...BUISSON SA е търговец на едро на колбаси на пазара в Рунжис.
експорт на колбаси.
BUISSON предлага: Колбаси от Белгия, Колбаси от Франция, Колбаси от Германия, Колбаси от Испания, Колбаси от Италия, Колбаси от Швейцария.
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
...Произвеждаме с голямо уважение към традицията на старомодните колбасии сухи колбаси: естествена обвивка, прясно месо, без оцветители, без глутен и без добавени нитрити.
Siendas свързва производителите от Сардиния с купувачите от цял свят. Нашият портал позволява на производителите да продават на справедлива цена без посредници. Желанието на Siendas е да осигури на производителите справедливо възнаграждение за труда им, но също така да предложи продукти с високо качество на крайния потребител.
На нашия сайт е възможно комбиниране, една доставка, една фактура.
Месопреработваща техника
По целия свят нашите пресформи за производство на месни и колбасни изделия са високо ценени. Произвеждаме над 500 стандартни модела в баденския Кел-Голдсхойер. С помощта на CAD технологии произвеждаме и допълнителни форми по желания на клиентите.
Производство на компоненти от неръждаема стомана
Освен това произвеждаме компоненти от неръждаема стомана по ваши собствени спе...
...Сгъваемият въглищен грил е полезен артикул за всяка дейност на открито. Простият дизайн осигурява бързо сглобяване и лесна употреба. Някои модели идват с транспортна чанта за удобно съхранение и пренасяне.
Изработен от издръжлива дебела стомана, грилът помага за приготвянето на ароматни и сочни ястия от месо, колбаси, риба и зеленчуци на въглища.
Грилът задържа добре топлината и позволява...
...Ръждата на производствени съоръжения в хранителната индустрия е "No Go". Но именно хигиенните процеси могат да доведат до корозия на неръждаема стомана. Ние надеждно премахваме корозията от неръждаема стомана.
Ние надеждно премахваме корозията от всички повърхности от неръждаема стомана.
Възползвайте се от нашия опит. Известни производители на машини в индустрията за месоиколбаси ни се доверяват от години.
Почистваме в съгласие с вас по време на престой на машините, за да избегнем производствени загуби.
Обадете ни се на +49 (0)5244 939 43-0.
... текстура.
Съчетавайте я с вашите ежедневни рецепти за традиционна кухня или я предлагайте на вашите гости, за да подчертаете различни ястия на основата на месо или колбаси.
Съставки: Вода, горчичени семена, оцет, сол, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит.
Съществува също в кофи от 1,1 кг, 5 кг, 10 кг, 25 кг, както и в бидон с помпа от 3L.
...Особено в производството на храни, изборът на правилния печатен материал за етикетите и съответната обработка на повърхността е от решаващо значение.
Етикетите за храни или хранителните етикети трябва да отговарят на изискванията на законодателството за храни и опаковки, да бъдат подходящи за замразяване, устойчиви на влага или миещи се.
Тези изисквания напълно се изпълняват от нашите етикети за храни.
Етикетът за храни не трябва да влияе на продукта:
Използват се безопасни за храни цветове и без мирис лепила за тези етикети. Независимо дали става въпрос за колбаси, вина или птиче месо.
...Виното: Les Graves е кюве, което е приятно и соковито, изразяващо се с много красива интензивност на свежи червени и черни плодове (малини, ягоди, къпини и др.). Дегустацията е голямо удоволствие благодарение на тази чистота на плодовете, която се изразява във всички кювета на семейството Gasnier. Истински красиво Chinon, приятно и с характер, идеално за аперитив с плато от колбаси или по време на хранене с птици и червено месо.
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Каберне фран
AOC: Chinon
Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2028
Температура на сервиране: 14-16°C...
...Избираме най-добрите парчета, за да приготвим нашите колбаси. Произхождащи от рамената, гърдите или шунката на свине, основно от Оверня или Рона-Алпи, всяко избрано месо влиза в умело съчетание. По този начин осигуряваме нежност и ароматна сила на всяка от нашите рецепти.
Напълването в естествени черва се извършва на ръка.
...Кориандърът се използва като подправка в готвенето и за придаване на приятен аромат в парфюмерията, козметиката и производството на сапуни. Растението е добра медоносна култура.
