...Транглутаминазата е хранителна добавка, това е ензим, който образува кръстосани връзки между молекулите на протеините.
Основните продуктови групи, в които се използва Транглутаминаза: месни продукти, колбаси/шунка, морски дарове, хлебни изделия, млечни и вегански продукти.
Има ползи от използването на TG:
* Подобрява текстурата на месото
и свързването между парчетата месо
* Намалява фосфатите...
...Пълен асортимент от печено: традиционно пушено, Орлоф, горски стил, козе сирене и конфитюрирани домати, три сирена, сини сливи-кайсии, тартифлет,
И също така мариновано месо: мексикански ребра, провансалски и др.
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
...Халал колбаса от говеждо месо, изработена ръчно в Андалусия. Сушене и отлежаване под влиянието на ветровете на планините.
Продажба по брой / кашон / палет...
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месои Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена иколбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Иберийският Bellota Cular Chorizo от DOMPAL се приготвя от смляно месои свинска мазнина, подправен с паприка и чесън, всичко това е натъпкано в естествена черва. Приблизително тегло 1,3 кг...
...Консумирайки това месо, казвате "не" на холестерола и "да" на съдържание на желязо, което е двойно в сравнение с другите меса. Анемия, диета за отслабване, спортни тренировки или просто желание за нови и местни вкусове - причините да изберете това месо са много и всички са в полза на здравето. Месото от магаре е продукт от Сицилия.
Месо от магаре (80%), свинско месо (20%), декстроза, захароза, черен пипер, антиоксидант: E300, консерванти: E252, E250, натурални аромати.
Всички наши колбаси са опаковани в натурални черва.
Съхранявайте при + 4 º C...
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
... професионални и домашни кухни. Тяхната удобна опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител, тези пилешки бутчета са задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
...Описание на продукта: Чрево от свиня с широк диаметър
Произход: Испания
Качество: A. Здрава консистенция, без мазни остатъци,
без дупки и без неравности.
Калибри: -/34 до 40/+
• ICP Нет | 3 връзки.
• ICP в тръба | 2 или 3 връзки. Натурална
обвивка, готова за пълнене. Увеличете
вашата производителност и спестете време с нашата
обвивка в тръба.
Опаковка:
• Буркан: 5 Л и 15 Л.
• Бъчва: 100 Л и 200 Л.
...Това произлиза от латинската дума Cibusculum, което означава ценна храна, и има история, която датира от времето на Римската империя. Това е мек, сладък и вкусен салам, идеален за намазване на хляб и консумация в предястия, закуски и пикници.
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
...Произведен от най-добрите свежи чаши, ароматизиран с древна марината, оставена от дядо Наззарено, от която получава името си.
Автентичен и незабравим вкус. Средно тегло 1.500 кг.
Наличен и на половин св с красив рекламно закачалка, подходяща за вашите коледни опаковки.
Произвеждаме иберийски шунки от жълъди, от полеви храни и от фураж, както и иберийски палети. Ние сме търговци на пресни и замразени свински меса от иберийска свиня. Перса иберика, плума, секрета, панчета, соломило ... извършваме клане почти през цялата година. Пряка продажба от фабриката на крайния потребител и на професионалисти на едро. Извършваме доставки до цяла ЕС. Разпространяваме също така...
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
...Нашата E2 месарска кутия 600x400x200 мм, както подсказва името, често се използва в месната индустрия. Предлагаме я в цветовете червен, син, жълт и зелен.
Нашите месарски кутии с размер 600x400x220 мм са оптимални за всеки месар или месната индустрия. Те са идеални за съхранение в хладилни помещения и транспортиране на колбасиимесо. Кутиите са устойчиви на топлина и студ, което означава, че...
... или замразено.
С удоволствие можем да реализираме вашето запитване и в халал вариант. Предлагаме също така обработени месни продукти замразени и без опаковка. Тази стока предпочитат например нашите производители на колбаси. По запитване предлагаме и опаковано месо в контейнери за търговия на дребно.
Основно за нашите продукти е осигурена непрекъсната проследимост и прозрачност на произхода.
Агнешки предни четвъртини части
Лопатка с кокал
Лопатка без кокал
Лопатка за печене
Лопатка без кост 80 CL поли блок
Гювеч от лопатка...
...EUROVOLAILLES е търговец на едро на италиански шунка на пазара в Рунж.
EUROVOLAILLES е специалист по шунка от Парма и шунка от Сан Даниеле в Рунж. Продажба на едро на италианска шунка на пазара в Рунж, сурова шунка.
...Пастети, терини, рилет и регионални специалитети, ние предлагаме много предястия. Без фоа гра: те са подходящи за вашите ежедневни ястия, а с фоа гра ще ги оцените, когато приемате приятели или за вашите празнични трапези.
...Транспортируйте месото безопасно и в съответствие с необходимите хигиенни условия с този пластмасов контейнер E-2 с размери 600x400x200 мм, изработен от полипропилен.
Стекляем и вградим, той ще ви помогне да спестите пространство по време на транспорт и съхранение в празно състояние.
Обем: 40 литра...
...За производството на гъвкави опаковки за опаковане на меса, колбасии сирена, основополагаещи са бариерните свойства, които гарантират запазването и защитата на опакования продукт с течение на времето. Ангажиментът и постоянните изследвания на най-добрите решения позволяват на Renato Lusa да предлага коекструдирани и комбинирани филми, както неутрални, така и персонализирани, с конкретни...
... влага салфетка. Нашите тави са с херметично (глухо) запечатване, така че течността да не може да изтече. Абсорбираща влага салфетка в тавата прави опакования продукт - самото месо или каймата остават свежи и сухи.
Ние също произвеждаме долни термоформовъчни ленти с широк спектър от работни температури - те се използват за опаковане на риба (прясна, солена, пушена), за пушени меса и полуфабрикати (колбаси, деликатеси, замразени заготовки за кюфтета, сарми, палачинки и други ястия).
С нас имате най-добрите опаковъчни решения за вашите продукти!
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло на парче, приблизително 4.5 кг.
Тегло: 3-5 кг...
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.