КВИНТА ДО КВЕТЗАЛ е земеделска собственост, която се занимава с производството на вино от няколко десетилетия.
През 2003 г. беше извършена реконверсия на част от старите лозя, като все пак бяха запазени някои парцели с висок енологичен потенциал. В новите лозя бяха засадени сортовете, най-подходящи за тероара на Квинта до Кветзал.
В момента Квинта до Кветзал разполага с 40% лозя от бели сортове, разпределени между Антан Ваз, Рупейро, Аринто и Вердело, и 60% лозя от червени сортове, разпределени между Тринкадейра, Арагонез, Алфрочейро, Пти Сира, Аликанте Буше и Каберне Совиньон.
...сладки бели вина и Креман дьо Бордо. Цялото производство е сертифицирано като органично вино от реколта 2012. Представяне с високо качество: естествена коркова тапа без запушване, етикет с златно фолио и персонализирана капсула. Задна етикета на желан език, баркод. Налични са магнум бутилки и, в зависимост от реколтата, двойни магнум, жерабоам, имперски... Освен картоните с 6 и 12 бутилки, можем да предложим подаръчни картонени кутии, дървени каси с печат на името на шато Риоблан. Поръчките се обработват бързо през цялата година.
...) и Натурално сладко вино (Фата Моргана). Произвеждаме вината под IGP ВИНО ДЕ ЛА ТИЕРРА ДЕ КАСТИЛЯ. В Мон Реага сме горди да работим активно за опазване на околната среда и борба с климатичните промени. Затова изчислихме нашия въглероден отпечатък и разработихме План за намаляване на емисиите, който ни позволи да получим печата на Националния регистър на въглеродния отпечатък. По този начин...
Ореланският оцет е комбинация от три елемента: температура, въздух и време. При Мартин Пурет, в игра влиза и друг фактор - качеството на използваните вина или как едно вино става добър оцет. Ние използваме само вина от най-добрите сортове на френските лозя, като тези от долината на Лоара (Каберне Франк, ...), Югозапад (Бордо, ...) или региона Шампан (Шардоне, ...). Избрани за богатството на своя букет и финес на ароматите си, тези вина преминават през бавния процес на оцетна ферментация. Френски производител на оцет....
...подправки, чимичури, йерба мате, чай, натурални напитки от планински билки, принадлежности за барбекю, термоси, въглища.
ВИНО: Малбек, Каберне Совиньон, Шардоне от изба БИАНЧИ, Наваро Корреас, Сан Телмо, Рутини, Фин дел Мундо, сайдер, ликьор от сладко от мляко и Лимончело.
Виноделията в Кастилия-Ла Манча е един от големите производители на вино в насипно състояние в нашата страна. Търгуваме с насипни количества червени и бели вина с следните сортове грозде: гарнача, сиря, каберне совиньон, темпранильо, айрен и совиньон блан. Разполагаме с годишен среден обем от 45 милиона литра за продажба в насипно състояние.
Продажба на типични, автентични и биологични италиански продукти, признати DOP, DOC, IGT. Изключителности като екстра върджин зехтин, вино Чезанезе, моцарела от буйволи от Амацено, трюфели от Камполи Апенино, виноКаберне от Атина, боб канелини от Атина, чушки от Понте Корво, амарети от Гуарчино, както и мед, сирена, домати, зеленчуци в зехтин, кафе, консерви, био маслини. Италианска гастрономия от високо качество.