...Производство и продажба на сух лед
освен за почистване, сухият лед е идеален за съхранение и транспорт на храни, ваксини, лекарства и подобни вещества.
Сух лед
Сухият лед е CO2 (въглероден диоксид) в втвърдена форма. CO2 е безцветен, безвреден газ. В напитковата индустрия, например, се добавя към бира и минерална вода, за да се запази свежият вкус по-дълго и да се удължи срокът на годност. Също така в хранителната индустрия или в самолети CO2 намира своето приложение: тук се използва за охлаждане на месоиколбаси.
... приложение
- Колбаси
- Супи и сосове
- Готови ястия
- Полуготови ястия
- Рязан и стрит кашкавал
- Снаксове
- Мариновано месои птици
Особени предимства
- Подобрена трайност чрез MAP или вакуумна технология
- Подходящи за храна в движение
- Подходящи за микровълнова и пара готвене
- Подходящи като опаковка за снаксове в държачи за напитки в колата
- Продуктите остават свежи благодарение на повторно затварящи се ципове и завъртящи се капачки
- Висока разпознаваемост на марката и диференциация
- Повторното затваряне предотвратява изтичането на продуктите...
...Пластмасови дълбочинни форми във всички форми за производители и преработватели в хранителната индустрия са нашата страст.
Независимо дали става въпрос за салати, плодове, риба, месо, колбаси, сирене или сладкиши – Jaun Neoform предлага правилната опаковка за вашите продукти. Освен стандартни купи или чаши, които са прости и практични, предлагаме и Skin-, Seal-, сгъваеми купи и кръгли кутии, както и специално разработени решения, съобразени с вашите желания. Така вашите лакомства ще достигнат до клиентите свежи, хигиенични и апетитни.
...За креативни и оригинални презентации в витрина, заложете на тази чиния от ABS без BPA с хранително качество, използвана в месарници, пекарни, ресторанти, хотели, кетъринг...
Тази чиния за презентация в витрина е подходяща за всички видове храни, като месо, риба, колбаси, паста, салати, сосове, маринати или шоколад.
Спестете време и съхранявайте вашите приготвяния в тази чиния за презентация...
...Буше
плод с добре концентриран вкус и приятна свежест, благодарение на фините си подправъчни нотки
Съчетание с храна: колбаси, червено месо, дивеч, сирене с твърда или мека кора
Винарство: След ръчно бране, виното се поставя в малки бъчви, които позволяват бързо утаяване на утайките и микрооксигенация. Тези два аспекта водят до усъвършенстване на танините и предлагат типично вино за апелацията, с...
...Произвеждаме много модели на здрави и естетични дъски за рязане, подходящи за нарязване на колбаси, месо, риба, зеленчуци…
Тези изделия са изработени от масивно или сглобено дърво, ситопечатани или гравирани в зависимост от вашите нужди, и са обработени с масло за хранителна употреба.
...Автоматични продажби от фермата, автомати за яйца за продажба на картонени опаковки с яйца, 24-часова работа без разходи за персонал. Продавайте закуски, мляко, яйца, колбаси, сирене и много други, без да сте постоянно на място.
Автомати от фермата, автомати за яйца за продажба на селскостопански продукти. Независимо дали става въпрос за сирене, паста, яйца, колбаси, месо, с барабанен автомат или лифтов автомат, вие сте в крак с времето. 24-часов магазин на фермата!
... индустрия при пълнене на ампули, в хранителната индустрия при пълнене на месоиколбаси, в медицинската техника при рентгенова и ядрено-магнитна томография, а понякога и в висококачествения велоспорт и авиацията поради причини за лека конструкция и навсякъде, където поради високи температури не е възможно да се използват стоманени лагери.
...Всички наши свине са сертифицирани в биологично земеделие. Те се хранят с сертифицирани биологични зърнени култури от нашата ферма.
Нашето цяло или нарязано сушено свинско месо е опаковано вакуумно.
Гарантирано без лактоза и без нитритни соли.
Срок на годност: 3 месеца.
... здравина и стабилност на машината. Cehuma е проектирала всяка част от термоформовачите от серия CM, за да отговори на хигиенните и почистващи изисквания, наложени от съвременната индустрия за опаковане на храни.
Основни приложения:
Месои месни продукти (като; колбаси, пушено месо), сирене, готови ястия, пилешко, риба, морски дарове, пица, маслини, фурми, медицински устройства .....
...Лукът-чесън също се нарича лук на скоростта, поради пикантния си вкус, който е идеален за приготвяне на пасти иколбаси. Той придава на супите и боршовете несравним аромат и деликатен вкус.
Използване за
Използва се в супи, пасти, сосове, птици, месо, ориз и зеленчуци.
Вкус
Пикантен, остър вкус.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 30
Мазнини (г / 100г)… 6,5
Въглехидрати (г / 100г)… 40
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 340...
...Фино месо, пушено с лайм от Осталб, изработено по традиционни методи.
Изработено от регионално свинско месо.
Вакуумно опаковано, минимум 200g
- Достъпно и нарязано -...
...Свободно отглежданите елени процъфтяват в естествена среда. След контролирано и професионално хранене, отглеждане и клане, постното месо веднага преминава в преработка.
