... характеристики на салумите.
Благодарение на традиционните методи на отглеждане, които награждават здравословността и балансирания и устойчив растеж на животното, както и на комбинацията от генетични и екологични фактори, месото на черната свиня от Калабрия остава изключително хранително и нежно. Месото на черната свиня от Калабрия всъщност се препоръчва за обогатяване и интегриране на ежедневната...
...- Малки черва от овен с различни калибри Продукти за обработка на колбаси: - Консерви и специални препарати за колбаси - Подправки от всякакъв вид - Въжета и въжета за всякакви приложения - Еластични мрежи за колбасии печива Морска сол Винен оцет Професионални ножове Аксесоари и облекло за обработка на месо...
Салумфицио Трентино произвежда салами от над четиридесет години.
Сред характерните продукти на региона са соленото месои шунката; компанията произвежда също така и най-класическите салами от италианската традиция, като варени шунки, сурови шунки, салами и бекон. Брандът Салумфицио Трентино е пример за модерна и динамична компания, която е успяла да съчетае традицията с различните хранителни модели. Отдавна е ангажирана с постигането на качество, а от 2006 година е сертифицирала своята система за управление на качеството съгласно стандарта UNI EN ISO 9001: 2008.
Ние сме компания, която произвежда конско месоиколбаси (строго без консерванти). Разширяваме се в сектора на сандвичите и сме лидери в Катания в производството на конско месо, произвеждано изключително от полски коне и магарета от нашите ферми.
Инокс Механика от 1975 г. произвежда машини за автоматизация в процеса на обработка на месоиколбаси, както и за измиване на контейнери, инструменти, форми, продукти и оборудване в сферата на хранителната индустрия. Компанията предлага широка гама от машини: Автоматични и полуавтоматични опаковъчни машини и клипси, Напълващи и формоващи машини, Автоматични вакуумни масажори, Смесители за сол и аромати, Зарядни устройства за мрежи и черва, Повдигачи и обръщачи. Цялото производство на Инокс Механика е в съответствие с директивата за машини CE.
La Gimar Italia S.r.l. произвежда, търгува и инсталира:
- Направляващи системи
- Въздушни направляващи системи за транспорт на месо
- Конструкции за месо
- Куки
- Куките
- Хранителни рафтове
- Коли
- Месарски маси
- Въздушни везни
- Оборудване за хладилни камери
- Оборудване и обзавеждане за месарници, супермаркети, хранителни магазини, производители на колбаси, селскостопански и агротуристически...
За вечеря с отлично месо, Ресторант Баканале е най-добрият избор в нощния живот на Монца. Ресторантът предлага богат избор от вина, които да се комбинират с всяко парче месо, за да се подчертаят вкусът и текстурата му, както и богат асортимент от изискани колбасии вкусни домашно приготвени десерти. Всеки съставка е внимателно подбрана от шефа, като се откроява Black Angus от най-добрите ферми. Ресторантът се намира в Монца на улица Бергамо 5, провинция Монца и Брианца. За резервация на маса можете да се обадите директно на номер 039 325476.