Франция, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES е месарница, чийто занаят е традиционен и регионален. Качеството на свинете, обработвани от заведенията Bories, е определено от строг "технически спецификации". Тегло, произход, процент на постно месо (ППМ), нищо не е оставено на случайността. Компанията Bories работи с един и същ доставчик от години, за да осигури постоянство в качеството на своите доставки. След клан...
Франция, Foix
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоа гра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.
Франция, Ibos
SA SALAISONS PYRENEENNES е компания, специализирана в производството на изключителни шунки. Salaisons Pyrénéennes прилага автентично майсторство за производството на шунки и изключителни саламури. Както при големите вина, тези саламури се произвеждат от отглеждане на "качествен сорт": сертифицирано бяло прасе от Югозападна Франция. Продуктите, произтичащи от "сорта" бяло прасе, се предлагат под ...
Франция, Le Mas D'agenais
Разположена в Лот и Гарон, в сърцето на гастрономичния югозапад между Перигор и Страната на баските, нашата семейна компания се стреми да запази вековна кулинарна традиция. Създадена през 1956 г. в Мас д'Ажен, ние се ангажираме да поддържаме наследственото качество, спазвайки съвременните стандарти. Днес сме специализирани в нови оригинални и нетипични терини: терина с коприва, терина малък Ажен с...
В сърцето на високопланинския Пирине, от три поколения "КОНСЕРВИТЕ НА Л'АРОС" ГАЙЛУ - ДУРДОС продължават древното майсторство на нашето семейство, в ТУРНЕ, стара крепост от XIV век. АВТЕНТИЧНОСТТА: пате и гъши дроб, конфитюри, подбрани. ТРАДИЦИЯТА: кухня, която вече се е дегустирала през 1870 г. в имението Ланд. КАЧЕСТВОТО: кухня от гасконския тероар, приготвена за вас, ръчно и опакована на ...
Франция, Caylus
От 1896 година са изминали 121 години и умението на Консервите от Миналото продължава да се обогатява. 121 години, в които упражняваме нашата професия с страст, строгост и креативност… Нашето кулинарно наследство, богато, плод на многобройни рецепти, разработени от нашите готвачи през всичките тези десетилетия, ни предоставя днес ценен опит, произтичащ от това наследство. Разположени в сърцето ...
Франция, Rungis Cedex
Специалист в 4-та и 5-та категория в Рунжи, сушени плодове и зеленчуци. Генералист в плодове и зеленчуци. Преработени продукти, кетъринг, колбаси. Продукти в Рунжи: сушени плодове DRY-TOP, пресни картофки FARM FRITES, 4-та и 5-та категория ROSEE DES CHAMPS, салати от пресни плодове. Услуги в Рунжи: приемане на поръчки по телефон, продажба чрез интернет, проследимост на продуктите, подготовка на поръчки, опаковане, съставки, кредитна карта.
Франция, Saint-Sauves-D'auvergne
...Намиращ се в малкото село Сен Сов, между Борбул и масива Сансий (известен с пистите си за ски), хотел-ресторант "Пощата" ви приветства за престой с семейство или в двойка в сърцето на Пюи дьо Дом. Хотел без излишества с отличен баланс между качество и цена. Относно храната, авенгатската гастрономия е в менюто (труфад, телешка глава, телешки бъбреци, колбаси и др., приготвени с пресни продукти). Заведението е свързано с Logis и притежава 2 кокотки и 2 камини.
Франция, Castelnaudary
... великолепна паеля или щедър кус-кус. Така и вие ще станете част от празника. "Gigot Bitume" е ястие, което се приготвя на строителни обекти. Обикновено по време на хранене, което събира всички занаятчии и отбелязва края на работата, "La Table à Dudule" продължава тази традиция на майсторите асфалтчици от началото на XX век. Съберете вашите гости, където вкусът, приятелството, обичаят и шоуто се събират около вашите маси! Този древен метод на готвене се съчетава с много други ястия, като лионски колбаси, агнешко бутче,... Той отговаря на...
Франция, Olonne Sur Mer
...лимузинско телешко, френски свинско, агнешко, конско и птици от Шалон. Менюто и ястията се променят в ритъма на сезоните. Кетърингът работи с местни производители и приготвя традиционни ястия на базата на пресни продукти. Имате избор между няколко пакета месо (говеждо, телешко, свинско, птици и смесено), бюфет (сурови зеленчуци, салати, табуле, пастет/рилет, асортимент от колбаси, гарнитура, няколко вида меса на избор и плато със сирена), няколко топли ястия, барбекю и гарнитури.
