VDC France предлага висококачествени гурме продукти, произхождащи от френския тероар, с креативни и вкусни етикети. С течение на сезоните и поводи, нашите продукти се адаптират към актуалните тенденции. VDC France иска да се утвърди като основен играч в международния износ. За целта, нашият асортимент е динамичен и се разширява в съответствие с потребителските предпочитания по държави, свързан с е...
На две крачки от Кастелнадар, столицата на касулета, Revelois, от повече от половин век, приготвя рецепти, наследени от традициите и уменията на хората от Шо в страната Лорагей.
Revelois е преди всичко историята на Андре МОРЕЛ, ученик месар от Кастелнадар, който в началото на 80-те години, вдъхновен от работата си и с желание да задоволи вкусовете и небцето, бързо е пожелал да сподели автентични ...
EURALIS GASTRONOMIE работи в тясно сътрудничество с професионалисти в хранителната индустрия, за да предостави решения за техния кетъринг бизнес и да ги снабди с фоа гра. EURALIS GASTRONOMIE разполага с няколко марки в зависимост от търсените пазари, като ROUGIÉ, MONFORT или JEAN STALAVEN. Ние сме специалисти в отглеждането и преработката на патици и гъски.
...Патримониам е фабрика за колбаси от френското наследство, БИО, БЕЗ НИТРИТИ и предимно изработени от местни меса. Започваме с шедьовър в опасност от наследството на нашата лионска земя: истинският лионски салам.
Ангажираме се с професионалисти и потребители, които, както и ние, жадуват за истински "вкусни" продукти, уважителни към природата.
Патримониам следва строга политика за качество, за да...
...Orient’hal Market е френска компания, специализирана в търговията и доставката на халал сертифицирани продукти. Чрез нашата марка "Authentic & Halal" предлагаме широка гама от висококачествени пресни продукти, като птиче месо с Label Rouge сертификат, патица, фоа гра, заек, панировъчни продукти, колбаси и др.
Нашата марка се търгува във Франция, в Европа и също така международно, в ОАЕ, в Африка...
... инструменти, предлага за продажба или наем пълен асортимент от проводникови или вградени сонди, регистратори на температура, деформация, налягане за всички ваши приложения (храни за бебета, зеленчуци, морски продукти, готови ястия, колбаси, ядки, храни за домашни любимци, напитки).
AXITHERM, ангажиран в успеха на всички ваши национални и международни проекти, предлага решения, адаптирани за всеки...
...колбаси в палачинки, пълнени картофи, сирена, бързо хранене, пици, палачинки и вафли, както и местни френски продукти.
Сдружение Ресторантска Събитийна Организация предлага също щандове със специалитети като горещо вино, коледна бира или дори гореща бира.
Сериозна и ефективна, Сдружение Ресторантска Събитийна Организация е участвала в Тур дьо Франс, Откритото първенство по голф на Франция, Световното изложение в Милано 2015 и много други френски и международни изложения.
...La Maison de l'Ail Noir е специализирана в производството и разпространението на разнообразие от продукти на основата на черен чесън, като черен чесън на скилидки, глави чесън, паста от черен чесън, печени фъстъци с чесън, кашу с чесън, Olivad, соленки с чесън, рибни пастети и свински колбаси и терини и т.н..... La Maison de l'Ail Noir предлага бяла марка. Всички наши продукти се произвеждат във...
DROSERA GOURMANDE е компания, специализирана в ръчното производство на регионални хранителни специалитети.
DROSERA GOURMANDE произвежда множество храни на основата на патица, като фоа гра, блокчета фоа гра, мусове от фоа гра, гизери, конфити, магрети от патица и др.
Компанията предлага също трипоу, колбаси, пастети, фритони, касулети, галантини, терини за аперитив и терини от дивеч.
Специалист в търговията с прясно месо и субпродукти от говеждо, телешко, агнешко и свинско, както и с глобални говежди меса и изключителни меса.
Предлагаме оферта, адаптирана към нашите клиенти, за да отговорим най-добре на нуждите на месарите, колбасарите, кетъринг компаниите, голямата търговия и ресторантите.
Благодарение на тясното сътрудничество с нашите доставчици, нашите клиенти се възполз...
Това е любовта към занаята и сериозността, които доведоха до създаването на малка месарница в Бомон, основана през 1888 г. и ръководена от Антоан Микулео, да се превърне в La Maison Micouleau, занаятчийска консервна фабрика.
Оттогава предаваме рецептите си от баща на син. В сърцето на нашата страна, Ломань, придаваме на думата тероар цялата й вкус.
Нашите фоа гра, конфити, касулети и други типич...
Производственото звено ANTARTIC II INGRÉDIENTS е създадено през 2002 г. за предоставяне на Технологични Миксове за хранителната индустрия: покрития, соления (мариновани продукти, варена колбасарска продукция, сурова колбасарска продукция, суха колбасарска продукция), желета, маринати, сосове и основи за сосове, аромати, аромати за закуски, натурални аромати, подправки за колбаси и мергез...
Вдъхновени от любовта си към добрата кухня и италианските корени на семейството ни, решихме да започнем общ проект: да внасяме най-добрите италиански хранителни продукти във Франция. През 1995 г. създадохме MIP (Midi Ital Prodotti), семейна компания, разположена в Тулуза. Вече двадесет години отговаряме на нуждите на професионалисти в хранителния сектор, доставяйки им колбаси, сирена, паста, вина...
