...С много добро съотношение цена/качество, тези овчи черва в сол с диаметър 24/26 мм ще ви позволят да направите около 28 кг мергез, колбаси и чиполати с едно черво.
Независимо дали сте традиционен месар, индустриалец или частно лице, добрата подправка ви препоръчва тези черва 24/26 A с високо качество, които ще ви позволят да приготвите вашите мергез спокойно, без счупвания или загуба на време, всичко това на много разумна цена.
Референтен номер: ART0241...
Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
... пипери в света! Сушено месо, шунката, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази шунка ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение от 3 месеца при стайна температура.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 70 г
DLC: 90 дни...
...Доставчик на колбаси от Острова на красотата близо до Аячо, компанията Salaisons Joseph Pantaloni работи с средни и големи търговски обекти от много години. Фирмата също така обслужва пазара в Рунжис за всички професионалисти в хранителния сектор.
Опаковане на стоките
Salaisons Joseph Pantaloni осигурява оптимално опаковане на продуктите:
- Етикетиране на място и персонализирано по заявка...
... терина от свинско и хвойна
И накрая, буркан с ръчно изработена паста на основата на зелени маслини и чоризо
Малко +:
Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив!
Тегло: 3 кг
Размери: 35 × 26 × 10 см
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, декстроза, подправки, натурални...
Компанията SACPO SAS е производител от 1997 г. на гъвкави опаковки с 3 заварки за вакуумно и/или газово опаковане на вашите хранителни продукти за съхранение, пастьоризация или готвене. Нашият основен приоритет е да произвеждаме в стриктно спазване на нашите хигиенни препоръки. Непрекъснато се ангажираме с уважение към тези правила. Гарантираме качествения контрол на нашите продукти през целия про...
... пепел върху плодови дървета: Тя защитава кората от неблагоприятни условия и действа срещу насекоми.
Сушенето на колбаси и шунки в кутия за дълъг период придава леко опушен вкус на месните изделия.
Пепелта влиза в състава на много козметични продукти.
Перални продукти: пепелта влиза в производството на натурална прах за пране.
Дезамерификация на маслини.
Изработка на бижута, емайли.
Събраната пепел...
... направено, за да ви гарантира качествено вино, което уважава типичността на своя сорт.
ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят: интензивно червено с виолетови отблясъци.
Нос: експресивен с нотки на конфитюр от червени плодове.
Вкус: щедър, кръгъл и плътен с аромати на пресни плодове, подправени с нотка на сладки подправки.
Едно Merlot, което е истинско удоволствие!
СЪЧЕТАНИЯ С ЯСТИЯ
Star Merlot ще се съчетае прекрасно с чиния от колбаси, грил, бели меса в сос, риба и чипс и характерни сирена.
... да се запази свежестта и жизнеността му.
Характер на виното
Бяло вино с много свежест, цветът му обикновено е бледо златист с блестящи отенъци. Носът се отваря с цветни и свежи плодови нотки. На вкус е нежен и ароматен. Често представя аромати на бели цветя и лешници. Това е вино, което носи удоволствие веднага!
Съчетания с храна и вино
Вино за аперитив, често се комбинира с крем от касис, за да се предложи известният бургундски кир. В натурален вид, то перфектно ще съпровожда колбаси, омлети или риби в сос.
...Спестете време за вашите приготовления с черен чесън.
Нашият черен чесън на скилидки е идеален за много ястия и ще придаде уникален вкус на вашите ястия.
В сосове, маринати, на пюре или на тънки резени в паста, черният чесън се съчетава с всички видове месо, колбаси, фоа гра, фини риби (дорада, лот, бара) и морски дарове. Също така е перфектен за съчетаване с шоколад и цитрусови плодове.
Намерете...
...В продължение на 2 часа, в хълмовете на Лимон, потопете се в откритията на лозята, тяхната история и тероар.
Следва дегустация на нашите вина, придружена от аперитивна дъска с асортимент от сирена и колбаси.
За всяка резервация, моля, кликнете на линка по-долу и посочете:
- Име, фамилия
- Пощенски адрес
- Телефонен номер
- Брой участници
- Хранителни ограничения
- Желан ден за резервация...
...Идеална за колбаси и млечни продукти
Хладилен въздух
Температура: +3°C / +5°C
Охлаждащ газ: R452A
Електрическо захранване: 220 / 240 V 1P 50hz
4 рафта от неръждаема стомана, регулируеми по височина
Налична в 7 версии, направете своя избор по-долу...
...Открийте нашата свинска каркаса, приготвена с най-голямо внимание, за да предложи вкусно и качествено месо. Перфектна за професионалисти в месодобива и любители на готвенето, нашето свинско месо се отглежда при оптимални условия, за да гарантира нежно и сочно месо. Подходяща за множество рецепти, от колбаси до ястия на бавен огън, свинската каркаса е първокласен избор. Поръчайте сега и се насладете на изключителното качество на нашето свинско месо.
...Подправка от зеленчуци (тиквички, лук, чушки), запечени в сладко-кисела сос, която подхожда както на сирена, така и на колбаси и салати.
