...ОРИГИНА
Червено виноКаберне Совиньон Бордо
Шато Казо разполага с великолепна гирардинска чарта, чиито корени датират от 16-ти век. То е идеално разположено в Горно, в сърцето на Entre-Deux-Mers, само на няколко километра източно от Сотер дьо Гиен.
Неговият лозов масив от над 300 хектара се радва на изключителна позиция на глинесто-калциеви хълмове, достигащи 110 метра надморска височина и...
Export Prodotti Italiani е колектив от експерти в експортирането на италиански продукти, ангажиран да свързва най-доброто от Италия с глобални клиенти. Основана с цел да предостави директен достъп до автентични продукти с високо качество, нашата компания отговаря на нуждите на международния пазар, като сътрудничи изключително с надеждни италиански производители, за да гарантира артикули, които отр...
...terdézom] е лек и балансиран био бял вино. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием."
Дегустация
Това вино има красив златист цвят с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост.
Опаковка от 3 литра...
Земеделската компания CASERE е перфектно интегрирана в зоната D.O.C. Lison - Pramaggiore, разположена в общината Сан Стино ди Ливенца (Венеция). Специфичната конфигурация на терена е позволила да се получи продукт с високо качество както в белите, така и в червените вина, така че да има цели осем сорта, представени в Консорциума за доброволни вина D.O.C. Lison - Pramaggiore. Благодарение на дългия...
... шкаф за няколко месеца.
Поп и е готово! Просто отворете Попина според желанията си!
Преди и след отваряне: Да се съхранява при стайна температура.
Тъй като колбасите в Попините са без консерванти, се препоръчва да се консумират бързо след отваряне.
Petit Pont червено: Сортове 60% Гренаш, 25% Синсо, 15% Каберне Совиньон.
Кутията е изработена в черна магнитна кутия ИЛИ в крафтова чанта в зависимост от наличността.
Произход: Лайсак, Авейрон...
...% каберне фран 15%
Сертификати за околна среда:
HVE 3 от 2017
и ISO 14001 (СМЕ на вината от Бордо) от 2015
Технологии на отглеждане:
разумно отглеждане, почви, обработвани или засети с трева, резитба на лозата в смесен гийо, ръчни зелени работи, адаптирани към всяка парцела
Беритба: механична с няколко селекции: зрялост и размер на зърната, парцелна селекция
Винификация: традиционна с нежна и контролирана мацерация в термо-регулирани бетонни съдове
Отлежаване: 12 месеца в френски дъбови бъчви, от които 40% нови...
...Ароматът разкрива щедри нотки
на слива, черна касис, череша и какао.
Мощната атака на вкуса носи нюансите
на сушени сини сливи и лакрица в послевкуса.
Средното тяло на виното е в хармония
със средно-плюс киселинност и средно-
високи танини. Ястия от сурово или сушено говеждо
в компанията на сосове от горски плодове ще бъдат
отлична комбинация за това вино.
...Добре приготвено парче месо може да се сервира с червено вино с интензивен вкус.
Затова можете спокойно да изберете Каберне Совиньон или Мерло.
Разбира се, можете да бъдете креативни и да опитате да сервирате говеждо с други вина, в зависимост от подправките и билките, които използвате.
По този начин ще подчертаете още повече вкуса и сочността на Карпатското говеждо.
...МИЛЕСИМ : 2020
ЧЕРВЕНО ВИНО : Каберне фран.
ТЕРОИР : Глинести варовити почви.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано в добра зрялост. Макация в продължение на 24 часа при ниска температура, за да се извлече цветът. Ферментация в иноксова цистерна при ниска температура, за да се запази ароматичният потенциал на плода и неговата свежест.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Каберне д'Анжу.
ДЕГУСТАЦИОННИ...
...Джордж Уиндъм (преди Уиндъм Естейт) е историческа и известна винарна, основана в австралийската долина Хънтър.
Винята от тяхната серия Bin Range са многорегионални блендове, произведени в Югоизточна Австралия. Те са предназначени за консумация веднага след пускането им на пазара и са подходящи за краткосрочно съхранение. Серията включва Шираз, Пино Ноар, Мерло, Шардоне и Каберне Совиньон, както и едно блендирано изражение.
Размер: 750ml
Количество в кашон: 6 единици
Количество на палет: 128 кашона
Произведено в Австралия: Да...
...Солове:
Лимонно-варовикови
Златен медал от Гилбер и Гиар
Винификация:
Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви.
Блестящ цвят, гранатено червен.
Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и
лакрица, придружени от зрели плодове
като сини сливи.
В устата танините са копринени и добре
разтворени.
Състав: 100% Каберне Совиньон
Солове: Лимонно-варовикови...
...Наименование: IGP Côtes Catalanes
Сорт: 50% Каберне Совиньон – 50% Мерло.