Франция, Vizille
Фирмата CDA CHR, разположена до Гренобъл, е специализирана в доставката на оборудване за: КАФЕ БИРАРИЯ, СНАК, РЕСТОРАНТ, МЕСАРНИЦА, КЕТЕРИНГ, ХЛЕБАРНИЦА и др. CDA CHR предлага всичкото оборудване, от което можете да имате нужда: Фритюрник, работни плотове, Фурна, печка, котлон, мивка, хладилник, хладилна стая, витрина за месо, рибарска витрина, месомелачка, резачка за зеленчуци, пълнач за колбаси, сервиз за хладилна техника и др. Заповядайте да ни посетите или се свържете с един от нашите консултанти, за да получите безплатна оферта, адаптирана към вашите нужди. Телефон: 0476427869 или 0673291214...
Франция, Bastia
Търговия на едро с храни за хранителни професионалисти, професионалисти в хлебопекарството, професионални общности. Предлага се широк асортимент от качествени продукти: Корсикански продукти, месо и птици, млечни продукти, замразени храни, лед, колбаси, сирена, йогурти от всички световни вкусове, консерви, нишесте, зеленчуци, риба, десерти, супи, сосове от домати, масла, плодови пюрета, готови ястия и много други.
Франция, L'étrat
...Компанията CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE е един от най-големите "производители на естествени черва" във Франция. CHARLES FRERES произвежда и разпространява естествени черва (овчи, свински, говежди и конски) и изкуствени черва (колагенови, целулозни, подсилени целулозни и пластмасови). CHARLES FRÈRES е ексклузивен дистрибутор във Франция на марките DEVRO (Чехия) за черва и колагенови филми, KALLE (Германия) за целулозни черва, фибри, пластмаси и трансферни обвивки. Всички тези продукти са представени и опаковани за занаятчиите и индустриалците в сектора на производството на колбаси.
Франция, Villeneuve Tolosane
От повече от 40 години UNIVERSAL предлага своя опит в областта на опаковките за агро-хранителната промишленост. С разнообразно предложение, от опаковки до машини за опаковане, с широк асортимент от продукти (над 500 референции), UNIVERSAL предоставя решение, подходящо за всеки тип опаковане: меса, птици, колбаси, плодове и зеленчуци. Продукти: Пръстени за завързване на птици, Кутии за мозък...
Франция, Rungis Cedex
...Специалист в областта на финия улов, ракообразни, стриди, миди, филета, пушена риба. Генералист в морските и сладководните продукти. Преработени продукти, кетъринг, колбаси. Продукти "Demarne": марка: La barre. Услуги в Рунжис: Изпращания, доставки във Франция, доставки в Парижкия регион, приемане на поръчки по телефон, проследимост на продуктите, подготовка на поръчки, опаковане, съставки, кредитна карта.
Франция, Méry
SODEVA е компания, специализирана в процесите на рязане. Ние предоставяме на индустриите в агро-хранителния сектор, по-специално машини за рязане с ултразвук за сирене, колбаси, хляб, замразени продукти или сладкарски изделия. Проектираме индивидуални ултразвукови вибриращи системи, предназначени за рязане и сито, от които се нуждаят колбасарите, сиренарите, сладкарите, шоколадовите производители...
Франция, Changé
... производство на колбаси. Пластмасови подноси за сервиране на морски деликатеси. Производител на пластмасови бретонски купи за професионалисти. Капак snackset с вградена вилица или лъжица. Производител на пластмасови подноси с опаковка. Пластмасова купа за порция свежа супа с комплект за сервиране. Производител на пластмасови контейнери с опаковка и повторно затваряне без капак. Пластмасова веррина за...
Франция, Fontaine-Simon
... специална система за възстановяване гарантира максимално органолептично качество на плодовете и запазване на техните хранителни елементи. С възможност за персонализиране в множество гранулометрии - цели, на парчета, на фрагменти или на прах, сушените плодове са налични в био и конвенционален вариант и съчетават гъвкавост и леснота на употреба за множество агро-хранителни приложения: сладкарство, колбаси и соления, шоколадова индустрия, готови ястия, хранителни добавки, млечни и сирене продукти, диетични продукти, сосове и подправки, чайове и инфузии.
Франция, Avignon Cedex 9
PALGA INTERNATIONAL, основана през 1979 г., проектира оригинални системи за преработка и оформяне на храни, оптимизиране на производствените методи и интегриране в производствени линии, малки или големи. Ние сме производител на автоматични, полуавтоматични или ръчни машини за шишчета. Осигуряваме също така машини за колбаси, които позволяват оформянето на колбаси в растителна обвивка. Предлагаме...
Франция, Fraisses
Компанията EMSENS е световен лидер в производството и проектирането на машини за хранително-вкусовата промишленост. От производството на индустриални или ръчно изработени шишчета до нарязването на бекон и от нарязването на осо буко до машините за закуски или за връзване на колбаси, EMSENS знае как да отговори на специфичните нужди на всички участници в хранително-вкусовата промишленост. Винаги на...
