...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Тирa от месо, извлечена от ребрата на свинята, между кост и кост; и с мазнинно съдържание. Парчета с тегло между 100 и 150 гр. Приблизително.
Тира от месо ребро на иберийска свиня е специален разрез, получен от ребрата на иберийската свиня на възраст над 10 месеца. Този продукт се отличава с перфектен баланс между постно месо и мазнинно съдържание...
...Ембутидо в цели парчета или половини, изработено от избрано месо от иберийска свиня, подправено с натурални подправки, сол, чесън и риган. С деликатен вкус и характерен аромат.
С минимално узряване от 4-5 месеца, с деликатен вкус и характерен аромат.
Процес на производство: Избор, смилане, месене, пълнене и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки...
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий...
...само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía. Търпение и изобилно време за отдих в мазета, отворени за вятъра на Сиера, завършващи с най-добрата шунка от жълъди, която вашето небце може да запомни.
...Това е частта от свинското, която е най-близо до главата. Счита се за постна част (с по-малко мазнини) и е идеална за печене цяла с подправки и свинска мас, за да се образува хрупкава и вкусна коричка. Трябва да се готви много добре, за да не остане сурова отвътре. След като се изпече, се оставя да изстине преди нарязване, за да не се разпадне на малки парчета и да има перфектна презентация. Препоръчва се да се готви без размразяване. Както всички наши продукти, не съдържа алергени и само натурални съставки.
Разпределяме качествени меса от говеждо, бяло и иберийско свинско и агнешко, в различни формати: канали, разфасовки, обезкостени парчета, опаковани вакуумно, нарязани на филийки и специални нарязвания и т.н. Нашият обхват на разпределение е регионален, чрез собствена логистика. От 1980 г. упражняваме тази дейност с отлични резултати както в качеството на продуктите, така и в отношението с нашите клиенти.
... говеждо, които произвеждаме в отделни съоръжения. Нашата цел е да осигурим най-високите стандарти по отношение на качеството и безопасността на храните (IFS, BRC). Luis Oliveras е представен в Horeca и търговията на дребно. Налични формати: - Цяла парче за нарязване в работилница и цяла индустриална парче за професионалисти по нарязване. - Опаковки с нарязани парчета от 50g до 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Салами Тунел Тапас Чоризо Пеперони Чоризо пица Салчичон Сесина/Брезаола Салами...
Производители. Разфасоване, нарязване на замразено свинско, телешко и пилешко месо. Купуваме свежи трупове за разфасоване и ултра замразяване, с които получаваме свежо ултра замразено месо. Имаме над 100 различни референции за разфасоване в цели парчета и нарязани, продаваме в опаковки от 2, 4 и 8 килограма и предлагаме по-малки формати, специално за компании, насочени към крайния потребител, като супермаркети, кеш и специализирани магазини за замразени храни и др. Предлагаме продукт с максимално качество на конкурентна цена и винаги се ориентираме към нуждите на клиента.