... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
...Лесно монтиращият се шлифовъчен инструмент опростява работата на потребителя, поддържайки ефективно перфектното рязане на стоките; плочата, монтирана на топчести лагери, има изключителна плъзгаемост и позволява рязане на тежки колбаси, печива, сирена, риба, твърдо месои други. Въпреки че е малка машина, тя притежава предимствата и точността на конструкцията на по-големите нарязвачи...
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Разпределяме висококачествени хранителни продукти от тосканската традиция. Колбаси, сирена, мариновани зеленчуци, паста, гастрономически ястия, зехтин и много други продукти за вашия ресторант, бар или хотел.
Обслужваме сектора Ho.Re.Ca от 1949 година.
Посетете нашия сайт Pieragnoli.it...
...запазвайки във времето ценностите и уважението към традицията. От опита в избора и рязането на месото, до пълненето и ръчното завързване, нашите колбаси се следят внимателно през цялата фаза на обработка до узряването и опаковането. В занаятчийството на нашите продукти може да се открие цялата топлина и аромат на нашите корени. Това са характеристиките, които ни съпътстват и ни вдъхновяват и днес да подобряваме и развиваме Месарницата Биланчия.
La Bosap Molise е компания, която оперира в сектора на търговията на едро и дребно с говеждо, свинско, овче и пилешко месо. Нашите меса се следят от нашите техници от самото начало, за да гарантират на нашия клиент продукт от първокласно качество. Качеството и удобството са нашата сила.
Агрисалумерия Луизет е земеделско предприятие с къса верига, специализирано в отглеждането на свине и съответната им преработка в меса и безглутенови деликатеси, типични за Пиемонт. В Ферере (АТ), в Монферато Астиджано, отглеждаме свинете на открито, от които получаваме прясно свинско месо като ребра, капоколло, котлети и типичните пиемонтски деликатеси като салам на розата, салам с трюфел, салам...
... италианската страст. Брандът Experience на Сабатино Чило представлява кулинарно изключение, предлагащо най-доброто от италианските меса чрез Верига и Селекция Cillo, както и международен избор с високо качество. Традиционните колбасии нарязаните меса са произведени с страст и първокласни съставки, като наградения Marchigianotto. Тези гастрономически изключения съчетават швейцарската традиция на Сабатино с италианската кухня и качеството на подбраните съставки. награди Italian top food 2022/23/24 наденица / награда пипер и сол като най-добре сварено и най-добре приготвено в Италия.
... решава да започне истинска производствена дейност в млекарството и месарството, като започва да отглежда животните си с грижа и любов и произвежда сирена иколбаси, които бързо стават еталон за целия околен район.
Благодарение на страстта, предавана от баща на син, и до днес Pieragnoli инвестира в търсенето на съвършенство, влизайки в широк и разнообразен пазар с голямо разнообразие от селектирани...
... продукти като Капоколло, Салам, Солена и Стеката Панчета, добавяйки колбаси от национално ниво като Брезаола, Шпек, Врустал, Мортадела и Котто Прошутто. Нашите колбаси произхождат от местни меса с нулеви километри от пулийски пасища.
Салумфицио Бово от 1987 г., на Бортолази Масимо, във Верона, предлага ръчно изработени продукти като супреса, салами, колбаси, завита сланина, саламела, котечино, прясно месо, зрели продукти. Салумфицио Бово е изборът на всички, които искат да предложат на своите клиенти максимално качество и вкус, тъй като компанията се позиционира като привилегирован партньор на клиента, предоставяйки му най...
Месарницата на Джузепе Аморезе предлага множество вкусотии от месо, качествени меса и гастрономически продукти. Джузепе Аморезе е израснал с любов към тази работа и произвежда отлични традиционни ястия от апулийската кухня, като същевременно се вглежда в иновациите. Месото винаги е прясно и с отлично качество.
фирма, основана през 1959 г. от Гвидо Корти и сега в четвърто поколение, разположена в сърцето на флорентинския Чианти, произвеждаме всякакъв вид салам, шунка, колбасии блокчета шунка, предназначени за нашия основен пазар - нарязани на парчета за голямо разпространение и сме готови да извършваме и обработка на поръчки.
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса иколбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
...посветен на автонегозите за търговци BCS Autonegozi. Ние се занимаваме с изграждане и оборудване на автонегози за следните сектори: рибарство, колбасии сирена, печене на месо, сандвичи, пържене, плодове и зеленчуци, месарство, сладкарство. Продаваме нови и употребявани автонегози.
Риско е специализирана в доставката на машини и системи за хранителната индустрия, по-специално за обработка на месо. Производството на Риско включва широка гама от вакуумни пълначки за колбасии деликатеси, пълначки с пълен вакуум за шунка, зрели продукти и мортадела, линии за подготовка като месомелачки и миксери, системи за мляно месо в контейнери, системи за оформяне на бургери и кюфтета...
Търговия на дребно с говеждо месо. Семейство Гати, от края на 19-ти век, с passion се занимава с обработка на земята и животновъдство. През 1979 г. е основана настоящата агрономическа компания, от която през 1998 г. се ражда PIO BOVE, регистрирана марка с гарантирано качество и пионер в късата верига. Произвеждаме свинско месо, местни колбаси, сезонни плодове, сезонни зеленчуци, пресни яйца.
... около 10,000 квадратни метра, от които около 6,000 квадратни метра са оборудвани с най-съвременните технологии в сектора. Компанията има около 20 служители и е сертифицирана по IFS, а също така сме адаптирали строг контролен система според HACCP. Сертифицирани сме да произвеждаме нашите продукти в съответствие с насоките за внос в Русия и Канада. Имаме и гурме линия с изключително италианско свинско месо, произведено строго по традиционни методи и рецепти за магазини за деликатеси и всички, които търсят специални продукти.
... изключително вкусен и апетитен; традицията в обработката на свинското месо е стара три поколения. Вниманието към пазара, специалната грижа за качеството и узряването, автентичността, заедно с бързото и точно обслужване, са нашите силни страни.
От 1932 година Гвидо Марцети започва дейността си по смилане на зърнени храни с каменна мелница и отглеждане на свине. Сурови и варени шунки, мортадела иколбаси от чисто свинско месои йодирана сол. Варена шунка национално високо качество с прясно национално свинско месо, без глутен, без лактоза.
От повече от век и с опита, който предаваме от пет поколения, работим в сектора на свинското месо в нашето модерно съоръжение. Благодарение на професионализма на нашите оператори, гарантираме най-доброто качество. 100% ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТ. Вкусната доброта на нашите колбасии меса е легендарна:...