Той се използва широко като подправка за овкусяване и укрепване на колбаси, сирена, консервирано месои риба, кисели краставички, ликьори, добавя се при печенето на бородински хляб, сладкарски и кулинарни изделия, както и...
...Pak Sistemi е официален дистрибутор на Dry Ager. Оригинален немски шкаф за сухо стареене, който съчетава съвременна технология с голяма любов към месото. Dry Ager е единствената машина, която ви предоставя опит за сухо стареене без страх от развитие на бактерии, гъбички или каквито и да било други микроорганизми, които могат да навредят на месото ви и да направят крайния продукт неядлив. Освен месо, Dry Ager е подходящ и за риба, сирене, колбаси, а също така и за паста и вино.
...Характеристики:
Режим на пушене - 2 опции:
1. пушене на плодове, сирена, яйца и риба;
2. пушене на домашни птици, дивеч, месо, колбасии бекон.
Контролният блок регулира:
- температурата в камерата и пещта;
- размер и форма на високоволтовия импулс (предпоставка за правилно проникване на продукта в фенол, тъй като такива продукти като месо, колбасии риба имат различна структура на тъканите и...
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месои мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месои само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
...Карусел за изложение с капацитет от 40 кошници. Максимално натоварване на кошница 2кг. Код на продукта: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation с радост ви представя охладителен автомат, идеален за продажба на всякакъв вид пресни продукти (месо, колбаси, готови ястия, сирена, млечни продукти, плодове и зеленчуци, риба, морски дарове, готови ястия и др.). Създайте своя автоматичен магазин...
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий...
...Свежи идеи за свежи продукти! Превозните средства за продажба на Esselmann за рибни продукти са последователно проектирани за лесна употреба и ефективна работа.
...Всички видове месо, прясно месо, зряло месо, колбаси, морски дарове и риба, сушени плодове, зеленчуци (обработени чрез бланширане, сушене или мариноване), готови за консумация ястия, сирене (не всички сирена могат да бъдат вакуумно опаковани), паста, юфка, напълно сушени зърнени храни, царевични зърна, фъстъци и др.
Модел: WEP-430A
Максимална ширина на филма: 400mm
Максимален диаметър на филма...
...Зрял, здрав, чист и изсушен плод на пипера Capsicum annum или Capsicum longum. В момента търгуваме само с ñoras, произхождащи от Испания.
Формат: чанта 1кг, кутия 10кг...
... аромат.
Древните корени на този колбас се намират в тосканския регион, където още през средновековието се е използвал див копър, за да замести черния пипер, който по онова време е бил много по-скъп и труден за намиране.
Терминът Finocchiona също така е записан в различни италиански речници и енциклопедии от 1875 г. Сред тях е и известният Treccani, който го свързва с определението за типичен тоскански деликатес.
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийска свиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.
...Халал прошуто от овче месо.
ТЕГЛО: 1,5 до 3 кг
СЪСТАВКИ: Халал овча бут, сол, подправки, E252, E250.
ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и други млечни производни, без глутен и не ГМО.
ОПАКОВКА: вакуумна, в хранителен пластмаса.
Продажба и директен износ на cash and carry по целия свят, директна продажба на ресторанти по целия свят, продукти, произведени в Италия, моцарела от буйволско мляко, моцарела за пица, фиор ди лате, домати Сан Марцано за пица, прясна паста, паста за италиански ресторанти в чужбина. Непобедими цени за типични италиански продукти, поръчайте на нашия уебсайт и ще получите продуктите директно в рестор...
...• Мазнина от коричка: повърхностна мазнина от корема
• Мазнина от обвивка: мазнина, получена от обрязване на корема
• Мазнини с или без кожа, ширина 21 см и максимална дебелина 1 см
• Суровини от одобрени кланици на ЕС
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Мазнина: колбасарство, солене (месо за колбаси, плънки, пастети…)
• Кожи: шунки, шункови части…
ОПАКОВКА
• Мазнина: голям блок или блок в полиетиленова обвивка от...
... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и гриловано месо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или сос тартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месои говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични.
Награда: Веган...
... температура за консумация: 17℃
Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месои мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрели сирена.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия.
Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.