...La Panzetta от Острова на красотата е от свински гърди, които зрее минимум 3 седмици. Всяко парче тежи около 350 г, с дължина 10 см.
Опаковка: картон от 10 кг за около 2 парчета
Съхранение: максимум 18°C
Срок на годност: 125 дни...
... от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от свинска шийка, тази коппа предлага колбас без нитрити и без консерванти, 100% натурална. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази занаятчийска коппа ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 600 г
Срок на годност: 90 дни...
... салам с Синьо сирене от Оверн, той може да бъде звездата на вашите вечери с раклет или да добави нотка оригиналност към вашите аперитивни дъски!
SKU:2200056000000
Тегло:0,310 кг
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо, произход Франция, свинска мазнина, произход Франция
Хранителни стойности KJ/Kcal: 1371 KJ / 293 Kcal
Мазнини: 23,00g
От които наситени мастни киселини (НМК): 8,15g
Въглехидрати: 0,42g
От които захар: 0,20g
Протеини: 26,73g
Сол: 5,03g
Алергени: мляко: съставка 1, която е засегната: подправка...
...Сушеното биологично свинско филе от Фермата на Рус е подходящо за консумация на тънки резени, подобно на местен хамон или салам. То ще бъде перфектно допълнение към вашите аперитиви, в дъска с деликатеси, с сирене или в салата.
Свинското филе, както и всички големи парчета деликатеси от Фермата на Рус, се суши поне 12 седмици преди да бъде пуснато в продажба.
...Основни функции
Команди с тъчскрийн
Автоматична система за почистване, съвместима с почистващия агент Fri-Jado Rotisserie
Ротиращият театър създава хранително изживяване в магазина и стимулира спонтанните покупки
250 програми, всяка от които съдържа до 9 фази на готвене
Cook Correction открива и коригира аномалии по време на цикъла на готвене
Безкрайни възможности: птици (парчета), свинско печено, котлети, агнешко, говеждо печено, свинска гърда, месен хляб, поркетта и други протеини
Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецептите чрез платформата Fri-Jado SmartConnect...
... предложи продукти, изработени с най-голямо внимание, според стари традиционни рецепти.
За да споделим изключителността, най-ценните парчетасвинско и говеждо месо са строго подбрани и сортирани. Подправките са резултат от уникални приготовления и смеси, изцяло ръчно изработени.
Нашата производствена лаборатория притежава санитарен сертификат, издаден от DDPP на Рона, в съответствие с действащото...
Малка ТПЕ, разположена в Фонтен в югозападна Франция, ние сме производители на месни продукти, базирани на патица и свинско от югозапада. Ние сме консервна фабрика за фоа гра, управлявана от Мишел Монтейл, майстор занаятчия. Работим с благородни продукти (най-добрите парчетасвинско с червен етикет, черната трюфела от Перигор, пипера от Съчуан, солта от Геранд, както и продукти с AOP и AOC за...