Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е компания с над 58 години опит в сектора на търговията и разпространението на прясно и замразено месо от иберийска свиня. От основаването си през 1952 г. тя е запазила постоянен ангажимент към иновациите и качеството, адаптирайки се към нуждите на пазара и на своите клиенти. Нашата еволюция ни е позволила да оптимизираме нашите съоръжения и процедури, като по този начин гарантираме продукти с най-високо качество под строги хигиенни контрол. Разполагаме с висококвалифициран екип, ангажиран да предлага изключително обслужване, което е спечелило доверието и удовлетворението на нашите клиенти.
С гордост предлагаме широка гама от продукти, произхождащи от иберийската свиня, като преса, соломило, секрето, плума, карильера, кабесеро и др. Всички те са известни със своята свежест и ненадминат вкус. Тези продукти се предлагат в термоформовани подноси от 1 кг, което осигурява оптимална манипулация и съхранение. Нашето стратегическо местоположение, само на 48 км на юг от Саламанка, ни позволява да извършваме бързо и ефективно разпространение на национално ниво, гарантирайки, че нашите продукти достигат в най-добри условия.
Ако търсите меса от иберийска свиня с гарантирано качество и ефективно обслужване, Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е вашият най-добър избор.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.
Секрето Крусета от иберийска свиня е изключителен продукт, който се отличава с интензивен вкус и сочна текстура. Извлечен от долната част на корема, б...
Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Парче, разположено в горната част на лентата от свинско месо, наречено "cordón de lomo". Парче с тегло между...
Иберийско прасе на възраст над 10 месеца. Малка топка от месо, извлечена от долната челюст на главата. Парче не по-голямо от 150 гр.
"Carrillera" от ...
Иберийска свиня над 10 месеца. Парче месо, извлечено от единия край на лентата от контрафиле, с тегло между 150 и 250 гр.
Плумата от иберийска свиня е...
Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Тирa от месо, извлечена от ребрата на свинята, между кост и кост; и с мазнинно съдържание. Парчета с тегло м...
Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Част, разположена в задната част на свинята, извлечена от горната част на свинския врат. Част между 1,2 кг и...
Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Малък парче от долната част на корема. Парче от около 150 гр.
"Секрето Папада" от иберийска свиня е деликатн...
Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Парче постно месо, разположено в задната част на гръбначния стълб на свинята (Гръб). Парче с тегло между 250...
Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Част от постното месо, разположена в страничната част на свинята, между коремната част и корема, оформена на...
Иберийска свиня над 10 месеца. Част от долната част на корема (Barriguera). Парче с приблизително тегло 250 гр.
"El Secreto/Barriguera" от иберийска с...
Иберийско прасе на възраст над 10 месеца. Нерегулярен парче от постно месо, извлечено от долната част на корема, на височината на предния край на прас...
Иберийска свиня над 10 месеца. Това е част от "Cabecero", разположена под "Paleta" и над "Costilla". Частта тежи между 250 и 400 г.
"Abanico" от ибери...
Иберийска свиня над 10 месеца. Овална централна част, извлечена от главата на гърба. Парче между 500 и 700 гр.
Пресата от иберийска свиня е овално и с...
Кариерната част от иберийското свинско е малко парче постно месо, получено от долната челюст на иберийското свинче на възраст над 10 месеца. С приблиз...
Плумата от иберийско свинско е специален разрез, който се отличава с нежност и ненадминат вкус. Извлечена от единия край на лентата от филе на иберийс...