От 1966 г. компанията Bahier е признат участник на пазара на колбаси. Номер 1 във Франция на пазара на бял и черен кренвирш и номер 2 на пазара на рилети. В постоянно иновационно развитие, Bahier предлага днес 5 семейства продукти: Кренвирши, Рилети, Свински изделия, Триперни продукти и Пилешки продукти. Френски производител на рилети.
Maison Alpin
La Salaison familiale
Maison Alpin произвежда и разпространява продукти от савойската кухня вече повече от 30 години в Амани, Висша Савоя.
Онлайн продажба на:
- традиционни пушени колбаси
- сухи салами
- наденички
- диоти
- сухи шунки
- свинско месо от високо качество.
В Maison Alpin искаме с една хапка да ви разкрием истинския вкус на савойската душа. Нито повече, нито по-малко...
... специалитети, произведени в Дижон в обект, който постоянно се развива с внедрена IFS процедура от 2006 г. и чиста стая за нарязване с ISO 8 стандарт, открита през 2007 г. Изследванията и иновациите са нашите основни направления за развитие както в областта на продуктите, така и на процесите, опаковките и дизайна. Тази политика ни позволи да получим през последните години награда ИНОВАЦИЯ SIAL 2004, продукт, признат за ВКУСОВЕ НА ГОДИНАТА 2006 и награда за чест SAUCICREOR 2007. Червен етикет за дижонски колбаси. ПЕРСИЛИРАН ШУНК LABEL ROUGE...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE е компания, създадена през 1963 г., разположена в Кастр в департамента Тарн (81). Благодарение на своя опит и умения, CHARCUTERIE ANTOINE винаги е запазвала за цел производството на традиционна месна продукция.
CHARCUTERIE ANTOINE може да произвежда всички видове месни изделия; от колбаси до солени продукти, включително нарязани продукти, варени изделия и дори някои консерви.
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив.
Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет.
Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
... като колбаси. Сертификат ISO 9001-2000. Лидер на пазара на линии за готвене/охлаждане на варена шунка. Armor Inox предлага над 100 системи Thermix в света. Ние постоянно идентифицираме новите индустриални тенденции и бързо отговаряме на тях чрез иновации и автоматизация, в отговор на развитието на пазарите по света.
Къщата CONQUET е специализирана в гастрономските традиции на Обрак.
Къщата произвежда така колбаси, консерви и много меса и специалитети на базата на чистокръвно говеждо от Обрак, свинско, агнешко от Авейрон и телешко.
Компанията произвежда също така готови ястия, субпродукти, алигот и местни сирена като том. Готовите ястия, предлагани от Къщата, основно са трипоу, зеле с плънка и авейронски фарцуси с сини сливи.
Ла Мезон Лабори, създадена през 1932 година, е специализирана в производството на колбаси от Оверня.
Продуктите на Лабори се произвеждат ръчно, те са автентични и вкусни. Месото е с френски произход и много от продуктите на Лабори са медалисти.
Къщата предлага широка гама от традиционни колбаси, включително: сухи шунки от Оверня, сухи салами, сухи наденички, гърди, стъкленици, консерви, подаръчни комплекти и др.
Ранди е малко и средно предприятие, основано през 1903 г., разположено в Шапоно на югозапад от Лион.
Позиционирано в сферата на местните продукти, Ранди влага всичките си умения в производството на солени сладкиши, колбаси и регионални салати. Това майсторство се предава вече повече от век в рамките на къщата Ранди.
Всъщност, нашият персонал се състои от професионалисти в областта на колбасите и сладкарството, които са добри познавачи на лионските продукти, за да гарантират оптимално качество на нашите изделия.
Компанията PIERRE OTEIZA произвежда регионални храни. Ние предлагаме шунки, коремчета, магрети, колбаси, чоризо, гарбюри, кремове, фоа гра, рилети, пастети, конфити, касулети, сирена и вино. Разпространяваме продуктите си във Франция и за износ.
