...В M-S услуги ще намерите разнообразие от примамливи избори, като нежно агне, качествено говеждо, халал опции, вкусно заек, първокласно овче месои висококачествено свинско.
Ние сме ангажирани да ви предоставим месни продукти с най-високо качество, за да задоволим всички вкусове. Открийте разликата с нашия изключителен избор от меса и деликатеси.
... занаятчийските традиции на предците, като включва само 3 съставки: говеждо месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света!
Сушено месо, произведено от парчета от бедрата на говеждото, сушеното говеждо месо от Аубрак предлага колбасарски продукт без нитрити и без консерванти, 100% натурален. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни...
... подобрява всяко ястие. В Direct Meat Service Sverige AB гордиме се с доставянето на този изключителен разрез, като осигуряваме, че всяко парче е обработено по най-високите стандарти.
Нашият 3100 Forequarter с Flank е повече от просто разрез от говеждо месо; той е ангажимент към качеството и вкуса. Ние внимателно избираме и обработваме всяко парче, за да осигурим, че то запазва своя естествен вкус и...
...че тези аналози са богати на протеини и фибри, предоставяйки здравословно и удовлетворяващо хранително изживяване.
Продуктите HMMA са налични в различни форми и размери, което ги прави подходящи за широк спектър от кулинарни приложения, от бургери иколбаси до готови ястия и удобни храни. Тази гъвкавост прави HMMA привлекателна опция за производителите на храни и търговците на едро, които търсят...
Компанията Salaisons Joseph Pantaloni, производител наartisanale колбаси близо до Ajaccio, осигурява продажба на големи количества на професионалисти, както и директна продажба на частни лица. Производител на корсикански продукти, Salaisons Joseph Pantaloni акцентира наartisanale продуктите от региона.
Salaisons Joseph Pantaloni произвеждат колбаси и корсикански наденички с високо качество, само ...
... терина от свинско и хвойна
И накрая, буркан с ръчно изработена паста на основата на зелени маслини и чоризо
Малко +:
Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив!
Тегло: 3 кг
Размери: 35 × 26 × 10 см
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, декстроза, подправки, натурални...
...СЪСТАВКИ: свинско месои бекон, сол, подправки, захар, аромати, стабилизатор E451, усилвател на вкуса E621 и антиоксидант E300. Натурална свинска черва. Може да съдържа млечен и соев протеин и горчица.
...Автоматична лента за рязане модел "Astech PW" за сканиране и точно рязане на пресни и замразени продукти с и без кости.
Пълноавтоматична машина с непрекъснато подаване на продукта за точно рязане на пресни и/или замразени и/или костни продукти.
T-Bone, парчета от крака, ... и др.
Кооперативът Coprobel обединява 25 страстни птицевъди, които от над 20 години отглеждат и предлагат изключително качествено, вкусно, био и справедливо пиле от свободно отглеждане, Coq des Prés. Пилето се предлага цяло или нарязано, прясно или замразено и в различни видове опаковки, адаптирани към нуждите на клиентите.
Кооператорите предлагат също своите био яйца, Œuf des Prés, и асортимент от био...
...Многофункционално устройство за нарязване на ленти и омекотяване на месо за търговия
Търговският омекотител за месои нарязвач на ленти за превръщане на прясно месоиколбаси, както и плодове и зеленчуци в фини салати и ястия на тиган. То се отличава с производителност и прецизност, надеждност и гъвкавост. Идеално подходящо за месарници, ресторанти и хотели. Освен това, това устройство е...
...Кориандърът е ароматна подправка с особено остър вкус.
Той е част от приготвянето на някои колбаси, придава вкус на месо, риба и зеленчуци, но също така ароматизира бири, бисквити и захаросани бадеми.
Наличен в опаковки или полистирол с различно тегло.
...Открийте нашата свинска каркаса, приготвена с най-голямо внимание, за да предложи вкусно и качествено месо. Перфектна за професионалисти в месодобива и любители на готвенето, нашето свинско месо се отглежда при оптимални условия, за да гарантира нежно и сочно месо. Подходяща за множество рецепти, от колбаси до ястия на бавен огън, свинската каркаса е първокласен избор. Поръчайте сега и се насладете на изключителното качество на нашето свинско месо.
... натурални подправки, сол, чесън и риган.
