...Кориандърът е ароматна подправка с особено остър вкус.
Той е част от приготвянето на някои колбаси, придава вкус на месо, риба и зеленчуци, но също така ароматизира бири, бисквити и захаросани бадеми.
Наличен в опаковки или полистирол с различно тегло.
...Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Преса за пълнене с полуавтоматично действие за парчета месо в фиброзни черва, фибрам и др. и/или еластична мрежа и колаген до диаметър 170 мм.
Използва кръгли, овални, квадратни и правоъгълни форми.
Стандартна камера за пълнене с размер 500 мм;
Специални машини с камери от 700, 800, 1.000 мм.
Пневматично или електропневматично функциониране с PLC.
Модел: IF 5600
Приложение: Черво/мрежа/колаген/мрежа
Размери: 325x70x150 (В) см
Производство до: 1,5...
... производствена линия в зависимост от нуждите на клиента; наличен е в две версии: "TFR 300" и "TFR 400" с изходна уста съответно с диаметър 300 и 400 мм.
"TFR" шредер, оборудван с разбиваща спирала с диаметър 350 мм, осигурява, в допълнение към прецизността и качеството на рязането, което винаги отличава машините на "Velati", производителност в непрекъснат режим до 12 тона/ч; поради високата си производителност и гъвкавост, той обикновено се използва в индустриални предприятия за варени салами, пресни колбаси, храни за домашни любимци, преработка на зеленчуци и производство на биогаз.
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
...Свинско месо, аромати, морска сол, кафява захар, доматен сос, кафе на прах, натурални аромати, подправки
Съдържа алергени: Горчица, без консерванти и полифосфати
Нутриционни и енергийни стойности за 100 г продукт
Енергийна стойност 283kcal 1177kj
Мазнини 15,0г от които наситени мазнини 6,3г
Въглехидрати 1,8г от които захари 1,8г
Протеини 25г хранителни влакна 0,01г сол 1,3...
...Нашите продукти за кожарски фабрики са разработени, за да подобрят качеството и дълготрайността на кожените изделия. Предлагаме набор от решения, които включват бои, мастила и лепила, всички проектирани да отговорят на специфичните нужди на кожарската индустрия. С нашите продукти, кожарските фабрики могат да постигнат висококачествени покрития, които устояват на износване и запазват желания вид.
... сплав или титан. Тръбите са извити и не са заварени, което намалява рисковете от течове и счупвания.
DAV PS-SNAKE са особено подходящи за потапяне в течности или за охлаждане/нагрев на маслени газове, както в инсталации за обработка на риба, месоиколбаси. Гладката повърхност на тръбите може да бъде лесно и бързо почистена с парен струйник или водоструйка, което води до ниски разходи за поддръжка.
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месои Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена иколбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
...Консумирайки това месо, казвате "не" на холестерола и "да" на съдържание на желязо, което е двойно в сравнение с другите меса. Анемия, диета за отслабване, спортни тренировки или просто желание за нови и местни вкусове - причините да изберете това месо са много и всички са в полза на здравето. Месото от магаре е продукт от Сицилия.
Месо от магаре (80%), свинско месо (20%), декстроза, захароза, черен пипер, антиоксидант: E300, консерванти: E252, E250, натурални аромати.
Всички наши колбаси са опаковани в натурални черва.
Съхранявайте при + 4 º C...
...Това произлиза от латинската дума Cibusculum, което означава ценна храна, и има история, която датира от времето на Римската империя. Това е мек, сладък и вкусен салам, идеален за намазване на хляб и консумация в предястия, закуски и пикници.
...Произведен от най-добрите свежи чаши, ароматизиран с древна марината, оставена от дядо Наззарено, от която получава името си.
Автентичен и незабравим вкус. Средно тегло 1.500 кг.
Наличен и на половин св с красив рекламно закачалка, подходяща за вашите коледни опаковки.
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
...За производството на гъвкави опаковки за опаковане на меса, колбасии сирена, основополагаещи са бариерните свойства, които гарантират запазването и защитата на опакования продукт с течение на времето. Ангажиментът и постоянните изследвания на най-добрите решения позволяват на Renato Lusa да предлага коекструдирани и комбинирани филми, както неутрални, така и персонализирани, с конкретни...
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
... аромат.
Древните корени на този колбас се намират в тосканския регион, където още през средновековието се е използвал див копър, за да замести черния пипер, който по онова време е бил много по-скъп и труден за намиране.
Терминът Finocchiona също така е записан в различни италиански речници и енциклопедии от 1875 г. Сред тях е и известният Treccani, който го свързва с определението за типичен тоскански деликатес.
...Халал прошуто от овче месо.
ТЕГЛО: 1,5 до 3 кг
СЪСТАВКИ: Халал овча бут, сол, подправки, E252, E250.
ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и други млечни производни, без глутен и не ГМО.
ОПАКОВКА: вакуумна, в хранителен пластмаса.
Продажба и директен износ на cash and carry по целия свят, директна продажба на ресторанти по целия свят, продукти, произведени в Италия, моцарела от буйволско мляко, моцарела за пица, фиор ди лате, домати Сан Марцано за пица, прясна паста, паста за италиански ресторанти в чужбина. Непобедими цени за типични италиански продукти, поръчайте на нашия уебсайт и ще получите продуктите директно в рестор...
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви.
В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност.
Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбасии ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
...Витинио: 100% Негроамаро. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Получен от ферментация в стомана на грозде Негроамаро, това е сухо и дълготрайно вино в вкуса.
В аромата се появяват нотки на червени плодове като касис, черен къпин, малина и вишна, както и балсамови нотки от средиземноморска растителност.
Благодарение на структурата на танините си, които не са твърде натрапчиви, виното предлага добра универсалност, съчетавайки се с узрели колбасии сирена с умерена зрялост, основни ястия на основата на месо, както бели, така и червени меса, печени и на скара.
...
Букет: Нежен, много характерен
Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
...Отличаващи се с модерен дизайн, те имат закръглени линии, които осигуряват по-добра ергономия, внимателно внимание към детайлите и аксесоарите и, в същото време, най-ефективната експозиция на млечни продукти, колбаси, месо, плодове, зеленчуци и продукти с един бранд. Предназначени за големи търговски площи или специализирани магазини, мебелите Lucerna 2, Lucerna LF и Ginevra 2 са проектирани да предлагат отлична видимост на изложените стоки.
Golden Meat srl на Касини Клаудио от над тридесет години се занимава с представителство и продажба на прясно и замразено говеждо месо, както национално, така и чуждестранно, всичко с качество над пет звезди. Месото с национален произход идва от ферми с верига на доставки, докато месото с чуждестранен произход е от най-добрите избрани френски и испански компании. Всички животни се отглеждат в...