Франция, Colmar
... нотки на един совиньон, нотките на тютюн и кедър на един велик бордо… А какво, ако на чинията можем да съчетаем тези внимателно подбрани вина с други красиви открития от тероара, изключителни шунки, фини колбаси, редки занаятчийски вкусове? А какво, ако в друг концепт на бар за вино в Колмар, wine-bar, weinbar, можехме да тръгнем на уникално сензорно изследване? Да пътуваме из картата на...
Франция, Pont Saint Martin
... тапиока, TIPIAK INDUSTRIE е в контакт с хранително-вкусовата промишленост и предлага уникални текстуриращи агенти на базата на маниок, като TAPIOCALINE, SPECIALINE и PRETALINE, които се използват в подготовката на все по-голям брой приложения: преработени месни и рибни продукти, колбаси, готови ястия и сосове, млечни и сирене продукти, BVP. Екипите на TIPIAK INTERNATIONAL осигуряват търговско присъствие на чуждестранните пазари за всички продукти с голямо потребление на групата под марката TIPIAK и на професионалните канали (индустрия, ресторантьорство, доставка на дом).
Франция, Flers
... производство на кайма, Дозатори и разделители за индустриалната хлебопекарна промишленост и Машини за сладолед), СОЛЕНЕ (Инжектори, Стекери, Барати и Линии за солене), НАТИСК (Вакуумни натискачи, Линии за натиск и обработени продукти, Резачки за колбаси и деклипери, Връзвачи), ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА (Камери за готвене, парене, сушене, пушене, печене, интензивно охлаждане, Тунели за готвене и печене...
Франция, Villebon-Sur-Yvette
... асортимент от био продукти, в съответствие с нашия ангажимент за отговорно, здравословно и солидарно земеделие. Нашите продуктови категории са: Паста и сосове, Сирена и колбаси, Антипасти и консерви, Вина и спиртни напитки, Масла и оцети, Био продукти, Бисквити и десерти, Напитки, Кулинарни помощници, Кавиар. Работим основно с деликатесни магазини, ресторантьори, кетъринг, винари, луксозен хотелски бизнес, ... но също така и с компании, специализирани в гастрономически подаръчни комплекти.
Франция, Chantrans
FORMPLAST е специализирана в производството на опаковки за хранителната индустрия, по-специално в производството на тави за сирене, месо, риба, млени продукти и колбаси.
Франция, Rosporden
ЛАБОРАТОРИЯТА ПО БРОМАТОЛОГИЯ ЗАПАД (ЛБО) предоставя услуги за микробиологични, химически и хидрологични анализи. Извършените анализи се отнасят до продукти, предназначени за човешка консумация или за животинска храна, води и проби от околната среда в агро-хранителния сектор: кланици, разфасовки, сектор птицевъдство, колбаси, соления, месни продукти, животинска храна, морски продукти, сладкарство...
Франция, Cuincy
EPICÉA предоставя на хранително-вкусовата промишленост, голямата и средна търговия и ресторантьорството вече 30 години. Ние предлагаме широка гама от подправки и аромати за диетични продукти, закуски, солени и сладки кулинарни помощници, търговски продукти по поръчка и функционални и ароматни смеси за колбаси, готови ястия и морски продукти. EPICÉA разработва лесни за употреба продукти, които да...
Франция, Ares
Ние произвеждаме и разпространяваме на територията на Франция и Европа асортимент от замразени продукти, произхождащи от реюнионската гастрономия, като: - бучони, - неми, - самосас, - теста за самосас, - рибни кюфтета, - бонбонпименти, - креолски колбаси и пушени колбаси, - сарсив, - пушено постно свинско и пушено пиле. Доставките се извършват от водеща на пазара хладилна транспортна компания, за...
Франция, Ramillies
Доставчици на подправки за пиле, мексикански подправки, подправки за мергез, подправки за колбаси с или без оцветители, подправки за барбекю колбаси, подправки за пастети, подправки за сухи колбаси, подправки за колбаси с чесън, добавки за шунка. Доставчици на опаковъчни тави за кетъринг от алуминий, пластмасови тави, прибори, хранителни детергенти. Бактерициди за храни.
Франция, Rungis Cedex
... фермерски продукти, птичи продукти и зрели сирена. Доставяме всеки ден на около 250 клиенти: обществени или корпоративни ресторанти, кетъринг и хотели. За целта разполагаме с флот от около двадесет хладилни камиона, които обикалят Париж и неговите предградия всеки ден. ALAZARD, малката ферма в Париж е СПЕЦИАЛИСТ ПО МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ХРАНЕНЕ. В сърцето на най-голямата световна борса за пресни продукти, ние намираме за вас всички продукти: млечни изделия, сирена, меса, колбаси, брашна и хляб, плодове и зеленчуци, пушена сьомга, брашно и яйца… Изпращания, Доставки в региона на Париж.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play