество на палет: 128 кашона Произведено в Австралия: Да...
Франция, Banyuls Dels Aspres
...Солове: Лимонно-варовикови Златен медал от Гилбер и Гиар Винификация: Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви. Блестящ цвят, гранатено червен. Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и лакрица, придружени от зрели плодове като сини сливи. В устата танините са копринени и добре разтворени. Състав: 100% Каберне Совиньон Солове: Лимонно-варовикови...
Франция, Caudiès De Fenouillèdes
...Наименование: IGP Côtes Catalanes Сорт: 50% Каберне Совиньон – 50% Мерло. Почва: Гроздовете произхождат от алувиалните почви на Кодиес, съставени от ломи и значителна част от камъни от различни видове (кварц, гранитни гальки, варовикови блокове, шисти…), отнесени от реката. Производство: Гроздовете се събират в напреднала зрялост, благодарение на киселинността, която климатът ни позволява. След...
...Каберне Совиньон червено вино Име на марката: BILGQUIS Значение: Дева богиня...
Съответстващи продукти
каберне вино
каберне вино
Франция, Le Puy Ste Reparade
...Червено органично вино Винарски сортове Сира 60% - Каберне Совиньон 40%. Отлежавало 24 месеца в нови дъбови бъчви, отлежавало в бутилка за 1 година. Дегустация Много интензивен гранатовочервен цвят, мощен, сложен и деликатен нос. Интензивно и структурирано на небцето: - Текстура: красива материя с копринени танини - Аромати: узрели черни плодове - Емпирични аромати: печено кафе - Завършек...
Словения, Ljubljana
...Словенско вино Розе Батиц 2019 - Випава, Словения. Винарят: Семейство Батиц. Регион: Долина Випава, Словения. Алк.: 12,5 % об. Сладост: Полусухо. Реколта: 2019. Обем: 750 мл. Сорт грозде: 97% Каберне Совиньон, 3% Каберне Фран. Виното е с интензивен розов цвят и чистота като утринна роса. Слабо по-сладко. Първо ни изненадват чистите плодови аромати на малини, череши и диви ягоди, на фона можем...
Испания, Olite, Navarra
...Цвят: привлекателно, дълбоко черешово червено вино. - Аромати: интензивни, сложни аромати, типични за Каберне Совиньон. Подправъчни нотки, главно черен пипер и тофи, са красиво съчетани на плодова основа. - Устата: сложен и структуриран в устата. Има свежи плодове и подправъчни нотки; кръгло, балансирано и свежо.
Франция, Lys Haut Layon
...Сомюр БРУТ или 1/2 сек АОП Традиционен метод ВИНИФИКАЦИЯ: Нашият Сомюр Брут е произведен по традиционния метод. Това вино след това преминава през значителен период на отлежаване върху утайка от 24 месеца в нашите подземни изби: този качествен избор ни позволява да постигнем голяма финес на мехурите и елегантност на аромата. Тази оригинална смес от Шенен Блан, Каберне Фран и Шардоне предлага характерен мехур с изключителна свежест. ДЕГУСТАЦИЯ Цвят: Светло жълто с зеленикави отблясъци, фини мехурчета Нос: Деликатната газировка носи въздушни аромати, които оставят усещане за свежест: зелена ябълка...
Франция, Mazion
...CEPAGE : 70% МЕРЛО, 30% КАБЕРНЕ ORIGINE DU RAISIN : 100% Домаен дю МАНОИР де ла ВАЛЕТТ на 40 км от БОРДО SOL : Аргило варовик VINTAGE : 100% от реколта 2022 METHODE : Отлежаване в съд ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol DOSAGE : Тип сух PACKAGING : бутилка от 750 мл NOTES : Ясен розов вино. Носът напомня на червени плодове, както и атаката в устата. Съвети : Много добре се комбинира като аперитив или през цялото време на хранене. Да се консумира между 4 и 8 ° C.
Франция, Cissac Medoc
...Това розе вино ще ви освежи и ще се съчетае добре с вашите предястия и леки ястия. ГОДИНА:* 2020 СМЕС: 100% Каберне Совиньон...
Франция, Saint Cannat
...което води до добра зрялост на гроздето. ВИДОВЕ ГРОЗДЕ Мерло 80% Каберне Совиньон 20% ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО Виното се произвежда с традиционна винфикация, започваща с предпочерна студена мацерация в продължение на 2 до 3 дни, последвана от алкохолна ферментация, комбинирана с топла мацерация в продължение на 2 до 3 седмици при контролирани температури, с цел извличане на оптимално ниво на аромати, цвят и танини. След това виното отлежава в резервоар до бутилирането, което се извършва в замъка.
Обединеното кралство, London
...Нашето собствено вино с частна марка е направено от грозде от нашите 300 хектара лозя в Олит, в Рибера Алта, Навара, събрано в оптимален момент на зрялост. Производството на тези лозя не надвишава 5.000 кг/ха. Апелация D. O. НАВАРА Coupage Темпранильо 75%, Гарнача 18%, Каберне Совиньон 5%, Други 2%. Събрано в средата на септември, когато гроздето е без стъбла и поставено в неръждаеми резервоари...
Франция, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Померол Смес: 90% Мерло - 10% Каберне Фран Потенциал за стареене: Около 25 години Винификация: Ръчно бране, ферментация в терморегулирани бетонни съдове. Винята отлежават в френски дъбови бъчви с 50% нови бъчви и 50% бъчви от предишно вино в продължение на 20-22 месеца.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... притежава отлична дължина. Много велико вино, което ще се развива прекрасно с годините! Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сортове: 69 % Каберне совиньон, 29 % Мерло AOC: Сент-Жулиен Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2036 Температура на сервиране: 16-18°C...
Франция, Saint-Loubes
...Елегантно и мощно червено вино. Произведено от купаж с преобладаващи Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Пти Вердо, купажът "Традиция" е престижният купаж на замъка. След класическа бордоска винфикация с дълга мацерация, вината се отлежават изцяло в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца. Така се разкриват нотки на ванилия, печено и подправки, което му позволява да развие...
Италия, Crotone
...Органично червено вино Отлично с червено месо, сирена. Gaglioppo 90% каберне совиньон 10% Алк. съдържание 13,50°/14,50°...
...Френска апелация Каберне Совиньон N Използване Вид грозде за вино Фенология Време на разпукване: 13 дни след Шасла. Време на зрялост: 2-ра фаза, 3 седмици до 3 седмици и половина след Шасла. Технологичен потенциал Гроздовете и зърната са малки. Каберне Совиньон N позволява получаването на вина с много интересна танинова структура и наситен цвят при добра зрялост. Те обикновено са подходящи за...
Франция, Caudry
...Виното е алкохол, който се дегустира в подходящи чаши, не в обикновена чаша за вода, а в чаша за вино Каберне. При специално събитие (сватба, изложения, рождени дни) предложете на клиентите си вкусно вино в персонализирана чаша с вашето лого. Особено деликатна и елегантна, тази персонализирана чаша има вместимост от 37 cl, идеална за оценяване на всяка вкусова нотка. Персонализацията в...
Франция, Pantin
... усещане. Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно. 80% Мерло. 20% Каберне Совиньон. Много красива пурпурна рокля. Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия. Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен. В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао. Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play