ERGONOVIA, това са решения, адаптирани към вашите нужди, отговарящи на вашите очаквания. Системи с много високо качество, проектирани за по-добра ергономия във вашата компания. Също така ви предлагаме асортимент от резачки за колбаси. Безплатен и без ангажимент пробен период на всички наши ергономични системи за 15 дни при проста заявка на: 07 49 63 42 50 ERGONOM I Ergonom I-11.jpeg Ергономична...
... и производство на колбаси; системи за белене и обезкостяване; модулни системи за филетиране; системи за формиране и порциониране на месни продукти; системи за обезкостяване, почистване, порциониране, опаковане и етикетиране на месо и бекон; резачки за риба.
MAREL подкрепя индустриалците в реализирането на техните проекти и предоставя на клиентите си иновационни технологии, за да отговори на...
... зърно, хранителни масла, анализ на място, селекция),
- Контрол на месните продукти (разфасоване и обезкостяване, класификация на разфасовките, производство на кайма, производство на колбаси),
- Контрол на виното (лабораторен анализ на грозде, мъст и готово вино).
Аналитичните инструменти, разработени от FOSS, подобряват рентабилността и качеството на продуктите и ефективността на производството...
Производител на андойлети за големи търговски вериги, РХД, обществено хранене, търговци на едро, централи за покупки. Производител на андойлети La Saumuroise, андойлети Bonbergel и андойлети Champenoises от чисто свинско месо. Андоили от страната 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Андоили La Saumuroise 100% свинско месо, опаковани вакуумно. Производител на бял суджук по стара рецепта, свинска колбасарска продукция с ниско съдържание на мазнини, опакована вакуумно. Андойлети с Saumur Champigny, опаковани вакуумно. Производител на колбаси за големи търговски вериги, РХД...
Компанията Le Séchoir des alpes е специализирана в сектора на агрохранителната индустрия, по-точно в производството на колбаси и солени меса. Със своето традиционно и занаятчийско умение, предавано от баща на син, Le Séchoir des alpes ви предлага асортимент от качествени продукти, които представят всички вкусове на Прованс.
... традицията, произвеждайки автентични продукти. Добротата на миналото е запазена, като същевременно се добавя модерен щрих.
Умения, наследени от дълга семейна традиция на колбасари в Лакаун
Лакаун е термално село в сърцето на регионалния природен парк Висок Лангедок.
Разположен на 800 метра надморска височина, чистотата и свежестта на климата му са решаващи за производството и узряването на качествени колбаси и соленини като сух шунка, сух салам, суха наденица. Тук, под влиянието на морските и планинските ветрове, узряването на нашите продукти протича бавно.
Компанията VARACHAUX е основана през 1968 година. Това е малка и средна предприятие, специализирано в междинни хранителни продукти (PAI) на основата на месо. Ние се снабдяваме от кланици и цехове за разфасовка във Франция и Европа и предлагаме нашите продукти на индустриите за готови ястия и обществено хранене. Нашата дейност е индустриалната подготовка на сурови и готвени месни продукти за хранит...
Групата Кооператив LUR BERRI предлага широка гама от растителни и животински продукти от своите членове. Групата предлага качествени продукти с майсторство, произведено в Страната на баските. Групата създава връзка между земеделците и потребителите и позволява укрепването на регионалното предлагане, като го споделя с други участници.
В завода си в Ножан-сюр-Уаз, SALAISONS JOUVIN произвеждат всяка година 2700 тона свински продукти, спазвайки традициите, за да предложат уникален вкус и да отговорят на изискванията на най-големите дистрибутори.
Специалисти в производството на френски чorizo, тази продукция "Произведено във Франция" от свинска колбасарска продукция подлежи на постоянен контрол на качеството. Произведен в нашия за...
Компанията BOUSQUET е специализирана в рязането, преработката и търговията с качествено месо за RHF/BCT. Тя предлага говеждо, свинско, агнешко, овче и телешко месо. За гаранция на качеството, от 2010 година компанията разполага с разрешителни за разпространение на БИО месо и Label Rouge.
