LA VENETA е агро-хранителна компания, разположена в Лорегия, провинция Падова, която от години играе активна роля в разпространението на плодове и зеленчуци от I и IV категория. Семейната компания, благодарение на своя опит и предприемачески способности, е в състояние да предоставя и търгува с пресни и сезонни продукти с високо качество, повечето от които произхождат от най-добрите италиански ферми, гарантирайки проследимост на цялата верига и сертификация на продукта според националните и международните стандарти. Нашата широка гама включва особено опаковани салати в кашони, контейнери или торби, винаги свежи и готови за сервиране на масата. За по-здравословен продукт предлагаме и биологичната версия, при която продуктът не преминава през никакво третиране по време на периода на отглеждане и растеж на листата. Освен това даваме възможност на клиента да оптимизира продукта по свой вкус, благодарение на инициативата за "private label" (частен етикет), като по този начин осигуряваме доверителни и сътруднически отношения. Що се отнася до логистиката, благодарение на използването на хладилни камиони, както собствени, така и наети, гарантираме бърз и ефективен транспорт по целия свят.
Кориандърът е ароматна подправка с особено остър вкус.
Той е част от приготвянето на някои колбаси, придава вкус на месо, риба и зеленчуци, но също т...
Спиначиното е зеленолистен зеленчук, който може да се консумира суров или сготвен. С ниско съдържание на желязо, може да се използва като гарнитура къ...
Розмаринът е ароматна подправка с много разклонен и дървесен стебло.
Благодарение на антисептичните си свойства, розмаринът се използва за мариноване...
Валериана или Валерианела е зеленолистен зеленчук с кръгла форма.
Сладък и балансиран вкус, тя има много ниско енергийно съдържание, въпреки че е бог...
Дивата рукола е зеленолистен зеленчук с назъбени листа.
С горчив вкус, тя е подходяща за контрол на теглото.
Освен това, богата на фибри, калций, же...
Гладък магданоз е ароматна подправка, използвана за овкусяване на широка гама от храни, както растителни, така и животински. Богат на витамини и минер...
Ментата е ароматна билка, използвана за приготвяне на запарки, чайове и коктейли.
Благодарение на ментола, тя има стимулиращи свойства за стомаха, сре...
Червеното латук е вариант на зеленото латук.
Сладък и деликатен на вкус, може да се смеси с други видове салата, за да придаде цвят. Освен това, благо...
Червеното е ароматна подправка, подходяща за овкусяване на месо, риба, яйца, сирена, домати, яхнии и супи. Освен че се използва за ароматизирани оцети...
Салвията е ароматна билка с дървесен стебло и дебели листа в сребристозелен цвят, които произвеждат много интензивен аромат.
Използва се за физиотера...
Наречени "Виола на мисълта", тези ядливи цветя са подходящи в кухнята за оцветяване на фантазийни салати, приготвяне на цветни сандвичи или декориране...
"Pan di zucchero" е вид цикория с големи листа, завити на себе си, с бял цвят. С горчив и дижестивен вкус, той съдържа много минерали и витамини, ефек...
Морковът е оранжев зеленчук с зелено стъбло.
Той е богат на множество витамини, минерали и прости захари като глюкоза.
Сред многото лечебни и антиок...
Биетина Сангве ди Буе е друга разновидност на червената биетина.
Тя притежава добро съдържание на минерални соли и витамини.
Има сладък и нежен вкус...
Босилекът е ароматна подправка, използвана в кухнята като финален щрих заради свежия и деликатен вкус. Той се използва за зеленчуци, месо, риба, супи,...