Хрупкавостта на тези био зеленчуци е добра алтернатива на киселите краставички и харесва както на малки, така и на големи!
Размери: 120*71
Нетно тегло: 570g
Обем: 420g...
... фини утайки.
Дегустация: Неговият бледо розов цвят с нюанси на синьо напомня на розовия лист. Ароматите са удивително интензивни, предвид лекотата на цвета му. Те напомнят на малки червени плодове и нарязан сено. Вкусът е кръгъл, освежаващ.
Розе Фратичело е вино за жажда, аперитив, което съпътства тапас, салати и колбаси.
Смело комбинирайте с филе миньон с градински чай, задушено телешко с маслини, гриловани агнешки котлети или печено пиле.
...Сетивата и муселините STN са разработени за готвене на фоа гра и шунка в кърпа.
Характеристики:
Сетивата и муселините 100% хранителен памук
Сертифицирани за готвене на фоа гра и шунка
100% натурални и без никакви химически вещества
100% биоразградими
Висока устойчивост на температура
Размери Всички размери
Функции Готвене
Професии Кланици – Месарници, Салами – Колбаси...
Veegreen е френска марка, базирана в Оверн и специализирана в натурални продукти за благосъстояние.
Нашата мисия: да ви предложим качествени и екологично чисти продукти.
Салвия Бланка:
Открийте нашата гама от Салвия Бланка (Salvia Apiana), произхождаща от Калифорния.
Пало Санто:
Открийте нашата гама от Пало Санто, произхождаща от Перу. Пало Санто е дърво за пречистване, което се гори.
Калебас:...
В FRAMACO SERVICES нашият опит в проектирането на професионални кухни съчетава реактивност и използване на материали с високо качество. Историята ни започва през 2012 г., резултат от обединението на две пионерски компании: FRAMACO, основана през 1978 г., специализирана в професионалните кухни, и FOURNIER GUIGNARD, призната от 1956 г. като лидер в търговската refrigeration. Тази синергия ни позволи...
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел.
Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
Компанията ARAMENDI, овчар от Страната на Баските, олицетворява истински подход към земеделието, дълбоко вкоренен в традицията и уважението към природата. Основана през 2019 г., тази компания си е поставила за цел да запази древните пасторални практики, предлагайки същевременно продукти с високо качество. Разширеното отглеждане е в сърцето на тяхната философия, предлагайки освежаващ контраст с по-...
...Сух колбас от артезанално производство, без лактоза, без глутен
Сухи колбаси от артезанално производство, без лактоза, без глутен. Натурални черва. Различни теми за аперитиви и вечери (с орехи от Перигор, с шунка от Байон, с бик, с чушки и пипер от Еспелет, екстра постен, с моцарела, сушени домати и босилек...) Парче от около 220 г, срок на годност 3 месеца. Предоставяме с всички наши сухи продукти Maison de la PLV и ценови етикети, които подчертават артезаналния характер на нашите изделия без лактоза и без глутен. Ние сме шестима души, които работят по традиционен начин.
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
...Арmoire séchoir de charcuterie d'une capacité de 700 l, en acier inoxydable AISI 304 18/10. Позволява сушене и съхранение на колбаси при оптимални условия.
Интерrupteur bipolaire и цифров панел за управление с 3 програми, позволяващи настройка на температурата и влажността по време на различните етапи на сушене.
Обзаведен с три двойки странични ленти за поставяне на трите реда от инокс на...
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 12 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Интензивно розово
• Първи нос: интензивен на дървесина
• Втори нос: зрели червени плодове
• В уста: освежаващ, минерален и кръгъл
• Дълъг послевкус
Съчетание храна/вино:
• Подправени регионални ястия,
• пушени колбаси
• ароматни грилове
Съхранение: 2 години
Винарство:
Пряко пресоване. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Бързо винарство и отлежаване в половин бъчва от френски дъб.
...Предлагаме ви да сервирате Grignan les Adhémar Rouge с хашиш Парментиер от говеждо. Патешки пастет с зелен пипер. Мариновано еленско печено. Пушени колбаси с леща. Говеждо тартар. Патешка терина с зелен пипер. Чили кон карне. Le Grignan les Adhémar rouge е вино, произведено във Франция в региона на Рона. Препоръчва се да се сервира при температура между 14 и 15°C.
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary.
Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
Mon Souk е проект, който предлага физически магазини на премиум локации или в търговски центрове, 100% марокански занаятчийски изделия и ръчно изработени продукти. Mon Souk работи директно с над 30 кооперации и занаятчии и пропагандира отговорни маржи, предлагайки ниски цени и заплащайки на нашите занаятчии справедлива стойност. Mon Souk предлага всички марокански занаятчийски продукти в обстановк...
Специалист по вноса на италиански хранителни продукти във Франция за професионалисти.
Гросист на италиански продукти: италиански сирена, италиански колбаси, италиански сосове.
Разпределение на италиански продукти: гросисти, GMS, деликатесни магазини, индустриални клиенти, ресторантьори.
Внос на италиански специалитети директно от Италия в пресен и замразен вид. Доставки навсякъде във Франция с ...