...СЪСТАВКИ: свинско месои бекон, сол, подправки, захар, аромати, стабилизатор E451, усилвател на вкуса E621 и антиоксидант E300. Натурална свинска черва. Може да съдържа млечен и соев протеин и горчица.
... натурални подправки, сол, чесън и риган.
Тегло: 0,700-1,2 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Мацерация, мариноване, набиване, сушене и узряване
Съставки: Ломо от Иберийска свиня Белота, Пименто D.O от Ла Вера, маринован с натурални подправки, сол
Тегло: 0,700-1,2 кг...
...Секрето де Баригуера Иберико е парче месо, което се намира в долната част на иберийската свиня, известно със своят изключителен вкус и нежна текстура. Това парче е особено ценено заради перфектния баланс между месои мазнина, което му придава сочен вкус и гладка текстура. Идеално за печене или приготвяне на скара, Секрето де Баригуера Иберико е популярен избор сред готвачите и любителите на...
...Фабрика за шунка иколбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производство на изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
...Сервират се в: Мотки или тръбички (Твърди или гъвкави).
Качество: AAB, AB или A.
Дължина: 80м и 90м.
Идеални са за прясно и зряло колбаси с малки диаметри:
Франкфурт, наденица, чисторра.
Представят се в два типа дължина за всички калибри (45 и 80 метра)
КАЛИБРИ
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
...Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Иберийски "Натурален" Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнина, постно месои черен пипер придават деликатен естествен вкус на този продукт, представен в "Премиум" формат.
SKU: 515000
Тегло за доставка: 0.7 кг...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Иберийският Bellota Cular Chorizo от DOMPAL се приготвя от смляно месои свинска мазнина, подправен с паприка и чесън, всичко това е натъпкано в естествена черва. Приблизително тегло 1,3 кг...
...Описание на продукта: Чрево от свиня с широк диаметър
Произход: Испания
Качество: A. Здрава консистенция, без мазни остатъци,
без дупки и без неравности.
Калибри: -/34 до 40/+
• ICP Нет | 3 връзки.
• ICP в тръба | 2 или 3 връзки. Натурална
обвивка, готова за пълнене. Увеличете
вашата производителност и спестете време с нашата
обвивка в тръба.
Опаковка:
• Буркан: 5 Л и 15 Л.
• Бъчва: 100 Л и 200 Л.
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
Произвеждаме иберийски шунки от жълъди, от полеви храни и от фураж, както и иберийски палети. Ние сме търговци на пресни и замразени свински меса от иберийска свиня. Перса иберика, плума, секрета, панчета, соломило ... извършваме клане почти през цялата година. Пряка продажба от фабриката на крайния потребител и на професионалисти на едро. Извършваме доставки до цяла ЕС. Разпространяваме също така...
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло на парче, приблизително 4.5 кг.
Тегло: 3-5 кг...
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий...
...Зрял, здрав, чист и изсушен плод на пипера Capsicum annum или Capsicum longum. В момента търгуваме само с ñoras, произхождащи от Испания.
Формат: чанта 1кг, кутия 10кг...
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийска свиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.
... температура за консумация: 17℃
Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месои мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрели сирена.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия.
Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
... сектор, което ни позволи да се утвърдим на пазара.
Благодарение на нашия собствен автопарк, предлагаме бърза и ефективна услуга, гарантирайки навременни и качествени доставки. Нашето предложение включва голямо разнообразие от замразени продукти като меса, риби и морски дарове, както и полуготови храни, адаптирани към нуждите на всеки клиент. Освен това разполагаме с обширен избор от вина, „cava...
Предлагаме максимално качество на достъпни цени за всички. Това е нашата философия и работим ежедневно, за да ви предложим свежи и качествени продукти. Работим с голямо разнообразие от меса, от Ternera de Girona до вносни меса, като телета от Kobe или Nebraska.
От 1982 г., с максимална професионалност, предлагаме персонализирана и надеждна услуга, с екип от над 25 месари на ваше разположение.
Работим с голямо разнообразие от меса: телешко, свинско, агнешко и птици.
César Nieto е фабрика за колбасии шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
Бонсабор е месарска компания, която предлага най-доброто качество на своите продукти. Нейните служители, разпределени в различни центрове из цяла Испания, ще направят всичко възможно, за да получиш най-доброто мнение за нашето месоиколбаси. От самото начало, служителите на Бонсабор се стремят да контролират производствените процеси, за да ти предоставят винаги месо с качество, което заслужаваш...
