От самото си начало Max Zander се отличава с качеството на своите продукти, изработени ръчно в оригиналния немски стил.
От 1968 г. продължаваме да работим за поддържане на същото качество, което ни е спечелило доверието.
В Max Zander подлагаме нашите продукти на строг контрол на качеството и безопасността на храните, от избора на пресни суровини и висококачествени съставки до готовия продукт, с ...
LORD SPICES GROUP е компания с дългогодишен опит в сектора на подправките и натуралните продукти, която се отличава с предлагането на продукти с най-високо качество. С над век опит, ние неуморно работим, за да станем еталон на национално и международно ниво. Специализирани сме в производството и търговията с подправки и подправки, предлагайки продукти като червен пипер, черен пипер, дафинов лист, ...
Simón Martín Guijuelo, S.L. е семейна компания, която от повече от век се занимава с производството и узряването на иберийски шунки и други продукти, произхождащи от иберийската свиня. Тя е успяла да съчетае традиционните методи с най-съвременната технология, като е приведела съоръженията си в съответствие с изискванията на Европейския съюз и е интегрирана в „Denominación de Origen Jamón de Guijue...
Иберийски шунки и колбаси.
Нашите иберийски продукти са отражение на средата, в която се създават: деhesa, дар от природата, където нашите екземпляри растат и се развиват, за да предложат най-добрите иберийски продукти.
В Castro y González нашият приоритет е грижата и устойчивото развитие на този източник на живот и сме наясно, че всеки един от потоците, дъбовете, корковите дъбове, равнините и из...
... опаковъчни решения на SP Group.
Свойства:
Той се отличава със своята прозрачност и способността си да устоява на термични обработки, като пастьоризация, горещо пълнене и микровълнови процеси.
Приложения:
Пазарни приложения за този материал: Преработени месни и млечни продукти, като продукти от сушени колбаси и сирене, замразена риба и морски дарове, сушени плодове и други сушени хранителни...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
Философията на HERFRAGA, S.A. винаги е била да търси гъвкавост в производството, за да отговори на изискванията на пазара на консерви, който постоянно се развива технологично.
Работата с патенти и постоянната активност в иновации и подобрения направиха така, че малка семейна компания с над 80-годишна история стана известна в целия свят с високото качество на своето оборудване, особено на опаковъчн...
...Метални детектори за тръби, специално проектирани за интеграция с водещите вакуумни пълначки на пазара. Благодарение на високата си чувствителност за откриване на метални замърсители, желязо и нежелязо, те предлагат пълна безопасност на компаниите в месната индустрия.
Оборудване за инспекция на продукти за откриване на метали в колбаси.
...Сервират се в: Мотки или тръбички (Твърди или гъвкави).
Качество: AAB, AB или A.
Дължина: 80м и 90м.
Идеални са за прясно и зряло колбаси с малки диаметри:
Франкфурт, наденица, чисторра.
Представят се в два типа дължина за всички калибри (45 и 80 метра)
КАЛИБРИ
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
...-традиционните, перфектно се съчетава с немска храна, като колбаси или претцели. За по-смелите, съчетавайте с пикантни ястия, като тайландска храна. Риба и морски дарове. Свежи салати с цитрусови нотки.
СЪСТАВКИ:
Вода, пшеничен малц, ечемичен малц, хмел и мая.
АЛЕРГЕНИ:
Ечемик и пшеница...
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий...
...Ломо де Себо де Кампо Иберико 50% раса иберико
Продукт, произхождащ от едно от двете Ломо на Иберийската свиня, подправен със сол и висококачествен червен пипер. Един от най-старите и ценени колбаси заради своя неповторим вкус, цвят, текстура и интрадираност. Интензивен вкус. Много препоръчително. Тегло: 1 кг до 1,3 кг. Произход: Саламанка.
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
XarcuSpain е компания, която се занимава основно с износ на гурме, ръчно изработени, здравословни и екологични продукти с испански произход.
