MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, започвайки дейността си през 1982 година.
В момента MAGUISA силно инвестира в завод от категория 2, за да може да управлява всички SANDACH (ПОДПРОДУКТИ С ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, НЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЧОВЕШКА КОНСУМАЦИЯ), които произвежда.
В близко бъдеще ще разполага с месни брашна, предназначени за "pet-food" или храна за домашни любимци. Компанията придава същото значение на качеството в процесите на производство, както и на продажбите.
Затова тя е ангажирана в процес на инвестиции в представянето на нови продукти като сърца, черния дроб, бъбреци, езици, уши и други продукти от иберийската свиня.
Освен това, кланицата извършва значителна работа по износ, която е от съществено значение и обем в нейното вътрешно функциониране. MAGUISA е сертифицирана в пазари като Япония, Корея, Чили. В Съединените щати в момента е в процес на сертификация за продажба и разпространение в цялата страна.
El Mogote Ibérico е изискана част от месото, която произлиза от иберийската свиня, местна порода на Иберийския полуостров. Този разрез се характеризир...
El Mogote Candy е вариант на традиционния Mogote Ibérico, който предлага сладък вкус и още по-мека текстура. Този специален разрез се получава от ибер...
Преса Иберика е парче месо, което се извлича от горната част на гърба на иберийската свиня, известно със своя изключителен вкус и нежна текстура. Това...
La Pluma Ibérica е нарязване на месо, което се характеризира с нежност и изключителен вкус, като е една от най-ценените части на иберийската свиня. То...
El Secreto Ibérico е парче месо, което се намира между рамото и кръста на иберийската свиня, известно със своя интензивен вкус и сочна текстура. Това ...
Ла Лагрима Иберика е парче месо, което се извлича от предната част на иберийската свиня, известно със своя интензивен вкус и сочна текстура. Това парч...
"La Carrillera Ibérica" е парче месо, което се извлича от бузите на иберийската свиня, известно със своя интензивен вкус и сочна текстура. Това парче ...