Италия, Salerno
Опит и традиция в качествена месарница с продукти от местни ферми и производители. В Салерно от 1963 г. за да предложим най-доброто от региона.
Италия, Campo Calabro
... характеристики на салумите. Благодарение на традиционните методи на отглеждане, които награждават здравословността и балансирания и устойчив растеж на животното, както и на комбинацията от генетични и екологични фактори, месото на черната свиня от Калабрия остава изключително хранително и нежно. Месото на черната свиня от Калабрия всъщност се препоръчва за обогатяване и интегриране на ежедневната...
...- Малки черва от овен с различни калибри Продукти за обработка на колбаси: - Консерви и специални препарати за колбаси - Подправки от всякакъв вид - Въжета и въжета за всякакви приложения - Еластични мрежи за колбаси и печива Морска сол Винен оцет Професионални ножове Аксесоари и облекло за обработка на месо...
ДИ БОНАНДИ МАРИЯ КЛАРА И К. С.Н.К.
Италия, Fiesso D'artico
Търговия на едро с клане на свинско месо...
Италия, Villa D'ogna
...Завод за преработка на месо Aut. San. 2842 S/p Az. Сертифициран ISO 9001:2000...
Италия, Lazise
Индустрия за колбаси...
Италия, Altissimo
Собствено клане и производство на традиционни венетски колбаси...
Италия, Stra
Производство и търговия с печено месо и колбаси...
Производство и търговия на колбаси...
Италия, Sant'egidio Alla Vibrata
ТЪРГОВИЯ С МЕСО НА ЕДРО...
Заколване на говеда и свине...
Италия, Arcola
Салумфабрика - Обработка на месо.
Италия, Nago-Torbole
Салумфицио Трентино произвежда салами от над четиридесет години. Сред характерните продукти на региона са соленото месо и шунката; компанията произвежда също така и най-класическите салами от италианската традиция, като варени шунки, сурови шунки, салами и бекон. Брандът Салумфицио Трентино е пример за модерна и динамична компания, която е успяла да съчетае традицията с различните хранителни модели. Отдавна е ангажирана с постигането на качество, а от 2006 година е сертифицирала своята система за управление на качеството съгласно стандарта UNI EN ISO 9001: 2008.
Италия, Bene Vagienna
Закол и преработка на свинско месо Производство на варени и сурови колбаси...
Италия, Messina
Говеждо, свинско, агнешко Птиче месо, яйца, колбаси и сирена...
Италия, Ceva
Качествени колбаси и селектирано месо.
Търговия с месо и колбаси...
Италия, Catania
Ние сме компания, която произвежда конско месо и колбаси (строго без консерванти). Разширяваме се в сектора на сандвичите и сме лидери в Катания в производството на конско месо, произвеждано изключително от полски коне и магарета от нашите ферми.
Търговия на едро и дребно с месо и колбаси Производство на типични феррарски колбаси...
Италия, Monsummano Terme
Стоки за обработка на месо и колбаси...
Италия, Solarolo Di Goito
Инокс Механика от 1975 г. произвежда машини за автоматизация в процеса на обработка на месо и колбаси, както и за измиване на контейнери, инструменти, форми, продукти и оборудване в сферата на хранителната индустрия. Компанията предлага широка гама от машини: Автоматични и полуавтоматични опаковъчни машини и клипси, Напълващи и формоващи машини, Автоматични вакуумни масажори, Смесители за сол и аромати, Зарядни устройства за мрежи и черва, Повдигачи и обръщачи. Цялото производство на Инокс Механика е в съответствие с директивата за машини CE.
Италия, Spinea
La Gimar Italia S.r.l. произвежда, търгува и инсталира: - Направляващи системи - Въздушни направляващи системи за транспорт на месо - Конструкции за месо - Куки - Куките - Хранителни рафтове - Коли - Месарски маси - Въздушни везни - Оборудване за хладилни камери - Оборудване и обзавеждане за месарници, супермаркети, хранителни магазини, производители на колбаси, селскостопански и агротуристически...
Италия, Modica
Италия, San Daniele Del Friuli
ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА НА ПУБЛИКАТА ТЪРГОВСКИ ОФИС: P УСТАНОВА: P...
БРУГНОЛО ДИСТРИБУЦИЯ ЕООД...
Италия, Pian Camuno
Отворено за обществеността четв. следобед, пет., съб.
Италия, Medesano
Производство на бекон...
Италия, Parma
Италия, Monza
За вечеря с отлично месо, Ресторант Баканале е най-добрият избор в нощния живот на Монца. Ресторантът предлага богат избор от вина, които да се комбинират с всяко парче месо, за да се подчертаят вкусът и текстурата му, както и богат асортимент от изискани колбаси и вкусни домашно приготвени десерти. Всеки съставка е внимателно подбрана от шефа, като се откроява Black Angus от най-добрите ферми. Ресторантът се намира в Монца на улица Бергамо 5, провинция Монца и Брианца. За резервация на маса можете да се обадите директно на номер 039 325476.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play