В храната не се добавят никакви химически или мускулно изграждащи препарати. Саламата съдържа над 74 % еленско месои само 22 % свинско месо - рядкост за немския пазар. След добавяне на подбрани подправки, част от които от собствено отглеждане, саламата получава своя изключителен вкус. Чрез процеса на пушене с дъбови дърва, преработката достига своята завършеност.
...МЕСОМЕЛАЧКА - MG03
*220-240V
*50-60HZ
*2000 W МАКС
*AC мотор
*2 бр. Неръждаеми стоманени дискове за смилане
*Оборудване за колбасии оборудване за кибе
*Функция за обратно движение
*Антихлъзгаща, пластмасова гумена основа
*Тава за храна
*Секция за съхранение на дискове
*Пластмасов бутал
*Специално проектиран неръждаем нож...
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви.
В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност.
Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбасии ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
...Витинио: 100% Негроамаро. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Получен от ферментация в стомана на грозде Негроамаро, това е сухо и дълготрайно вино в вкуса.
В аромата се появяват нотки на червени плодове като касис, черен къпин, малина и вишна, както и балсамови нотки от средиземноморска растителност.
Благодарение на структурата на танините си, които не са твърде натрапчиви, виното предлага добра универсалност, съчетавайки се с узрели колбасии сирена с умерена зрялост, основни ястия на основата на месо, както бели, така и червени меса, печени и на скара.
... изхвърлено по екологичен начин. Тази форма на опаковъчно фолио може да бъде получена в различни качества на хартията, така че да можете да я изберете напълно индивидуално според вашите изисквания.
С привлекателен индивидуален печат свежестта се предава и навън. Могат да се избират различни качества на хартията и да се печатат с до пет цвята в флексографски печат.
Области на приложение
- Колбасиимесо
- Сирене
- Риба
- Бързо хранене...
...
Букет: Нежен, много характерен
Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
...Идеални за хигиенично опаковане и замразяване на прясно месоиколбаси.
Също така подходящи като замразяващи торби за зеленчуци, тестени изделия и др.
Допълнително устойчиви на разкъсване, безопасни за храните и херметични.
Изработени от стабилна LDPE фолио, дебелина на материала 30my. Не са подходящи за вакуумиране и запечатване!
Артикулен номер: 2057
Дебелина на материала: 30my
Формат: 250x350mm...
...Над 300 размера; Цвят: Прозрачен; подходящ за храни (напр. месо, колбаси, риба); изключително здрав материал (PA (Полиамид)/PE (Полиетилен) 20/70; 90 µ); много добра заваряемост и др.
...Отличаващи се с модерен дизайн, те имат закръглени линии, които осигуряват по-добра ергономия, внимателно внимание към детайлите и аксесоарите и, в същото време, най-ефективната експозиция на млечни продукти, колбаси, месо, плодове, зеленчуци и продукти с един бранд. Предназначени за големи търговски площи или специализирани магазини, мебелите Lucerna 2, Lucerna LF и Ginevra 2 са проектирани да предлагат отлична видимост на изложените стоки.
... сектор, което ни позволи да се утвърдим на пазара.
Благодарение на нашия собствен автопарк, предлагаме бърза и ефективна услуга, гарантирайки навременни и качествени доставки. Нашето предложение включва голямо разнообразие от замразени продукти като меса, риби и морски дарове, както и полуготови храни, адаптирани към нуждите на всеки клиент. Освен това разполагаме с обширен избор от вина, „cava...
Golden Meat srl на Касини Клаудио от над тридесет години се занимава с представителство и продажба на прясно и замразено говеждо месо, както национално, така и чуждестранно, всичко с качество над пет звезди. Месото с национален произход идва от ферми с верига на доставки, докато месото с чуждестранен произход е от най-добрите избрани френски и испански компании. Всички животни се отглеждат в...
От точното рязане на тегло до прецизното поставяне и опаковане на колбаси, месо, сирене и вегански заместители: ние разработваме и произвеждаме цялостни линии за рязане и опаковане за обработка на храни. Нашето портфолио е разнообразно и предлага перфектното решение за всички изисквания и области на приложение. Това означава също така да подкрепяме нашите клиенти на място с наши собствени...
... Label Rouge месо. Ключовете към нашия успех са: вкус, баланс на ароматите и апетитна текстура!
С ноу-хау, предавано от поколение на поколение, продуктите се приготвят по рецепти в най-чистата традиция. Компанията е горда да предлага натурални продукти на своите потребители.
От 2021 г. Conserverie du Sud получава сертификация IFS версия 8. IFS FOOD е международен стандарт, който позволява оценка на съответствието на продуктите и процесите по отношение на безопасността и качеството на храните.
... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
Предлагаме максимално качество на достъпни цени за всички. Това е нашата философия и работим ежедневно, за да ви предложим свежи и качествени продукти. Работим с голямо разнообразие от меса, от Ternera de Girona до вносни меса, като телета от Kobe или Nebraska.
От 1982 г., с максимална професионалност, предлагаме персонализирана и надеждна услуга, с екип от над 25 месари на ваше разположение.
Работим с голямо разнообразие от меса: телешко, свинско, агнешко и птици.