...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Тирa от месо, извлечена от ребрата на свинята, между кост и кост; и с мазнинно съдържание. Парчета с тегло между 100 и 150 гр. Приблизително.
Тира от месо ребро на иберийска свиня е специален разрез, получен от ребрата на иберийската свиня на възраст над 10 месеца. Този продукт се отличава с перфектен баланс между постно месо и мазнинно съдържание...
...La Panzetta от Острова на красотата е от свински гърди, които зрее минимум 3 седмици. Всяко парче тежи около 350 г, с дължина 10 см.
Опаковка: картон от 10 кг за около 2 парчета
Съхранение: максимум 18°C
Срок на годност: 125 дни...
... парчета месо в соса, получавате къри от агнешко, телешко или свинско, или къри с пиле.
Във всеки случай можете бързо и лесно да се насладите на вкусно къри ястие с нашия къри сос в комбинация с различни съставки.
Съдържание: 22,00 г
Артикулен номер: 500064...
...Майски унгарски гулаш, най-вкусните парчетасвинско месо, сочни и нежни в това класическо унгарско ястие с червени и зелени чушки, пресни гъби и домати.
...Един за много цели: Мощна машина за обелване за големи и малки парчета говеждо, телешко, свинско, пуешко, конско и дивеч. Машината Skinner AMS 533 предлага идеална ширина на рязане за обработка на големи парчета, като говеждо филе.
Предимства
Мощна за най-висок добив от най-малката инсталационна площ
Специфични за продукта опционални транспортни ролки и специално координирани остриета осигуряват...
...Ембутидо в цели парчета или половини, изработено от избрано месо от иберийска свиня, подправено с натурални подправки, сол, чесън и риган. С деликатен вкус и характерен аромат.
С минимално узряване от 4-5 месеца, с деликатен вкус и характерен аромат.
Процес на производство: Избор, смилане, месене, пълнене и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки...
...Това са парчетасвинско месо, които остават след като трупът е обезкостен.
Производител: Украйна
Характеристика: Охладено, Замразено
Охладени продукти: 12 дни при 0 +4 ºC
Замразени продукти: 6 месеца при -18 ºC...
... от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от свинска шийка, тази коппа предлага колбас без нитрити и без консерванти, 100% натурална. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази занаятчийска коппа ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 600 г
Срок на годност: 90 дни...
... салам с Синьо сирене от Оверн, той може да бъде звездата на вашите вечери с раклет или да добави нотка оригиналност към вашите аперитивни дъски!
SKU:2200056000000
Тегло:0,310 кг
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо, произход Франция, свинска мазнина, произход Франция
Хранителни стойности KJ/Kcal: 1371 KJ / 293 Kcal
Мазнини: 23,00g
От които наситени мастни киселини (НМК): 8,15g
Въглехидрати: 0,42g
От които захар: 0,20g
Протеини: 26,73g
Сол: 5,03g
Алергени: мляко: съставка 1, която е засегната: подправка...
JDF Дие Импорт-Експорт ООД е основана на 27 юли 2000 година. Нашата централа се намира в Германия. Ние отговаряме на най-високите стандарти на търговския пазар. Ние се възползваме от разликата в ценообразуването на стоки от чужбина и други пазари. Купуваме стоки на най-добрите цени и ги продаваме там, където има търсене. Предлагаме продукти на по-ниски цени от установените в дадена страна.
Ние см...
...Сушеното биологично свинско филе от Фермата на Рус е подходящо за консумация на тънки резени, подобно на местен хамон или салам. То ще бъде перфектно допълнение към вашите аперитиви, в дъска с деликатеси, с сирене или в салата.
Свинското филе, както и всички големи парчета деликатеси от Фермата на Рус, се суши поне 12 седмици преди да бъде пуснато в продажба.
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий...
...само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía. Търпение и изобилно време за отдих в мазета, отворени за вятъра на Сиера, завършващи с най-добрата шунка от жълъди, която вашето небце може да запомни.
... слоеста структура с червен и розов цвят, мека текстура и приятен аромат, много деликатен на вкус. Когато се нареже на тънки парчета, се разтапя в устата.
Категория: Калабрийски колбаси
ТЕГЛО: 500/550г
Тегло: 0.550 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252...
...което позволява да се регулира според дебелината на продукта и лесно да се постави месото под пресата. Освен това, тя е сваляща се. Така е възможно да се монтира гладка плоча за деликатни меса като птиче месо или текстурирана плоча за меса като говеждо или свинско.
Ръчната преса за месо е идеална за шницели, сушено месо, месо за уок или за бързи стекове.
Размери на машината (В×Ш×Д): 880 (1600 с крака) × 400 × 450 мм
Ширина на лентата: 400 мм
Тегло: 25 кг (36 кг с крака)
Гаранция: 1 година...
...Основни функции
Команди с тъчскрийн
Автоматична система за почистване, съвместима с почистващия агент Fri-Jado Rotisserie
Ротиращият театър създава хранително изживяване в магазина и стимулира спонтанните покупки
250 програми, всяка от които съдържа до 9 фази на готвене
Cook Correction открива и коригира аномалии по време на цикъла на готвене
Безкрайни възможности: птици (парчета), свинско печено, котлети, агнешко, говеждо печено, свинска гърда, месен хляб, поркетта и други протеини
Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецептите чрез платформата Fri-Jado SmartConnect...
...Телешките бузи са мускулите на бузите на кравите и представляват по-твърд парче месо, което трябва да се готви дълго и бавно, за да стане нежно. Те добре абсорбират вкусовете на течността за задушаване и когато ги нарежете, са влакнести, почти като свинско месо на парчета.
Ако искате да се отклоните от обичайните си парчета червено месо и да въведете нещо малко ново в менюто си у дома, телешките бузи са перфектната вариация от нормата. Най-добрият начин да ги приготвите е чрез бавно готвене.
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...Това е частта от свинското, която е най-близо до главата. Счита се за постна част (с по-малко мазнини) и е идеална за печене цяла с подправки и свинска мас, за да се образува хрупкава и вкусна коричка. Трябва да се готви много добре, за да не остане сурова отвътре. След като се изпече, се оставя да изстине преди нарязване, за да не се разпадне на малки парчета и да има перфектна презентация. Препоръчва се да се готви без размразяване. Както всички наши продукти, не съдържа алергени и само натурални съставки.
...Замразено свинско месо
Спецификация: Без кожа, мазнини и кости; всяка половинка труп е нарязана на следните четири парчета:
1. Врат: Всяко парче с минимално тегло 0.8 кг нето.
2. Рамо: Всяко парче с минимално тегло 1.35 кг нето.
3. Филе: Всяко парче с минимално тегло 0.55 кг нето.
4. Крак: Всяко парче с минимално тегло 2.2 кг нето.
С малко мазнина оставена на всяко парче месо. Във всяка кутия е...
...Поръчка на истински свински врат, директно от фермера.
Свинският врат се нарязва от врата/рамото на свинята. Това е красиво тъмно оцветено месо с хубаво мрамориране. Вратът всъщност е свинска рибица, но без кост и често нарязан по-тънко. Това е много нежно и сочно месо с много вкус.
Ние продаваме и големи парчета свински врат за барбекю, например за pulled pork.
Произход:
Месо от истински...
...млечни продукти и други. Тези продукти се изнасят много бързо и с внимание към температурата.
ИЗНАСЯМЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ: захар, соя, кафе, царевица, замразени плодове, меса: пиле, свинско, говеждо, какао, сирене, масло, акай, гуарана на прах и сироп, риба, кашу, мед, сирене, кашу и др.. само в големи количества.