Иберийски шунки и колбаси.
Нашите иберийски продукти са отражение на средата, в която се създават: деhesa, дар от природата, където нашите екземпляри растат и се развиват, за да предложат най-добрите иберийски продукти.
В Castro y González нашият приоритет е грижата и устойчивото развитие на този източник на живот и сме наясно, че всеки един от потоците, дъбовете, корковите дъбове, равнините и изворите на нашите деhesas са основна част от нашите иберийски продукти. В Castro y González комбинираме древното знание на четири поколения с проекцията, която изисква съвременната компания от XXI век.
Формулата, която ни позволява да поддържаме успеха, който нашите предшественици постигнаха, е била, е и винаги ще бъде същата: любов, старание, абсолютна отдаденост и тотална обсесия за качеството. Всички наши процеси са ръчни и са били адаптирани и подобрени в полза на конкурентоспособността, без да забравяме всичко, което научихме от нашите баби и дядовци през годините.
В момента позиционирането на нови пазари, иновациите и обслужването, насочено към клиента, представляват основите на пътя, начертан за едно много обещаващо бъдеще.
Нашият Jamón de Bellota Ibérico е отлежавал в нашите изби минимум 48 месеца. Разпознава се по удължената си форма с тъмен и износен копит, в резултат на двете пастбища, през които преминават нашите екземпляри в деhesa.
Нашият Иберийски хамон от белота се разпознава по удължената си форма с тъмен и износен крак, типичен за екземпляри, упражнявани на полето. Има интенз...
С размер и тегло по-малко от шунката, нашата Палеа от Иберийска белота има по-дълга и по-малко кръгла форма. Нейният равномерен и блестящ цвят с бели ...
Неговата стилизирана форма и фината му крака, характерни за екземплярите от чиста иберийска порода, са елементите, които идентифицират нашия звезден п...
Дългогодишен хамон с тъмен и износен крак от дългите разходки на полето. Мазната му част има перлен оттенък, а пропорцията на мазнината в парчето ни п...
Биоразнообразието на Иберийския полуостров предлага множество възможности за създаване на нови кулинарни преживявания. В Castro y González сме събрали...
Нашият Ломо де Белота Иберико е с интензивен бордо цвят и перлени мазнини, с мек и кремообразен допир, интензивен и дълготраен вкус, интензивен и прия...
Детайл за споделяне на специални моменти. Този избор на нашия 75% иберийски шунка, хранен с жълъди, в луксозни опаковки и ексклузивна кутия е перфекте...
Още един специален начин да се насладите на нашия шунка Castro y González “Selección”. В практични вакуумно опаковани торби, готови за дегустация. Пер...
Изработен от избрани меса от нашите иберийски свине, нашият Чоризо Кастро и Гонсалес "Селекция" се представя с интензивен червено-оранжев цвят, меко н...
Нашият безкостен шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди, с 75% съдържание, има интензивен и ярък цвят с голямо присъствие на бели ивици. На небцет...
Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Иберийски "Натурален" Премиум Салчичо...
С размер и тегло по-малко от шунка, нашата Палеа от Иберийска белота има по-дълга и по-малко кръгла форма. Нейният равномерен и блестящ цвят с ивици о...
Нашият ръчно изработен хам "Селекция" на Кастро и Гонсалес предлага мек букет, който е много приятен за небцето. С минимално време на узряване от 36 м...
Изработен от избрани месни части на нашите иберийски свине, нашият Chorizo de Bellota Ibérico Vela предлага интензивен червено-оранжев цвят с меко усе...
Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Ин...