LCB FOOD SAFETY предоставя анализи, консултации и обучения по безопасност на храните и произвежда хигиенни и дезинфекционни продукти за агро-хранителния сектор (Фуражи и съхранение; Птицевъдство; Свиневъдство; Инкубатори; Готови ястия; Млечни продукти; Съхранение; Транспорт; Месо, колбаси и месни продукти) и здравеопазването. Нашият опит в начините на замърсяване на въздуха и повърхностите ни...
Разположена в Страната на Баските, компанията ARNABAR е специализирана в производството на фоа гра и баски продукти. Така тя произвежда и търгува с местни продукти, включително: блок фоа гра, цял фоа гра, полусготвен фоа гра, конфитюр от патица, аксоа, баски рецепти, пастети и рилети, колбаси, солени меса, пипер от Еспелет, вина и напитки от Страната на Баските, сладки специалитети, морски продукти и др. ARNABAR предлага също така гурме комплекти, които могат да бъдат подарявани като корпоративни подаръци.
Ароматек проектира, произвежда и търгува с хранителни аромати. Ние предлагаме аромати под формата на течности, липосолубилни и хидросолубилни, на прах, пасти и емулсии. Нашите аромати могат да се използват за всички агро-хранителни продукти: безалкохолни напитки, алкохолни напитки, млечни продукти, диетични продукти, сладкиши, печива, конфитюри, храни за животни, готови ястия, супи, колбаси, морски продукти, сосове, маринати и др..
...закуски, солени продукти и хранителни добавки. SOLINA предоставя функционални добавъчни съставки, бульон, основа за сос, аромати, ароматни смеси и оцветители за цялата гама от колбаси и рибна индустрия. SOLINA е представена в Европа, Азия и Близкия изток с общо 11 производствени обекта и 11 центрове за изследвания и развитие в 17 държави.
... сирене и вино от Кахор, за да ги включим в нашите приготвяния. Предлагаме патица под формата на конфитирани бутчета, гъши сърца, магрети, осолени със сол от Геранд или с фоа гра, конфитирани и/или сушени колбаси, пълнени черва и още много други ястия за дегустация... Ние сме медалисти всяка година от 5 години в рамките на Общото селскостопанско състезание в Париж (златни и сребърни медали). Освен...
... се обръща към всички сектори на агропродоволствието: хлебарство-сладкарство, млечни продукти, готови ястия, морски продукти, колбаси, соления, птици, плодове и зеленчуци, търговия, месарски занаяти. VIF предлага решения, адаптирани към размера на всяка компания, за малки предприятия с десетина души, малки и средни предприятия и големи групи. Предложенията на VIF вече обхващат всички функции: производство, управление на физическите потоци, търговско управление, логистика, подготовка на поръчки, покупки...
...колбаси, големи търговски вериги или дори индустриални сладкарници. Освен това, SOGEBUL разполага с търговска мрежа, разположена в по-голямата част от Франция, за да отговори най-добре на нуждите на своите клиенти.
Компанията FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, създадена през 1992 г., произвежда и внася хранителни продукти от Източна Европа. Ние сме специализирани в традиционни колбаси без химически съставки и в производството на тестени листа (kore-yufka), разновидност на тестен лист. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES внася и разпространява също така всякакви хранителни продукти от страните на Балканите: кафе Minas, ajvar, lutenica, мариновани зеле, печени чушки, Vegeta, Argeta….. Пилешки салам, говежди колбаси, пушен свински филет, пушено говеждо месо, супи, сирена, фета, разнообразни бисквити…...
...Създадена през 1970 г. от Луи Сеньори, компанията SA SEIGNEURIE & FILS първоначално е била установена в Тулуза. Тази търговска дейност ще се развие в работилница за производство на колбаси след постъпването на четиримата синове. Дейността по търговия на едро и полуедро с колбаси, готови ястия, сухи продукти...
През 1995 г. компанията се премества в Фонсорб в нови помещения с площ от 1500 м2 и...
Къщата TEIL, разположена в Орияк, е специализирана в производството на колбаси.
Къщата произвежда шунки, наденички, терини, фритони, патета от Оверня и типични колбасарски сладкиши като фьойлети с синьо сирене от Оверня или картофена пита.
Пресните шунки никога не се замразяват, те се осоляват на ръка, със суха сол и по традиционния овернянски метод. Сушенето и узряването на шунките продължава 7 месеца. Наденичките и колбасите се приготвят по старинния начин, следвайки същото майсторство.
Къщата съчетава модерни техники и традиционно майсторство, за да произвежда изключителни продукти.
Компанията е основана през 1984 г. при закупуването на малко местно предприятие за колбаси в Ариеж. В продължение на много години семейството Команж се занимава с препродажба на качествени колбасни изделия. И именно през 2000 г., в началото на новия век, благодарение на дългогодишния ни опит в преработката на свинско месо, решаваме да станем производители. Родена е колбасарницата Команж. Днес е...
От създаването си през 1962 г. компанията SACOR е специализирана в производството на сухи колбаси от югозападна Франция. SACOR предлага хранителни продукти, основани на традиционни и регионални рецепти. Компанията предлага суха наденица, сух колбас, плато с деликатеси, чоризо, сух шунка, коппа, панчета, салам, пушена гърда и др. Компанията се ангажира с прозрачността и отличния вкус.
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби.
Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месо и риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).
...АНДРЕ КАЗО СЛАДКАР в Лорп Сентарай, черпи богатството на своето майсторство и с изискване разработва от много години качествени колбасарски продукти, в най-чисто уважение към традицията на "Терроир". Фирмата се развива в сегмента на висококачествени продукти като: Сухи шунки, Салами, Пресни колбаси и др....
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.