ÁNGEL AREVALO, S.A. Голямо разнообразие от меса
Всички те са от първокласно качество и са преминали стриктен контрол на здравето, удостоверен с сертификат от ЕС.
Доставка до индустриални клиенти.
Разполагаме със собствени меса от:
- Яре.
- Младо яре и котлети от яре.
- Телешко, козе, свинско.
- Печено прасенце, разнообразна деликатесна продукция.
Търговец на едро на меса. Хладилен склад и помещение за разфасовка. Фабрика за колбаси. Дистрибуция до хотели, ресторанти, училища и колективи.
... Негра. Balkis Gourmet създаде първия естествен халал сушилник в света за отлежаване на всички свои продукти. Тази "Бодега" позволява традиционно сушене на нашите колбаси с вятъра от планината, съседна на селото. Произведени според традиционни занаятчийски методи, продуктите на Balkis Gourmet имат уникален вкус благодарение на традиционните и древни методи на производство. Всички наши меса произхождат от живи животни, отглеждани с естествени храни и на пасища в равнините и планините на региона. Ние създаваме всички наши смеси от подправки.
FONT-SANS е семейна компания, специализирана в производството на най-добрите сухи колбаси. В Пиренеите от 1917 г., ние използваме само прясно свинско месо от най-високо качество, доставяно от местни производители, смесено с подбрани подправки и гастрономически съставки.
Климатът на Пиренеите позволява естествен процес на сушене, който осигурява автентичен вкус, аромат и текстура. Контролирани ръчно един по един, продуктите на FONT-SANS гарантират изискан подарък, изключително гурме изживяване.
LUIS OLIVERAS S.A е семейна компания, специализирана в производството на сухи колбаси от 1933 година. Намираме се в североизточната част на Испания, много близо до френската граница, в близост до основните пристанища и летища. Комбинацията от нашия опит и най-добрите суровини ни позволява да произвеждаме колбаси от най-високо качество от свинско месо, както и халал колбаси на основата на пуйка и...
Дейността на Embutidos Bernal се фокусира върху два блока. От една страна имаме Залата за Разфасовка с прясно месо от Свинско, Агнешко и Говеждо. Търнаско и Филето от говеждо са нашите най-изтъкнати продукти. От друга страна имаме Фабриката за Колбаси. Тук нашата специалност са немските колбаси (сварени и пушени) и свинският джолан. Освен това предлагаме и други продукти като Бекон (без коричка...
Компания, специализирана в търговия на едро с говеждо и свинско месо, както и с преработени свински продукти (колбаси). Също така търгуваме с висококачествени туршии и деликатеси. Ние сме износители за Европейския съюз и източни страни.
... иберийска порода, отглеждани свободно и естествено, хранени с ресурсите, които им предоставят различните дехеси и пасища на Иберийския полуостров, известни със своето високо качество на жълъда. Това означава, че нашите свине се грижат от раждането си до финалната им фаза и са отглеждани специално за нас и по наш вкус.
Нашите свине се заколват и разфасоват, като се използва всяка част от тях, за да се...
PORTALCONSA залага на типичния галисийски продукт, като традиционния чоризо и лук, лакон, бекон, кешира..., но не пренебрегва и по-общи продукти като хамбургер, наденица или криол, разбира се, с качеството на суровината от нашата земя и доброто майсторство на опитни ръце, както и с технологичната инфраструктура, която само може да допринесе за отличието на нашите артикули.
Дистрибутори на хранителни продукти. Специалисти в Döner Kebab и арабски продукти, ние разпространяваме качествени хранителни стоки на различни бизнеси вече над 10 години. Ние сме специалисти в кебаб с наш собствен печат за качество, но също така ще намерите всякакви допълнителни продукти за вашия ресторантьорски бизнес. Гарантирана точност и печат на гаранция Halal.
Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естествена черва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
... Dibe сме наясно, че разликата я правят хората. Затова нашата концепция за семейна компания е еволюирала в марка, съставена от млад, иновативен, обучен и квалифициран екип, готов да отговори на нуждите на нашите клиенти. Инвестираме в технологии, за да подобрим и увеличим качеството на нашите процеси. Разполагаме с висока информационна система, която помага в проследимостта на индустрията...