Тегло: 0,700-1,2 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Мацерация, мариноване, набиване, сушене и узряване
Съставки: Ломо от Иберийска свиня Белота, Пименто D.O от Ла Вера, маринован с натурални подправки, сол
Тегло: 0,700-1,2 кг...
...
15 опаковки в кутия
Среден размер:
Размери: 23 x 38 см
Опаковка:
500 броя в опаковка
15 опаковки в кутия
Голям размер:
Размери: 26 x 44 см
Опаковка:
100 броя в опаковка
30 опаковки в кутия
Тези здрави, прозрачни торби са перфектни за показване на свежестта на вашите продукти, като същевременно осигуряват сигурно съхранение. Идеални за ежедневна употреба, те помагат да поддържате вашите артикули организирани и ефективно удължават срока на годност.
...Ние сме доставчик на солени халал овчи и свински черва, известни със своето високо качество. Нашите продукти са идеални за производството на колбасии се изнасят по целия свят. Гарантираме високо качество и свежест, както и конкурентни цени. Доверете се на нашия опит в международната търговия, за да намерите най-добрите колбаси за вашите нужди.
...Полуавтоматичните многоглави везни са перфектното решение за "трудни" продукти, които се опаковат в фиксирани тегла за рафтовете в супермаркетите. Гарантираме бързо и точно претегляне на чувствителни на счупване и обемисти продукти, както и отлична възвръщаемост на инвестицията.
Тези комбинирани везни успешно се използват за претегляне и опаковане на месо под формата на шницели, гювеч или колбаси...
...Секрето де Баригуера Иберико е парче месо, което се намира в долната част на иберийската свиня, известно със своят изключителен вкус и нежна текстура. Това парче е особено ценено заради перфектния баланс между месои мазнина, което му придава сочен вкус и гладка текстура. Идеално за печене или приготвяне на скара, Секрето де Баригуера Иберико е популярен избор сред готвачите и любителите на...
...Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Използва кръгли, овални, квадратни и правоъгълни форми.
Стандартна камера за пълнене с размер 500 мм;
Специални машини с камери от 700, 800, 1.000 мм.
Пневматично или електропневматично функциониране с PLC.
Модел: IF 5600
Приложение: Черво/мрежа/колаген/мрежа
Размери: 325x70x150 (В) см
Производство до: 1,5...
...GASTROLINE A 3004 права - машината за нарязване за многостранна употреба в хотелиерството.
За професионалисти от професионалисти!
GASTROLINE A 3004 права - машината за нарязване за многостранна употреба в хотелиерството. Икономична и професионална обработка на прясно месои деликатеси. Многофункционална. Машината с изцяло метална конструкция, която е лесна за почистване, предлага оптимално...
...
Този смесен грил е идеален за споделяне с семейство и приятели, предлагайки вкус на богатите кулинарни традиции на Португалия. Ангажиментът на Monte Safira към качеството гарантира, че всяко парче месо е нежно, сочно и пълно с вкус, което прави Смесен грил отличен избор за всяко барбекю или събиране. Изпитайте автентичния вкус на португалското гриловане с Смесения грил на Monte Safira.
... или порести) са много подходящи за пържени колбаси като чиполата и мергуез.
Как доставяме вашите обвивки:
- всякакъв размер от 14 мм до 28/+ мм.
- сухосолени
- в саламура
- на мека тръба/твърда тръба
- VDJ предварително промити мокри пакети (готови за пълнене)...
... производствена линия в зависимост от нуждите на клиента; наличен е в две версии: "TFR 300" и "TFR 400" с изходна уста съответно с диаметър 300 и 400 мм.
"TFR" шредер, оборудван с разбиваща спирала с диаметър 350 мм, осигурява, в допълнение към прецизността и качеството на рязането, което винаги отличава машините на "Velati", производителност в непрекъснат режим до 12 тона/ч; поради високата си производителност и гъвкавост, той обикновено се използва в индустриални предприятия за варени салами, пресни колбаси, храни за домашни любимци, преработка на зеленчуци и производство на биогаз.
...Фабрика за шунка иколбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производство на изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
... в сърцето на колбасите!
Тази рецепта е фин микс, който със сигурност ще очарова вашите клиенти. Съчетанието на вкус на сирене, мазнина и пилешко месо (препоръчително) ще развие в устата на клиентите несравнимо изживяване. Децата ще го обожават!
Референтен номер:ART0052...