Франция, Rennes
...terdézom] е лек и балансиран био бял вино. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием." Дегустация Това вино има красив златист цвят с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост. Опаковка от 3 литра...
Италия, Misano Adriatico
...Това биологично вино, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, е произведено от грозде Passerina, отглеждано по устойчив начин. Бутилката от 75 cl съдържа нектар с уникален вкус, с нотки на тропически плодове и цитруси. Насладете се на качеството и автентичния вкус на това италианско вино от нашата земя.
Франция, Le Puy Ste Reparade
Добре дошли в Domaine Tour Campanets! Разположен в общината Пюи-Сент-Репарад между Луберон и Средиземно море, на 20 минути от Екс-ан-Прованс, нашият очарователен домейн се простира на 60 хектара гори и 35 хектара лозя, на 250 м надморска височина. НАШИТЕ ЛОЗЯ са засадени на глинесто варовиково почва и се обработват с голямо внимание, в биологично земеделие, за да изразят целия потенциал на н...
Франция, Chassant
...) без недостатъците: премахва петната от тъканите, без да ги избелва и не уврежда влакната, без мирис е и не отделя хлор в околната среда. Той е биоразградим. Можете да го използвате в пералня, за накисване и с пулверизатор. Той премахва особено петна от: чай, кафе, вино, сос, плодове, доматен сос, шоколад, кръв, урина, пот, трева, пръст, дървесна смола, прополис, розови листенца, всички петна с органичен произход (храна, природа, хора, животни), ... Oxy'clear е идеалното допълнение за ПЕРАЛНИТЕ ТОПКИ и ПЕРАЛНИТЕ ОРЕХИ. Стандартно тегло: 500 г / 1 кг / 5 г...
Франция, Ducy-Sainte-Marguerite
...Ябълковият оцет на Flaguerie е резултат от оцетна трансформация на биологично ябълково вино в оцет. Този натурален оцет узрява в дъбови бъчви в продължение на няколко месеца, преди да бъде бутилиран без филтрация. В дъното на бутилката може да се образува оцетна майка. Бруто тегло: 1450 г Тегло на картон с 6 бутилки: 9 кг Оцетна киселинност: 5° Остатъчен алкохол: < 0,5°...
Полша, Brzozów
...грозде), гъби с капачка, морски дарове, ферментирали напитки като вино, както и в морски водорасли. Еритритолът, наличен в магазините, най-често се получава чрез ферментация на глюкоза от различни видове дрожди или се синтезира от отпадъчни глицеринови дрожди. Той е напълно безопасен за употреба в кухнята и още повече. Световната здравна организация (СЗО) е признала еритритола за напълно безопасна хранителна добавка.
Франция, Bordeaux
...Коментар От май 2015 г. семейството Шмид-Хагюен работи за възстановяване на Château L’Escarderie. Ангажирани с биологично земеделие с цел сертификация през 2018 г., собствениците поставят акцент на производството на истинско вино, колкото се може по-естествено. Реколтата и много от работите се извършват ръчно. Винарната от XIX век, с много умна полузасипана конструкция, позволява естествена...
Швейцария, Carouge
...Циркулирайте, по дяволите!!! 1/3 от швейцарското население се оплаква от умора в краката. Причини: стъпкване, подово отопление, топлина, стареене на населението,... Една на всеки две жени се чувства засегната, а мъжете също не са пощадени! ЧЕРВЕНО ВИНО - КАСИС - БИО ГРОЗДОВА МАЦЕРАТА Съединява 3 растения от биологично земеделие: Листата от червено вино са източник на антиоксиданти, които подпомагат усещането за леки крака. Гроздовата мацерата, получена след пресоване на гроздето, съдържа полифеноли, включително ресвератрол. Ягодите от касис съдържат флавоноиди. Референция: 59255...
Франция, Caudiès De Fenouillèdes
... директно в френски дъбови бъчви (25% нови), където протича цялата алкохолна ферментация. Малоалкохолната ферментация не се търси умишлено, за да се запази свежестта. По време на отлежаването върху общи утайки от 10 месеца, виното се разбърква редовно, за да придобие повече тяло. Тази работа "по бургундски" прави тази купажирана напитка вино за отлежаване. Дегустация: Приятен киселинен нос с препечени маслени и лешникови нотки, щедър и сложен вкус, който ще отговори на всички желания.
Франция, Bordeaux
...История: Ла Мориан, купаж създаден от Пиер Тайкс през 1997 г., е селекция от парцели, разпределени на 4 хектара и отглеждани в биологично земеделие. Мощен и танинов, това е вино, предназначено за отлежаване. Сортове: 75% Мерло, 25% Каберне Фран Винификация: Ръчно бране Отлежаване: в нови дъбови бъчви Дегустация: С пурпурен цвят и виолетови отблясъци, това вино изненадва с свежестта си. Нотките на добре узрели черни плодове, касис, но също така много подправки в устата. Устойчив финал с красива плътност го прави много балансирано и апетитно.
