Van der Jeugt е специализиран в естествената обработка на черва. Опитът и прецизността са от най-голямо значение при подготовката и селекцията на естествени черва. Занаятчията трябва да разчита на своето майсторство, за да почисти и сортира естествените черва, и да ги направи така използваеми от производителите на колбаси. Репутацията на естествените черва Van der Jeugt е основана на безкомпромисно качество и гарантиран продукт. Затова ние сме вашият най-добър доставчик. Черва от свинско, агнешко и говеждо.
От овчите черва основно се обработват тънките черва.
Овчите обвивки са идеално подходящи за следните видове колбаси:
- Франкфуртер
- Малки черни и бел...
Естествените обвивки са естествен продукт, както може да се разбере от името.
Естествените обвивки се измиват, почистват с вода и след това се съхраня...
Подготовката и сортирането на естествени обвивки е занаят - майсторство - при което опитът и прецизността са от съществено значение. Естествената обви...
Хранителната индустрия преработва почти всички вътрешности на говеда. Тънкото черво (или говеждото черво) се използва основно за производството на сав...
Практически всички вътрешности на прасето се използват индустриално.
Месарите основно използват тънките черва, по-широко известни като обвивки.
Обвивк...
Естествените обвивки са натурален продукт. Те се използват от незапомнени времена за съхранение и запазване на месо по естествен начин (сушене, пушене...