Полша, Rzeszow
...Транглутаминазата е хранителна добавка, това е ензим, който образува кръстосани връзки между молекулите на протеините. Основните продуктови групи, в които се използва Транглутаминаза: месни продукти, колбаси/шунка, морски дарове, хлебни изделия, млечни и вегански продукти. Има ползи от използването на TG: * Подобрява текстурата на месото и свързването между парчетата месо * Намалява фосфатите...
Франция, Carquefou
...Пълен асортимент от печено: традиционно пушено, Орлоф, горски стил, козе сирене и конфитюрирани домати, три сирена, сини сливи-кайсии, тартифлет, И също така мариновано месо: мексикански ребра, провансалски и др.
Италия, Parma
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
Франция, Ascain
...Халал колбаса от говеждо месо, изработена ръчно в Андалусия. Сушене и отлежаване под влиянието на ветровете на планините. Продажба по брой / кашон / палет...
Франция, Rungis
...Специалист в търговията на едро с птици, дивеч, фоа гра и колбаси. Контакт 01 41 73 09 84...
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... за множество кулинарни приготвяния: Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки. Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия. Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове. Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси. Свържете се с нас за Персонализирана Оферта Ако търсите най...
Испания, Alcobendas
...Консумирайки това месо, казвате "не" на холестерола и "да" на съдържание на желязо, което е двойно в сравнение с другите меса. Анемия, диета за отслабване, спортни тренировки или просто желание за нови и местни вкусове - причините да изберете това месо са много и всички са в полза на здравето. Месото от магаре е продукт от Сицилия. Месо от магаре (80%), свинско месо (20%), декстроза, захароза, черен пипер, антиоксидант: E300, консерванти: E252, E250, натурални аромати. Всички наши колбаси са опаковани в натурални черва. Съхранявайте при + 4 º C...
Франция, Saint-Fraimbault
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено. Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас. От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията. Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
Белгия, Bruxelles
... професионални и домашни кухни. Тяхната удобна опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител, тези пилешки бутчета са задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
Испания, Zaragoza
...Описание на продукта: Чрево от свиня с широк диаметър Произход: Испания Качество: A. Здрава консистенция, без мазни остатъци, без дупки и без неравности. Калибри: -/34 до 40/+ • ICP Нет | 3 връзки. • ICP в тръба | 2 или 3 връзки. Натурална обвивка, готова за пълнене. Увеличете вашата производителност и спестете време с нашата обвивка в тръба. Опаковка: • Буркан: 5 Л и 15 Л. • Бъчва: 100 Л и 200 Л.
Съответстващи продукти
Обвивка на свиня
Обвивка на свиня
...Това произлиза от латинската дума Cibusculum, което означава ценна храна, и има история, която датира от времето на Римската империя. Това е мек, сладък и вкусен салам, идеален за намазване на хляб и консумация в предястия, закуски и пикници.
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
Италия, Viterbo
...Произведен от най-добрите свежи чаши, ароматизиран с древна марината, оставена от дядо Наззарено, от която получава името си. Автентичен и незабравим вкус. Средно тегло 1.500 кг. Наличен и на половин св с красив рекламно закачалка, подходяща за вашите коледни опаковки.
Произвеждаме иберийски шунки от жълъди, от полеви храни и от фураж, както и иберийски палети. Ние сме търговци на пресни и замразени свински меса от иберийска свиня. Перса иберика, плума, секрета, панчета, соломило ... извършваме клане почти през цялата година. Пряка продажба от фабриката на крайния потребител и на професионалисти на едро. Извършваме доставки до цяла ЕС. Разпространяваме също така...
Италия, Mesoraca
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи. ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г Тегло: 0.350 кг Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Категория: Калабрийски колбаси...
...Нашата E2 месарска кутия 600x400x200 мм, както подсказва името, често се използва в месната индустрия. Предлагаме я в цветовете червен, син, жълт и зелен. Нашите месарски кутии с размер 600x400x220 мм са оптимални за всеки месар или месната индустрия. Те са идеални за съхранение в хладилни помещения и транспортиране на колбаси и месо. Кутиите са устойчиви на топлина и студ, което означава, че...
Германия, Berlin
... или замразено. С удоволствие можем да реализираме вашето запитване и в халал вариант. Предлагаме също така обработени месни продукти замразени и без опаковка. Тази стока предпочитат например нашите производители на колбаси. По запитване предлагаме и опаковано месо в контейнери за търговия на дребно. Основно за нашите продукти е осигурена непрекъсната проследимост и прозрачност на произхода. Агнешки предни четвъртини части Лопатка с кокал Лопатка без кокал Лопатка за печене Лопатка без кост 80 CL поли блок Гювеч от лопатка...
Франция, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES е търговец на едро на италиански шунка на пазара в Рунж. EUROVOLAILLES е специалист по шунка от Парма и шунка от Сан Даниеле в Рунж. Продажба на едро на италианска шунка на пазара в Рунж, сурова шунка.
...Пастети, терини, рилет и регионални специалитети, ние предлагаме много предястия. Без фоа гра: те са подходящи за вашите ежедневни ястия, а с фоа гра ще ги оцените, когато приемате приятели или за вашите празнични трапези.
Франция, Harnes
...Транспортируйте месото безопасно и в съответствие с необходимите хигиенни условия с този пластмасов контейнер E-2 с размери 600x400x200 мм, изработен от полипропилен. Стекляем и вградим, той ще ви помогне да спестите пространство по време на транспорт и съхранение в празно състояние. Обем: 40 литра...
Франция, Castelnaudary
...Сух колбас от свинско месо 100% домашно приготвена Съставки: свинско месо, естествена черва, сол, черен пипер, декстроза, стабилизатор E450, натриев дипосфат, антиоксидант E316, аскорбат на натрий, консервант E252, калиев нитрат, ферменти, ЛАКТОЗА. 29.50€/кг Продукт с минимално нето тегло 240 г.
Италия, Modena
...Най-добрите парчета прясно месо от цял свят!
Италия, Milano
...Най-добрите парчета прясно месо от цял свят!
Съответстващи продукти
Пресно Месо!
Пресно Месо!
Други Продукти
Иберийска Шунка
Иберийска Шунка
...Най-добрите парчета прясно месо от цял свят!
Италия, Massa Lombarda
...За производството на гъвкави опаковки за опаковане на меса, колбаси и сирена, основополагаещи са бариерните свойства, които гарантират запазването и защитата на опакования продукт с течение на времето. Ангажиментът и постоянните изследвания на най-добрите решения позволяват на Renato Lusa да предлага коекструдирани и комбинирани филми, както неутрални, така и персонализирани, с конкретни...
ufs.country_names.RU, Moscow
... влага салфетка. Нашите тави са с херметично (глухо) запечатване, така че течността да не може да изтече. Абсорбираща влага салфетка в тавата прави опакования продукт - самото месо или каймата остават свежи и сухи. Ние също произвеждаме долни термоформовъчни ленти с широк спектър от работни температури - те се използват за опаковане на риба (прясна, солена, пушена), за пушени меса и полуфабрикати (колбаси, деликатеси, замразени заготовки за кюфтета, сарми, палачинки и други ястия). С нас имате най-добрите опаковъчни решения за вашите продукти!
Испания, Murcia
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация. Тегло на парче, приблизително 4.5 кг. Тегло: 3-5 кг...
Италия, Pistoia
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
Франция, Les Pavillons-Sous-Bois
...Сосиска Мергуез от говеждо месо пакет 800г...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play