Германия, Bad Bentheim
... антиоксиданти от червеното вино и три пъти повече от зеления чай, а също така са богати на минерали. Шушулките се берат на ръка и се селектират за най-добро качество. Освен това нашето какао е ферментирано, за да се намали първоначалната му горчивина. Производственият процес запазва значителна част от хранителната стойност на зърната, без никакви добавки. Forastero Зърна Какаовото прах Regular Биологично произлиза от какаовото дърво Forastero. Първоначално това какао идва от района на Амазонка, но в момента се отглежда предимно в...
Франция, Castelculier
...COPLAWAX е нашият първи БИО продукт. Това е естествено бяла пчелна восък, произведен от сертифицирано биологично земеделие от организацията ECOCERT, SAS. Одобрен е за контакт с хранителни стоки и има за цел да предотврати изтичането на вино върху корковите тапи. Предварителна обработка на корковите тапи преди "смазване". Пчелен восък БИО / Органолептична неутралност...
Франция, Lys Haut Layon
...Сорт: 60 % шенин, 40 % шардоне. Почва: Зелени шисти с пурпурни участъци върху шистозни подземия. Рязане: Рязане по метода Гийо Пусар. Работа: Внимателно обиране на пъпките, механично обиране на листата. Винарната е сертифицирана за биологично земеделие. Операциите по поддръжка на почвата се извършват с прецизност, в пълен респект към микробния живот. Защитата от вредители е основана на внимателно...
Франция, Auxerre
Франция, Boulogne-Billancourt
... вино копринена текстура и красива кремообразност, като добавя и деликатна сложност. Ароматът се отваря с нотки на медена диня, прясно нарязана трева и лайм, балансирани от екзотични аромати на личи и гуава. На вкус, доминират нотки на мушмули и плод на страстта, подкрепени от свежата и естествена киселинност на реколтата, която придава ярък и минерален финал. Това вино се съчетава перфектно със салата от грейпфрут и скариди, морски дарове или тайски ястия.
Франция, St Pierre D'oléron
...Винарите от Олерон се ангажират с по-екологичен и хуманен подход. Някои лозари са избрали биологично земеделие. За да спазят този ангажимент, избава произвежда отделно тези купажи, за да ви представи серията "Натурално". Актеон, символ на тази био серия, олицетворява хармонията между океана, земята, мъжете и жените, които отглеждат този уникален тероар: остров Олерон.
Франция, Roubia
... череша, щедри аромати на червени плодове. Устата Интензивен, копринен, леки нотки на касис, щедри нотки на череша, щедри нотки на червени плодове, елегантни танини, фини танини, кръгъл, структурирано тяло, добра интензивност, дълга персистенция. Съчетания с храна и вино Скара от червени меса, Бели меса, Птичи дивеч, Птици, Краве сирене Температура на сервиране: 16° - 18° Цвят: Червен Сорт: Гренаш, Мурведр, Сира Алкохол: 14,5% Обем: 75 cl (бутилка)...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... много положително с годините. Споделяйте го безкрайно с приятели, както на аперитив, така и на масата! Дomaine: Винарка от 7 поколения, семейството Бодилар разполага днес с 14 хектара, разпределени в 7 общини между Божоле и Макин. Някои кювети вече са сертифицирани в Биологично земеделие и всички ще бъдат в бъдеще. Разнообразието на парцелите позволява на имота да покрие голямо разнообразие от...
Франция, Pont D Ain
...Titus Montepulciano D'abruzzo DOC, Биологично Вино Състояние: Нов продукт Държава: Италия Регион на производство: Тоскана Наименование: Cotes-du-Rhone Реколта: 2018 Алкохол: 15° Обем: 75cl...
Франция, Cournon D'auvergne
...Спанак* (58%), картофи*, слънчогледово масло*, вода за готвене, печен сусам, соев сос* (вода, соеви зърна*, сол, алкохол*, коджи (Aspergillus oryzae)), балсамов оцет* (вино оцет*, варен гроздов сок), лимонов сок*, сол, оризово брашно*, чесън*, кориандър*, джинджифил*. * Съставка от биологично земеделие - Алергени Подходящо за вегани Препоръки за употреба Идеално за намазване върху филийки хляб с...
Франция, Boulogne-Billancourt
...Инновативен безалкохолен совиньон с свеж, минерален и лек вкус, произхождащ от биологично земеделие. Неговият бледожълт цвят ни носи нюанси на слама. Носът разкрива нотки на грейпфрут, кръвна портокал и лимон. Устата очарова с живостта си и освежаващите цитрусови вкусове, характерни за сорта совиньон. Целият в лекота и свежест, той предлага мека структура с красива дълготрайност. Разработен от...