Компанията Midi Charcuterie, търгувана под марката Gil Traiteur, е предприятие, специализирано в агро-хранителната промишленост, и по-точно в средиземноморската кухня. Оставяйки традиционната колбасарска продукция, компанията се специализира в производството на "Провансалски вкусове", като мариновани зеленчуци и гъби, мариновани специалитети "Gil Traiteur", морски продукти, мариновани в масло, раз...
La Maison Garcia е преди всичко история на страст, на запалени хора.
Запалени в добре свършената работа, запалени в човешките отношения, запалени като бяха Жилбер и съпругата му Жанин, когато през 1961 г. решават да отворят своя магазин в сърцето на красивото село Кастелно д'Естретфон.
Красив бизнес, в който госпожа влага цялата си енергия, за да подчертае талантите на мъжа си в месарството.
Об...
Създадена през 1982 г., кооперацията FOIE GRAS DE CHALOSSE обединява днес 80 производители. Желаящи да запазят своето ноу-хау, местните традиции и да оценят качеството на своите продукти, фермерите се ангажираха още през 1999 г. с инициативата Label Rouge. Всички животни се отглеждат на открито, хранени с царевица в общи парцели. Те са на минимум 104 дни, когато постъпят в кооперацията. Кооперация...
От повече от 20 години компанията FALIERES NUTRITION е специализирана в производството и опаковането на хранителни продукти, предназначени да хранят хората в "номадска" ситуация. Компанията предлага готови ястия за спортисти, авантюристи, военни, хора в експедиции в пустинята, по океаните или на върха на планините. FALIERES NUTRITION предлага също така своите комплекти за хранене за спешни ситуаци...
Свинското месо е нашата работа. Ние сме дори специалисти. Но преди 30 години решихме да правим свинско по различен начин. Свинско от високо качество, месна порода, произхождащо от местна верига и произведено според точни спецификации (свинско Label Rouge на слама, свинско Bleu-Blanc-Cœur и сертифицирано, а скоро и био свинско). Правим вкусни продукти за голямо удоволствие на нашите небца, но също ...
Син и внук на месар, компанията LESAGE е преди всичко история на семейство, което от 1950 година успява да предаде своето наследство, своето ноу-хау и желанието си винаги да открива нови изключителни продукти. Lesage и синове днес са повече от 100 сътрудници, които ежедневно работят с прецизност и страст, за да произвеждат продукти с безупречно качество, отговарящи на изискванията на нашите 1000 к...
Viandes de Corrèze е установила от много години изискващо и устойчиво партньорство с фермерите от региона на страната на Брив и кооператива CAPEL, като е създала качествени вериги. Нашето изискване за качество при 4-те вида (телешко, говеждо, агнешко и свинско) се основава на синергията на уменията между земеделците, животновъдите и нашия опит като кланичен млекар. Освен официалните гаранции, етик...
Компанията Taste of Provence е производител на традиционни провансалски ястия. Тя предлага разнообразие от ястия, изработени на 100% от провансалски продукти. Благодарение на тези типично произведени ястия с провансалски занаятчийски умения, компанията успя да се утвърди на френския пазар на готови ястия.
Компанията ди спé ré се намира в Рунжис. Предлагаме регионални колбаси като фоа гра, пресни продукти, съставени салати, сьомга... Винаги сме били ангажирани с откритията на най-добрите продукти от нашите френски и чуждестранни провинции. Компанията, търговец на едро на колбаси, е създадена през 1975 г. и се е установила на MIN в Рунжис още през 1978 г. Специалитетите са предимно регионални колбаси, фоа гра, сьомга Label Rouge, пресни продукти и също така съставени салати. Гастрономия: Производство на регионални и чуждестранни специалитети. Тел.: 01 46 87 33 00.
За ваше удоволствие, Роджер БОДЕ, майстор на колбасите, ви представя целия си талант и умения чрез широка гама от сухи колбаси. Изработени в естествени черва, колбасите след това се поставят в стая за сушене, където много постепенно ще бъдат доведени до идеална температура, благоприятна за развитието на вкусовете и характерните повърхностни цветя на добрия сух колбас. Това е етапът, в който те са...