Почва: Гроздовете произхождат от алувиалните почви на Кодиес, съставени от ломи и значителна част от камъни от различни видове (кварц, гранитни гальки, варовикови блокове, шисти…), отнесени от реката.
Производство: Гроздовете се събират в напреднала зрялост, благодарение на киселинността, която климатът ни позволява. След...
...Цвят: привлекателно, дълбоко черешово червено вино.
- Аромати: интензивни, сложни аромати, типични за Каберне Совиньон. Подправъчни нотки, главно черен пипер и тофи, са красиво съчетани на плодова основа.
- Устата: сложен и структуриран в устата. Има свежи плодове и подправъчни нотки; кръгло, балансирано и свежо.
...Сомюр БРУТ или 1/2 сек АОП Традиционен метод
ВИНИФИКАЦИЯ: Нашият Сомюр Брут е произведен по традиционния метод. Това вино след това преминава през значителен период на отлежаване върху утайка от 24 месеца в нашите подземни изби: този качествен избор ни позволява да постигнем голяма финес на мехурите и елегантност на аромата. Тази оригинална смес от Шенен Блан, Каберне Фран и Шардоне предлага характерен мехур с изключителна свежест.
ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят: Светло жълто с зеленикави отблясъци, фини мехурчета
Нос: Деликатната газировка носи въздушни аромати, които оставят усещане за свежест: зелена ябълка...
...CEPAGE : 70% МЕРЛО, 30% КАБЕРНЕ
ORIGINE DU RAISIN : 100% Домаен дю МАНОИР де ла ВАЛЕТТ на 40 км от БОРДО
SOL : Аргило варовик
VINTAGE : 100% от реколта 2022
METHODE : Отлежаване в съд
ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol
DOSAGE : Тип сух
PACKAGING : бутилка от 750 мл
NOTES : Ясен розов вино. Носът напомня на червени плодове, както и атаката в устата.
Съвети : Много добре се комбинира като аперитив или през цялото време на хранене. Да се консумира между 4 и 8 ° C.
...което води до добра зрялост на гроздето.
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
Мерло 80%
Каберне Совиньон 20%
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Виното се произвежда с традиционна винфикация, започваща с предпочерна студена мацерация в продължение на 2 до 3 дни, последвана от алкохолна ферментация, комбинирана с топла мацерация в продължение на 2 до 3 седмици при контролирани температури, с цел извличане на оптимално ниво на аромати, цвят и танини.
След това виното отлежава в резервоар до бутилирането, което се извършва в замъка.
...Нашето собствено вино с частна марка е направено от грозде от нашите 300 хектара лозя в Олит, в Рибера Алта, Навара, събрано в оптимален момент на зрялост. Производството на тези лозя не надвишава 5.000 кг/ха. Апелация D. O. НАВАРА Coupage Темпранильо 75%, Гарнача 18%, Каберне Совиньон 5%, Други 2%. Събрано в средата на септември, когато гроздето е без стъбла и поставено в неръждаеми резервоари...
...Померол
Смес:
90% Мерло - 10% Каберне Фран
Потенциал за стареене:
Около 25 години
Винификация:
Ръчно бране, ферментация в терморегулирани бетонни съдове. Винята отлежават в френски дъбови бъчви с 50% нови бъчви и 50% бъчви от предишно вино в продължение на 20-22 месеца.
... притежава отлична дължина. Много велико вино, което ще се развива прекрасно с годините!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сортове: 69 % Каберне совиньон, 29 % Мерло
AOC: Сент-Жулиен
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2036
Температура на сервиране: 16-18°C...
...Елегантно и мощно червено вино.
Произведено от купаж с преобладаващи Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Пти Вердо, купажът "Традиция" е престижният купаж на замъка.
След класическа бордоска винфикация с дълга мацерация, вината се отлежават изцяло в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца.
Така се разкриват нотки на ванилия, печено и подправки, което му позволява да развие...
...Френска апелация
Каберне Совиньон N
Използване
Вид грозде за вино
Фенология
Време на разпукване: 13 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 3 седмици до 3 седмици и половина след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете и зърната са малки. Каберне Совиньон N позволява получаването на вина с много интересна танинова структура и наситен цвят при добра зрялост. Те обикновено са подходящи за...
...Виното е алкохол, който се дегустира в подходящи чаши, не в обикновена чаша за вода, а в чаша за виноКаберне.
При специално събитие (сватба, изложения, рождени дни) предложете на клиентите си вкусно вино в персонализирана чаша с вашето лого.
Особено деликатна и елегантна, тази персонализирана чаша има вместимост от 37 cl, идеална за оценяване на всяка вкусова нотка.
Персонализацията в...
... усещане.
Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно.
80% Мерло.
20% Каберне Совиньон.
Много красива пурпурна рокля.
Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия.
Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен.
В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао.
Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас
Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...