Франция, Soing-En-Sologne
...Това сухо бяло вино "откритие" е идеално за аперитив или в комбинации сладко/солено. Опитайте го с азиатска кухня: ще бъдете изненадани! Дomaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: VIN DE FRANCE Район: VAL DE LOIRE Цвят: Бяло Сортове: Muscat Petits Grains 50 % / Sauvignon Blanc 40 % / Chardonnay 10 % Метод на отглеждане: Биологично Съдържание: 75cl Тегло: 1 kg Характер: Сухо Година на реколта: 2018...
Франция, Rives De L'yon
Винар, собственик на лозята, нашите лозя се намират в южната част на Вандея и притежават етикет IGP Вал де Лоар. Сертифицирани в органично земеделие, ние отиваме по-далеч от изискванията, тъй като подготовката на нашите почви и лозя не използва синтетични продукти. Днес търсим търговски партньори, способни да разпространяват нашите вина на национално и международно ниво.
Франция, La Cadière-D'azur
...В преход към биологично земеделие. Ръчно бране в касетки. Цялостно бране, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Пряко пресоване. Отлежаване в терморегулирани инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка. ДЕГУСТАЦИЯ ОЧИ : Цвят на сьомга, наситен. НАС : Ароматен, интензивен, аромати на червени плодове, аромати на подправки. УСТА : Ароматен, интензивен, обемен, нотки на цитруси, нотки на червени плодове, нотки на грейпфрут, мек, структурирано тяло, добра интензивност, добра дълготрайност. Сортове: Clairette (5%) / Grenache (65%) / Mourvèdre (30%) Алкохол: 13% Обем: 75 cl...
Франция, Aix En Provence
...ФЕНИКУЛ ВУЛГАРИС - Foeniculum vulgare Освен своите лечебни свойства, дивият феникул в кухнята е свежа и сладка деликатес, който ще ароматизира вашите вкусни ястия. Вкус, който наподобява анасона. Растение Феникул вулгарис - Foeniculum vulgare. Кухня Запарка, отвара, прах, тинктура, сироп, в захар, вино, паста, ориз, уок, тажин, зеленчуци. Форма / Количество Цяло био семе / 40g - 300g...
Франция, Toulon
...Почистващ гел за лице с витамин C за здрава и сияйна кожа. Накрая обещание, което е изпълнено: с този веган почистващ гел за лице, вие ще получите свежа и сияйна кожа, за която мечтаете, благодарение на ползите от витамин C. Ползи за кожата Плодовете на какоду, които съдържат до 100 пъти повече витамин C от портокала, се съчетават с антиоксидантния комплекс Вино от грозде и киви Vinanza® за...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Био запарка Винена лоза "Ромон Натюр". Листата от винена лоза се използват от векове заради благоприятното им действие върху кръвообращението и помагат за възстановяване на лекотата в краката. Оставете вашия пакет за запарка да се накисне в чаша гореща вода за 3 до 4 минути. СЕРТИФИЦИРАНО AB БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. 100% био, иначе нищо - вижте информацията в нашата категория: Чайове, запарки, провансалски билки. Продукт на Лаборатории "АРАКЕЛ" в Лансон дьо Прованс. Кутия с 20 пакета за запарка.
Франция, Duravel
...Без добавени сулфити, без винени добавки и без претенции! Nihil е чисто вино от Кахор, здравословно, 100% Малбек и 100% биологично благодарение на революционната селскостопанска технология (Технологии Марсел Мези). Nihil, латинска фраза, която означава "Без нищо", дължи името си на много ниското си естествено съдържание на сулфити, почти нулево, а именно 6mg на литър. Уникално вино, което да се...
Франция, Saint Germain En Laye
...Висящо растение, произхождащо от Южна Европа и Мала Азия, първото споменаване за използването на лозови листа се появява през XVII век, за да облекчи дискомфорта в краката. Червената лоза Vitis vinifera е специфичен сорт, който не е предназначен за производство на вино, а е селектиран заради богатството си на танини и антиоксиданти и за употреба в инфузия, която може да се пие през целия ден. Френско растение, произведено в биологично земеделие, произхождащо от пермакултура, събирано на ръка и сушено на решетки. Латинско име: Vitis vinifera Форма: сушени листа...
Германия, Freudenstadt
...Златни парченца - златни ядки вместо златно мляко! Тук слънцето изгрява - фино настроени аромати в златисто жълто. Изключително подправени и ръчно печени в фурна кашу ядки с джинджифил, куркума и лайм. Вкусни са например с бяло вино, в и с къри ястия (вижте рецептата), като топинг на азиатска купа и просто така. Ръчно изработени в Черната гора Без допълнителни мазнини, прясно печени в фурната Веган, без консерванти, без изкуствени аромати Съставки: Кашу ядки*, Джинджифил*, Куркума*, Лайм*, Захар*, Морска сол *От контролирано биологично производство...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play