Въпреки че сме специалисти в сушените меса (хамон, чоризо и лоумо), в нашия каталог ще намерите различни категории. Мед, трюфели, ликьори, масла и всякакъв вид месо.
Ориентираме дейността си към канала HORECA и въпреки че основно работим чрез дистрибутори, ...
Износ на пресни плодове и зеленчуци от Испания (тиквички, патладжани, чушки, краставици...) с високо качество, както и 100% испански хранителни продукти Delicatess (трюфели, вина, ликьори, кава, консерви, шунка, сирене, екстра върджин зехтин, оцет, конфитюр, мед, пипер от Вера, шафран...). Всички продукти са директно от производители и производители.
Приготвяне на подаръчни пакети, корпоративни по...
... температура за консумация: 17℃
Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месо и мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрели сирена.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия.
Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
Екипът от професионалисти на Natural d’Mezclas ежедневно извършва интензивна и прецизна работа, за да предостави селекция от най-добрите помощни продукти и услуги, свързани с хранителния сектор. Независимо дали става въпрос за натурални оцветители, добавки, суровини, месни препарати или хранителни аромати, сред други варианти, всичко се предоставя с най-високото качество, което може да се намери н...
...Цвят черешово червено, интензивни аромати на зрели червени плодове и много елегантно дърво. На вкус е robust, вкусен, широк и упорит. Препоръчва се да се консумира между 14º и 16º по Целзий, подходящ за придружаване на колбаси, задушени меса, дивеч, зрели сирена и пастети.
Произход: IGP Вина от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Крианца
Реколта: 2016
Крианца: Изработен от грозде от сорта темпранильо, отлежавал в френски дъбови бъчви (-алие-) ...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
...Основните пигменти са водоразтворимият Норбиксин и маслорастворимият Биксин. Важни точки: Аннато се утаява при кисела pH, но са налични устойчиви на киселини версии в гамата на Роха. Аннато може да се смеси с E100 Куркума, за да придаде по-пълноценен жълт нюанс.
Приложения:
Мазнини и масла, Маргарини, Покрития на основата на мазнини и кремообразни пълнежи, Сирене, Закуски, Сладолед и сладоледени конуси, Обвивки за колбаси, Плодови препарати, Кондитерски изделия, Смеси за печене, Сухи смеси...
T S M F O O D S - Испания - Създадена през ноември 2010 г. в Севиля като група от земеделски и животновъдни производители за разпространение на европейските пазари. Разполагаме с инсталации в Салтерос, Севиля и в Париж, близо до пазара Рунжис. Всички наши продукти притежават необходимите сертификати за качество и проследимост, отговарящи на най-високите европейски стандарти за етикетиране, необход...
Денят, в който получихме нашия първи клиент и той ни помоли да направим стойка за закачане на шишчета по атрактивен и привлекателен начин, не се поколебахме да го направим. Оттогава минаха повече от 10 години. Tubrocheta.com произвежда стойки за шишчета и артикули за обществено хранене, предназначени за по-добра презентация на ястията и творенията на готвачите. Атрактивната и елегантна презентация...
Diabaro Agentes Gourmet е търговска компания от Испания. Ние се появихме от идеята да направим испанските гурме продукти достъпни за всички. Основният ни фокус е върху испанското зехтин. Чрез нашето присъствие на различни платформи и бази данни, в крайна сметка добавихме още продукти. Днес доставяме освен зехтин и слънчогледово масло, испански рибни продукти като маринован тон, маринована скумрия ...
BELLOTARI Espacio Ibérico е марката на нашата компания, занимаваме се с продажба, търговия и разпространение на продукти от иберийска свиня и всички онези продукти, произведени от суровини от Естремадура и някои други испански региони. Ние сме създадени с ясната цел да предоставим максимално качество на нашите продукти, отлично познаваме целия производствен процес на иберийската свиня и производит...
Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро.
Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси.
В тези първи години нашата...